Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
hanem engedélyezik vagy mi
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://goo.gl/gd6Zi5
amúgy sztem ha bejelented hogy nincs számlád, adnak egy kódot,azt leírod egy papírra és a dvdtok mellé rakod hogy látszódjon a kód és s cdkulcs, lõsz egy képet neki és kéész 😄
tökmindegy nekik hogy vetted/nyerted/loptad a lényeg hogy legyen egy érvényes cdkulcsod, viszont az új kulcsal új profilt is kell kezdeni szerintem
Na szóval, nincs számlám, esetleg más jó bizonyítékok?
ken blokk 😄
azzal a papírral amit, pénztáros nyomtatja ki a fizetés után? (bocs nem jut eszembe a pontos neve)
Van ezen kívül elõrendelési e-mailem. (Gondolom ez nem elég az Atarinak... -.-)
Mit tegyek, ha a CD kulcsom érvénytelen, túl sokszor aktiválták, vagy cserére van szükségem?
Ha a játékot digitális úton vásároltad, akkor a digitális forgalmazóddal kell kapcsolatba lépned.
Ha dobozos verziót vásároltál és ilyen problémád van a CD kulcsoddal, az alábbi infókat kövesd:
- Ez a folyamat nem pótolja az elhagyott kulcsot.
- Be kell bizonyítanod a vásárlást.
A folyamathoz az alábbi információkra lesz szükség:
- A játék mellyel gondod van.
- Jelenlegi CD kulcsod.
- A hiba leírása vagy hibaüzenet amit látsz.
- Bármely már próbált lépés.
Amint a "Jelzésed\Jegyed\Ticketed" megérkezett hozzánk, további lépéseket kapsz a kulcs pótlásához. Be kell jelentkezned a Atari fiókodba. Ezt az oldal tetején megteheted.
Nos kb ennyit írnak. Szóval nem kell kétségbe esni kapni fogsz másik kulcsot. Viszont nagyon fontos, hogy bebizonyítsd a vásárlásod. Ezt az egészet megtalálod itt: http://atari.com/support/atari
Pontosabban:
Other Top Solutions:
What should I do if my CD key says it is invalid, too many activations, or I need a replacement? - részben ahol alul is megtalálni a Submit a Ticket részt, amivel jelented a dolgot.
Remélem segítettem ezzel és megkapod az új kulcsot. 😊
Xp-rõl win7-re: elmaradt a revoke ,1 levonás
win7-rõl újra win7-re (újratelepítés, proci) elmaradt, újabb levonás, 1 marad->
->Na, újra próbálkoznék, NEM FOGADJA EL!!! pedig most jönne a 3. aktiválás! Limit határán vok, de nem léptem túl! A 4. próbálkozásnál kell nyafognia, nem?
MOST AKKOR MIVAN?!
Amúgy meg semmi baja nincs a winnek ha kicserélsz alatta mindent, akkor sem.
Szabi: Egyszerre 3 gépen, de 1 gépen ötször és ha nem revokeolsz akkor elfogy. És mivel a buzi Atari nem engedi restartolni a securomnak, ezért ilyenkor cumi van.
Illetve mintha korábban a topicban írtak volna egy módszert, csak nem tudom hol van, wollnerd próbáld meg kikeresni.
a manuális aktiválást se engedi ?
Én annyira tudtam hogy revoke-olni kellett volna a Proci csere elõtt!! Mivel mikor leesett az állam mikor újrarakta a win7-et is, amit nem gondoltam szükségesnek!
MOST AKKOR VEHETEK MÉG EGY LEMEZT!!!!!!<#boxer>#boxer>
xDDD
Én nem emlékszem olyan bugra, amit a DLC hozott és azóta nem javítottak, persze lehet, hogy van.
Ellenben jópárat kijavított. Pl. azóta nem emlékszem olyanra, hogy eltûnik az autó és a 4 kerék marad 😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az rendkívül vicces lesz mikor az Exploban lévõ oda nem adott kocsikért 4-5 hónap után pénzt fognak kérni 😄
most csalással bent van a játékomban, de amint jön a pecs el kell adnom vagy minden autóm pinkmustang lesz, ennyit sikerült majdnem egy év alatt kijavítaniuk.. ehh -.-
#hhwnd
na meg nem lenne rossz ha lassan kész lenne a nagy építkezés is..
Vagy mégis...?<#whatever>#whatever>