Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Toolra most nincs idõm.
Minden elérhetõ autóra mûködik - kivéve a meg nem jelenteket (Zr1, ACR etc).
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
nem autókat akarok becsalni, hanem használni azt amit ígértek az autólistán :/
Megmaradnak betöltés után (a megnem jelent behekkelt autók is), de ezeket festeni csak sajna vagy a régi exével lehet vagy egy másképp peccselt új exével.
És a monster-es festésben te igazi profi vagy !!!!! <#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Csak hogy a hasonlókkal már ne kelljen annyit szenvedni:
youtube.com/user/icetihiii22
Nem kell memhack, minden autó festhetõ, matricázható.
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Sorry ts, épp egy újabb munkában voltam a sötét oldallal, régi exe-vel, azért nem fogadtam az invite-ot
A lényeg az, ha wollnerd most vett egy jó erõs középkategóriás VGA kártyát a gépébe, akkor biz az a proci már KEVÉS!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
A többi mint pl. egy windows telepítés pedig a legalsó szint, mindenkinek tudni illik megnyomni néhány nextet.
Másrészt amikor telepítek, nem akarok más programot használni, a windows update meg a háttérben csinálja és közben nem is tudod és csodálkozol hogy miért lassú a géped 😄
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Vagy szopsz még 3 hetet hogy elmondhasd 1 hónap után újra kellett telepíteni a gépet?
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Az indexelést meg leállítja, ha kell az erõforrás, így az biztosan nem eszi.
http://goo.gl/gd6Zi5
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
37% CPU: bekapcsolás után a WindowsUpdate iszonyatosan le tudja fogni az erõforrásokat. A másik ilyen progi a varázslatos WindowsSearch ami az indexelésével tudja ku*vára megfogni a rendszert 😄
De én már nem fogok százezreket gépre költeni, vége a jó világnak, nincs rá pénzem 😄