40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Stockbauer33 #30845 Hát a MrFord megcsinálja a tdu1 videóját és jön a köv tdu2 mű -
#30844 mit kéne hoznom??zöld CCR-t??
még egy ugyan olyan színű verda nem fog velem szembe jönni a játékban -
#30843 miylen vidi? -
#30842 vasárnap ráérek délután folyamán -
Stockbauer33 #30841 Szeva Dávidom :) Kellenél a jó videókhoz.Na majd a köv 7végén(szomb-vas) gyere majd
Toltam ma egy nagyon durvát a Tomival.De vhogy mintha még az esőcseppek is nagyobbak lettek vna ma a viharba.Nemnagyon néztem az aszfaltot de volt ma nappal eső és csúnya éjszakai vihar és a nappali eső az aszfalton gyönyörü szép.Nemgondoltam hogy így megfog a grafika még 1 év után is.Durva dörgések villámlások és az ég is mintha pár hete sötétebb lenne.Ha éjszaka van ez a vihar akkor kajakra tök sötétvan.A civilek meg jönnek nonstop.Nincsmár v ritka h nemjönnek 370 felett.A bekanyarodó teherautók fénysebeségel kanyarodnak. -
#30840 Legújabb matricám... -
#30839 mi a helyzet Stock??
rég jártam erre fele :D:D:D -
Stockbauer33 #30838 Én is köszönöm Tomi.Ez a mai benne van a Top3 gurulásomba a TDU2be.Eszméletlen milyen jól időzítettünk a bazi nagy esőbe a szerpentinen :) Mindjárt küldöm a motyót -
#30837 Stock: kösz a mai krúzt, a szakadó eső kicsit "nehezítette" a vezetést a hegyi utakon, de ettől függetlenül nagyon jó volt. -
#30836 Nesztek, egy újabb vidi :) Azért a RUF-ot durván holt szögből vissza lehet rántani :)
-
Stockbauer33 #30835 Kis guriga így du-n? -
#30833 Erről semmi info, ha ingyenes lenne akkor gondolom azt írták volna:) Engem csak az lepett meg, hogy nem lesz cross motor. -
Spawnultra51 #30832 az új dlc ingyenes lesz majd? -
#30831 :D:D:D:D -
#30830 Hallották, hogy visszajöttem, azért van... ne törödj velük, nem téged keresnek. Mond nekik, hogy sün és összetömörülnek egy helyre. :) -
#30829 Nem tudom, ki az informátorod, de hivatalos fórumon 3-at ír: legalább is itt azt írja
Egyébként meg én megvárom, hogy mi lesz ebböl egyáltalán, atarinál nem lehet tudni, meg mielött leszedem, megvárok pár kísérleti alanyt, nehogy olyan legyen, mint az elsö dlcpack-nél... :) -
#30828 Urak, csak nekem tűnik úgy, de tényleg mintha több lenne a rendőr, mint régebben? (Ibizán, főleg, de mintha Hawaii-n is gyakrabban futnék beléjük) -
#30827 "Kiváncsi leszek milyen bőr ruhák v overálok lesznek hozzájuk"
Akkor majd az Angelát hívjuk cruiset vezetni ! -
Stockbauer33 #30826 Cápa ez a két motor jön a DLC-el
Harley Davidson Fat Boy Lo
Triumph Speed Triple
MA2 kategóriába de késöbb lesz MA1 kat
Kiváncsi leszek milyen bőr ruhák v overálok lesznek hozzájuk -
#30825 Én ezt ismerem
bár ezt se használom. -
Stockbauer33 #30824 Lehet h tévedek de mintha a te topikodba olvastam h csináltál egy olyan programot amit belehet állitani h milyen időközönként mentsen a játék.De lehet h keverem és a Skyrim topikba olvastam.Ha tévedek tudnál esetleg csinálni vmi hasonlót? -
#30823 8-as layer volt végig mind magyar
most van egy kis ritkulás -
#30821 Még egy OFF: Viszont érdekes.
Tegnap is csinált 3-at, viszont én tegnap be se léptem a játékba! Már majdnem 2 hete! kis hiba hogy valójában 2 hete csinált vagy tényleg tegnap este is késztette? (Mikor épp elkezdem használni a gépet :D) Sztem az utóbbi.
Hihetetlen! -
#30820 *jobb futtatásért*
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A qurva életbe! Na, mindjá aktiválom a VIP jogot! -
#30819 Micsoda? Én már láttam a "korábbi verziók vizaállítása" pontot csak sosem érhettem hogy mire való! de most itt megtaláltam a választ!
Amikor még XP-m volt nem akartam megválni tőle, de amikor szervizes Windows 7-et ajánlotta a játékok több futtatásáért, stb. elfogadtam, és hamar megszerettem a win7-et. :)
Bocs az OFF-ért! -
#30818 Még elszívok egy cigit azt jövök fel.. -
#30817 -
#30816 És tényleg, megnéztem nálam is, és valóban csinál biztonsági mentést a Win 7 ! Na erről nem is tudtam, úgy tűnik nem használom elég ideje a Win 7 -et az Xp óta... Hát akkor mákod volt, ettől függetlenül innentől kezdve te is csináljál saját rendszerezésben biztonsági mentéseket, lehet legközelebb nem lesz szerencséd. -
mark0ba #30815 Sikerült megoldanom, egy olyan funkciójával a win7-nek, amit a büdös életemben nem volt használható, mert üres volt a lista: Előző verziók. visszaraktam a 18-i verziót, egész baráti a mentés. :) Cool. Ha valaki részt vesz a krúzban 9-kor, akkor inviteljen már kérem :D -
#30814 Ha nincs biztonsági mentésed akkor sajnos szopi van... A játék egyik problémája az érzékeny savegame, magától is képes elbaszódni, ha meg mentési folyamat közben történik valami akkor pedig 100% a corrupt savegame hiba. Amúgy én egyszer megúsztam egy áramszünetet, bár közben nem volt mentési folyamat lehet azért. De ha jól emlékszem akkor már amúgy is volt biztonsági mentésem, de eleinte nem csináltam én se, miután a SZABI kollégának itt a fórumon elbaszódott csak úgy a mentése azóta csinálok. -
mark0ba #30813 Áhh, NE!
Elveszett a SAVEGAME-m, mert kékhalál miközben állt le a game. :# valahogy helyre lehet hozni? -
mark0ba #30812 Majd felveszel IG? nick: mark0ba -
mark0ba #30811 Medvee: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1318359872&index=3&cat=50 #416-os HSZ. -
Spawnultra51 #30810 ha van netes bank kártyád akkor rendeld meg innen: http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/test-drive-unlimited-2/10227758.html kiszá
litás ingyenes de a pénzt elöre kell utalni én már rendeltem és minden rendben volt -
#30809 én már csak februárban tudok menni,reg hét után :D de akkor rendszeresebben kicsit -
mark0ba #30808 Benne vagyok! :) -
#30807 I'm in:) -
#30806 Este 9-től mehetne vmi nagyobb krúz. -
#30805 Köszi srácok!
Sajnos nem találok.
Ha esetleg megtudtok vmit írjatok.
Köszi! -
Petryx #30804 Vegyél csak CD kulcsot.
Én ITT vettem anno.
Fizetés után 5 perccel már játszhatsz is online.