Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Szomorú hogy idén a tdu2 volt a legjobb autós játék 😄
gaba
gaba
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
<#finom>#finom>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
[merlinw.org]
Illetve elég annyi, utána én rákeresek, hogy egy ilyen mezei játékos mint én, aki nem ért a fájlok babrálásához, az is fel tudja oldani ezeket? Csak ha nem nagy meló, akkor vállalom be, mert jó lenne végre új autókkal nyomulni, amikor ritkán sikerül nekiülnöm játszani.
Leginkább a ZR1, ACR viper érdekelne....mysterionnál anno láttam 599XX-et, nah még ez érdekel.
Jah, kockáztatni nem nagyon merek, nehogy valamit elb*sszak aztán lõttek az egész játéknak.
Köszi elõre is a választ! <#hamm>#hamm>
gaba
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
youtube.com/user/icetihiii22
(a captions részben van magyar felírat is ha kéne valakinek, még pár napig fent marad aztán törlöm)
(én legalábbis vidkari csere után nem tettem)
#29700: mûködik, csak a lényeg nem, ehh
ami engem a legjobban zavar hogy legalább beböfögték volna hogy bocs srácok, tudunk róla, dolgozunk rajta.. vagy valami..
Wollnerd Revoke-olj abból bajod nem lehet.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
(már csak egy c8 kupéét akarok 😊)
THX!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
nekem egy bõ hete azt írja hogy érvénytelen név :o