Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Cinque
Tricolore
Letöltés innnen.
Install (régit backupoljátok):
zonda_cinque_i.bnk -> Euro\Bnk\vehicules\interiors\
zonda_cinque.bnk -> Euro\Bnk\vehicules\high\
zonda_tricolore_i.bnk -> Euro\Bnk\vehicules\interiors\
zonda_tricolore.bnk -> Euro\Bnk\vehicules\high\
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
gamertag: kenobita
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
PC: IntelŸ Core™ i5-4670K, 8 GB RAM, XFX Radeon HD7870 Tahiti LE, Windows 8.1 Pro 64Bit
Tudnátok küldeni egy linket a No damage No Dirt modról? (NE TDUCENTRAL-osat!)
a TDUCENTRAL-on megint regizni szeretnék (új e-mail) de azóta se kaptam meg a levelet...<#taps>#taps><#csodalk>#csodalk>
TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //
Egy kis segítség kéne. A napokban vettem meg a TDU2-õt (osztrák), telepítem, aztán elkezd valami 504 MB-os Patch-et autómatán letölteni, ami 96%-nál megáll és közli, hogy ellenõrzi az adatokat/fájlokat. Na itt egy óra múlva sem történt semmi.
A következõ telepítésnél már simán kidobta ugyanitt, hogy ha ezt az üzenetet elõször látom indítsam újra a játékot, ha nem, telepítsem újra.......
Olyan volt még, hogy szintén az ellenõrzés közben már megnyomható volt a Play gomb, de kiírta hogy ha most elindítom csak a single fog mûködni. Megpróbáltam, persze nem ment. Kérte hogy telepítsem újra.
Esetleg valakinek lenne valami ötlete?
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Hosszú körökön keresztül semmi, aztán ha van valamim, Így leszopat.
MEGINT!
Az elmúlt 3 napban, 4x jártam így.
Nem kis szar egy párral.
Két pár, sor, és kétszer FULL-al!
De biztos hogy én vagyok a balfasz és a többiek a PRO játékosok! -.-
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
A critical error has occurred.
If you are seeing this message for the first time please relaunch this application, otherwise reinstall the game.
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
bent volt KOA és Smithy is
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
A critical error has occurred.
If you are seeing this message for the first time please relaunch this application, otherwise reinstall the game.
UI: v053, jó nagy verzióugrás (most v027) remélem a hibák is megszûnnek 😉
Errõl beszéltem
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Miután 3. lettem, majd 2. beültem még egy partyra.
Elõszõr ino-val lepucoltuk az asztalt, aztán mikor majdnem elkezdett visszajönni, megpróbálta a játék jóvátenni minden eddigi bûnét és kicsit átállt a másik oldalra. <#taps>#taps>
Persze ettõl még nem lettünk haverok! <#ravasz1>#ravasz1>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
"No one likes cheaters. It is a concern for myself as well as Atari. Developers are exploring options to curb, if not stamp out, cheaters as soon as humanly possible. It isn't easy though."
GM.Jahia
Administrator
Atari, Inc. Staff