Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Este valakinek lenne kedve gurulni egy kicsit ? 😊

? ? ?

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Miért, Talicskáékkal nem akadtatok össze egyszer sem? Anno ellenük is nyomtunk párszor egy-két "tisztességes" speed-et...

tomsolo
Emlékszetek mennyit szidtuk miért ilyen a CRC?

Az a durva hogy ez a Tool van benne alapból:

Klikk a nagyobb képért.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Na nekem mostmár mûködik az online és nem kellett új felhasználót vagy profilt csinálnom megvanak a mentéseim ugyhogy mostmár akármibe benevagyok ha van verseny és mehetnék szoljatok pls klánba is szivesen megyek.
Szevasztok
tomsolo
Frissítettem az órát, hogy még pontosabb legyen. EZ érvényes a letölhetõ Windowsos mini alkalmazásokra is.

Egyszer játszottunk magyar klub ellen rusher-ek ellen de azt végig funoltuk azon kívül egyszer nem játszottunk magyar klub ellen és az biztos hogy mi soha nem csaltunk.

TDU 2 nick: SpeedHUN

Na, csak gurulnom kellett egy kicsit és megvilágosodtam... 😄 Tisza.

Lehet, hogy bennem van a hiba, mert nem aludtam tegnap reggel óta, de nem értem! 😄 Milyen cipõ?

sziasztok!!
Tudna nekem adni egy helyes kormánybeállitást egy Formula Force EX-hez?

Gigabyte 970A-D3 I AMD Phenom II X4 925 3.2Ghz I Sapphire Radeon HD5750 1Gb GDDR5 I AMD 4Gb RAM 1600Mhz I Gigabyte Superb 460W I Windows 7 x64 I (TDU2 lekvarkaHUN)

icetihi
Rusherék ellen fun+ volt, arra emlékszem, bár esélyük nem sok volt 😄😄😄
Rusher: Nem pont az RS5-re gondoltam, hanem a "cipõ"-re😄
Balance: Hiányoltunk...

youtube.com/user/icetihiii22

tomsolo
Le maradt a 😄
😄

tomsolo
Rusherék ellen toltuk meg jofere-kre emlékszem. Elõbbi fun kategória volt inkább utóbbi meg 2-3 speed rush.

jofer
"Egy olyan esetre emlékszem mikor Jaddz felrakot Dereknek egy " Pénz Dereknek, ne menj rajta lécci" crct erre egy marha csak belerondított a bugájával."

Ellenben õ nem volt sg-s.

Én sem tom, hogy melyik csapat cheatelt, mi tuti, hogy nem! Nem is emlékszem olyanra, hogy magyar csapat ellen versenyeztünk volna. Te emlékszel ilyesmire?

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

[HUN]FaTaL
Jaja ez vótmá, örülnék ha bekerülne pl. az F50.😊

http://goo.gl/gd6Zi5

tomsolo
Állítólag nem vmi nagy újdonság, mert a béta közben is keringett ez a kép, meg egy másik - azt nem találtam meg - érdekes, hogy milyen jószágok maradtak ki, úgy hogy kész volt hozzájuk a model.

A klubcsalóról nem tudok érdemben hozzászólni, fogalmam sincs kire gondol Stock - pedig ph-n is viszonylag aktív vagyok.

Egy olyan esetre emlékszem mikor Jaddz felrakot Dereknek egy " Pénz Dereknek, ne menj rajta lécci" crct erre egy marha csak belerondított a bugájával.

Ha az én fekete RS5-ösömre gondolsz, akkor örülök neki, hogy ezzel is borsot törhetek az orruk alá! 😄 Én sosem csináltam titkot belõle, hogy pénzt hackeltem meg nyilvánvaló, hogy hogy festem a DLC autókat, de a fasznak sem ártok ezzel, szóval errõl még vitatkozni sem érdemes, hogy etikus-e. Hogy vannak lúzerek, akik tehetetlenségükbõl kifolyólag rajtam/rajtunk tölti ki a mérgüket, az olyan nekem, úgy fogom fel, mint a kulázást: büdös, kellemetlen, de velejárója az életnek! És mikor tudok, belerúgok... 😄 😄 😄

Hmm, TS, érdekes ez a kép, dátum nem volt mellette?

Stock, én nem tudom, mik mennek, meg milyen arcok fordulnak meg pro-n, amiket most mondtál, az meglepett (fõleg az, hogy itt is volt ilyen), de hogy õszinte legyek, amíg nekünk nem árt, én ezt is leszarom, örülök, hogy közétek csöppentem, szerintem elég jó kis közösség jött itt össze, kisebb-nagyobb csetepatéktól eltekintve jól tudunk együtt gurulni bárhol/bármikor...

tomsolo
Elég érdekes képet találtam:

Ha már a tegnap esti Nissan és SLS krúzról van szó: Valamelyikõtök instantra hívott, én rányomtam hogy elfogadom, aztán onnantól kezdve fekete képernyõ és pörgõ karika, majd teljes fagyás. E miatt távoztam szó nélkül, mielõtt bárki bunkónak néz. Remélem, jól sikerült a hátralévõ része. 😊

tomsolo
A tducentral kukázta a teljes tdu2-es szekcióját és nem hívja ezentúl tdu sorozatnak, hanem tdu alatt csak az 1-et értik ez alatt.

icetihi
A százalékokhoz csak annyit, hogy az ismerõsökön kívül 10-bõl 9 játékosban késztetés van hogy lekarcolja a festést a kocsimról... Utána jön 10-bõl 6-7 játékosnál, hogy hülye hekker, ezt nem lehet megcsinálni, de ekkor mármesszirõl támad... ha teljesen hagyod magad lezúzni, általában jön egy nagy gonosz nevetés és békén hagynak. Ha meg harcba szállsz, mert ugyebár a festésnek már úgyis mindegy, akkor meg jön az édesanyánk és egyéb rokonok szidása. Egyébként a tegnap esti kis büdös ruszkinak is bökte a csõrét a festés (na nem az enyém, hanem tudjuk kié 😄😄😄)

youtube.com/user/icetihiii22

Na jó hagyjuk ezt.Kicsit elkapott az ideg és nemakarok személyeskedni senkivel.Biztos velem van a gond.Mindenki úgy játsza a játékát ahogy akarja.Kicsit parkoló pályára kéne tennem magam de qvára utálom a szarháziakat akik még miellenünk magyarok ellen is csalnak.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

[HUN]FaTaL
Itt a topicban, ha jól tudom maximum pénzt cheateltek az emberek, klubok közti verseny cheatre én nem emlékszem.

Bronx South
hát az egész Földet felkéne gyújtani mert hányinger ami van és nem csak társadalmi szinten ami az emberektõl ered hanem politikailag is meg minden szinten, de hogy maradjunk a játéknál és az ottani csíráknál amit stock írt az megtörtént és ha jól tudom a ph-n volt belõle ügy, de megvannak ebben a topikban is a csírák szépszámmal.

Kicsoda? Errõl még nem hallottam...

Stock, jó lesz az 70-80%-nak is! Amikor találkozom "kölykökkel" az utcán, mindig olyan, mintha állatkertben járnék és elszomorító, legszívesebben felképelném õket.

Ma csodával határos módon egy bolond barommal se találkoztam, pedig elég sokat voltam fent (magamhoz képest), egyszer volt hogy egy orosz belémjött, egy Q7-essel, de egybõl bocsánatot is kért, szóval nyugis nap a mai...azaz lenne, mert egy idiótának csak meg kellett jelennie, nagyon nem volt fenn senki akivel el tudtam volna krúzolni vagy valami, mondom játszok egy kis "Follow the leader"-t, egész jól ment (csupa külföldi), amikor egyszer jön egy fazon és el kezd ki-be ugrálni a lobbyba. Azt modnja nem tudja eldönteni mit csináljon. Végül marad, de a 3. cp-nél õ a leader és benyögi hogy nincs checkpoint, meghogy bug, meg mittomén, mondom akkor guruljunk tovább egy kicsit (néha idõvel felbukkan ismét a cp, úgy tûnik ez egy újabb, "kedvesebb" bug), az a hülye megvárja míg vagy 500 méterre el nem lépünk, õ meg gurul egy métert és ott volt a cp, a marhája röhög egyet, majd kilép a játékból, mi meg kezdhettük elõlrõl az egészet miatta, kb 10 percet elszartunk erre...rendesen felbaxta az agyamat...

a többi "idegennel" meg legurultunk egy Oahu kört, jó móka volt, normálisak voltak, habár némelyiküknél a komunnikáció nem volt éppen a megfelelõ szinten, így mondhattunk nekik amit akartunk, oda se figyelnek, de nem volt gond velük...

mostanában azonban mindig a klubtagokkal játszok, mind külföldi, ellenben jókat krúzolunk mindig, segítjük a másikat ha pl instant ch-kat kell nyerni, vagy coo-drivinggal, vagy éppen a rendõrviperát (<#nyes>) akarja megszerezni, a belépéshez a kritérium a 0 cheatelés, ne legyen a player Veyron-rammelõ hülyegyerek, sokszor elbeszélgettünk az ilyenekrõl mint most ti itt...😄D CVC versenyeket mind tisztán nyertük meg, így jött össze eddig 12.000 xp, és így legalább van értelme annak amirõl ez a játék igazán szólhatna...

csináltunk pl olyat, hogy készítettünk egy privát meccset Oahu körön, volt egy, mondjuk úgy "bûzözõ", a többi a zsaru, ugyanolyan kocsikkal mentünk, és cp-tõl cp-ig kellett menekülnie az üldözöttnek, mert ha egy kicsit lekoccoljuk, akkor úgymond elkaptuk, (törni-zúzni nem, csak a kisebb koccanás nehezítésképp) ha meg nem, õ nyert...kezdõdik az egész egy 5 mp-s elõnnyel, a dolog maga akkor válik érdekessé ha az üldözött kicsúszik, vagy ütközik, akkor jókat lehet szórakozni, egyébként meg krúznak is megfelelõ...

(Érzem, hogy kicsit érdekesen fogalmaztam meg, de már este van, nézzétek el ezt nekem, márha valaki elolvassa, igen hosszúra sikeredett...<#nyes>)

Igen valóban így volt. Még az Eden sztrájk idején nyilatkozták, hogy az elsõ TDU óta a csapatot elég szépen leépítette az Atari, anyagi okok miatt. Plusz egy ideig maga a TDU2 fejlesztése is le volt állítva, szinten anyagi gondok miatt. Szóval messze nem az a csapat és fejlesztési idõ, forrás áll mögötte, mint ami az 1nél.
Norby646
Jaja sajna ez így igaz.... Dehát ezvan. Viszont azért mégvannak jópáran akik tudnak normélisan is játtszani, ezeknek egy részét ismerem is, így el lehet lenni csak az a szar hogy nem elég hogy a mindenapokban szembesül ezzel az ember, még ebben a kis szórakozásban is ezzel találkozol.... 😞

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

De hidd el ide ebbe a topikba is irogat pár mocsadék akik mikormég javában ment a klubok közti verseny bizony cheateltek és meldöngetve faszagyereknek érezték magukat h megverték a másik magyarklub playereit.LOL <#levele> Ez a tetves világ már ilyen lesz és így marad.Vagy megtalálodmagadnak a megfelelõ embereket akikel krúzolsz v passz <#fejvakaras><#nemtudom>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Bronx South
Nem teljesen, de azthiszem az ATi írt ezzel kapcsolatban hogy a jelenlegi brigádban csak néhány maradt azok közül akik az 1-et is csinálták. Többnyire problémák voltak azzal is hogy az egybõl átemelhessenek dolgokat a 2-be, mert nem értette ez a szedett-vedett banda hogyan is áll össze az elsõ rész. De errõl max az ATi tudna pontosabban írni.

Norby646
😄D MIndegy nem is ez a lényeg hanem hogy sokan vannak. Na megyek vissza a szigetre autókázok egy kicsit olyan nagyon lájtosan ahogy anno a tdu 1-ben csináltam. Jah és ez a vw bogár... Komolyan jobb volt vele elpöfögni mint egyik másik sokszáz pacival erõsebb autónál. Jó azért nem persze a top 10-be nem fért még be nálam... 😄

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

[HUN]FaTaL
Ez így nem igaz, mert a fejlesztõk ugyanazok, mint, akik az elsõ részt fejlesztették.

Bronx South
Jó azaz 50-60%.

Norby646
Hát igen, de ez akkor is szomorú. Tudom hogy én se vagyok egy korrrekt játékos, mert én szemét raktam pénzt a játékba mert nem volt kedvem megint midnen autóért szenvedni. (tehát igen a könnyebbik utat választottam, és ezen kívül semmi mást nem csináltam). De ezzel az ég világon senkinek se zavartam meg a játékát (szvsz). Nem használok trainert, meg nem cseszem el mások szórakozását azzal hogy 0.0001 mp alatt megcsinálom a crc-ben a versenyt hogy másnak esélye se legyen, stb... Ha vki nem tud rendesen játtszani akkor menjen offline és törje az ai playereket... Dehát ezen mérgelõdhetünk mert nem lehet vele mit kezdeni. Na én befejeztem nem panaszkodok tovább, ettõl függetlenül nekem nagyon tettszik a játék, nem is gondoltam volna hogy ennyire be fog jönni még amikor warez-el toltam. 😊

Norby646
Bocsánat az 50-60% talán kissé irreális, inkább helyesbítenék úgy 30%-ra... De akkor is bosszantó... Bár ezzel senki se tud mit csinálni. Ma mentem egy külföldivel kicsit, õ egy 458 italia-val volt én meg egy vw bogárral (tudom... nagyon fasza párosítás... 😄) és full normálisan ment elõttem tartotta a tempómat... Na erre jön a gyökér az audi q7-el vagy 200-al és szépen belénk jött szembõl miközben mi álltunk a lámpánál... Ez kb 15 percel azután volt hogy kijöttünk a házból és elindultunk. Rá nagyjából szintén 15 perce a másik házamnál megáltunk, én beáltam a kertbe. Mögöttem fal, mellettem fal mindkjét oldalt egyedül elõre fele tudok menni. Jön a bugatti-val egy újjab gyökér, dudál, aztán elkezd nekem jönni szembõl de vagy 5x egymásután, megmozdulni se tudok... Aztán kiléptem inkább.

Ezt átrágtuk már h idiota hülyegyerekek(újgenerációsak) nemtudnak mit csinálni a tdu2ben és már csak ezmaradt nekik.A jövõ generációja kb 50-60 % ilyen.Lehet rájuk építeni rendesen <#nyes><#taps>.Azt is kitárgyaltuk h a nagyon tehetséges faszafranciák direkt kihagyták az isolate-t amivel zárnilehetett az 1ben a layert.Ez a játék nem a tdu1 folytatása hanem egy utolsó próbálkozás egy tehetségtelen brigádtól akik sztem az utolsó autos game-t csinálták.A válságmiatt még kihúztak vmennyi pénzt és kb ennyi.

Norby646
Rendben, én elküldtem a meghívót, ha tényleg van kedved csatlakzoni akkor gyere! 😊 Ha leszünk egy kicsit többen, akkor elkezdjük a klubb versenyeket! Elég jó pont forrás is a dolog mert több ezer pontot lehet vele kaszálni ami nekem végképp jóljönne. Na meg hát jó szórakozás is. 😊

Azt árulja el valaki (bár tom ezt ti se tudjátok) de mi a szarért csinálja a játékosok jó 50-60% azt hogy minden ok nélkül a 10x erõsebb autójával (persze van hogy gyengébb autóval is ezt csinálják) belémjön egymás után vagy 5x, úgy hogy beszorít valahova és persze közbe dudál... A másik amikor csak szimplán rámhúzza a kormányt miközben jön szembõl, esetleg leszorít amikor elmennék mellette... Ezt komolyan nem tom felfogni hogy ebben mi az élvezet?! És ami végképp idegesít hogy nem tok ellene mit csinálni azon kívül h elküldöm 88x a p*csába õ meg csak folytatja... És sajnos itt már az se megoldás hogy kimegyek pause-ba mert ugyanúgy belém tud jönni... Ma ezt kb 3x csinálták velem, tegnap is kb ennyiszer. És nem tudom magamat nem fel húzni ezen mert én vigyázok arra a rohadt autómra ezek az agyatlan értelmifogyatékos retardált egysejtûek meg összecseszik és röhögnek rajta egyet... <#violent><#boxer><#levele>

wollnerd
Mi?? tényleg??? 😄DDDDDDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
TS!
A Lazy Driverbe megtudod csinálni majd hogy a F.R.I.M-ben automatikusan bank-olhatsa azt a mennyiségû pénzt amit beállítjuk? 😊

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
Beakartam küldeni egy GrassLover nevü crc-t erre visszadobja ez a marha, hogy illegal words <#idiota>

Bronx South
szerintem nem kell új dizájn, mindenki megszokta amivan, amivan jól is mûködik ennyi
inkább az órát variáld meg egy kicsit

az új klubunk még jó
(kop-kop)

#28559: elindítod a játékot és automatikusan letölti 😊

Belépek mindenképp habár mostanában sokat panaszkodtak Szabiék h szarakodik a klubb.

#28547 <#eljen>

Opelfan
Honnan tudom letölteni a Free Exploration Pack DLC-t? Keresem google-ben de nem találok olyan helyet ahonnan letudnám szedni. Vagy egyáltalán patchet honnan lehet letölteni?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

de legalább hátha 3hónappal hamarabb kapjuk meg a motorokat is majd pár év múlva 😄

[HUN]FaTaL
Semmi bíztató nincsen benne, az elõzõ patch rakta be, úgy május végén kb. 😄 Azóta nem nyúltak a játékhoz, illetve hát 3 hónap után kiadtak egy ugyanolyan bugos szar patchet konzolra, mint pcre.

Norby646
Jah amúgy stock! Küldtem meghívót a klubba, de mondtad hogy van vmi derek nevû haverod.... Mi a neve pontosan? Vagy lehet egyszerûbb ha megyünk vmikor és jön õ is akkor felveszem friends-be aztán hívom! 😊 Jah és ibizán van a klubb egyelõre.

Norby646
Nem tudom találkoztatok-e már ilyennel, de elég bíztatónak tûnik: 😊

Opelfan
Úgy néz ki ez egy ilyen nap, én meg palacsintát sütöttem de mire kész lett a gasztromúmia addigra már közelebb állt a császármorzsához mint a palacsintához.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

[HUN]FaTaL
Elõfordul, anno ut3 kulcsát én is 2 perc alatt találtam meg, az volt az elsõ ilyen játékom, ahol nem a tokban volt a kód 😄