Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

somdav95
hogy is mûködik ez a revoke-olás? csak kitörlök valamit és kész?

wollnerd
Csak nem TDU2-õs kulcsomról beszél?!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Érdekes hogy a belogginolás után a firefox biztonsági figyelmeztetés ad, érvénytelen biztonsági tanúsítvány használattal (Hibakód: ssl_error_bad_cert_domain)...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

gduck
Írjál le mindent amit itt írtál és meglátod mit válaszolnak. Majd utána közösen kitalálunk valamit itt a fórumozókkal 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Bronx South
"viszont az új kulcsal új profilt is kell kezdeni szerintem" - Nem

tomsolo
nem új kulcsot adnak

hanem engedélyezik vagy mi

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
lefényképezed a lemezt tokkal? mellette vmi mai dátumos dolog

[HUN]FaTaL
Nem igazán értem mi a fasznak nekik vásárlást igazoló szarság. Ott a cd kulcs az adatbázisukban, az nem elég?

http://goo.gl/gd6Zi5

Met
nyilván elõször hallanák ezt a "mesét"

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

pl. kamuzd azt hogy a szüleidtõl kaptad és nincs meg a számla ? 😄

amúgy sztem ha bejelented hogy nincs számlád, adnak egy kódot,azt leírod egy papírra és a dvdtok mellé rakod hogy látszódjon a kód és s cdkulcs, lõsz egy képet neki és kéész 😄

tökmindegy nekik hogy vetted/nyerted/loptad a lényeg hogy legyen egy érvényes cdkulcsod, viszont az új kulcsal új profilt is kell kezdeni szerintem

wollnerd
<#idiota>
Na szóval, nincs számlám, esetleg más jó bizonyítékok?

Met
<#banplz>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

"azzal a papírral amit, pénztáros nyomtatja ki a fizetés után? "

ken blokk 😄

wollnerd
Csakhogy nincs számlám.

Ami azt illeti szerint a számla jó bizonyíték. Nálam minden játéknál ott van a futár papírjával együtt a játék dobozába. De tényleg jó kérdés, hogy ezen kívûl még mi bizonyíték. Talán Account és az azon levõ kulcs? Nem tudom, ezt nem írja.
wollnerd
1000 % hogy nem.

wollnerd
És mivel kéne bizonyítanom a vásárlásom?
azzal a papírral amit, pénztáros nyomtatja ki a fizetés után? (bocs nem jut eszembe a pontos neve)
Van ezen kívül elõrendelési e-mailem. (Gondolom ez nem elég az Atarinak... -.-)

[HUN]FaTaL
5-6. próbálkozásnál rinyál elvileg.

Más gépre nem telepítetted még?

Ilyen esetben csak két megoldás van. Vagy ahogy írták veszel egy másikat. (nem mintha nem adnák már bagóért is csak vigyék) Vagy azt teszed amit az Atari hivatalos oldala tanácsol. Hogy könnyebb legyen csináltam egy gyors fordítás és adok egy linket is:

Mit tegyek, ha a CD kulcsom érvénytelen, túl sokszor aktiválták, vagy cserére van szükségem?

Ha a játékot digitális úton vásároltad, akkor a digitális forgalmazóddal kell kapcsolatba lépned.

Ha dobozos verziót vásároltál és ilyen problémád van a CD kulcsoddal, az alábbi infókat kövesd:

- Ez a folyamat nem pótolja az elhagyott kulcsot.
- Be kell bizonyítanod a vásárlást.

A folyamathoz az alábbi információkra lesz szükség:

- A játék mellyel gondod van.
- Jelenlegi CD kulcsod.
- A hiba leírása vagy hibaüzenet amit látsz.
- Bármely már próbált lépés.

Amint a "Jelzésed\Jegyed\Ticketed" megérkezett hozzánk, további lépéseket kapsz a kulcs pótlásához. Be kell jelentkezned a Atari fiókodba. Ezt az oldal tetején megteheted.

Nos kb ennyit írnak. Szóval nem kell kétségbe esni kapni fogsz másik kulcsot. Viszont nagyon fontos, hogy bebizonyítsd a vásárlásod. Ezt az egészet megtalálod itt: http://atari.com/support/atari

Pontosabban:

Other Top Solutions:

What should I do if my CD key says it is invalid, too many activations, or I need a replacement? - részben ahol alul is megtalálni a Submit a Ticket részt, amivel jelented a dolgot.

Remélem segítettem ezzel és megkapod az új kulcsot. 😊
wollnerd
De egy új OS új gépnek számít, nem?
Xp-rõl win7-re: elmaradt a revoke ,1 levonás
win7-rõl újra win7-re (újratelepítés, proci) elmaradt, újabb levonás, 1 marad->
->Na, újra próbálkoznék, NEM FOGADJA EL!!! pedig most jönne a 3. aktiválás! Limit határán vok, de nem léptem túl! A 4. próbálkozásnál kell nyafognia, nem?
MOST AKKOR MIVAN?!

[HUN]FaTaL
Miért lenne már új gép?

Amúgy meg semmi baja nincs a winnek ha kicserélsz alatta mindent, akkor sem.

tomsolo
phn egy srác meg irt a supportnak és újraktiválták neki a serialt.

nade ha procit cserél az már egy új gép 😄

[HUN]FaTaL
Igaz, kevertem. Megoldás az elbaszódott mentésre volt, nem erre. 😞

Bronx South
Korábban a Derek haverom esett ilyen problémába, a megoldás pedig az volt hogy újra megvette a játékot.

[HUN]FaTaL
5x lehet aktiválni, sosem revokeoltál? Azt nem mondtad hogy újrahúzod a wint, olyankor nyílván revokeolni kell...

Szabi: Egyszerre 3 gépen, de 1 gépen ötször és ha nem revokeolsz akkor elfogy. És mivel a buzi Atari nem engedi restartolni a securomnak, ezért ilyenkor cumi van.

Illetve mintha korábban a topicban írtak volna egy módszert, csak nem tudom hol van, wollnerd próbáld meg kikeresni.

nade elméletileg 3 gépen lehet aktiválni <#fejvakaras>

a manuális aktiválást se engedi ?

wollnerd
A k*rva anyjukat!!!

Én annyira tudtam hogy revoke-olni kellett volna a Proci csere elõtt!! Mivel mikor leesett az állam mikor újrarakta a win7-et is, amit nem gondoltam szükségesnek!
MOST AKKOR VEHETEK MÉG EGY LEMEZT!!!!!!<#boxer>

wollnerd
És majd egy kis erõltetésre: -BUG -BUG +(2xBUG) -BUG <#idiota>
xDDD

w77d
tegnap és ma 7 óráig 75%-os leárazásban volt, aki akarta már tuti megvette

sziasztok! most a steamen 50% akcióban lehet megvásárolni a TDU2-t, ismerõsöknek lehet szólni! 😊

[HUN]FaTaL
Az elsõ DLC után még volt 1-2 update.

Én nem emlékszem olyan bugra, amit a DLC hozott és azóta nem javítottak, persze lehet, hogy van.

Ellenben jópárat kijavított. Pl. azóta nem emlékszem olyanra, hogy eltûnik az autó és a 4 kerék marad 😄

gduck
Egy programjavítás mindig -BUG +BUG 😄

wollnerd
Nem inkább hozott? 😄 xD

[HUN]FaTaL
Az elsõ DLC is javított bugokat.

setuh
Az elsõ indításnál mindenkinek ilyen kegyetlen sebességgel töltötte a patchet?Jelenleg 37-el süvít,500 mb-at elég kellemetlen így kivárni.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Szerintem se ártana, ha ennyi idõ után végre lenne bug javítás is. Plusz nagy öröm lenne, ha a motorhangokat is kijavítanák, mert azért az mégis csak szégyen, hogy a végén a móderek fejezik be a játékot.
tomsolo
Bizony. Sokan elfelejtik hogy - az eddigi infok alapján - csak az EXPLO volt ingyenes a többi "minõségi" DLC már fizetõs lesz 😄

Az rendkívül vicces lesz mikor az Exploban lévõ oda nem adott kocsikért 4-5 hónap után pénzt fognak kérni 😄

tomsolo
Már miért kéne eladni? 😊

én fõleg a Spyker C8 Coupe miatt vettem meg a játékot, mert szerepelt az autólistán, látszódik a kirakatból most is.. de bent a szalonban nem.. hiába van a fél játék a képével kitapétázva....

most csalással bent van a játékomban, de amint jön a pecs el kell adnom vagy minden autóm pinkmustang lesz, ennyit sikerült majdnem egy év alatt kijavítaniuk.. ehh -.-

allock
én a mocikat várnám, az elsõ rész is csak amiatt tetszett, ezzel meg jól befürödtem eddig 😄

#hhwnd

de egy pecset nem DLC-nek szokás nevezni 😄

[HUN]FaTaL
Inkább a bugokat javítsák ki.

ha van eszük akkor nem mocik jönnek hanem új autók amit dlc-ként meglehet venni.. és ha abból kapnak megfelelõ bevételt akkor megcsinálhatják a mocikat..

na meg nem lenne rossz ha lassan kész lenne a nagy építkezés is..

wollnerd
De azt mondák hogy nem lesznek mocik...
Vagy mégis...?<#whatever>

gduck
<#vigyor2><#crazya>

<#idiota><#eljen>

Ez aztán a hír. DLC2 coming soon vagyis már csak 20 hónap és kijön... 😄
gduck
<#taps>

[HUN]FaTaL
A hír az lesz, hogy nem lesz DLC2 😄