40335
  • Stockbauer33 #30845
    Hát a MrFord megcsinálja a tdu1 videóját és jön a köv tdu2 mű
  • Leo 1991
    mit kéne hoznom??zöld CCR-t??
    még egy ugyan olyan színű verda nem fog velem szembe jönni a játékban
  • zoleegolf2
    miylen vidi?
  • Leo 1991
    vasárnap ráérek délután folyamán
  • Stockbauer33 #30841
    Szeva Dávidom :) Kellenél a jó videókhoz.Na majd a köv 7végén(szomb-vas) gyere majd

Toltam ma egy nagyon durvát a Tomival.De vhogy mintha még az esőcseppek is nagyobbak lettek vna ma a viharba.Nemnagyon néztem az aszfaltot de volt ma nappal eső és csúnya éjszakai vihar és a nappali eső az aszfalton gyönyörü szép.Nemgondoltam hogy így megfog a grafika még 1 év után is.Durva dörgések villámlások és az ég is mintha pár hete sötétebb lenne.Ha éjszaka van ez a vihar akkor kajakra tök sötétvan.A civilek meg jönnek nonstop.Nincsmár v ritka h nemjönnek 370 felett.A bekanyarodó teherautók fénysebeségel kanyarodnak.
  • zoleegolf2
    Legújabb matricám...
  • Leo 1991
    mi a helyzet Stock??
    rég jártam erre fele :D:D:D
  • Stockbauer33 #30838
    Én is köszönöm Tomi.Ez a mai benne van a Top3 gurulásomba a TDU2be.Eszméletlen milyen jól időzítettünk a bazi nagy esőbe a szerpentinen :) Mindjárt küldöm a motyót
  • Dj Tommy
    Stock: kösz a mai krúzt, a szakadó eső kicsit "nehezítette" a vezetést a hegyi utakon, de ettől függetlenül nagyon jó volt.
  • icetihi
    Nesztek, egy újabb vidi :) Azért a RUF-ot durván holt szögből vissza lehet rántani :)
  • Stockbauer33 #30835
    Kis guriga így du-n?
  • Fehercsoki
    Erről semmi info, ha ingyenes lenne akkor gondolom azt írták volna:) Engem csak az lepett meg, hogy nem lesz cross motor.
  • Spawnultra51
    az új dlc ingyenes lesz majd?
  • Fabio Capello
    :D:D:D:D
  • Sharks
    Hallották, hogy visszajöttem, azért van... ne törödj velük, nem téged keresnek. Mond nekik, hogy sün és összetömörülnek egy helyre. :)
  • Sharks
    Nem tudom, ki az informátorod, de hivatalos fórumon 3-at ír: legalább is itt azt írja
    Egyébként meg én megvárom, hogy mi lesz ebböl egyáltalán, atarinál nem lehet tudni, meg mielött leszedem, megvárok pár kísérleti alanyt, nehogy olyan legyen, mint az elsö dlcpack-nél... :)
  • Fabio Capello
    Urak, csak nekem tűnik úgy, de tényleg mintha több lenne a rendőr, mint régebben? (Ibizán, főleg, de mintha Hawaii-n is gyakrabban futnék beléjük)
  • Bronx South
    "Kiváncsi leszek milyen bőr ruhák v overálok lesznek hozzájuk"

Akkor majd az Angelát hívjuk cruiset vezetni !
  • Stockbauer33 #30826
    Cápa ez a két motor jön a DLC-el

Harley Davidson Fat Boy Lo

Triumph Speed ​​Triple

MA2 kategóriába de késöbb lesz MA1 kat

Kiváncsi leszek milyen bőr ruhák v overálok lesznek hozzájuk
  • tomsolo
    Én ezt ismerem

bár ezt se használom.
  • Stockbauer33 #30824
    Lehet h tévedek de mintha a te topikodba olvastam h csináltál egy olyan programot amit belehet állitani h milyen időközönként mentsen a játék.De lehet h keverem és a Skyrim topikba olvastam.Ha tévedek tudnál esetleg csinálni vmi hasonlót?
  • tomsolo
    8-as layer volt végig mind magyar
    most van egy kis ritkulás
  • wollnerd #30821
    Még egy OFF: Viszont érdekes.

Tegnap is csinált 3-at, viszont én tegnap be se léptem a játékba! Már majdnem 2 hete! kis hiba hogy valójában 2 hete csinált vagy tényleg tegnap este is késztette? (Mikor épp elkezdem használni a gépet :D) Sztem az utóbbi.
    Hihetetlen!
  • wollnerd #30820
    *jobb futtatásért*
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A qurva életbe! Na, mindjá aktiválom a VIP jogot!
  • wollnerd #30819
    Micsoda? Én már láttam a "korábbi verziók vizaállítása" pontot csak sosem érhettem hogy mire való! de most itt megtaláltam a választ!
    Amikor még XP-m volt nem akartam megválni tőle, de amikor szervizes Windows 7-et ajánlotta a játékok több futtatásáért, stb. elfogadtam, és hamar megszerettem a win7-et. :)

Bocs az OFF-ért!
  • tomsolo
    Még elszívok egy cigit azt jövök fel..
  • icetihi
  • Bronx South
    És tényleg, megnéztem nálam is, és valóban csinál biztonsági mentést a Win 7 ! Na erről nem is tudtam, úgy tűnik nem használom elég ideje a Win 7 -et az Xp óta... Hát akkor mákod volt, ettől függetlenül innentől kezdve te is csináljál saját rendszerezésben biztonsági mentéseket, lehet legközelebb nem lesz szerencséd.
  • mark0ba
    Sikerült megoldanom, egy olyan funkciójával a win7-nek, amit a büdös életemben nem volt használható, mert üres volt a lista: Előző verziók. visszaraktam a 18-i verziót, egész baráti a mentés. :) Cool. Ha valaki részt vesz a krúzban 9-kor, akkor inviteljen már kérem :D
  • Bronx South
    Ha nincs biztonsági mentésed akkor sajnos szopi van... A játék egyik problémája az érzékeny savegame, magától is képes elbaszódni, ha meg mentési folyamat közben történik valami akkor pedig 100% a corrupt savegame hiba. Amúgy én egyszer megúsztam egy áramszünetet, bár közben nem volt mentési folyamat lehet azért. De ha jól emlékszem akkor már amúgy is volt biztonsági mentésem, de eleinte nem csináltam én se, miután a SZABI kollégának itt a fórumon elbaszódott csak úgy a mentése azóta csinálok.
  • mark0ba
    Áhh, NE!
    Elveszett a SAVEGAME-m, mert kékhalál miközben állt le a game. :# valahogy helyre lehet hozni?
  • mark0ba
    Majd felveszel IG? nick: mark0ba
  • mark0ba
    Medvee: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1318359872&index=3&cat=50 #416-os HSZ.
  • Spawnultra51
    ha van netes bank kártyád akkor rendeld meg innen: http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/test-drive-unlimited-2/10227758.html kiszá
    litás ingyenes de a pénzt elöre kell utalni én már rendeltem és minden rendben volt
  • kemszi2
    én már csak februárban tudok menni,reg hét után :D de akkor rendszeresebben kicsit
  • mark0ba
    Benne vagyok! :)
  • icetihi
    I'm in:)
  • tomsolo
    Este 9-től mehetne vmi nagyobb krúz.
  • vezérszuszu
    Köszi srácok!
    Sajnos nem találok.
    Ha esetleg megtudtok vmit írjatok.

Köszi!
  • Petryx
    Vegyél csak CD kulcsot.
    Én ITT vettem anno.
    Fizetés után 5 perccel már játszhatsz is online.