Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ReRun
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Reménykedem benne, hogy végre befejezik a játékot és méltó lesz a TDU1hez. Remélem végre lesznek normális motorhangok és lehet csaláson és kockuláson kívül is is szerezni pénzt. Jó lenne egy olyan verseny, mint ami a TDU1be volt, hogy rövid idõ alatt 70ezeret lehetett szerezni. Még van némi Atari tokenem is, szóval várom az új cuccokat. 😊
Lehet, hogy elõveszem újra a játékot és gyûjtõk egy kis pénzt, ha itt lesz a DLC ne kelljen várnom. 😊
- Harley Davidson Fat Boy Lo
- Triumph Speed Triple
Az MA2 kategóriába kerülnek.
Ugye nyílvánvalóan mindenkinek letölti majd az updatet a játék, és lesz ingyenes része (pl. az aukciós ház és a bugjavítások, ha lesznek az mindenkinek elérhetõ lesz), a kocsik meg a motorok pedig valószínû pénzbe fognak kerülni.
Aztán majd meglátjuk, sokat nem remélem, legfeljebb pozitívan csalódok.
http://goo.gl/gd6Zi5
youtube.com/user/icetihiii22
hmm, na ennyit arról hogy karácsonyra kihozzák DLC-t ehh.. -.-
Meixy soon = next year >,<"
kíváncsi vagyok hogy a jövõhétre ígért infókat idén megkapjuk-e 😄D
az csak annyit jelent hogy figyeld a frissítéseket twitteren 😄
Valaki meg tudná mondani mennek-e a szerverek egyáltalán, mert nekem mindig azt írja a game!
PLS HELP!!!
Húzd ki a netet és felajánlja az OFFLINE indítást, DE ettõl még tudsz ONLINE profilt csinálni.
Tuti!
Anno mikor elkezdtem a játékot még virágbolti verzióval, én is így csináltam.
Aztán mikor vettem hozzá hivatalos kulcsot, újratelepítettem, a profilt bemásoltam és mûködött online. <#wave>#wave>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Lehet, hogy valamit én csinálok rosszul?
Megvettem a steam-en a játékot, de mindig azt írja ki egy pár perccel a Press Start után, hogy tdu2 server not available this time! Ha esetleg menne online, akkor az offline accountommal is tolhatnám, vagy át tudnám váltani?
PLS HELP!!!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Amikre én emlékszem - azokra most lehet hogy rosszul - vagy megszüntettem 😊
(Kivétel a korlát, autópálya betoncsikon való csúszkálás mert az valszeg szkriptelt.)
Kíváncsi vagyok mennyi idõt vesz igénybe intézniük...
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
Gondoltam itt annyira pörög a topik, hogy tudjátok értékelni a festett kocsijaimat, ezek Xbox-on vannak tehát nem találkozhattok velük sajnos, de akinek van Xbox-a azzal szívesen furikázok egy kettõ kört.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
Remélem hogy most már gyakrabban fogunk együtt pókerezni. <#integet2>#integet2>
Ennyin múlott...
gamertag: kenobita
Amúgy pedig!!! Ami ezt a számlás mizériát illeti: Nekem a Logitech 2 darab fotóért cserébe (amit a product ID-rõl, valamint magáról a komplett cuccról kellett készítenem) küldött az alig hibás G27-emért cserébe egy VADONATÚJ G27-et!!hangsúlyozom ZOKSZÓ nélkül, nuku számla semmit nem kértek!!!! És kiküldték a kormány, úgy h a régit nem is kérték vissza. Ergo lett két kifogástalan G27-em, mivel egy csöppnyi ragasztás megoldotta a G27 ominózus kalibrálási problémáját! Szóval erre mondom én, hogy customer service és hogy premium company!!!
Bocsi ezért a hõzöngõs postért, de lehervasztó az, ami van a TDU 2 körül..nem elég, hogy elbaszták azt a jó kis irányítást, de még csak le sem szarják a fejünket... EZ nem FAIR-PLAY!! Ez kérem...távolról sem az....
Jah bocsi: TDU2 Official Website!!! Haahahaaha 😄😄😄 Az mi???? Azzz miii?? Rajta egy júniusi bejegyzéssel, hogy a konzolosoknak JÖN a DLC...RÖHEJ!!!! Én ezt komolyan nem is értem, hogy képzelik....
ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...
(ha úgy mint a játékkal akkor sokra nem jutsz velük)
Vagy állítólag az is elég, ha készítesz egy parancsikont ilyen formába:
Atari\TDU2\TestDrive2.exe /revoke
Állítólag erre is elõjön a revoke ablak.
A DxDiag részbe kell a bizonyítékkép?
Bocs az ilyen kérdésekért, csak tuti biztosra akarok menni. 😄
Lehet még valaki emlékszik innen rám, az 1-be gurultam vagy 40-50 ezer km-t, persze még nagyon az elején szinte, és vagy 1 másfél éve abbahagytam... 😊