Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Az a durva hogy ez a Tool van benne alapból:
Klikk a nagyobb képért.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szevasztok
TDU 2 nick: SpeedHUN
Tudna nekem adni egy helyes kormánybeállitást egy Formula Force EX-hez?
Gigabyte 970A-D3 I AMD Phenom II X4 925 3.2Ghz I Sapphire Radeon HD5750 1Gb GDDR5 I AMD 4Gb RAM 1600Mhz I Gigabyte Superb 460W I Windows 7 x64 I (TDU2 lekvarkaHUN)
Rusher: Nem pont az RS5-re gondoltam, hanem a "cipõ"-re😄
Balance: Hiányoltunk...
youtube.com/user/icetihiii22
Ellenben õ nem volt sg-s.
Én sem tom, hogy melyik csapat cheatelt, mi tuti, hogy nem! Nem is emlékszem olyanra, hogy magyar csapat ellen versenyeztünk volna. Te emlékszel ilyesmire?
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
A klubcsalóról nem tudok érdemben hozzászólni, fogalmam sincs kire gondol Stock - pedig ph-n is viszonylag aktív vagyok.
Egy olyan esetre emlékszem mikor Jaddz felrakot Dereknek egy " Pénz Dereknek, ne menj rajta lécci" crct erre egy marha csak belerondított a bugájával.
Hmm, TS, érdekes ez a kép, dátum nem volt mellette?
Stock, én nem tudom, mik mennek, meg milyen arcok fordulnak meg pro-n, amiket most mondtál, az meglepett (fõleg az, hogy itt is volt ilyen), de hogy õszinte legyek, amíg nekünk nem árt, én ezt is leszarom, örülök, hogy közétek csöppentem, szerintem elég jó kis közösség jött itt össze, kisebb-nagyobb csetepatéktól eltekintve jól tudunk együtt gurulni bárhol/bármikor...
youtube.com/user/icetihiii22
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
http://goo.gl/gd6Zi5
Stock, jó lesz az 70-80%-nak is! Amikor találkozom "kölykökkel" az utcán, mindig olyan, mintha állatkertben járnék és elszomorító, legszívesebben felképelném õket.
a többi "idegennel" meg legurultunk egy Oahu kört, jó móka volt, normálisak voltak, habár némelyiküknél a komunnikáció nem volt éppen a megfelelõ szinten, így mondhattunk nekik amit akartunk, oda se figyelnek, de nem volt gond velük...
mostanában azonban mindig a klubtagokkal játszok, mind külföldi, ellenben jókat krúzolunk mindig, segítjük a másikat ha pl instant ch-kat kell nyerni, vagy coo-drivinggal, vagy éppen a rendõrviperát (<#nyes>#nyes>) akarja megszerezni, a belépéshez a kritérium a 0 cheatelés, ne legyen a player Veyron-rammelõ hülyegyerek, sokszor elbeszélgettünk az ilyenekrõl mint most ti itt...😄D CVC versenyeket mind tisztán nyertük meg, így jött össze eddig 12.000 xp, és így legalább van értelme annak amirõl ez a játék igazán szólhatna...
csináltunk pl olyat, hogy készítettünk egy privát meccset Oahu körön, volt egy, mondjuk úgy "bûzözõ", a többi a zsaru, ugyanolyan kocsikkal mentünk, és cp-tõl cp-ig kellett menekülnie az üldözöttnek, mert ha egy kicsit lekoccoljuk, akkor úgymond elkaptuk, (törni-zúzni nem, csak a kisebb koccanás nehezítésképp) ha meg nem, õ nyert...kezdõdik az egész egy 5 mp-s elõnnyel, a dolog maga akkor válik érdekessé ha az üldözött kicsúszik, vagy ütközik, akkor jókat lehet szórakozni, egyébként meg krúznak is megfelelõ...
(Érzem, hogy kicsit érdekesen fogalmaztam meg, de már este van, nézzétek el ezt nekem, márha valaki elolvassa, igen hosszúra sikeredett...<#nyes>#nyes>)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Azt árulja el valaki (bár tom ezt ti se tudjátok) de mi a szarért csinálja a játékosok jó 50-60% azt hogy minden ok nélkül a 10x erõsebb autójával (persze van hogy gyengébb autóval is ezt csinálják) belémjön egymás után vagy 5x, úgy hogy beszorít valahova és persze közbe dudál... A másik amikor csak szimplán rámhúzza a kormányt miközben jön szembõl, esetleg leszorít amikor elmennék mellette... Ezt komolyan nem tom felfogni hogy ebben mi az élvezet?! És ami végképp idegesít hogy nem tok ellene mit csinálni azon kívül h elküldöm 88x a p*csába õ meg csak folytatja... És sajnos itt már az se megoldás hogy kimegyek pause-ba mert ugyanúgy belém tud jönni... Ma ezt kb 3x csinálták velem, tegnap is kb ennyiszer. És nem tudom magamat nem fel húzni ezen mert én vigyázok arra a rohadt autómra ezek az agyatlan értelmifogyatékos retardált egysejtûek meg összecseszik és röhögnek rajta egyet... <#violent>#violent><#boxer>#boxer><#levele>#levele>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A Lazy Driverbe megtudod csinálni majd hogy a F.R.I.M-ben automatikusan bank-olhatsa azt a mennyiségû pénzt amit beállítjuk? 😊
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
inkább az órát variáld meg egy kicsit
(kop-kop)
#28559: elindítod a játékot és automatikusan letölti 😊
#28547 <#eljen>#eljen>
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?