Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://kephost.hu/image-5DAB_4F29C263.jpg]A tegnapi után még mára is jutott egy ilyen!

Hogy miért egy szarszemétszarfosgeci a TDU póker?
Hmm... lássuk csak! <#mf1>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Sharks
Látom, mindenre figyelsz. 😊 Az lenne a vicces, ha írná azt is, mikor kifagyok nyerõ szériában 😊 Grat, kár, hogy a ti körötökbõl kimaradtam. Már inkább csak dumálni ülök be, mint játszani... annak van még értelme. 😊

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Ne viccelj, nagyon jó volt együtt játszani <#mf1><#mf1>
Még nincs meg a 3. hely, még 1x kell nyernem <#beka3>

Többet nemülökbe veled játszani 😊 Úgy legyalázol nyanya h készrevágsz mindig.Pedig ott vtam az elsödnél amikor még nem is tudtad h melyiklap melyik.De grat a 3 helyezésedhez .Igazi Poker killer 😊
És tényleg én adtam neki az elsõ helyet
Megy ez neked Cápa 😊 <#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

icetihi
Inner Clubot valaki?? Bent leszek a klubban nekem hiányzik még 35 😊 körpályás versenyre gondoltam, ott hamar lemegy, de ha valakinek dolga van, háttérben parkolva is várhat, én elmegyek körbe-körbe 😊

youtube.com/user/icetihiii22

Lesz, majd valamikor október környékén, megapack formájában.

0Diaz0
Vagy Amerika egy része, Európa egy része akár.. Japán-t esetleg.. <#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

wollnerd
Jogos lenne ha a DLC3-ba megkapnánk a Dubait 😄

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

tomsolo
Miért lesz DLC2? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

0Diaz0
DLC-be csinálhatnának ilyet is akár.. elég nyálcsorgatós.. <#szeret>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Visszamentem játszani.Örültem h ilyen jól játszott NG és neki adtam vna az elsõ helyet.Kár h kiesett.Viszont a döntõbe irta IcePeak h ez az elsõ döntõje és oda adtamneki az elsõ helyet.Extra még egy durva lappal is nyert 😊

Döntõ

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

gduck
2. party után nem találtalak (pókerpartyban voltál) 😞

Tegnap este ritka szar lapjárásom volt, remélem ma jobb lesz 😄

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tomsolo
hmm, a héten ránézek, hogy lehetne ezen az áldatlan állapoton változtatni... -.-

<#eljen> fasza kis csörték voltak... a Full vs. Full-nál már mérgelõdni sem tudtam! :-D

Én sajna csak ilyenkor érek rá játszani, 21 után. Ezért is hírdettem ekkorra, csak sokan még késöbb értek fel.
Ez ilyen, de csak összejött és jó volt, szal este folyt. <#integet2>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Pár kép tegnapról

Végre sikerült nyernem 4 hónap pihi után
Petryx féle poker party
😄
Ilyen a poker
Nocomment
Kép1
Flopnál betolom gondoltam csak nincs bubija.Még sry-zok hogy neszomorkodjon a 4es párral.És .....
NG
Ilyense volt a lvl4ben
Kép1
Kép1
Kép2

Pet nagyon tetszett a party-d csak elõbb kellene elkezdeni v 7végén.Nagyon jó kis társaság ült össze <#eljen><#worship>

cenobite
Nekem anno 60valamennyi volt, mire dobott egy cserkót. De megérte. 😊

gamertag: kenobita

Rekordot döntöttem!

81 koktél egy lvl4 jegyért! -.-

PL4NB?Jógyerek.Nekem bejön a bajnok Lola is de tudom h utálják 😊Nekem a lengyel Hery a faszkalap listás.De pár napja játszottam vele és vissza vett a köcsög müsorából

Sharks
Na most nagy dilemma elé állítottál... ugyanis, aki ezzel a hernyóval haverkodik, az nálam black list. 😊 :S

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Ztech
bugos szar a chat elõfordul néha
TDU2-ben két embernek lehet azonos nickneve? Most már többedszerre fordult elõ, hogy valaki beírt chatbe (eddig csak magyar szöveggel fordult elõ) az én nevemen. Utánna én is beírtam, ugyanúgyúgy az én nevem jelent meg az üzenet elõtt, de teljesen más színnel volt már ez a sor. Ez hogyan fordulhat elõ?
Hányszor voltam így. A rekordom, 17 kör alatt semmi!
Na jó volt egy 4-es párom, de sor meg két pár volt 3 embernek! :-D
Kedvencem: pl. kézben D - 9. Lejön a flop: A - 10...
De már csak röhögök rajta...
Emma meg úgy járt hogy már be sem tudott szállni az adott körbe, olyan kevés pénze volt. Allin. Mivel egy tartotta, nyílt lapok és mi van nála? 9-9. Jön a flop: 9-2-4

Amúgy érdekes sokszor be lehet sétálni a legjobb háromba szar lapojárással is ha megfelelõ érzékkel (és brutál nagy türelemmel) dobálod el a lapokat és nem mész be a körbe mikor már magas a nagyvak.
Tegnap végül döntõztem Emmával, második lettem mert ugye ott nem sok esélyem volt.
Durva party volt, 1.3M BB-nél még 5-en voltunk az asztalnál.
Na ha ott kétszer nem dobom be jókor a lapjaim, megyek a levesbe.

Megyek én is <#phone>

Nekem tegnap abban a két Emmás körben volt elõször az, hogy egy szaros semmim sincs. De komolyan. Az egész poker alatt egy rohadt kört nem nyertem szinte, mert soha nem volt semmim. Mindig egy lap választott el a flushtõl vagy a sortól. Párt nem is adott. Persze nekiállhattam volna blöffölni de rövid életû lett volna az is ilyen szar lapokkal zsinórba... Na majd ma este... <#mf1>

gduck
Benne vagyok 😉

gduck
A mázlista 😄

TDU pokerben nekem is volt egyszer sor flush-öm.
Nagyjából 6-7-8-9 treffbõl az asztalon, nálam meg a treff ötös.
Ketten voltunk Allin - Allin és mi volt nála? Igen! Treff 10-es! :-)

Tegnap toltunk pár kört és mindegyikben bent volt az Emma nevezetõ top pro játékos.
Hát bazzee.... így nem nehéz!
Folyamat neki osztott a gép! Öten voltunk bent egy körben, senkinek semmi.
De neki egyel nagyobb lappal volt semmije mint másnak. Folyamatosan!
4 kört vitt el úgy hogy semmit nem csinált, csak csekkelgetett. Vagy 5.nek lejött neki egy szaros ötös pár, vagy nagyobb semmije volt mint másnak! :-)
Elkeztük cinkelni hogy finoman lucky és még meg volt sértõdve! :-)))

Össze kellene rántani megint egy jó kis magyar Level4-et!
Ma este 21 után a Hallban?
<#phone>

én már láttam Straight Flush-t nekem lett volna de még flopp elött bedobtam :'(

pedig gyereknek szine volt ásszal
Angela147GTA
Sem a játékban, sem IRL nem láttam még, de "sima" Straight Flush-t sem. AAAA volt eddig a legnagyobb... szerencsére nálam volt <#vigyor>

TDU2 > Angela147GTA

Gratula, woow ilyet még nem láttam itt a játékban, szééép <#taps>

tomsolo

Ha megcsináltad könig vagy <#eljen>

tomsolo
Bugatti Tricolore fizikával egész klafa lett.

Full gyanús de hát bedobta a negyediket(9)

Nekem is pikkbõl 😊

#30990 Te nyerted 😄 😄 Grat Zsu <#eljen><#worship>

Köszi Stocki <#worship>, sajnálom hogy nem Te nyerted, mert nagyon jól ment neked, csak hát a végén......De nagyon jó volt együtt játszani..

Sharks
Nekem meg már volt. 😊 Persze nem ezek voltak lent az asztalon... 😊

gduck
TDU2 pókerben nincs royal 😞

UI: pontosabban én még egyet se láttam, pedig sokat pókereztem 😄

Sharks
Hát, pedig aki erre all-inel, az nagyon megérdemli... 😊 Akkor lennél cheater, ha royalod lett volna, na az már valami... 😊

Zsu na az ilyen meccsekért imádok bemenni 😊 Nagyon bejön h ilyen jóljátszól <#eljen> Gregu is vette a poénokat.

Kép1

Kép2

Hidd L kell ez a kis idegeskedés 😊 Ha nem a kifagyástól ak a jó lapjárás miatti noobozás v cheaterezés miatt.9-5 kézbe.Flopba kidob még két 9est. Bejön velem mondom ok.Kidobja a pókerhez a 4ik kilencest.Meghúzom a bajszát 350 ezerrel és irom h fold 88 baby.Erre All inezik a homály 😊.Na cheater lettem 1bõl ahogy meglátta h mim van.De végre a döntõ játszma közelébe megremegtek a vírgáncsok(lábaim) és ez hiányzott.Csak ugye sok a tehetségtelen faszkalap akiket kirúgok az asztaltól.Már ha jó a lapjárás.Viszont jó hogy játszanak még a régi pro pókeresek és díjazzák a jó párbajt.

Poker

0Diaz0
Igen,csak azzal..

Szabi : De nem az exébe vannak átírva a dolgok,és az miatt lesznek a boltokba az új autók? Pl corvette, F40, SL65..

attila49
Sziasztok!!
Kérdésem csak az lenne hogy csak eredeti játékkal lehet Online játszani??Válaszotokat köszönöm!

FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die

0Diaz0
Jah és valaki említette hogy van egy bizonyos "exé"-je amibe gondolom bennevannak a dlc2-es autók... azt eltudná küldeni privátban nekem? <#vigyor0><#worship>

0Diaz0
Nos.. egy pár kép régebbrõl, és egy pár kép a kora éjszakai krúzról <#worship>
Californiákok
Mein Käfer
Police
Airport
Myst.-ékkel

És a kora éjszakai krúzról pár kép :
cars
" Bambit kérnénk az uraknak..! "
MS belerallyzott a képbe
Majdnem lecsúsztam.. 😄
És a záró kép..

Ztech
persze hogy le TDU2 Camera Hack, TDU2 Camera Hack, TDU2 Camera Hack ennyiszer elég lesz?
Köszi a segítséget de a camhack et az az ülésbeállítást nem találom!
Konkrétan letudnátok írni?? 😄
Köszi
0Diaz0
Na én ittvagyok.. inkább 35ig várok.. aki gondolja,jöjjön! 😄

Sharks
Lehet, hogy már ott lennék, ha nem fagynék ki folyton... 😊 atari nem akarja...