40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#31417 Na figyelj Bohócbicikli.
1. Ahoz neked semmi közöd hogy nekem mi a keresztnevem, avagy a játékosnevem.
2. Semmi jogod nincsen "norbikának" hívni, mert nemvagyok az..
3. Lehet hogy én még fiatalabb vagyok jópár évvel mint itt pár user, de kawasaki barátod " ha jól tudom akkor már elég régota nyomom a játékot,és csak most irtam ide,de ha valami nem tetszik akkor ne szolj hozzá meg nyugodtan ki is birtok vágni,mert ezen a szartelepen elég kevés a segitség ugyhogy ki birod nyalni a seggem " hsz-éhez úgygondolom jogosan válaszoltam "ovodás szint megvan"-al.. és bocsánat, én nem b.sztam meg az ő édes anyukáját, mert másnak a szüleit nem szidjuk.. mellesleg az rosszabbul eshet valakinek, ha ilyen módon szidják ha esetleg, az user anyukája esetleg elhunyt már..
4. De ha ilyen módon tudtok hsz-t írni akkor énis ilyen módon válaszolnék a viselkedésetekre,és a kérdezgetéseitekre..
" Utolsó ovodás kis taknyok vagytok ti, ezekhez a srácokhoz képest.. főleg TShez képest, aki modding téren letett már valamit az asztalra, és ti csak a pofajáratásban vagytok királyok.., nekem meg személyszerint.. mondjuk megnyalhatjátok a seggemet, ha már ilyen madarak vagytok.. " -
#31416 A következő elmebeteg úgy írjon ide, hogy nem csak (perm)banra megy, hanem át fogom szerkeszteni hozzászólását vmi rá jellemző ki nem mondott tulajdonságára.
Akinek gondja van a moderációval a moderá[email protected] reklamálhat, egyéb ismerősők, barátnék, szomszéd lóápolók és traktorvezetők meg csendben tágra nyílt szemmel figyelnek. -
#31415 Ha tudnám, hogy többé nem kémkedsz utánam ezeken az oldalakon, én is integetnék, de mivel tudom, hogy nem így lesz, nem teszem.
Most pedig megvacsorázok... -
Petryx #31414 Gyerekek... 10 nap van vissza abból a februárból, amire ígérték a DLC 2-t.
Kérem tegyék meg tétjeiket!
Mikor jelenik meg valójában a DLC2?
Tipp: Április 9! -
guardiangel #31413 kösssz .....:P * -
Stockbauer33 #31412 " nevetünk egyet rajta és legyintünk és jó messzire megyünk "
bb -
guardiangel #31411 Ha valaki lövöldözik , akkor igen!
De ha nem és ezt kapja, akkor itt nagy a baj.:l
A butaság ellen csak egy védelem van, ha nevetünk egyet rajta és legyintünk és jó messzire megyünk, ahol léteznek emberek akik a fórumokat nem a kisebbségi komplexusuk kiélésére használják, hanem érvelnek.
Szóval isten áldja önöket.
cijj kaw...
:))) -
#31410 öngól... -
Stockbauer33 #31409 Feladó: kawasaki kx
Elküldve: 2012. 02. 19. 15:48
Tárgy: kapd be pkis faszkalap
anyádnak magyarázz picsaszagú,takarodjatok a forumotokkal együtt a szarba,itt nem a segitség megy hanem a pofázás kis balfasz banda
Remélem azért te látod a banner alján a modding topik gombot -
guardiangel #31408 / Kawasaki.. privi /
Mindent össze vetve, ki is itt a bunkó és hol vannak a cölöpök?:)))
Mivel kedvelem kawasakit, ámbár nem a közönségességét. Ezért meg nem állom hogy Mysterion mester nagystílű butaságára ne szólnék most be.
Bár néha egész jókat derülök egyes megnyilvánulásokon, de a hárman és sokan egy ellen stílust sosem kultiváltam.
Ezért kawasaki szövege miatti kiábrándultságom mellett, megjegyezném, hogy Ő még is csak kérdezett először!!!!! még ha a kérdés minőségén lehet is vitatkozni!!!!
Ne vegye sértésnek, de erre a válaszára még Csubakka is morgott volna Tomsolo úraság!!!
Nem beszélve a zseniális Norbika óvodás szintű elszólására lehetett csak íj kedvesen reagálni.
Létezik egyfajta önérzet is, bár az urak lehet hogy kevésszer találkoznak ilyesmivel, de van hogy a reagálás a lenézésre bizony ilyen igen erős...
Talán ha a "mester" is megtanulna olvasni a sorok között, kevésbé esne az arcberendezésére.:) és akkor nem a cölöpök mögé bújna.
Tomsolo uram kérem én is a büntetőpontokat. Norbika, Szabi, Mesterion is meleg pártfogással bannolhat és ha vannak még.
Voltam, de nem leszek, csak ez túl gáz volt, már a hallgatóságnak is ...
Bocsi... -
#31407 erre inkább nemválaszolnék, mert még meglenne rá az okod hogy elbújj innen :) -
#31406 Valaki hozza elő a cölöpöket, találtunk egy bunkót, amivel be lehet verni őket. -
kawasaki kx #31404 azért basztam meg anyád -
#31403 ovodás szint megvan. -
kawasaki kx #31402 ha jól tudom akkor már elég régota nyomom a játékot,és csak most irtam ide,de ha valami nem tetszik akkor ne szolj hozzá meg nyugodtan ki is birtok vágni,mert ezen a szartelepen elég kevés a segitség ugyhogy ki birod nyalni a seggem -
Petryx #31401 Na ezt a fotós hely dolgot nem tudom megfejteni.
Ott van elvileg elöttem a fotóhely, de nem mutat semmit.
Viszont ha rágurulok, ott van az!
Így voltam anno mikor elsőre nekikezdtem a játéknak, de egyszer csak látszott már messziről a kis fotó ikon. Olyat olvastam hogy 16-os szint kell, az bőven megvan.
Olyat is olvastam hogy kell A5, A4, A3, A2 jogsi. Ez is megvan.
Mégsem látszik...
Valakinek valami ötlet???
Ez is egyébként hogy elvan cseszve... majd egyszer valami után látható lesz, addigra lehet hogy elmentés ötször mellette... mint a metál detektoros hülyeség. azt is relatíve milyen sok dologhoz köti hogy meglegyen. Három roncs mellett mentem el mire meglett a detektor. -
#31400 Nem játszottál vele 5 percet se - azt is warezba - de már a moddingnál tartasz meg gondolom 26 millió hasonló erősségű kérdésnél. Mi lenne ha mondjuk három hónap múlva írnál ide leghamarabb vagy méginkább sose? -
kawasaki kx #31399 sziasztok modokat honnan lehet leszedni? és hogy kell berakni a játékkba? :) -
#31398 Ma délután ráérsz ? Sry a heti baszakodásom miatt, csak rámszakadt egy csomó dolog meg a netproblémám is bekavart, viszont tényleg jó lenne befejeznem már a videómat és csak az a 10 másodperc van hátra. Én du. 3 -at írok, de ha akarsz változtathatsz is rajta. -
Petryx #31397 -
Stockbauer33 #31396 Komoly vagy :)
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kész van mindenki a hallba :) -
#31395 Linket kérünk:) -
#31394 :) -
#31393 Te mit szedsz? -
kawasaki kx #31392 sziasztok,láttam egy olyan videot ahol motrok is vannak a tdu2-ben,le is töltöttem a tdu motorbikes dlc-t felinstaláltam és van ahol megbirod venni a motrot de az még épül,arra kell várni hogy felépüljön,vagy még kell hozzá letölteni valamit? előre is köszönöm a válaszotokat :) további szép estét -
#31391 röhögnék ha ezt is hazavágnák párnapra mint a pc-t:D -
mark0ba #31390 i know, i know, de ez nem csak PC forum :D -
mark0ba #31388 "Heads up! The TDU2 PS3 servers will be coming down for maintenance on Tuesday, February 21st, 2012 at 1AM Pacific Standard Time (9AM GMT). Down time is expected to last for approximately 6 hours. Plan your gaming accordingly."
Huh, bejelentve? :D -
#31387 -
#31386 Eleinte nem ártott volna mert valami csöves lehettem, de azóta változtak az életkörülmények. ;) -
#31385 Majd most kapsz :D -
#31384 Én beta teszter voltam, viszont nem kaptam semmi ruhát. -
#31383 Na a GT500KR jöhetne még és ok vok. A 11' GT350 -et meg meg se merem említeni, a top kedvenceim mind a játékban lennének. :D
Illetve majdnem, mert a Saleen S7 TT szerintem még kötelező. -
enphis #31382 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, (hátha tudtok segíteni) hogy a január 27-i szerver érdekes működését követően invalid volt a nickem. Visszaraktam a régebbi elmentést, így viszont a klubba újból be kellett lépnem. Ezzel csak annyi a gond, hogy én voltam az irányítója. Erre tudtok valami megoldás, hogy az irányítást, hogy lehetne visszanyerni felette?
Előre is köszönöm! -
#31381 Várható volt szerintem hogy ki fog halni, de ugyan így a klub / online versenyek is. Ez az 1 -ben sem volt másképp. Viszont rengeteg cruise-t látok szerte a szigeten, nem kérdés hogy mi a 2 -nek is a lényege, így hát az irányításon csiszolhatnának még. Megjönnek majd még a motorok, esetleg még pár kaszinóhoz hasonló hely, meg akár végezhetnének valami cheater irtást is (mert egyre több a speedhacker kg.) és ok a játék egy ideig. De egy új szigeten se sértődnék meg. -
Petryx #31380 Sajnos a CRC teljes mértékben halott.
Többször raktam fel barátoknak, különböző stílusú CRC-ket, 1milla fődíjjal.
Általában egyáltalán nem is mentek rajta, vagy volt 1-2 csenevész próbálkozás.
Pedig véleményem szerint az egyik, ha nem a legjobb móka lehetne a játékban. -
#31379 Feltöltöttem egy időversenyt a CRC-re! (privát term) (Láttam hogy mostanában senki se készített :D)
Ez igazán nehéz! Egy bogárral kell menni az Ibiza délnyugati offroadján! (11.3 km)
Az én teljes időm 11:29,83. Tehát az átlagsebesség 11 km/h :P
Nevezési díj: 720 $
Fődíj: 150,000 $ (tudom, kicsit kevés... :S)
Csak a profik tudnának megdönteni... :P
2-3 napig tart! -
Stockbauer33 #31378 Köszönöm -
#31377 Bronx ha ittvagy, írj ide! -
mark0ba #31375 Pl most is mentem volna Dawe2, meg MrFordShelby-vel kruzolni, de persze, hogy ford előre ment 400-al, és akkor finoman szólva is baszhattam a 288-as végsebességét a cobrának... Szóval meg is untam, és lejöttem :)