40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#32010 Edzésen leszek... -
#32009 Lemaradt...: Rohadt jó lett a videód! Grat! :) -
#32008 Ejj... Nem tudod előrébb hozni? Mondjuk vhogy úgy ahogy beszéltük a találkát? Ha tényleg kresszes lesz én mennék, mert száguldozásban nem tok részt venni mióta beraktam ezt az improved physics akármit... Kresszre jó de kb 100-ról 300m-es a fékutam... :D -
#32007 Jó lett a videó, főleg úgy, hogy én is bent voltam. -
#32006 Jöhetnek a tőled megszokott jó CRC pályák -
#32005 TDU2 kicsomagolása próba 2 : Sikeres! Bár megvan ugyanúgy a 150 feldolgozhatatlan file, de indul online.. semmi gond nincs vele! -
-
#32003 Igazából, úgy akartam hogy a közepe fele, gyorsabban " táncoljon " ,de rájöttem hogy nemvágom hogyan kell ( de betanulom :D ) és jólessz.. hát nem táncolt gyorsabban,de benthagytam.. :)
Amúgy nektek is köszönöm! -
#32002 végre vki aki jól írja a nevem ;) egyébként jó lett a videó csak a közepén a vörös halálsugarat nem értettem XD -
#32001 Jó a hangulata nagyon, van hozzá érzéked! -
#32000 -32000.-dik hozzászólás-
Amúgy köszi srácok! :)
Igyekszem idővel lassacskán ráfeküdni erre a videós dologra, mert nagyon bejön! -
#31999 TS -el megnéztük a világűrt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#31998 Hangulatos cruise bemutató videó, nincs vele gond, hajrá. -
#31997 -
#31996 Rendben van! Köszönöm a tanácsokat! :)
Nos hát akkor.. V2..
-
#31995 Az semmi, MP4 -be kb. 2x-3x annyi idő, minőségileg ugyan az mint a WMV max beállításokkal, viszont sokkal jobban le van konvertálva, nem foglal sokat. Amúgy én is WMV -be mentek, úgy is van mikor 2-3 gb szóval egy 4-5 perces videóhoz sok de tűrhető, az AVI -t azt meg felejtsd el ha csak nem tudod beállítani. -
#31994 ÉS NEM! LEMENTETTE KÜLÖN WMV-BE! Halleluujah! -
#31993 Najó skacok, feladom.. beállitottam WMV-re, és lementette avi-ba... nocomment. -
#31992 de sokáig menti wmv-be.. -
#31991 ööööö izé.... ajánlom a vdub-ot. Amit a fraps csinál az olyan mint a cd-n levő zene. Azt tömöríteni kell, abból lesz mp3. Itt meg ugyanúgy .avi akár, csak más rendszerben (DivX). -
#31990 Konvertálta a nyavaja, saját magától csinálta ekkorára.. bár lehet hogy nem .avi-ba kellett volna.. -
#31989 Átkonvertáltad divx-esre a nyers frapsos filmeket?? -
#31988 Oké.. -
#31987 7perces.. énsem értem hogy miért ennyi... -.- .avi-ba van lementve.. és 50fps-es.. -
#31986 Milyen formátumban exportáltad a vidit? Próbáld meg wmv-be. -
#31985 36.5gb??? :D Az igen. Másfél órás vagy mi? :D Én is 720p-be mentettem ki a 4 és fél perces vidim és 200mb lett. -
#31984 Skacok, kéne 1 kis help.. raknék fel youtube-ra hd videót, de csak max 15gb-ot enged felrakni.. nos, drága vegas 720p hd-ba 36.5GB-ra mentette le ezt a bizonyos videót.. Vimeo csak 500mb-ot enged.. tipp egy megoldásra?! -
#31983 Uhhh... :D Köszi a logót Szabi! Rohadt jó így! :) -
#31982 Szabi ha meg ezzel megtod majd csinálni akkor köszi! -
#31981 Na remélem most nemb.ssza el magát a vegas.. -
#31980 Az egy gyári mercedes felni! :) Főleg e-osztályon látni (w211). -
#31979 Az véletlenül nem egy A6 felni rajta?:) -
Petryx #31978 Jogos!
Sajnos a CRC vaalmiért nem népszerű.
Talán mert a sok vérpistikének ott kijön hogy nem is akkora király mint ahogy azt ő gondolja és/vagy állítja magáról.
Emlékszem a Trick Track pályákra... mekkora küzdelem volt rajta!
Pedig hárman nyomtuk komoly időkkel, KeCA, Opelos és Én.
Mégis beletoltunk valami 300 indulást.
Én csináltam már több stílusú CRC-t is, terep, gyors, technikás... de érdektelenségbe fulladt.
Ha lenne rá igény, részemről benne lennék, mind szerkesztés ügyileg, mind küzdelem ügyileg!
Szerintem a játék legjobb része lehetne, ha... -
#31977 Húú várj egy kicsit lehet meglesz! :D -
#31976 Na nem találom egyelőre, szal ezzel kéne megpróbálni:
-
#31975 Még szerencse... :D Am küldöm nemsokára csak nem találom. :D Sok rohadt lemez. -
#31974 Ha nagyon elvadul a helyzet akkor fognak, a TDU1 -ben is tettek ez ellen viszont a 0 -ás köridők ugyanúgy megmaradtak, tehát az valami olyan kategória amit tényleg telibe szarnak. -
#31972 :DD Jó akkor ha megteszed nekem, mindjár küldök egy képet (vagy kettőt aaztán amelyikből könnyebb kihozni... De ugye megmarad más topikban a sima logóm? -
#31971 TDU2 CRC-t simán lehetne használni a haverokkal és akkor nincs para a hekk/csalás* miatt - ami meg a frontend miatt becsúszik az se olyan gyakori mint publicba annuska és tarsai által elkövetett nullázás.
A kérdés persze az hogyha idejárunk - még - ennyien akkor miért nincs vmi házibajnokság féle vagy kutyafasza csak hát gondolom csinálni kéne arra meg mindenki lusta vagy szivesebben kártyázik inkább a kaszinóba oroszokkal és franciákkal.
*bár abba is vannak lehetőségek, opel csinált múltkor egy crc-t a vízen kellet menni :D -
#31969 Hát igen. Én most a battlefieldf bc2-t tolom online, idáig nem nagyon találkoztam cheater-el de a bf2-ben igen. Hát ez van sajnos. De hiába próbálja az ember megszokni, akkor is idegesítő.