40335
  • Bronx South
    Hát a létem nem függ a mód megvalósulásától, az a szerencsétlen hölgy amúgy is végigrókázná a cruiseokat, a kapaszkodó se lenne elég neki, csak pont azért hogy van már a nude módig annyi minden, megcsapott a kíváncsiság.
  • Petryx
    Na mondjuk ezt is megtudom érteni!
  • tomsolo
    Meglehet, de nem én fogom megcsinálni az tuti :)

Akinek ilyen igénye van az nézegesse addig a Nude Islands-et.

• Bronx South
    Túlságosan antiszoc lett volna az érdeklődésem ? De ha ennyire érdekel már-már annyit vagyok emberek közt hogy van mikor megfejel a hányinger, de köszönöm szépen a törődést.
  • Petryx
    Még mindig nincs Házigazdája a topikban?

pixxel-nek 5x küldtem el a kérésem hogy tegye fel a header-t amit küldtem, de még csak válaszra sem méltat, nem hogy meg is csinálná.
    Egy laza két hónapja nem sikerült elintézni. -.-
  • Petryx
    O_o

Néha mozdulj ki a gép mellől és menj emberek közé!
  • Bronx South
    TS !

Egy olyat meg lehet oldani, hogy valami nő üljön az anyósülésen non-stop ?

Vagy hogy a macska helyett, egy pina fetrengjen a kanapén ?
  • gduck
  • Petryx
    TDU2 EXCLUSIVE BIKE IN-GAME FOOTAGE - FIRST LOOK

• tordi
    Üdvözlet az Uraknak, Hölgyeknek! Xlive-on játszom a játékkal. Az lenne a kérdésem, hogy van e valami hír a nagy dirrel-durral most februárra bejelentett motoros dlc-ről? Neten én nem találtam semmit.
  • icetihi
    Legyél jófej és leszünk a barátaid :)) Küldeni kell a menüből friend requestet, az úgy megy, hogy kiválasztod a session playersből akit szeretnél, megnyitod, majd add to friends. Ha nincs tele a listája, és elfogadja, barátod lesz. Ha valaki téged szeretne felvenni, bal felső sarokban megjelenik egy rózsaszín box, nyomj esc-et és fogadd el enterrel (alapbeállításnál)
  • 0Diaz0
    a barátlistádra!
  • Shevchenko
    Sziasztok!
    A játékba hogy lehet barátokat szerezni?
    Azt írja szerezz 50 barátot, de hol?
  • Bronx South
    ááá... Azt a szakállas kanadai favágót szerintem a következő életemben se érném be, de hát vannak akik megpályázták (Floyd Jeff). Én megmaradok a realitásnál.

Viszont megint elkezdtem a régi időkön gondolkozni, és hogy ne legyen unalom fel is dobtam egy régi cruiseomat a Balance -vel, remélem jó kedvre derül tőle ha meglátja. Ám ebből a Merciből neked is volt egy.

• Stockbauer33 #31448
    Kopasz büntetsz nagyon :).Lassan össze kéne dolgoznotok a Kennek-el

• Bronx South
    Ja akad, szerintem ha megjönnek majd a motorok biztos sok pina vált majd bőrruhára.

• Stockbauer33 #31446
    Baba lesz mint mindig :) Ha megjön a DLC2 és nem egy bugpack lesz akkor pár jó csajos motoros krúzt tolhatnánk hamár így televagy új csajokkal :D
  • Bronx South
    Összeszedtem pár cruise-t egy új összefoglalóhoz még a TDU1 videóm előtt:

• Stockbauer33 #31444
    Ok de Szabi meg is válaszolta h ez DLC-s vas és nemkerülnek a trade-re majd.Az NDD elég meg az h nemlassúl a füvön-földúton(mod).Nagy köszönet értük
  • tomsolo
    Megvenni nem lehet, de ha rászánod magad és kibontod játékot, nyugodtan felteheted magadnak most is. (Regisztrálni se kell oda a letöltésért mert sg-n van a cucc.)

A más nem látja te látja dologra meg annyit, hogy pl. belsőt eddig se nézegették másnál a userek, továbbá bár ők most ezután is ugyanazt látják semmit se vesztesz ha te meg olyat nézel ami neked tetszik.
  • Bronx South
    A "Hege" feltűnt a "Hungarian Ed." videómban pár hónapja, de ezek szerintem Prohardveres emberek.
  • gduck
    Nem tudjátok mikor lesz vége a szerver karbantartásnak?
  • icetihi
    Megvan :) nekem bejön:D
  • Leo 1991
    srácok az sg.hu klubbal mi van??kéne még menni klubversenyekre
  • icetihi
    Szabi!

Ígértél egy képet, én nem találom.
  • wollnerd #31436
    Szabi, tele van a klubod? Az én klubom halott... A klubtársaimat tavaly május közepe soha többé nem láttam.. :(
    Szintlépéshez kéne még klubosdi...
    Ők voltak a klubtársaim. Egy verseny előtt véletlenül felvettem (HD-ra) (még jó, nem fogom "elfelejteni" azt a pillanatot) (privát vidiként töltöttem fel, de átváltottam hogy ti is megtudjátok nézni.
  • Misi az ezredes
    Hello!

Nem szeretnék nagyon offolni. De gondoltam szimulátorral játszotok hátha érdekel egy eladó Logitech G27 valakit!

Ha igen itt a link és érdeklődjetek
  • Bronx South
    Mit csináltak a szerverrel vasárnap este ? Ráadásul az 1 szerverei se mennek, király
  • Stockbauer33 #31433
    Igazad van.Nagykár mert nagyon tetszik
  • Stockbauer33 #31431
    Viccnek is rossz.

Ha menni fog majd a trade akkor Ts vennék tőled 1 kék-fehér trecolort.Már ha úgy meglehet venni
  • icetihi
    Nem érted a lényegét. Nem az amire te gondolsz :)
  • Bronx South
    direkt kiszmájliztam hogy még véletlenül se vedd komolyan, úgy tűnik fél munkát végeztem
  • icetihi
    Very high speed cruise
  • GerY5
    Ez utóbbi két hsz. most pont hiányzott még nekem mára.... -.-
  • Bronx South
    elloptad gurulásra a csayaimat te most lebuktál csődör

• tomsolo
    Szigetkörözni lehet meg hasonlók. Jelenleg 3-an is vagyunk egy lobbyba.
  • gduck
    Mielőtt elmennek nyári vakációra a fiúk. Szóval az én tippen június vége :(
  • 0Diaz0
    Ugyanez nekemis..
  • icetihi
    Sok dolog lesz még meglepő, ha újrakezdted, főleg az R8 Spyder.
  • icetihi
    Aztateliberohadt:)))) Ilyen harcot még nem láttam mióta itt vagyok :))))