40335
  • Fehercsoki
    Hát, most sehol nincs. Lehetséges hogy lesz valami másik kiadás, esetleg a DLC 2-vel együtt.
  • kemszi2
    akkor nem tudom 576-nál nem olyan régen még volt 5ezerért ha jól emlékszem
  • Fehercsoki
    Ja csak jelenleg sem az 576,sem a cdgalaxis nem árulja a játék PCs változatát.
  • kemszi2
    vagy cd galaxis rendelés és valamelyik pickpack ponton felveszed
  • kemszi2
    itt pl
  • 0Diaz0
    Zoleegolf2-t kérdezd.. őis fehérvári!
    Amúgy Médiába szerintem
  • vezérszuszu
    Sziasztok!

Székesfehérváron hol tudom megvenni a játékot.
    Letöltöttem, tetszik, így megvenném! Kb. 5000 Ft-ot szánnék rá!
    Neten csak Budapesten találtam!

Előre is köszi!
  • icetihi
    Azzal, kormányom nincs mert nincs neki hely.
  • CamelX
    Nájszos. Mivel vezérelted? Gamepad?
  • icetihi
    Na most akkor már elárulhatom, TS nélkül már én sem nagyon játszanék, de mindig fel tudja dobni valamivel a játékot :) Az irányítás megpiszkálásában is segített, anélkül nem tudtam volna ilyen videót összehozni egy alapból gyík módon beállított S3-assal.

Pedig aztán jó ideje próbálgattam több kocsit is ami jó lenne erre, mire kiderült, nem a kocsi a lényeg...

KÖSZÖNJÜK, HOGY VAGY NEKÜNK TS!!!!!!! :)
  • Bronx South
    Ja, tegnap raktam be, de csak a no damage-t mert a koszolódás annyira nem zavar, azt lemossa az eső. Így most faszább lett valamivel a játék. Ráadásul most léptem le egy full layeres amerikai cruiseról is, megjött megint a kedvem ehhez a szarhoz !
  • 0Diaz0
    Ezek szerint nekedis bentvan a no dirt,no damage mód
    Jócucc ,az tény!

Amúgy TS, ha berakom ezt a reconfigurator-odat, ami kintvan tducentral-on: És amúgy nincs meg elméletbe és gyakorlatba a LVL4 tuningom,de viszont a configurator-ba átírom lvl4-re, akkor engedni fogja,és lvl4 tuningom IS lessz vagy elküld a bánatba a tdu2 hogy jussak el a lvl4-ig?
  • Bronx South
    TS, TE KIRÁLY !

Ha te tudnád mennyit nyertem, és mennyi feelinget kaptam vissza a módoddal !

- Nincsenek lógó ajtók, és ez által szarabb irányítás, szarabb látvány belső nézetben.
    - Nincsenek a lógó lökhárító általi beakadások.
    - Nem kell javítani kilépni.
    - Ha fotózni akarok könnyebb a dolgom.
    - Szabadabban tudok vezetni, nem kell a töréstől tartanom.
    - És jobb ránézni a verdára egy kiadós gurulás utáni pihenőn.

Ennyit tudtam így hirtelen összefoglalni, azt a videózáshoz mennyi előnyöm van nem is említettem.

Toltam is egy kiadós reklámot fent a játékban a haveroknak, mert hihetetlen hogy egy 1 mb-os patch mennyi bugot, problémát javított. Egy év alatt az Eden nem volt képes ennyire se, háth szégyen... Köszi TS !

Ui.: Nálam nem kell külön babrálni az Uplauncher miatt, egyszer patcheltem, és második indításra se rakta vissza a régi exe-t.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor ezek szerint a német autók csúcsa az Opel Corsa? Szerintem gondold újra ezt a kijelentésed.
  • Bronx South
    Szerintem ehhez inkább ne fűzzél több hsz-t.
  • tomsolo
    You are jo(c)king.
  • GerY5
    Próbáld újra.
  • jocking
    Suzuki Swift. Részemről ezzel összefoglaltam a japán autóipart.
  • GerY5
    Ezt azért gondold újra... ;)
  • Bronx South
  • jocking
    Majd pont elhiszem, hogy egy japán fos elver egy ferrarit meg egy r8-at.
  • [HUN]FaTaL
    Nem problémázom, te nem értetted, amit írok. Adtam egy megoldást, amivel fél perc lett volna az egész, majd kb leugatsz. :) Na mindegy, te dolgod.
  • Bronx South
    Én mindent értettem, a játékom is mindjárt fent van, nem tudom mit problémázol még ezen. :)
  • [HUN]FaTaL
    Mi nem érthető? 20x annyi ideig tart reinstallálni a játékot emiatt, mint átírni egy reg kulcsot, a végeredmény pedig jelen esetben ugyanaz. És nem értem mi van, ha elírod, max nem indul el a játék. Akkor meg fogod és kijavítod.
  • Bronx South
    Na ez odabasz !

#30777:
  • [HUN]FaTaL
    És ha elírod akkor mivan? Akkor reinstallálj, ott sem történik más, csak közben még fájlokat törölsz meg másolsz, 20x annyi ideig tart.
  • Bronx South
    Kizárt hogy regisztrációs kulcsokkal vesződjek, esetleg valamit elírok... Nyomtam rá egy uninstalt, azt a megoldás keresgélés ideje inkább újratelepítésre megy el. (Lehet hamarabb is kijövök a dologból.)
  • [HUN]FaTaL
    HKLM/Software/Atari/TDU2/ (32bit) vagy HKLM/Software/Wow6432Node/Atari/TDU2 (64bit): a megfelelő helyen írd át az elérési utakat az ExePath, LauncherPath kulcsokban és szerintem jó lesz.
  • Bronx South
    Nem csak újra aktiválás van, a launcher automatikusan létrehozza a már törölt főkönyvtárat, azt elkezdi oda tölteni a frissítést... lol
  • GerY5
    Nem
  • [HUN]FaTaL
    Az autók földúton való tulajdonságaiba nem nyúl bele ez a mod ugye?
  • tomsolo
    Az exe. :D
  • Bronx South
    Na ezt jó tudni, akkor előtte nyomok egy revokeot.

Nem értem, az exeben mi van ami a törésért és a koszolódásért felel ?
  • tomsolo
    Ha áthelyezed a mappát újra kell aktiválni - nekem legalábbiss kellett.
  • tomsolo
    Az exe-t patcheli, kibontani se kell hozzá a game-t, viszont használj universal launchert és azzal índítsd. Visszaállítható eredetire vele az exe egyébként + backupot is csinál első indításkor.
  • Bronx South
    Na ez megy fel nekem is.

Egy kérdés, illetve kettő.

Ez a mód pontosan milyen fájlokat cserél ki, mibe nyúlkál bele ?

A másik, hogy a játék főkönyvtárát át akarom helyezni egy másik helyre, ha megteszem ez később nem okozhat kompatibilitási problémát ?
  • icetihi
    Nekkemm nem kell mondani :D Én már régóta használom :D
  • Stockbauer33 #30765
    Végülis ellavirozok a civilek között de vmiért mostanába meghülyültek és ha teliverek párat bizony ha másért nem de a lógó ajtók miatt mindenképp nagyon jó ez a mód.

A videó mágus meg veszifel nonstop a krúzokat és elég ratyin nézki 1 v 2 lógó ajtó(legalább is a paganin) A Veyron meg tényleg gáz mert elöl hátúl a lökhárító nagyon csámpán áll ha van ütközés
  • icetihi
    Luke, én vagyok az apáááád.... Téged is megérintett a sötét oldal?:D:D
  • Stockbauer33 #30763
    Most próbáltamki a módodat. Nagy köszönet érte