40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#31924 Gokart. Engem valamiért nem fogott meg a játékban se, de tény hogy komolyan megy.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#31923 Ts, Opelos, thx a repülést, Dawe én meg inkább leléptem, ránézek a videómra. -
#31922 verynájsz -
koalika #31921 Köszike, nagyon jó játszma volt ...... főleg az a rész amikor sikerült kiraknom a "plsss English-t" -
Stockbauer33 #31920 Kiestem sztem Csak ennyi :) Darálom a meneteket de a tegnap halott volt.Ma 2 win meg 2/2ik hely -
#31919 a tegnapi??ledobott a rohadék :@:@ -
#31918 Jó lett! -
#31917 úúúúú de patent... -
Stockbauer33 #31916 Az utóbbi idők legszebb játszmáját éltem megveled Zsu.Nagy nagy gratula bajnok :) Az h kiraktad azt a nagypofájú SubSeven-t.Extra
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7 -
#31915 Felpattintottam egy szett olasz papucsot:
-
#31914 nafene.. :) -
bazso29 #31913 Meglehet.. Én a DLC3-ba textúrázom a havas Alpokat nekik. Egész jól fizetnek.
(Kizárt dolog, hogy egy modderrel szóba álljanak. Kivéve Djeyt.)
Szólj ha videózni akarsz, mert most se vagy a friend listen, így nehezebb összefutni. -
#31912 A verda hangokkal kapcsolatos hír hátterében nem lehet hogy az áll hogy az a modder aki csinálta a hangpackot a játékhoz fel lett fedezve, és megvásárolta tőle az Eden a hangokat x lóvéért ? Csak mert a DLC2 infói közt hangokról nincs szó, és igen hirtelen bejelentés volt. -
#31911 na realfan90HUN-al ittvagyunk a Hawaiin lévő Yachtnál oldtimerekkel.. gyertek! :)
-
#31910 Hol? Részemről oké! -
#31908 TS! Letudnád nekem írni privibe hogyan működik a ruha hack? Mert az autó megvan,de a ruci nincs.. -
#31907 -
mark0ba #31906 -
#31905 akkor ajánlom hogy húzd át a plakáton az időpontot, csináld meg újra, és rakd be ide...
sztem... -
mark0ba #31904 ohh, most jutott eszembe, hogy nem tudok sajnos itt lenni a rendőrségi krúzon, tehát vagy áttenném holnap ugyan ilyenkorra, vagy menjetek nékülem :S -
#31903 Nekem még autó sincs! :"D -
#31902 Elkezdtem csinálni a következő felvonást most már TDU2 cím alatt, a múltkori elmaradt repülő gyakorlatot este be tudnánk pótolni Opelos ? -
#31901 Jöövőőők!! :D
Ruha még nincs. nem próbáltam még ts ruhahackerét... -
mark0ba #31899 Ma este egy rendőr krúzban benne lennétek? :D
-
#31897 mellkas nem élethű(kis szőr textúra mehet rá) XD magnumhoz kell a bozótvágó XD b -
Stockbauer33 #31896 Ez volt az Dávid -
#31895 Úgy vélem: rotflmao -
#31894 -
#31893 baaaaaaaaaz :D -
#31892 -
#31891 micsoda elegancéé' -
#31889 9-est használtam, csak pl az ilyen effectes cuccoknál lósz.r sem volt.. átraktam 11-re,itt hálistennek már van.. bár ígyis tegnap 2x csináltam meg szinte ugyanazt.. és úgy mentettem.. pipa voltam már.. de meglett.. bár youtube 480p ,de legalább készvan. -
#31888 Kiss off:
Szerintem a 9-es Vegasban, könnyebb a keyframe-t pontosabban elhelyezni, mint a 10, vagy 11-esben(bár lehet, hogy csak én vagyok béna), effekteknél pl ez nagyon számít. -
#31887 OFF :
TDU1-hez nemtudtok cam hacket?! -
#31886 Igazadvan.. nagyon igazad! -
#31885 Azt hogy mint a Bronx felejtsd el. Sose a máséval törődj, mindig a sajátodra legyél büszke, a saját elképzeléseidet valósítsd meg, főleg mert amúgy se vagyok valami nagy durranás, és főleg mert az egyéni kreativitáson alapul az egész akár mint egy jó design, vagy kép. Vannak a personal shooter témában akár Counter Strike, akár Call of Duty etc. olyan videók hogy azokhoz képest az enyém sehol sincs, vagy akár zenei témában pl. az előző videóm főzenéjének (Nero - Guilt) a videóklipjét is meg lehet nézni. A másé esetleg tudatosít egy mércét a minőség terén, de ne az legyen a meghatározó munka közben. A másik dolog pedig hogy én elindultam inkább az effektelés felé mert nekem az jön be, viszont a kevesebb néha több. (Nem csak a vágásról / effektekről szól egy videó.) Számos variáció van még amin el lehet indulni, döntsd el magadban hogy mit akarsz, és az legyen a mérvadó, ne máséhoz méregesd a sajátodat, én se teszem. :) -
#31884 Hát ha van eszük, nem állnak neki mixelni:)) -
#31883 Egyértelmű hogy ottleszek! -
Stockbauer33 #31882 Este megyünk MrFord-al betont szaggatni ha van kedved gyere majd.8-9 felé
Dávid te is ha ráérsz -
#31881 Gondolom most már akkor a SHIFT2 ből lopják majd a hangot.