Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Jó lenne egy olyan verseny, mint ami a TDU1be volt, hogy rövid idõ alatt 70ezeret lehetett szerezni.

ReRun

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Akinek van szerencséje, meg tud pókerezni az biztos. De én folyamatosan csak veszítek, igen, mindenbe. Plusz autós játékot vettem és nem kaszinó szimulátort.
nem értem ezt az állandó pénz problémát, pár perc alatt milliókat lehet összehozni a kaszinóban 😄

Nocsak lesz DLC2 és még éveket se kell várni. Nem hittem volna, hogy a soon tényleg ilyen hamar lesz.

Reménykedem benne, hogy végre befejezik a játékot és méltó lesz a TDU1hez. Remélem végre lesznek normális motorhangok és lehet csaláson és kockuláson kívül is is szerezni pénzt. Jó lenne egy olyan verseny, mint ami a TDU1be volt, hogy rövid idõ alatt 70ezeret lehetett szerezni. Még van némi Atari tokenem is, szóval várom az új cuccokat. 😊

Lehet, hogy elõveszem újra a játékot és gyûjtõk egy kis pénzt, ha itt lesz a DLC ne kelljen várnom. 😊
[HUN]FaTaL
Tényleg, ez már olyan régen volt, hogy el is felejtettem. 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

elméletileg két motor ingyenes lesz, a többi meg fizetõs #28336

- Harley Davidson Fat Boy Lo

- Triumph Speed Triple

Az MA2 kategóriába kerülnek.

[HUN]FaTaL
Mert pl. a motorok is benne lesznek, meg az aukciós ház, ami DLC.

Ugye nyílvánvalóan mindenkinek letölti majd az updatet a játék, és lesz ingyenes része (pl. az aukciós ház és a bugjavítások, ha lesznek az mindenkinek elérhetõ lesz), a kocsik meg a motorok pedig valószínû pénzbe fognak kerülni.

Aztán majd meglátjuk, sokat nem remélem, legfeljebb pozitívan csalódok.

tomsolo
Én augusztusra.

allock
februárra tippelnék

#hhwnd

allock
februárra tippelnék

#hhwnd

icetihi
Jah...de az megy nekik karácsony nélkül is, már megmutatták.

youtube.com/user/icetihiii22

Bronx South
Még abba se akarok belemenni hogy esetleg pénzért jöjjön a dlc 2... neem itt qrwára nem extrákról van szó, amit akár pénzért is kidobhatnának, hanem az alap game játszható szintre hozásáról. Nem is tudom miért dlcnek vannak nevezve, mert ezek patchek amik idáig kijöttek.

dehogynem, kapnak 2 hét szabadságot és elsõ este behalnak a szerók.. majd meglátod... 😄D

Bronx South
Én meg arra leszek kíváncsi hogy milyen dlc jön. Minimum egy másfél gigás valamit várok ami feljavítja a játékot, és végre egy év után a régi TDU-sok is annyira élvezhetik majd a játékot mint az újak. Vagy kidobnak egy pár megás valamit (max 200) ami még bugosabbá, és játszhatatlanabbá teszi a gamet pár felesleges hülyeséggel karöltve, és tényleg a kukába dobom a lemezt.

icetihi
RRRRRRRRRRRRRrrrrrrrrrrrohaaaaaadjon meg ez a banda....... Ezeknek semmit sem jelent a Karácsony???? 😞

"Good News Everyone! DLC2 will be released early next year. That means more content and fixes for TDU2! More info will be released next week. Hint: it involves 2 wheels aka a whole new way to shred it up 😉"

hmm, na ennyit arról hogy karácsonyra kihozzák DLC-t ehh.. -.-

Meixy soon = next year >,<"

kíváncsi vagyok hogy a jövõhétre ígért infókat idén megkapjuk-e 😄D

icetihi
Jólvanna😄😄 Legalább a feeling meglegyen na😄

a "Stay tuned for updates!" miatt gondolod ? 😄
az csak annyit jelent hogy figyeld a frissítéseket twitteren 😄

icetihi

Köszi, megvolt a router kikapcs, sikerült is az Online-offline account készítése, csak ettõl még mindig nem megy a netes játék! 😞
Valaki meg tudná mondani mennek-e a szerverek egyáltalán, mert nekem mindig azt írja a game!
PLS HELP!!!

[HUN]FaTaL
😄 Photoshop rulz 😄

tomsolo

Csinálj nyugodtan ONLINE profilt.
Húzd ki a netet és felajánlja az OFFLINE indítást, DE ettõl még tudsz ONLINE profilt csinálni.
Tuti!
Anno mikor elkezdtem a játékot még virágbolti verzióval, én is így csináltam.
Aztán mikor vettem hozzá hivatalos kulcsot, újratelepítettem, a profilt bemásoltam és mûködött online. <#wave>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Azért csináltam offline-t, mert online nem megy egyáltalán! Így legalább tudok játszani, aztán majd csak beenged egyszer, vagy nem... 😞
Lehet, hogy valamit én csinálok rosszul?

[HUN]FaTaL
Új account kell mindenképpen, az offline accoddal nem tudsz online játszani.

Szevasztok!

Megvettem a steam-en a játékot, de mindig azt írja ki egy pár perccel a Press Start után, hogy tdu2 server not available this time! Ha esetleg menne online, akkor az offline accountommal is tolhatnám, vagy át tudnám váltani?

PLS HELP!!!

tomsolo

wollnerd
Te kész modder vagy! 😄DDDDD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
Nem tudtok olyan tuti helyet ahol mindig jelentkezik a padkabug?

Amikre én emlékszem - azokra most lehet hogy rosszul - vagy megszüntettem 😊

(Kivétel a korlát, autópálya betoncsikon való csúszkálás mert az valszeg szkriptelt.)

wollnerd
Na, el is küldtem egy angolra fordító személlyel (Vagyis tolmáccsal) (😄)
Kíváncsi vagyok mennyi idõt vesz igénybe intézniük...

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Nem is vettem észre hogy van szkennerünk.. Máris intézkedem.

Jogos...

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

tomsolo
Izé, miért nem õket nyaggatod ilyenekkel? Ennyi idõ alatt már nem csak ezer ticketet megírhattál volna, de lehet hogy a problémád már rég el lenne intézve.

wollnerd
Elég lesz nekik egy nokia classic 3110-zel készült kép a lemezrõl a tokban? (az egy kicsit rossz minõségû...)

icetihi
Az Angry Birds-ös téma nagyon király😄😄😄😄 Lehet ellopom 😄 Veyron SS-re 😄

Katun
Szervusztok!

Gondoltam itt annyira pörög a topik, hogy tudjátok értékelni a festett kocsijaimat, ezek Xbox-on vannak tehát nem találkozhattok velük sajnos, de akinek van Xbox-a azzal szívesen furikázok egy kettõ kört.

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Én is nagyon köszönöm, nagyon örülök hogy egy asztalhoz kerültünk. Sajnos nem sikerült megnyerni, de nem baj, majd legközelebb <#nevetes1>
Remélem hogy most már gyakrabban fogunk együtt pókerezni. <#integet2>

cenobite
Köszönöm Koa a mai pókerjátszmát. Remek volt! Remélem nyertél és megbosszultál! 😊
Ennyin múlott...

gamertag: kenobita

wollnerd
A mai dátumnak milyen idõzónában kell nekik? Az övékében?

[HUN]FaTaL
Nem 3x lehet feltenni, bárhányszor felteheted. Inkább az a vicc, hogy sehol nem vagy rá figyelmeztetve, a dobozon se.

Na meg mi az, h csak 3x lehet feltenni a játékot? Mintha valami 1 millás AutoCAD programról beszélnénk legalábbis... nevetséges...úgy "féltik", olyan ahgy becsben tartják ezt a játékot, mintha nem egy rakadék szar lenne! vicc... És mondom ezt úgy, hogy IGEN én is hatalmas TDU fan vagyok, IGEN én is megvettem a játékot, de már annyira el ment tõle a kedvem, h 2 hónapja elõ sem vettem jóformán... Hát milyen Support van ehez a játékhoz??? SEMMI!! VIcc , szégyellje magát a kiadó.
Amúgy pedig!!! Ami ezt a számlás mizériát illeti: Nekem a Logitech 2 darab fotóért cserébe (amit a product ID-rõl, valamint magáról a komplett cuccról kellett készítenem) küldött az alig hibás G27-emért cserébe egy VADONATÚJ G27-et!!hangsúlyozom ZOKSZÓ nélkül, nuku számla semmit nem kértek!!!! És kiküldték a kormány, úgy h a régit nem is kérték vissza. Ergo lett két kifogástalan G27-em, mivel egy csöppnyi ragasztás megoldotta a G27 ominózus kalibrálási problémáját! Szóval erre mondom én, hogy customer service és hogy premium company!!!
Bocsi ezért a hõzöngõs postért, de lehervasztó az, ami van a TDU 2 körül..nem elég, hogy elbaszták azt a jó kis irányítást, de még csak le sem szarják a fejünket... EZ nem FAIR-PLAY!! Ez kérem...távolról sem az....
Jah bocsi: TDU2 Official Website!!! Haahahaaha 😄😄😄 Az mi???? Azzz miii?? Rajta egy júniusi bejegyzéssel, hogy a konzolosoknak JÖN a DLC...RÖHEJ!!!! Én ezt komolyan nem is értem, hogy képzelik....

ACR Nick:: G27rulez / Logitech G27 / Are U dare? FxR...

[HUN]FaTaL
testdrive2.exe /revoke, de rendes uninstallnál is felajánlja.

az tuti <#vigyor5>

wollnerd
igeen.. A Logitech Support 100x aranyszívûbb biztos mint a Atari Support..<#gonosz3>

ez lenne az értelmes megoldás, de azt nem tudhatjuk az atari hogy gondolkodik
(ha úgy mint a játékkal akkor sokra nem jutsz velük)

*un-installáld, (FireFox kijavított -_-)
Simán installáld a TDU2-t és felhozza majd a revoke ablakot. Legalábbis és mindig ezt teszem, ha Windowst újra rakom vagy tudom lesz valami változás a géppel. Biztosra megyek.

Vagy állítólag az is elég, ha készítesz egy parancsikont ilyen formába:

Atari\TDU2\TestDrive2.exe /revoke

Állítólag erre is elõjön a revoke ablak.
wollnerd
Szóval elég lesz egy kép a kinyitott tokról, benne a lemez, hátrafordított kézikönyv (hogy látszódjon a kulcs) és egy papírfecnikre írt mai dátum?
A DxDiag részbe kell a bizonyítékkép?
Bocs az ilyen kérdésekért, csak tuti biztosra akarok menni. 😄

somdav95
Amúgy visszatérek. körülbelül jövõhéten, csak még haza kell költözni, kitisztítani a g25-t, meg rendbe rakni a szobám, de a játékot már megvettem steam-en 😊
Lehet még valaki emlékszik innen rám, az 1-be gurultam vagy 40-50 ezer km-t, persze még nagyon az elején szinte, és vagy 1 másfél éve abbahagytam... 😊

wollnerd
Sztem nem az. a testdriveunlimited2.com-on megvan az accountom.