40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#33055 Ezt a videót megelőzte pár pm üzenet a csaytól, nekem nincs problémám azzal ha valaki kedvet kap a videózáshoz de már kezd sok lenni, meg az innen onnan kapott pm üzenetek is. Nem vagyok én akkora durranás hogy embereket mozgassak meg(!) a videókészítéshez, ehhez vagy van ötlet és kreativitás vagy nincs, de hogy úgy kezelnek lassan mint valami nem tudom mit, és a hirtelen nagy kedvtől elszálló emberek agyalásával már kezd teleleni. -
#33054 :)))
-
#33053 Ami elmegy a videó elején az egy GT 500 felülről. Ez csak a szokásos update videóm, az előző intrót viszont meguntam.
A rendes videóm is készül, de az Vegas 11 -ben ami most a régi Catalyst miatt nem működik, a 10 -esben meg nem akarom megnyitni a projektet a lehetőségek különbsége miatt. A hiba okára kb. 2-3 nap volt rájönnöm hogy miért szált el a munkám "ideiglenesen", már azon is agyaltam mérgemben hogy elölről kezdem After Effectsben de az kíváló effekteléshez, vágáshoz nem ajánlom senkinek. -
#33051 Fekete téglalap LOL Jó lett, ahogy szokott -
#33050 A videóid mindig meghozzák a kedvem a gurulásra. -
#33049 Összeszedtem pár cruise-t:
-
CamelX #33048 Akkor talán még 1 év és a hardcore/realistic driving mode is valóra válik :D -
#33047 "Anti-Hacking and Cheating Measures
In an ongoing effort to give players the best online experience in Test Drive Unlimited 2, we have implemented new measures to eliminate a variety of cheats, exploits and hacks. As part of this effort we are eliminating a number of fraudulent product codes. These accounts will receive a “server unavailable” message. If you feel your account has been flagged in error – please contact Atari support." -
#33046 Hát ha ez úgy működik mint a tdu1-nél akkor az egész 1 kalap szart sem ér... Elsején írtam nekik a tdu1-es szerverporblmával kapcsolatba (nem csak én). Azóta küldik a válaszokat, és persze azóta tökéletes a szerver... -
#33045 Jesszus de csúnya... :D Hogy lehet ilyen fényezést rakni egy ilyen autóra. Na nem mintha különösebben odalennék a bugáért...
Amúgy a "tipikus" nem éppen jó jelző a németek tuning cégeire. Persze vannak gagyik is, ez nyilvánvaló de ez mindegyik országra elmondható ahol vannak tuningcégek. :) Nekem egy amg, hamann vagy brabus hallatán nem a gagyi jut az eszembe és még van egy jó pár. :P -
#33044 Na, több mint 1 év után végre foglalkoznak komolyan a cheaterekkel... -
#33043 Ahaha azt nem tudták hogy crcnél nem tudsz reportolni embert mert nincs ilyen opció.... kész bazge.
Link -
#33042 Éééés igen Mattlab véres verítékével, megszületett a régóta várt, szuper feljelentő eszköz ami majd megállítja a hekkerek/csíterek csordáit tádám:
SUPPORT TICKET - TDU2 – Report a Player
"GM.Jahia
NEW!! In-Game Behavior Complaints
As a response to multiple player reports of abusive and disruptive in-game behavior, we are implementing a new ticket option to better handle these complaints. Please use our new http://support.atari.com/index.php?/Tickets/Submit option for these requests. Select “TDU2 – Report a Player” when entering a ticket. Please note all reports must follow an in-game report as well." -
#33041 Hallod, Marcello Pagani !? Szoktad nézni a PM üzeneteidet ? Ha nem akkó nézd meg amit küldtem, és kíváncsi vagyok a véleményedre. -
Ez szörnyen néz ki! -
#33039 Nincs ezzel gond. A felni elmegy, a beltér okádék egyedül azzal a színnel. A fényezés azokkal a villámokkal nem rossz, a felesleges matricákat leszedetném még és rendben lenne teljesen. -
#33038 Igen, több másik márkát is kezelésbe vettek, kevés sikerrel.
Tipikus német gagyituning márka, tudnék még mondani néhányat, de lehet páran megsértődnének. :) -
#33036 Na ja, elég megnézni a Tornado Cayenne-t. Okádék.
Amúgy nem csak Porschékkal foglalkozott? Most mi ez a Bugatti? -
#33035 Míg élt, se volt sokkal jobb. -
Gemballa sosem az igényes tuningról volt híres... -
#33032 Ezen felsírtam -
#33031 Csinálj róla tutorialt, akkor elhiszem, hogy létezik -
#33030 Textmoddal készült vagy a stickershopban? :D -
#33029 igényes -
#33027 Cruise találkozót szervezni csomópontokra már az 1 -ben is fail volt. -
#33026 -
mester1987 #33025 Thx. Majd meglesem az 1. részt, bár azzal nem voltak ilyen gondok. Tudtommal. :) -
#33024 Igen a gta4-re értettem a dolgot, hogy a 2 magot nem kezeli de 4-el faszán megy. :) A tdu2-vel ilyen gond nincs. :) -
#33023 Jó ötlet ,csak jah.. nem 2.5órával ezelőtt kéne szervezni.. énis voltam kocsitmosni meg boltba,aztán lementem haverokkal..
szervezd meg máskorra,akkor valszeg tudok jönni :) -
mester1987 #33022 Mondjuk a GTA IV az más tészta, mert az 2 magossal is szaggat. Gondolom 4 magosra céloztál ezzel is :S -
mester1987 #33021 Na ezaz, de ez 3 magos, szerinted érdemes leszedni van rá valami megoldás, hogy kezelje?
ha nem is 3-at, de legalább 2-t avgy ilyen nicns? Affinitás beáll.?! -
#33020 :/
A kereskedésnél kidobott a sessionból, aztán vissza se tudtam mászni. -
#33019 Nah leléptünk, szétdobott mindenkit aztán végül ketten maradtunk zero-val de miután még az invite se jött be így végképp feladtuk és mi is léptünk. :/ De vígasztaljon h amíg működött a dolog addig fasza volt leszámítva a ferraris gyökereket. :) -
#33018 hát ez enyhe fail lett:D majd legközelebb -
#33017 Na, a reptérre se tervezek többet semmit. Most már értem ezt a layer szarságot ... -
#33016 ZeroX92P: Tudom, de most érek rá. Ez van, aki jön jön, aki nem nem. :)
Igen, német autók, a múltkor amerika volt, akkor most meg ez. Mindegy, a parkolóba megtaláljuk egymást, aztán legfeljebb elhúzunk gyorsan máshová. -
#33015 Ez olyan mint a gta 4... A duplamagos procikat alig támogatja és hiába van meg a teljesítmény, szaggat az egész ha kicsit feljebb veszed a dolgokat, mert 1 magot kezel. Nekem is megvan hozzá a gépem mégis szaggat vele. A battlefield 3-ban pl nincs ilyen bajom. Frostbite... :D -
#33014 Hát úgy látom ez az egész elég változó. Az egyiknek a kártyájával baszakszik a catalyst a másiknak meg okés minden. A jövőbe egy gtx550 ti / gtx560-t tervezek, remélem mielőbb végzek a jogsival és el tudok helyezkedni azon a téren, aztán hasíthatok laggmentesen. :) Bár most épp jó lett ezzel a 11.6-al.
aerolive: A "German"-al gondolom arra célzol hogy only német verda... :) A másik hogy a hely-el megint lesznek gondok, mert nagyon nagy ott a forgalom. :S -
#33013 Nekem a legújabb NVIDIA driverrel egy idő után szanaszét fagy, mert nem veszi feljebb a ventillátort XD
Szóval ATI vs NVIDIA driver egykutya, mindkettő szar :D -
mester1987 #33012 Azért megjegyzem: 5770-es GPU és 3 magos rendszer.