Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz Radeon RX 480 8GB 16GB ram
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
az r8at myst meg leszarozta tegnap, azóta hozzá se nyúltam a tduhoz 😄
Vár a sötét oldal, bontsd ki - még pár nap és Szabi "Shift kollekciója" megjelenik a "vadiúj" hangokkal. 😄
Hétvégére meg - ha minden igaz - lesz egy leírás, hogyan cseréld le a kupás küldiket vagy hogyan mentsd ki a saját vagy más crc-it fájlba. (Gondolom fog érdekelni kb. 1 embert 😄).
Az online meccseknek sincs sok értelme - mert amellett hogy 8 hónap után már baromi unalmasak ugyanazok a pályák, csalók ott is is ugyanúgy vannak plusz bunkó rammerek (max ismerõsõkkel érdemes azt is ).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Kezdtem elhinni hogy megunták a kis csíterek hogy szétcsesszék mások Játékát.
Sajnos visszatértek...
Lehet hogy kezdek egy új profilt és felfedezem újra Ibiza varázslatos helyeit, megkeresem a roncsokat, elmegyek fotózni... és bekaphatják ezek a kis csírák.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Nem mentek ezek egy pályán se semennyit (én is tudok olyan crct beküldeni ahol azt állítok be amit akarok).
Nem. .) Bár nem értem miért tolod még a public crcket, semm értelme nincs már kb április óta. Az az Iván meg egy kis béna cinegér aki autók idjeit meg timert hekkel mert megtalálta googlen.
Privát crcknek lenne értelmük egyedül, csak senkinek sosincs ideje rá - másik baj velük, hogy ha nem elég trükkös a pálya hamar kijön a bill/kormány/gamepad különbség ezért sokan rá se néznek többet ha már az elsõ cpn kapnak 1-2 másodpercet.
Kupákat lehetne átírni teljesen újra és tolni botok ellen (elég erõsre be lehet lõni õket) meg az online pályákat egyedire...
Kitartottam mellette, megvédtem amikor mások támadták, még ha igazuk is volt részben.
De az ilyenekkel kezd elmenni a kedvem az egésztõl:
Megvan az összes kocsi. Van egy rakat házam, rengeteg pénzem.
Nem azért CRC-zek hogy milliomos legyek, mert tényleg nincs rá szükségem.
De a versenyzés mások ellen sokszor tényleg kihívás, jó móka... miért kell ezt tönkretenni egy majom orosznak, akinek 180 autója van és 2 milliárd dollárja!
Mi ebben az élvezet neki?
...költõi kérdés volt!
Csessze meg a kiadó, a fejlesztõ vagy bánom is én kicsoda aki ilyen szinten leszarja azokat a vásárlóit akik azért vették meg a terméküket hogy kikapcsolódjanak és szórakozzanak!
ts! Szervert még nem tudsz hekkelni? Egy BAN listát összedobhatnál. <#vigyor2>#vigyor2>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Pár régi kép.1 kis off
Ezt a két durva vasat de szeretném a 2be 😊
Bugatti
F V 😊
Még pár kép csak úgy
Jaddz Tomival
1
2
3
4
5
6
7
már az 1be is hasítottak a Veyronok
Ati azaz ótvar Saleen nálam 1 dögös R8 volt 😊
Ez a bömbölõ 1xüen gyönyörü volt
Lambo
1
rendõr tütü
2
3
busz is kellett
krúz 1
krúz2
HC királyokkal
Így jobban teccett
krúz3
Egy újabb gyönyörü mód
egy újabb Saleen ruha wrx-nél 😊
tehén1
tehén2
tehén3
de még hogy vártuk.Aztán......
TDU2 > Angela147GTA
Tud valaki nekem Asus hangártya ügyben segíteni?
Itt leírtam a problémát.
Elõre is köszi!
ON!
hangacsi.blog.hu
És ha lehet, ne azt írjátok, hogy lvl 4-es pókert kell nyomatni, mert azt már ajánlották!
hangacsi.blog.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
A rulettes duplázós módszert csináltam, szabi tippje nekem egyáltalán nem vált be :/
Anno TDUba raktam át az RS4 hangját shiftbõl, az fasza volt, jó lenne az R8 hangját átrakni a 2-ben. 😊
egész pontosan
"tons of time"
(teljesen eredeti bolti TDU2 és az NFS Shift-is, nem módosított hang, stb)
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Elsõ körben, majd lesz egy leírás a kibontásról a hozzávalókkal együtt. Fõleg advankedebb emberkéket várok, bár lehet full kezdõ is csak kevés kérdése legyen. 😄
Aki most vette meg / kapta / lopta a TDU2-t az várjon az ott történõ dolgokkal míg legalább 40-es szintet elér a játékban.
qrva anyjukat!!! Nagyon várom a mocikat, erre meg....<#violent>#violent><#violent>#violent>
B_sza meg! Menjek vissza a TDU1-be a kawasaki miatt ráadásul elõröl kezdve!?!?!?!?!? <#boxer>#boxer>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
<ÁRTATLAN>ÁRTATLAN>
All hail the double x!