40335
  • Petryx
    szórol szóra egyetértek és igazad van.
    De sajnos az is igaz hogy a világon semmit nem tesznek ellene, nem is lesz rend. (volt erről már itt korábban szó)
    Sajnos mindenhol ez van, ha online játszol.
    Mi rengeteget toltuk a FarCry-al klán szinten. Szinte nem volt nap hogy ne jött volna valami cheater aki pl. elállta az utat a spawnolásnál és nem lehetett kinyirni, vagy aimbottal mészárolta a népet.
    De a legszomorúbb hogy a mai napig ez van ha összeröccenünk egy partyra a régi arcokkal. Pedig nem mai játék.
    Ezért hagytam abba az F1-et, ezért hagytam abba a WTCC-t.
    Mikor elkezdesz komolyabb szinten játszni, szívesen méretteted meg magad mások ellen, nem AI ellen. Viszont mindig akad egy köcsög aki Macau-n jön visszafele, vagy szimplán keresztbe áll sikánban. Kikerülni is lehetetlen, meg ugye a köridőd megy a levesbe.

Itt legalább jön egy fasz, átmész másik layerre, elugrasz onnan és elmarad. Ettől függetlenü iszonyat fel tud baszni engem is, de egy év alatt a 0.01 idős szarjankókkal sem csináltak semmit, ezután sem hiszem hogy fognak. Sajnos.
  • Norby646
    Ha adok egy képet egy kocsiról akkor azt be tudod állítani nekem úgy hogy a karikában meg egy merci logó legyen?
  • Norby646
    Azok a régi szép idők... :))
  • Norby646
    Amúgy Szabi foglakozik az itteni logóval?
  • Bronx South

• 0Diaz0
    Jólvan!
  • Norby646
    Hát nézd egy fél 4-ig benne vok. :) Ha neked úgy jó. De nem mondom biztosra. Meglátjuk. :)

Bronx: okés, thx, rég láttam a kis mergát! :)
  • Bronx South
    Fel is tolom most neked a youtubera, pill.
  • 0Diaz0
    Hú. 2re érek haza kb.XD
  • Norby646
    Remélem neked lesz igazad. Am emlékszek az sl-re, jó volt! ;) Normális kereteken belül nem volt azzal gond, itt se lenne csak sajnos ez a játék eleve tele van olyan játékosokkal akik egyszerűen nem normálisak.

Norba: Ma nem jó max holnap max 3-ig bezárólag vmikor mert aztán elsősegélyoktakásom lesz 8-9-ig. Utána meg megyek át bnőmhöz, és csak vasárnap vagy hétfőn jövök haza.
  • Bronx South
    Akármennyire is nem foglalkoznak a játékkal, szerintem ilyen téren a cheaterek meg lesznek szűrve hamarosan. 2010 elején a TDUPE (kb. a megjelenése után 4 hónappal) szinte használhatatlan lett a TDU1 -ben mert szerverről korlátoztak pár dolgot, azt végül alig volt már opció az editorban amit úgy tudtál még használni, hogy nem vágott le érte nonstop a szerver. Mérges voltam egyrészt (gondolom emlékszel az SL65 AMG -mre), mert elúszott egy vasam amit hetekig állítgattam, teszteltem, viszont másrészt megszűnt a bohócműsor. Itt még csak gyerekcipőben jár, de ha majd eléri azt a szintet mint annó az 1 -ben akkor itt is be lesz szüntetve a sufni tuning.
  • 0Diaz0
    Figy Norbi, guruljunk egyet.. aztán meglátjuk..
  • Norby646
    Még szerencse, hogy tele van ilyenekkel az egész játék... Am sztem te vmi más szerveren játtszol, hogy találkozol ilyenekkel... Engem vhogy mégis megtalálnak folyton. Szerintem nem azzal van a gond amikor vki úgy "alakítja" magának a játékot hogy azzal mások játékát nem zavarja. Ezalatt értem azt hogy berak magának pénzt, vagy az autókat berakja, ilyenek. Ez nem zavar mert abból nekem semmi károm. De amikor jön egy ilyen gyökér, te meg mész normlisan és 873-al elszáll melletted vagy beléd jön az rohadt zavaró, mert az egész játék feelingje elszáll. Ha meg beléd is jön az még idegesítőbb. Ezt nem lehet megszokni, idegesítő és kész. Egyébként ezek tényleg nagyon hülye emberek... Vmelyik nap mentem normálisan egy orosz játékossal (hozzáteszem full normálisan jött velem, és elég jól el is dumáltunk) erre jött vmi paraszt, és elkezdett nekemjönni. Én lenyomtam az esc-et ugye ilyenkor nem tud belém jönni csak átmegy rajtam. Hát ez a hülye vagy 8x átment még rajtam, úgy hogy folyton a falra kenődött... :D
  • 0Diaz0
    én csak tegnap találkoztam egy ilyen sráccal, eleinte nemzavart mert tudott velünk normálisan jönni ütközések nélkül.. utána szépen megkértem hogy ne cheateljen,és beis fejezte... szwal ő jósrác volt! :)
  • Norby646
    A dlc 2 sokadik megjelenési dátuma helyett lett very soon video dátum nélkül és most meg még jön a teaser screenshots a very soon video előtt majd vmikor a "héten" amiből tuti nem lesz semmi... :DD Ba*meg ezt tanítani kéne... Lehet már csináltak maguknak ilyen hazugság generátort. Beállították hogy milyen időközönként nyomjon vmi kamu dumát. :D Na de kíváncsian várom azokat a teaser screenshots-okat... Hátha látunk benne egy új ruhát vagy egy fasza kanapét a yachthoz.... ;)

Another thing... Történt az a dolog, hogy vki rájött hogyan lehet az autók sebességét állítani amit aztán közzé is tett (legalábbis gondolom, hogy azért látok minden alkalommal 1-2 ilyet). Amikor jön a gyökér a jaguar xkr speed mittoménmiakármivel, és 320-nál ad neki egy kövéret és mintha 600-al belementek volna hátulról, kilő... És ez csak a mai termés, időnként még beírják nekem hogy "HAHAHA" meg vmi szép monológot és utána jobb esetbe még párszor belém is jön mert a f*szfejű irányítani már nem tudja... Úgyhogy egy remek találmány ez is... És ez akkor a legjobb amikor versenybe vagytok. Igaz én már online versenybe be se lépek, mert felesleges... Inkább adnának ki vmi derby dlc-t az ilyen sebességhekker faszoknak, meg a dodgemeseknek! Hátha eltakarodna oda az összes pöcs.
  • Bronx South
    Amit írtam nem csak a maiból szűrtem le, ha én ráugrok valakire egy közös játékra ált. nem azért hogy nagyobb eséllyel nyerjek. Viszont lényegtelen, most elkaptam egy időszakot hogy bejön a póker de nálam nem tart sokáig. Megcsinálom még a bejelentett videómat azt szerintem félrerakom a gamet pár hónapig.
  • Stockbauer33 #31951
    Vmit te félre értettél sztem.Léptem vna mert most a ME2 meg a ME3 érdekel meg a Tomi vonalban volt szóval mindenképpen kiléptem vna.Örülök h ha nyersz v nyernek a magyarok.Mivel én robot pokermódba vok ezért darálom a meccseket.Ha nyerek ok ha nem ak vissza a mentést és újra.Hát ennyi.Nekem mind1 ki h játsza a játékát.Láttam(láttunk) furcsa dolgokat :).Sőt tolják ide videón is.Jó játékot mindenkinek oszt ennyi
  • Bronx South
    Stock nem veszett kárba a lóvéd mert nekem is flushöm volt, viszont én elsősorban játszani ülök be (és benne lenni a 6 -ban a cherry miatt), másodsorban nyerni, szóval ha ketten egy asztalnál ülünk inkább játssz te is mert nekem 8 hogy nyerek vagy sem. A lényeg a póker adta öröm mint játék, arról meg amúgy is a robot dönt az által hogy mennyire fair, vagy sem, és nem az aktuális lóvé.

Prototype jól toltad be a 3ik helyre no problem, én meg nyertem.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Preflopra allin a Lexxtől, azt a KKB sajnos szarul jött ki.

• 0Diaz0
    Értem!
  • tomsolo
    XBOXOS
  • 0Diaz0
    Sztetek , ez milyen cucc lehet?!
  • Bronx South
    A semmiről nem lehet videót csinálni, de a képeket azt még lehet variálni egy kamuhoz.

Mysterion csinálj már képeket a feloldatlan autókról és ruhákról, és küld be a hivatalos fórumba mint "Teaser Screen Shots", amúgy is azokat fogjuk látni más szemszögből.
  • icetihi
    Most mi a baj Szabi, hiszen erre számítottunk
  • 0Diaz0
    Szintén.. :)
  • Bronx South
    Én az eredeti launchert használom, legalábbis minden játék indítás előtt ellenőriz.
  • tomsolo
    De nem készül/készült itt semmi szerintem. Csak nézzétek végig az elmúlt pár hónap híreit, csupa lesz meg izé meg bú.

Ilyet akkor csinál az ember ha nincs mögötte semmi - lehet tervezik, az is lehet hogy már a májusban benne lévő dolgot fognak nagy kegyesen aktiválni - de hogy egy konkrét screenshot nincs az "újdonságokról" az nem vicc hanem egy jelzés, hogy hazudnak mint a fene.

Az Eden - a maradék 25 ember - nem tudom mit csinál de az egy év állás híreit elnézve nem tduhoz kerestek embert. A weboldalukon nem tudtak 1 év alatt kijavítani egy elírást. Ez nem bénaságot jelenet, hanem hogy nem foglalkozik senki ezzel a szarral tőlük.

Én még azt is megkckáztatom hogy Ducattis kép még a bétából maradt zárvány amit mindenki elhitt, hogy fú ezen dolgoznak.
  • tomsolo
    Egyikhez se kell kicsomagolni. Az ndds problémádat nem értem. max azoknak kell kapcsolgatni akik az eredeti launchert használják.

Textmode- dal meg ki lehet szedni be lehet tenni a full autó grafikát, nem csak a festőműhely tapétáit.
  • 0Diaz0
    Nekemse kell.. 1x beállítottam aztán semmi gondja nincs neki az ég egy adta világon
  • Bronx South
    Pedig jobb lenne hogy ami módban már megvan az hivatalosan is bekerülne a játékba. Én szerencsés vagyok, mert valamiért nekem nem kell minden indítás előtt újraraknom az ndd-t, de sokkal jobban preferálnák egy opciót a menüben erre a dologra.

Az meg a másik hogy a játékot se túl sokan bontogatják ki, max akiknek már inkább a módolásból áll a játék.
  • tomsolo
    Arra már van módszer - nem kell feloldani.
  • 0Diaz0
    Új sziget, új autók..
  • ATi0021
    Azt is írta, hogy pontos megjelenési dátumot is kapunk, nem lesz több becsült időpont. Gondolom a mód készítőkre várunk, hogy kitudják javítani a kocsik hangját.

Amúgy feloldhatnák a matricázást is, sokkal jobb festéseket lehet PS-al csinálni. Csak akkor mi maradna a DLC3-ra. :)
  • gduck
    Kijön majd az év folyamán egy új DLC, aminek DLC2 lesz a neve. És lesznek benne motorok is.

Na én kb ennyi infóra számítok
  • Bronx South
    Kezdem magam kiscsoportos óvodásnak érezni...
  • tomsolo
    A hawaii inghez alapból jár egy adag szőr a mellkasra csak a képen messze áll a kamerától és nem látszik jól...
  • icetihi

Letöltés
  • mark0ba
    Bocs srácok, csak most sikerült hazaérnem a családi találkozóról, így elmaradt a rendőr cruise :S
  • zoleegolf2
    Jah, igazából nem válaszvideónak ment, hanem úgy spontán, amúgy tényleg nemrossz :)
  • Bronx South
    Láttam az összes hozzá kapcsolódó videót. :)

Az autó nem jön be spontán, attól függetlenül elismerem hogy jól megy.
  • zoleegolf2
    Nem úgy startol ahogy TDU-ban...