Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. Nem kell ellenszer a lökdösõdésre, egyszerûen nem kellenek a 600-zal hajtó állatok a játékba.
3. Szerencsés vagy ha csak annyi hülyegyerekkel találkoztál, nálam ez a szám minden alkalomnál elõfordul.
4. Azokat nem tekintem moddernek akik ilyeneket csinálnak a játékkal. Egyszerû csaló hekkerek! Ne keverjük a hekker és a modder szót. Hekker az aki 1000-rel tudna menni egy rs6-tal, modder pedig "Tool831" vagy xy akik hangokat cserélnek vagy autómodelleket készítenek. (A padkabugot pedig nem fogod kijavítani fizikahekk nélkül, míg nem tudsz objektumokat szerkeszteni zmodelerben, vagy 3dstudioban.)
5. Majd egyszer belátod, hogy igazam van. Nem téged bántalak ezzel, csak szólok, hogy ilyen prezentációra vagy reklámra nincs szükség, mert ez nem jó irány, ez csít akárhogy is nézzük.
Eddig is voltak ilyen "lehetõségek", eddig is láttunk ilyeneket, még sincs minden második Ivánnak ilyen. Ez se publikus, én is csak amolyan technológiai bemutatóként raktam fel a videót. (Egyébként a jelenlegi állapot nem is jó nagyon másra, pl. krúzolni vele képtelenség, és ez a hack, véletlenül se olyan egyszerû hogy na ide akkor most a 288 helyett írok 1000-et, vagy két byte-ot arrébb tolok.)
2. Persze, hogy távolodott mert akár 1000-el is tudna menni, lényegtelen milyen kocsival van. Bár a nevesítésének most biztos örül. Ha már hack, egyébként a lökdösésre is van ellenszer, de mindegy.
3. A 8 hónap alatt én összesen 3-5 igazi rammerrel találkoztam, pedig voltam fenn rendesen és ebbõl 2-t biztosan sikerült elásni.
4. Legalább 3 rendes modderrõl tudok, akik dolgoznak azon, hogy legalább az 1 szintjére hozzák vissza a játékot, ha már az ATARI leszarja. (Én is öltem bele már egy csomó idõt, hogy pl a padka bugot ki lehessen kerülni, vagy csinálni rendes offroad pályát (IGE fájlok visszafejtése) pedig aztán én hú, de nagy modder vagyok.) Persze, ha sikerül az adatbázisokat visszafejteni az elõzõ arcnak akkor tényleg Unlimited lesz a játék, ennek minden elõnyével és hátrányával.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Cirka 470 felett már erõsen irányíthatatlan az autó, ezen az "egyenes" szakaszon is rengetegszer futottam neki mire meglett a 4 radar.
Letöltési linket nem áll módomban adni, mivel mod-ot nem én raktam össze.
Bár a SS-t rendelhetem volna elõ... 😞 De most már nem adom el a simát a 5000 km-rel együtt....
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
tunning nélkül hogy hogy eléri a 493 km/h-át? Nem 455-nek kell lennie?
VAGY
Ezt modoltad?
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Csak sajna nem enged az új exe 500 fölé menni*:
*alaphelyzetben.
kis lesifotós <#bohoc>#bohoc>

hangacsi.blog.hu
Stickers shop, vagy egyéb?
hangacsi.blog.hu
Grat Edennek a több hónapnyi semmittevés után!<#taps>#taps> <#violent>#violent>
Akit érdekel egy eladó TDU2, az jelentkezzen pm-ben.
Üdv: S.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Egy idegen player volt vagy a haverod? 😄

most ebbõl az 1,6millából egy jó pár hónapig elleszek 😄D
pörgetésnél elindult a zenelejátszómba a bad to the bone..... 😄DD
ha még egy kevéske idõ lett volna, raktam volna az elsõ harmadra is, ehh
<#idiota>#idiota>
idáig a google fordítóval vettem fel ami kellett, de az most kevés lesz
hangacsi.blog.hu
TDU2 > Angela147GTA
gaba
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
nem
Illetve: ha most játszom offline módban, az az online profilomban nem fog tárolódni, ugye?