40335
  • Bronx South
    Gokart. Engem valamiért nem fogott meg a játékban se, de tény hogy komolyan megy.

• Bronx South
    Ts, Opelos, thx a repülést, Dawe én meg inkább leléptem, ránézek a videómra.
  • icetihi
    verynájsz
  • koalika
    Köszike, nagyon jó játszma volt ...... főleg az a rész amikor sikerült kiraknom a "plsss English-t"
  • Stockbauer33 #31920
    Kiestem sztem Csak ennyi :) Darálom a meneteket de a tegnap halott volt.Ma 2 win meg 2/2ik hely
  • Leo 1991
    a tegnapi??ledobott a rohadék :@:@
  • tomsolo
    Jó lett!
  • zoleegolf2
    úúúúú de patent...
  • Stockbauer33 #31916
    Az utóbbi idők legszebb játszmáját éltem megveled Zsu.Nagy nagy gratula bajnok :) Az h kiraktad azt a nagypofájú SubSeven-t.Extra

Kép1

Kép2

Kép3

Kép4

Kép5

Kép6

Kép7
  • GerY5
    Felpattintottam egy szett olasz papucsot:

• 0Diaz0
    nafene.. :)
  • bazso29
    Meglehet.. Én a DLC3-ba textúrázom a havas Alpokat nekik. Egész jól fizetnek.
    (Kizárt dolog, hogy egy modderrel szóba álljanak. Kivéve Djeyt.)

Szólj ha videózni akarsz, mert most se vagy a friend listen, így nehezebb összefutni.
  • Bronx South
    A verda hangokkal kapcsolatos hír hátterében nem lehet hogy az áll hogy az a modder aki csinálta a hangpackot a játékhoz fel lett fedezve, és megvásárolta tőle az Eden a hangokat x lóvéért ? Csak mert a DLC2 infói közt hangokról nincs szó, és igen hirtelen bejelentés volt.
  • 0Diaz0
    na realfan90HUN-al ittvagyunk a Hawaiin lévő Yachtnál oldtimerekkel.. gyertek! :)
  • 0Diaz0
    Hol? Részemről oké!
  • 0Diaz0
    TS! Letudnád nekem írni privibe hogyan működik a ruha hack? Mert az autó megvan,de a ruci nincs..
  • zoleegolf2
  • mark0ba
  • zoleegolf2
    akkor ajánlom hogy húzd át a plakáton az időpontot, csináld meg újra, és rakd be ide...
    sztem...
  • mark0ba
    ohh, most jutott eszembe, hogy nem tudok sajnos itt lenni a rendőrségi krúzon, tehát vagy áttenném holnap ugyan ilyenkorra, vagy menjetek nékülem :S
  • zoleegolf2
    Nekem még autó sincs! :"D
  • Bronx South
    Elkezdtem csinálni a következő felvonást most már TDU2 cím alatt, a múltkori elmaradt repülő gyakorlatot este be tudnánk pótolni Opelos ?
  • wollnerd #31901
    Jöövőőők!! :D
    Ruha még nincs. nem próbáltam még ts ruhahackerét...
  • mark0ba
    Ma este egy rendőr krúzban benne lennétek? :D
  • kemszi2
    mellkas nem élethű(kis szőr textúra mehet rá) XD magnumhoz kell a bozótvágó XD b
  • Stockbauer33 #31896
    Ez volt az Dávid
  • Angela147GTA
    Úgy vélem: rotflmao
  • zoleegolf2
  • 0Diaz0
    baaaaaaaaaz :D
  • tomsolo
  • 0Diaz0
    micsoda elegancéé'
  • 0Diaz0
    9-est használtam, csak pl az ilyen effectes cuccoknál lósz.r sem volt.. átraktam 11-re,itt hálistennek már van.. bár ígyis tegnap 2x csináltam meg szinte ugyanazt.. és úgy mentettem.. pipa voltam már.. de meglett.. bár youtube 480p ,de legalább készvan.
  • Dj Tommy
    Kiss off:
    Szerintem a 9-es Vegasban, könnyebb a keyframe-t pontosabban elhelyezni, mint a 10, vagy 11-esben(bár lehet, hogy csak én vagyok béna), effekteknél pl ez nagyon számít.
  • 0Diaz0
    OFF :

TDU1-hez nemtudtok cam hacket?!
  • 0Diaz0
    Igazadvan.. nagyon igazad!
  • Bronx South
    Azt hogy mint a Bronx felejtsd el. Sose a máséval törődj, mindig a sajátodra legyél büszke, a saját elképzeléseidet valósítsd meg, főleg mert amúgy se vagyok valami nagy durranás, és főleg mert az egyéni kreativitáson alapul az egész akár mint egy jó design, vagy kép. Vannak a personal shooter témában akár Counter Strike, akár Call of Duty etc. olyan videók hogy azokhoz képest az enyém sehol sincs, vagy akár zenei témában pl. az előző videóm főzenéjének (Nero - Guilt) a videóklipjét is meg lehet nézni. A másé esetleg tudatosít egy mércét a minőség terén, de ne az legyen a meghatározó munka közben. A másik dolog pedig hogy én elindultam inkább az effektelés felé mert nekem az jön be, viszont a kevesebb néha több. (Nem csak a vágásról / effektekről szól egy videó.) Számos variáció van még amin el lehet indulni, döntsd el magadban hogy mit akarsz, és az legyen a mérvadó, ne máséhoz méregesd a sajátodat, én se teszem. :)
  • icetihi
    Hát ha van eszük, nem állnak neki mixelni:))
  • 0Diaz0
    Egyértelmű hogy ottleszek!
  • Stockbauer33 #31882
    Este megyünk MrFord-al betont szaggatni ha van kedved gyere majd.8-9 felé

Dávid te is ha ráérsz
  • tomsolo
    Gondolom most már akkor a SHIFT2 ből lopják majd a hangot.