Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy miért egy szarszemétszarfosgeci a TDU póker?
Hmm... lássuk csak! <#mf1>#mf1>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Még nincs meg a 3. hely, még 1x kell nyernem <#beka3>#beka3>
És tényleg én adtam neki az elsõ helyet
Megy ez neked Cápa 😊 <#eljen>#eljen>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
youtube.com/user/icetihiii22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Döntõ
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Tegnap este ritka szar lapjárásom volt, remélem ma jobb lesz 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Én sajna csak ilyenkor érek rá játszani, 21 után. Ezért is hírdettem ekkorra, csak sokan még késöbb értek fel.
Ez ilyen, de csak összejött és jó volt, szal este folyt. <#integet2>#integet2>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
Végre sikerült nyernem 4 hónap pihi után
Petryx féle poker party
😄
Ilyen a poker
Nocomment
Kép1
Flopnál betolom gondoltam csak nincs bubija.Még sry-zok hogy neszomorkodjon a 4es párral.És .....
NG
Ilyense volt a lvl4ben
Kép1
Kép1
Kép2
Pet nagyon tetszett a party-d csak elõbb kellene elkezdeni v 7végén.Nagyon jó kis társaság ült össze <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
81 koktél egy lvl4 jegyért! -.-
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
Na jó volt egy 4-es párom, de sor meg két pár volt 3 embernek! :-D
Kedvencem: pl. kézben D - 9. Lejön a flop: A - 10...
De már csak röhögök rajta...
Emma meg úgy járt hogy már be sem tudott szállni az adott körbe, olyan kevés pénze volt. Allin. Mivel egy tartotta, nyílt lapok és mi van nála? 9-9. Jön a flop: 9-2-4
Amúgy érdekes sokszor be lehet sétálni a legjobb háromba szar lapojárással is ha megfelelõ érzékkel (és brutál nagy türelemmel) dobálod el a lapokat és nem mész be a körbe mikor már magas a nagyvak.
Tegnap végül döntõztem Emmával, második lettem mert ugye ott nem sok esélyem volt.
Durva party volt, 1.3M BB-nél még 5-en voltunk az asztalnál.
Na ha ott kétszer nem dobom be jókor a lapjaim, megyek a levesbe.
Nekem tegnap abban a két Emmás körben volt elõször az, hogy egy szaros semmim sincs. De komolyan. Az egész poker alatt egy rohadt kört nem nyertem szinte, mert soha nem volt semmim. Mindig egy lap választott el a flushtõl vagy a sortól. Párt nem is adott. Persze nekiállhattam volna blöffölni de rövid életû lett volna az is ilyen szar lapokkal zsinórba... Na majd ma este... <#mf1>#mf1>
Nagyjából 6-7-8-9 treffbõl az asztalon, nálam meg a treff ötös.
Ketten voltunk Allin - Allin és mi volt nála? Igen! Treff 10-es! :-)
Tegnap toltunk pár kört és mindegyikben bent volt az Emma nevezetõ top pro játékos.
Hát bazzee.... így nem nehéz!
Folyamat neki osztott a gép! Öten voltunk bent egy körben, senkinek semmi.
De neki egyel nagyobb lappal volt semmije mint másnak. Folyamatosan!
4 kört vitt el úgy hogy semmit nem csinált, csak csekkelgetett. Vagy 5.nek lejött neki egy szaros ötös pár, vagy nagyobb semmije volt mint másnak! :-)
Elkeztük cinkelni hogy finoman lucky és még meg volt sértõdve! :-)))
Össze kellene rántani megint egy jó kis magyar Level4-et!
Ma este 21 után a Hallban? <#phone>#phone>
Ibiza
Marciékal
Északi toronynál
Az elsõ nagy offroad krúz.
Offroad 2
Nocomment 😄 😄
A PsychoRussian sasólja az áldozatokat
HC király Trainfield
BlueAce
Zsc papa
Rick
ColdMetal
DonLaci
Gripjow
Nem is volt bugos az elején 😊
Oahu
Fecóékkal
Bicepsz nem is vágtam h 1 ilyen durva fej van oda festve 😊
HG 😊
Fatal bulija
Me bekostoltad a krokodil csizmámat 😊
Kis cinkelés a HG-nak 😊
Afro Ducki 😊)))))))
Igy még jobb Duck 😊))))
Demegszenvedtem ezért az öltönyért
Az R8 20 perc a fekete öltöny kb 2 hónap
Azért nembántom mert olyan qva nagydarab vagy 😄
Egy tuti magyar asztal
Kép2
Kép3
Jólnéztélki Tomi 😊
Elsõ krúz a TDU2be Coldal
Kép2
Látom te is vágtad Ati h a Kennek nemgépezni ült oda 😄 😄
Kép1
Tomi
Nemvolt bugos
NG
Esélyese volt
Volt pár idiota
Kép2
Kép1
Anna 😊
Kép1
MonteKen
Kép1
Kép2
Itt is majdnem megvolt
Sry Gipsz 😊
Volt itt minden
SG-s arcok
Egy fasza kis krúz elõtt.V után?
Kép1
Sean 😊
GobiHilda 😊
Kép2
Amikor bealudtál Zsuzsi 😊
Azóta vannak jobbak LVL1-el
Full
Az 1ik nagykedvencem 😊
NG
Kép1
Tomikám finoman ciánozod a csajokat 😊
Jó a keze az osztónak
Vmi hasonló volt nálam is a 9es pokernél
Lengyelekkel
Amikor elkezdtem
A második kedvencem
pedig gyereknek szine volt ásszal
TDU2 > Angela147GTA
A nagypofáju PL4NB ment a levesbe Késõbb jól összehaverkodtam vele.
A rivernél megált bennem az ütõ 😊)
Még 1 kukkolás h tuti az 😊
Ennyi 😊
Nemértem miért Straight Flush-ek irja és miért nem Royal Flush?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
#30990 Te nyerted 😄 😄 Grat Zsu <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
UI: pontosabban én még egyet se láttam, pedig sokat pókereztem 😄
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Poker
Szabi : De nem az exébe vannak átírva a dolgok,és az miatt lesznek a boltokba az új autók? Pl corvette, F40, SL65..
Kérdésem csak az lenne hogy csak eredeti játékkal lehet Online játszani??Válaszotokat köszönöm!
FAN \\ Scania-Daf-Volvo / FAN Good Day To Die
Californiákok
Mein Käfer
Police
Airport
Myst.-ékkel
És a kora éjszakai krúzról pár kép :
cars
" Bambit kérnénk az uraknak..! "
MS belerallyzott a képbe
Majdnem lecsúsztam.. 😄
És a záró kép..
Konkrétan letudnátok írni?? 😄
Köszi