40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#31570 Olyan 15-30 emberke járkál ide állandósult jellegel, és eddig Szabi az egyetlen jelentkező, rá van kb. eddig 5-7 szavazat. Kicsit egyszerűbb lenne ha a többség tényleg többség lenne mert ez így kevés.
Viszont ha márciusig nem lesz hg, akkor utána hamarosan sg kékben fog pompázni a topik.
Szóval aki eddig nem jelentkezett vagy nem szavazott az tegye meg. -
#31569 Ez így ok, de még mindig nincs a totyiknak új házigazdája -
#31568 . . . . -
#31566 Továbbra se érted az van.
1. Semmilyen bujtogatás nem ment a háttérbe - ez a te vesszőparipád egyedül - azt leszámítva, hogy kb. 1-2 hónapja már Szabi feldobta ezt témát itt, már akkor is kapott rá pár thumbs up-pot, hogy intézkedjen. Pixxelt kb most sikerült elérnie - neki pixxelnek egyébként volt jó pár szinte fullos sg mentes hónapja is. (Nekem is írt jó párszor Szabi, hogy mi van elmondtam neki, hogy a hg kiosztás nem az én feladatom és vannak szabályai is.)
2. Sikerül a dolgot tisztáznia pixxellel benyomja ide - erre rögtön nekiestek páran, hogy milyen sunyi, milyen alkalmatlan lenne hg-nek. (Megjegyzem azóta se jelentkezett más - nyilván mert fröcsögni egyszerűbb mint kiállni erre a pódiumra illetve senkit nem érdekel ez az egész amíg vmi elbaszott fejlécképet nem akar tenni hszei fölé.)
3. Azért töröltem a hsz-eidet mert ordenáré nagy faszságokat írtál - konspirációról meg mosdatásról meg összeesküvésről - és a butaság nem vélemény hanem tulajdonság, bár mindenkinek lehet rossz napja. (Elárulom nem csak tiédet töröltem, és nem ez az első eset hogy ehhez az eszközhöz nyúltam sőt volt már példa hogy a TE érdekedben töröltem innen másvalaki hsz-ét (hello Bronx :D). Nem tudom miért kell itt nyilvánosan feszkózni, ráadásul pont te vagy az aki nem szereti ha ország-világ-őrangyal előtt kiteregetik a dolgait.
4. És végül. A hozzáértők akik döntenek ki legyen HG azok az olyan idejáró emberkék - nem a moderátorok, és nincs ún. felsőbb szint - mint te vagy Bronx vagy Ice. Nem viccből írtam le, hogy lehet jelentkezni(aki akar), lehet szavazni - ez utóbbiakat TE még mindig nem tetted meg pedig amikor kivágtalak, felajánlottam hogy amint mondasz egy HG-t visszaengedlek, de szerinted normális moderátor nem operál ilyen háttérzsarolással. Külön öröm olvasnom most, hogy igazából leszarod ám ki lesz, de nem volt fáradtság számodra ezen veszekedni emberkékkel. -
#31565 Megismétlem, lásd, olvasd, értelmezd:
#31562: "Majd eldöntik a hozzáértők ki legyen a HG mert ez kicsit sem érdekel, csak tudja a dolgát... "
És tényleg nem szólnék ehhez többet, kéretik nem válaszokat kiprovokálni.
-
#31564 Nem tökmindegy ki a hg? Ne cirkuszoljatok már ennyit rajta... -
#31563 Ha klubbok közötti versenyt is szeretnél, majd írjál időpontot, én is segítek ;) -
#31562 Utolsó(!) hozzászólásom a HG-vitával kapcsolatban:
(Kéretik nem SPOILERBE tenni vagy szerkeszteni)
Pedig elég érthető a dolog, mert pont ez volt a baj részemről: a privát infok hiánya!
Igy elég fura lenne ha a privire való felszólításodra ott reagálnék.
Ha nem érted olvasd újra mi volt az alap problémám. Nem túl látványos, mert ts spoilerbe tette és elég sok erre vonatkozó dolgot kisikált innen (lásd. #31480 - törölt vitaindító hsz. - & #31514)
Rohadtul nem érdekel ki lesz a HG, ha felvállalja, de az már igen, hogyha valaki már tud információkat, mert a jelenlegi HG-val elkezdett egyezkedni, főleg ha már valaki a HG posztra jelentkezik akkor közölje itt is és akkor nem nézi értetlenül senki, hogy mi történik és nem tűnik az egész egy jól szervezett lázításnak...
Ez igy lett volna tisztességes, nem a privizés. Akkor mindenki csak azon agyalt volna hogy akarja-e HG-nak az illetőt, vagy sem...
Nem szeretném megismételni még egyszer ugyanezt, ha fogta valaki az adást annak gratulálok. Majd eldöntik a hozzáértők ki legyen a HG mert ez kicsit sem érdekel, csak tudja a dolgát... Ezzel én a részemről zártam az ügyet... -
#31561 Szabi elnézést a múltkoriért, legyél te a HG, de a dizájnt légyszíves csak akkor módosítsd ha a többiek is szükségét látják. Még egyszer sry. -
#31560 Gurulás után benéztem a terembe is egy kicsit. Az a jó asztal ahol mindenki komolyan és csendben játszik, és elvétve kerül a chatre azért 1-1 poén is, extra elképzeltem hogy majd a KKB -vel matchelek egyet a végén, így is lett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Elvoltam :) -
swado #31558 Köszi -
#31557 Én szívesen jövök bármikor klub-os versenyekre wing(wo)man-nek! Úgyis versenyezni szeretek jobban. -
#31556 Most mindenkinek ilyen a csatlakozásnál.. nemtúl jó sztem mostanság a tdu2 szerver,vagy csak a DLC2 miatt sz.rakodnak,és azért írja ezt. :) De szerintem ha kijön a DLC2 akkor már jólessz,teljesen! :) -
swado #31555 Meg tudná mondani valaki, mit jelent ez a szöveg? A telepítés után írja ki, miközben tölti a patch-et.
Moderate:PortRestrictedCone -
#31553 Okés! :) -
#31552 Szabi a főnök. -
#31551 És énis cluboznék,szivesen.. -
#31550 Felugrok,áttudnátok venni abba a clubba? Mert ebbe a Joyridersbe alig vagyunk online.. a leader meg inkább offos oldalon áll.. -
#31549 Srácok, nyomunk majd klubversenyt? Fejlődnöm kell, (ha így fejlődni egy klubtagnak) mert úgy tűnik vmi csöves vok még a klub számára... :D És így még nem kérhetem kölcsön a Ferrarit. :D
(A csütörtök estém és a péntekem szabad) -
#31547 Bakker, már március van??? Asszem rendesen elaludtam... 15-dikén nem volt semmi extra? :)))) -
#31546 Szia!
Őszintén mondom, hogy a mára feloldott egy hónapos tiltásom ellenére is örülök annak, hogy a te oldaladra álltam.
Csak úgy, mint annak, hogy nem jutottál el odáig, hogy a logóm kapásból levedd. Egyébként épp elég hsz-em tűnt el ahhoz, hogy ne rontsam annyira az összképet. ;)
Annyit kérnék, hogy ha a közeljövőben ilyen szélesebb tömegeket is igencsak érintő "háttértárgyalások" folynak, legyenek azok nyilvánosak, és így elkerülhető lesz minden a tegnapihoz hasonló történet.
G.
-
Petryx #31545 Tudom. Értem. Csak 3 hónapja sem rakta be! :-)
Irónia volt... engem már nem is érdekel nagyon. -
Petryx #31543 "képeket továbbra sem fogok berakni" ---> ezt többek nevében köszönöm! -
#31541 nah csak hogy írjak :D
akié lesz a topig, annak odaadok mindent ha kell neki, főleg a dizájn js, és a css kellene :) de elég skillesek vagytok le is tudjátok nyúlni :D onnantól cserélheti a képeket, stb. lassan az összes dizájn bizbaszt le fogom törölni a tárhelyről amúgy, de ezzel mindenképpen várok, mert ez a "fő mű" a tárhelyen :D
szóval ha valaki megkapta a hg jogot, az sikítson!
Gery te meg örülhetsz h nem érdekel annyira, mert ez a logot kapásból levenném :DDD rontod az összképet :P hehe
na hajrá, aztán csacsogjon akinek kell a sok cucc.
képeket továbbra sem fogok berakni -
tordi #31540 kösz! -
Petryx #31539 Azt hiszem az adott area fotós helyeinek X%-a és a bombás küldik X%-a is kell az lvl4 unlockhoz. -
tordi #31538 Segítség kellene! Ibizán az utakat 100% bejártam, mégse érhető el a 4. tuning és a ruhaboltokban is csomó minden zárolva van. Még mi kell ahhoz, hogy ezeket unlockoljam? -
Petryx #31537 Na srácok!
Este 21:00 magasságában elindulok egy kötetlen Off-Road krúzra Oahun.
Nem szervezkedek, nem bonyolítok, akinek van kedve, csatlakozzon, bárkit szívesen látok.
Bárki bármivel jöhet, a lényeg az önfeledt poroszkálás a dimbes-dombos tájon, remélhetőleg szép időben.
Találka az észak-keleti versenypályánál.
Ennyi. -
#31536 Áhh, túlbonyolítotok egy egyszerű dolgot. A házigazdaság elég nagy meló és nem abból áll, hogy milyen színű a fejléc -
Petryx #31535 Végre egy értelmes hozzászólás!
. -
#31534 Akkor már inkább legyél te.
+1 Stock -
#31533 Én kész fejlécet küldtem, nem kaptam választ sajna.
Amúgy Gery, Ts mi ez a vita "házunktáján"? -
Stockbauer33 #31532 Szabi a jó választás.Csak páran megkavarták az állóvizet.Lenyugszik mindenki és megy tovább minden mint eddig.Amikor megérkezik a DLC2 úgyis az újdonságokkal lesz elfoglalva mindenki.Sok krúz videó meg kép hegyek -
#31531 Felesleges rám szavazni, én nem fogok senkinek se fejlécet csinálni mert már rég nem használtam ps -t azt ami a pixxelnek volt 2 perc nekem lesz fél óra vagy több, azt van jobb dolgom is. Továbbá nem értek se a scriptekhez, pm-eket küldeni a hozzáértőknek és válaszra várni már megint szűkítené az időbeosztásom, továbbá pár hete pont tárhelyet "kunyeráltam", szóval én kiestem, és ha én kiestem nem értem hogy "más" mi a fészkes fenét akar. Ide mindenképpen hozzáértő ember kell. -
#31530 Na gyerekek elég a vitából, nézzetek videót :)
Egyébként lemaradtam a törölt hsz-ról, de megöl a kíváncsiság :)
Majd bent meséljétek el :)
Privát véleményem amúgy, hogy házigazdi kell, vita erről semmiképpen, főleg nem itt. Eléggé látogatott a topik, ne ezt lássák a segítségre és csemegére vágyók.
-
#31529 Azaz Fordnak +1 -
#31528 Skacok.. nemtudom miért kell vitázni.. oké, pixxelt nemismerem.. titeket csak kicsit.. és egyetértek benne hogy más kell.. de lehet ép ésszel is beszélni.. privátba full nyugodtan vagy chaten megbeszélitek hogy ki miért szeretne az lenni, meg kinek milyen ötletei vannak.. és csak lehet dűlőre jutni...
De ha annyira érdekel,nekem mondjuk tökmindegy hogy ki lessz az új HG , csak dolgozzon rendesen.. és annyi az egész, de ha igy mondogatjuk a jelölteket, akkor én : 1. FordShelby 2. Szabi - Stocki! ( Őt az életkora miatt,mert tudom hogy ép ésszel tud gondolkodni,és dönteni bizonyos dolgokról.. mellesleg, ahogy "megismertem" a higgadtsága miatt is jólenne..! ) Dehát ez az én személyes véleményem... :) -
Petryx #31527 -.- -
#31526 Ezeket privátban beszéljétek meg légyszi.