40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#33011 lehet ha nem 2.5órával előtte szólnál nagyobb sikere lenne:D mindenesetre nem kizárt hogy benézek -
#33010 #33008-ra akart menni! :) -
#33009 H rajtam múlik akkor nem! :) -
#33008 Magam részéről egy S3-mal leszek. A nick aerohu. Remélem nem leszek egyedül. :) -
#33007 Na, bátorkodtam egy ilyet csinálni, igaz, hogy már nem sok idő van addig, de remélem jártok páran erre felé . Eddig mindegyikről lemaradtam, most meg senki nem csinál, így akkor megpróbálom én.
-
#33006 Nekem is annyin futott csak aztán vettem egy 23-as ips-es dell monitort ami már full hd-s felbontást tud és ezen már kicsit gyér mondjuk a 1600x900-as felbontás... :D De megnéztem milyen 640x480-ba full képernyőn a játék... :DD Hát ilyen need for speed 3 érzésem volt még amikor régen a crt-n nyomtuk... :D -
#33005 Nekem olyan 20-40fpsem van.. minden highon, 1280x1024en.. ( köszi 17"-os monitor.. ) -
#33004 Így is lett! :) Köszi midnenkinek! -
#33003 Megfogja oldani, nekem is ugyan ez a problémám volt. -
#33002 A kártyám teljesítményével semmi gond nincs, nem fps problémám van, hanem egy beakadozgatás, mintha időnként 1-1 pillantra átváltana lassított felvételre... Átlag 30fps-em van AA nélkül, környezet medium-al és a többi very high-on 1920x1080 mellett.
Az antianalising eddig se volt bekapcsolva mert azzal katasztrófa lesz az egész... :D
Na akkor asszem 12.3 le 11.6 fel. Hátha... :) -
#33001 Kapcsold ki a játékban a videobeállításoknál az Anti-aliasing-et! (ha jól emlékszem) Nekem eléggé akadozott a játék, kikapcsoltam a AA-t, erre meg megszűnt nálam a gyakori akadozás!! -
#33000 Jó a kártyája.. a driver lehet a hibás..:) -
dingi dongi #32999 A kártyád gyenge hozzá szerintem.vedd le low-ra,és a felbontást is 1-el visszább ..És úgy próbáld meg. -
mester1987 #32998 Egyáltalán még frissítgetik a játékot; indulásnál tölt le valamit? Mert 1 hónapja énis próbáltam de detto katasztrófa, pedig jól kéne menjen rezzenéstelenül :D -
#32997 11.6, bár nekem az újakkal is ok, de kurva régi a kártyám :D -
#32996 11.6 -tól felfele nem kompatibilisek a driverek a TDU2 -vel több ATi kártyás gépen. -
#32995 Nekem a 11.2/11.12es van fent.. és azzal jó! -
#32994 ATI kártyások! Van valakinek egy bevált catalyst-ja és/vagy egy jó beállítása a catalyst-ban? Nekem jelenleg a legújjab catalyst-om van de ezzel is katasztrófa az egész játék. Ez a beakadozgatás nagyon idegesít, olyan mintha visszafogná az egész játékot. Néztem videókat ahol gyengébb gépen is ment szépen a játék akadás nélkül. Na mondjuk az is biztos h ez volt az utolsó ati kártyám... Szinte hihetetlen hogy ezekkel a driverekkel mit szerencsétlenkednek és sehogyse az igazi... -
#32993 lehet mert megy -
#32992 egyéni probléma, hogy most nekem estére nem megy a szerver?
-
#32991 Nálam nincs és teljesen szűz exével, kibontás nélkül próbáltam egy tavaly márciusi profilommal. -
Petryx #32990 Épp azt mondom hogy NINCS megvéve a ruha!
Az egy másik profil. -
CamelX #32989 Na, a szemfüles :D -
#32988 Mert már megvetted. :D -
#32987 a dátumot elrontottad :) -
CamelX #32986 Sorry mindenkitől, de imádom április elsejét, itt se hagyhattam ki :D de sok Ataris közleményt elolvastam hogy átjárjon a tenyérbemászó, ködösítő stílusuk :) -
Petryx #32985 Kipróbáltam. Működik, de én pl nem tudom megvenni a Bétás rucikat, mindegyiknél pipa van, nem úgy mint a videóban ahol minden második üres és megvehető.
(Visszarakott mentéssel vagyok, ahol nincsenek kinyitva az extra ruhák.) -
#32984 Mármint a friss telepítésemet update-elem ne értsétek férre nem a DLC-ről beszélek :))
-
#32983 Mindjárt lent van az update. Valaki egy kis kocsikázás?
-
#32982 Nincs fent sehol.. végignéztem a tdu2es oldalakat fb-n + fórumon is.. sehol semmi.. -
#32981 Inkább az itteni posztoló, de kár volt beleírni a hardcore módot, azzal egyből lebukott :D -
#32980 Akkor vagy ráéreztek a pofátlanság ízére, vagy a CamelX barátunk vacsorázott vicceset. -
#32979 Jóeséllyel már törölték, mert ápr 1 hír volt, ahogy mondtuk. :)
Vagy az itteni posztoló volt ápr 1 kedvében :) -
#32978 Ám ezt hol írták ki ? Sehol nem találom. -
#32977 Na igen, mint ahogy a legutóbbi szerverleállást egy hörcsögre fogták amelyik kidőlt a sorból...(Mattlab) -
#32976 Na így már más. -
#32975 Szerintem meg vannak olyan pofátlanok, hogy poénkodjanak. Legalábbis az eddigi tapasztalatok alapján simán. -
#32974 Szerintem rohadtul nincsenek.
Egy év alatt már az új szigetnél kéne hogy tartsanak, de az is lehet hogy náluk minden nap amikor ígérnek valamit ápr. 1 van. -
#32973 Vannak :)
Egy évig tart összedobniuk egy DLC2-t, aminek a fele már kész volt, szerinted hard core modeot heggesztettek mi?:D
Mellesleg még mindig azt mondom, hogy az új funkciók helyett inkább a legalapvetőbb bugokat kellene javítaniuk legelőször. Bár erre esély sincs, a dlc2 sem nyúl a régi fájlokhoz, legalábbis ts azt mondta. -
#32972 Rá lehet fogni hogy apr. 1 de vannak olyan helyzetben hogy poénkodjanak ? Ráadásul egy olyan dologgal amit sokan imádtak az 1 -ben.