40335
  • Ztech
    lehet ha nem 2.5órával előtte szólnál nagyobb sikere lenne:D mindenesetre nem kizárt hogy benézek
  • Norby646
    #33008-ra akart menni! :)
  • Norby646
    H rajtam múlik akkor nem! :)
  • aerolive
    Magam részéről egy S3-mal leszek. A nick aerohu. Remélem nem leszek egyedül. :)
  • aerolive
    Na, bátorkodtam egy ilyet csinálni, igaz, hogy már nem sok idő van addig, de remélem jártok páran erre felé . Eddig mindegyikről lemaradtam, most meg senki nem csinál, így akkor megpróbálom én.

• Norby646
    Nekem is annyin futott csak aztán vettem egy 23-as ips-es dell monitort ami már full hd-s felbontást tud és ezen már kicsit gyér mondjuk a 1600x900-as felbontás... :D De megnéztem milyen 640x480-ba full képernyőn a játék... :DD Hát ilyen need for speed 3 érzésem volt még amikor régen a crt-n nyomtuk... :D
  • 0Diaz0
    Nekem olyan 20-40fpsem van.. minden highon, 1280x1024en.. ( köszi 17"-os monitor.. )
  • Norby646
    Így is lett! :) Köszi midnenkinek!
  • Bronx South
    Megfogja oldani, nekem is ugyan ez a problémám volt.
  • Norby646
    A kártyám teljesítményével semmi gond nincs, nem fps problémám van, hanem egy beakadozgatás, mintha időnként 1-1 pillantra átváltana lassított felvételre... Átlag 30fps-em van AA nélkül, környezet medium-al és a többi very high-on 1920x1080 mellett.

Az antianalising eddig se volt bekapcsolva mert azzal katasztrófa lesz az egész... :D

Na akkor asszem 12.3 le 11.6 fel. Hátha... :)
  • wollnerd #33001
    Kapcsold ki a játékban a videobeállításoknál az Anti-aliasing-et! (ha jól emlékszem) Nekem eléggé akadozott a játék, kikapcsoltam a AA-t, erre meg megszűnt nálam a gyakori akadozás!!
  • 0Diaz0
    Jó a kártyája.. a driver lehet a hibás..:)
  • dingi dongi
    A kártyád gyenge hozzá szerintem.vedd le low-ra,és a felbontást is 1-el visszább ..És úgy próbáld meg.
  • mester1987
    Egyáltalán még frissítgetik a játékot; indulásnál tölt le valamit? Mert 1 hónapja énis próbáltam de detto katasztrófa, pedig jól kéne menjen rezzenéstelenül :D
  • [HUN]FaTaL
    11.6, bár nekem az újakkal is ok, de kurva régi a kártyám :D
  • Bronx South
    11.6 -tól felfele nem kompatibilisek a driverek a TDU2 -vel több ATi kártyás gépen.
  • 0Diaz0
    Nekem a 11.2/11.12es van fent.. és azzal jó!
  • Norby646
    ATI kártyások! Van valakinek egy bevált catalyst-ja és/vagy egy jó beállítása a catalyst-ban? Nekem jelenleg a legújjab catalyst-om van de ezzel is katasztrófa az egész játék. Ez a beakadozgatás nagyon idegesít, olyan mintha visszafogná az egész játékot. Néztem videókat ahol gyengébb gépen is ment szépen a játék akadás nélkül. Na mondjuk az is biztos h ez volt az utolsó ati kártyám... Szinte hihetetlen hogy ezekkel a driverekkel mit szerencsétlenkednek és sehogyse az igazi...
  • tomsolo
    lehet mert megy
  • allock #32992
    egyéni probléma, hogy most nekem estére nem megy a szerver?

• tomsolo
    Nálam nincs és teljesen szűz exével, kibontás nélkül próbáltam egy tavaly márciusi profilommal.
  • Petryx
    Épp azt mondom hogy NINCS megvéve a ruha!
    Az egy másik profil.
  • CamelX
    Na, a szemfüles :D
  • tomsolo
    Mert már megvetted. :D
  • kemszi2
    a dátumot elrontottad :)
  • CamelX
    Sorry mindenkitől, de imádom április elsejét, itt se hagyhattam ki :D de sok Ataris közleményt elolvastam hogy átjárjon a tenyérbemászó, ködösítő stílusuk :)
  • Petryx
    Kipróbáltam. Működik, de én pl nem tudom megvenni a Bétás rucikat, mindegyiknél pipa van, nem úgy mint a videóban ahol minden második üres és megvehető.
    (Visszarakott mentéssel vagyok, ahol nincsenek kinyitva az extra ruhák.)
  • Realdanee
    Mármint a friss telepítésemet update-elem ne értsétek férre nem a DLC-ről beszélek :))
  • Realdanee
    Mindjárt lent van az update. Valaki egy kis kocsikázás?
  • 0Diaz0
    Nincs fent sehol.. végignéztem a tdu2es oldalakat fb-n + fórumon is.. sehol semmi..
  • gduck
    Inkább az itteni posztoló, de kár volt beleírni a hardcore módot, azzal egyből lebukott :D
  • Bronx South
    Akkor vagy ráéreztek a pofátlanság ízére, vagy a CamelX barátunk vacsorázott vicceset.
  • [HUN]FaTaL
    Jóeséllyel már törölték, mert ápr 1 hír volt, ahogy mondtuk. :)

Vagy az itteni posztoló volt ápr 1 kedvében :)
  • Bronx South
    Ám ezt hol írták ki ? Sehol nem találom.
  • icetihi
    Na igen, mint ahogy a legutóbbi szerverleállást egy hörcsögre fogták amelyik kidőlt a sorból...(Mattlab)
  • Bronx South
    Na így már más.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem meg vannak olyan pofátlanok, hogy poénkodjanak. Legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján simán.
  • Bronx South
    Szerintem rohadtul nincsenek.

Egy év alatt már az új szigetnél kéne hogy tartsanak, de az is lehet hogy náluk minden nap amikor ígérnek valamit ápr. 1 van.
  • [HUN]FaTaL
    Vannak :)

Egy évig tart összedobniuk egy DLC2-t, aminek a fele már kész volt, szerinted hard core modeot heggesztettek mi?:D

Mellesleg még mindig azt mondom, hogy az új funkciók helyett inkább a legalapvetőbb bugokat kellene javítaniuk legelőször. Bár erre esély sincs, a dlc2 sem nyúl a régi fájlokhoz, legalábbis ts azt mondta.
  • Bronx South
    Rá lehet fogni hogy apr. 1 de vannak olyan helyzetben hogy poénkodjanak ? Ráadásul egy olyan dologgal amit sokan imádtak az 1 -ben.