Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Opelfan
Köszönöm... tényleg ott van... ez nagyon érdekes egy nap lesz, ha ennyire kézenfekvõ helyen nem találtam meg. 😊

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Bronx South
😄😄 inkább nem írok semmit mert megsértek vkit bár fogjuk a "reggelre" még.. lekváros kenyeret akartam enni azt fél órát bohóckodtam mint egy idióta.

[HUN]FaTaL
Kézikönyv hátulja.

http://goo.gl/gd6Zi5

Opelfan
Sziasztok!

Most vettem át a futártól a TDU2-met, éppen telepíteném, de nem találom a Serial Numbert a játékhoz. Az elsõ résznél ez bele volt ragasztva a játék dvd tokba de itt most nincs. Kézikönyvben nem találtam... szóval nem tudom most mi van.
Valakinek ötlete?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

<#eljen>

Angela147GTA
Kézifékes gyakorlás, kicsit darabos, néhol odaverõs, de az enyém! (Sajnos a gépemen csak kis-felbontású videót lehet rögzíteni.)

TDU2 > Angela147GTA

[HUN]FaTaL
Légyszi ne 😄 Ez kurva lassú és a smooth scrollt is megfogja Opera és Chrome alatt is. A mostani még használható témával is 😊

gduck
Hát én nem látom csak a parkettát (chrome), gondolom az este kipucolta valaki a kérót! Szívás <#idiota>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Angela147GTA
"de ez keci lassú" - arról nem is szólva, hogy gurvaronda is 😛 😄😄😄

TDU2 > Angela147GTA

tomsolo
hát olyan akkor ne legyen 😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nem tudom ti észrevették-e vagy sem, de egyre több munkagépet látok, most épp egy motoros táblát láttam, amin rajta van, hogy fog kinézni illetve "coming soon, bikes for race"[<#smile>

PC: IntelŸ Core&#8482; i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit

pxxl
majd meglátjuk 😊
gondoltam egy ilyen dizájncserére is, de ez keci lassú :S

All hail the double x!

Köszike ts !!!!! <#worship>

icetihi
talán így

youtube.com/user/icetihiii22

icetihi
Az új project 😄

tomsolo
Nem tudom, de én most felmentem játszani 😄

[HUN]FaTaL
Na megnéztem, szerintem a topic verzióval sincs semmi gond, sõt, telesen jó. Esetleg egy narancssárga keret kellene hogy mégjobban illeszkedjen a topichoz.

Bronx South
Ez a két windows verzió qrwa jó lett, de a topik verzió ilyen léc formában nem gyõzött meg, de én nem vok pro grafika terén, esetleg a pixxel ha hozzá tud szólni a támához de egy pixxel verzióra mindenképp kíváncsi lennék.

tomsolo
Ott a source a linkben rajzoltok olyat ami jobb csere azt hajrá. 😊

tomsolo

THE NEW VERSION

Kicsit pontosabb, talán, egységes kód, a web widgettel, két féle méret: a kicsi az az ajánlott kisméret (like Angie) a nagy az nem (de nincs értelme nagyobbra venni).

A TDU-s fiúk viccesek egyébként tegnap elcsúszott hirtelen 10 perc, aztán este vissza is állították, szóval lehet hogy tartják magukat. Kukorékolás nem lesz benne. (és a Microsoft meg leszophat. )

icetihi
TS, szerintem lehetne beletenni kakaskukorékolást napfelkeltekor, és villoghatna a hátterem a win7ben, amikor vihar van. Jóóóó? 😄😄😄

Hrisskar
Sziasztok!

Most nézem, hogy milyen kis közösség van itt és szeretnék csatlakozni a mókához. A játékban a felhasználó nevem: Xeilon. Hétköznaponként úgy 7 után szoktam fenn lenni, hétvégém általában szabad szokott lenni.

Engem pl. nem zavar. Ha valakit az tesz boldoggá, hogy NPC autókkal mászkál, hát egészségére. Vagy ha pénzt cheatel? Helló, talán inkább kellett volna pénzszerzési lehetõség ebbe a qrva játékba (mondjuk én most elvagyok a LEGÁLIS használtautó farmolásos módszerrel). 😄
Amíg:
1) Nem lökdös ki szándékosan,
2) nem teljesít crc kihívást 0.02 mp alatt,
addig tegyen belátása szerint. De a fenti 2 kategóriát gondolkodás nélkül bannolnám a g*cibe.

Bronx South
a dizájnon egy aprócskát finomíthatnál. pl a jobb végén az a rész felesleges vmi üveghatással vagy árnyékkal is végzõdhetne, a mérõórát meg kicsit a végefelé eltolva a bal oldalon több hely lehetne és nem lenne elnagyolt. bár ez az én egyéni véleményem

pxxl
<#eljen><#puszi>

All hail the double x!

gduck
Be is raktam a kedvencekbe <#nyes>

Bronx South
Nem rossz, bár az a verzió amit a windowsnak csináltál szerintem szebb. Jobban is mutatna a topik bal felsõ sarkában, bár az lehet hogy kibaszás lenne azoknak akik kis monitort használnak.

tomsolo
Akkor tedd be:
<script type="text/javascript" src="http://loal.sg.hu/TDU2/Clock/WebWidget/clock_topik.js"></script>

pxxl
errõl még tárgyalunk 😄

All hail the double x!

<#taps>

<#eljen>

tomsolo

Dj Tommy
Szerintem is jó volt, csak a Koenigsegg kezelésével volt gondom nekem, legközelebb inkább Zonda-val megyek. <#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Én is köszi Norbi.Neagodj jóltolod még mindig (v újra? 😊 ).Ez a mai így sikerült.Láttad te is h mindenkinél volt kis plussz hibafactor 😊

Mentéseket csináljám <#wave> Ja és 4es tuningos Cinque már más lesz 😄 Habár deszeretném ha lennerá 5-s tuning

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Norby646
Köszi a krúzt midnenkinek nagyon fasza volt! Elnézést mindenkitõl akit olykor olykor ledaráltam, ez sajnos több dolognak is köszönhetõ volt: nem rég kezdtem a játékot, mire befejeztük a krúzt csak a pagani-val egyhúzamban lementem 720-730km-t és ebbe a többi autóval megetett utam nincs benne így elég fáradt is voltam a vége fele, meg hát azért ezt meg kell szokni. Jó volt újra a régi arcokkal menni kicsit. Majd lesz még ilyen. 😊

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Bronx South
mindenki szerint más a probléma. ez van.

wollnerd
Sajnos vannak cheaterek és az atari jó qurva büdös életbe nem foglalkozik velük!!! A Valve igen. (Counter Strike: Scource) max. 20 másodperc múlva végleges ban....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

0Diaz0
<#falbav> na az ilyenekrõl megvan a véleményem..

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

gduck
<#taps>

bpeti72
Volt szerencsém kipróbálni a nyáron egy Ferrari F 430-at, igaz csak pár km-re, na annak nem volt gond az irányításával. <#wink>

Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram

wollnerd
Találkoztam egy rendõr hackerrel:

<#banplz>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

[HUN]FaTaL
Továbbra is azt mondom, hogy nem az irányítás a problémája a játéknak, hanem az, hogy minden autó kibaszott bugos. Köze nincs a teljesítményadatokhoz, vagy épp tiltásig megy hatosba, én pl. ezért nem krúzolok. Ha ezeket javítanák (mint ahogy ígérték, hogy a következõ patch a dlc után javítani fogja, csakhogy hónapok óta nem nyúltak a játékhoz), akkor játszanék vele.

0Diaz0
Nicsak,kit találok <#taps>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Angela147GTA
+1

TDU2 > Angela147GTA

tomsolo
* 10 percet!

tomsolo
Gondoltam, hogy TDU módra az idõ nem konstans dolog a szervereken, ma visszatekertek 10 másodpercet 😄

tomsolo
Ma Mysterionnal szépen begyakoroltuk, hogyan lehet hack nélkül bejutni az Oahu alsó reptérre. 😊

icetihi
Elég sokminden jött ki belõled 😄 Egyébként szerintem vegyél egy kontrollert, én spec amióta xboxossal nyomom, élvezetes lett a játék. Nem egyszerû azért azt sem megszokni, de jó.

rotator
Az összes listakezelés borzasztó a játékban. Ennél nagyobb szívatásnak érzem azt, hogy a CRC-nél nincs kötelezõ jelleggel kiválasztandóan egy napszak és egy idõjárás. Az embernek lenne fél óra szabadideje, erre semmit nem látni, mert éjjel van és zuhog, esélytelen belekezdeni is. <#levele>

tomsolo
A legnagyobb szopó a játékba sztem az a barát lista:

egy bizonyos mennyiség után (tök változó) "megtelik" nem látod az invite friendet-t nem tudsz felvenni küldeni te sem.