40335
  • 0Diaz0
    Naaa...
  • Bronx South
    Ez komoly ?
  • [HUN]FaTaL
    Ja, április elseje :D
  • tomsolo
    Még április 1 van :)
  • CamelX
    Test Drive Unlimited 2 shared a link.
    April 1, 2011

"Hey Guys - We're doing everything we can to get these patches out to you guys as quickly as possible, and we are closing in to the finish line! The finisihing touches shouldn't take more than a couple of weeks. Also, we've been getting tons of feedback on the aspects of driving experience in general. We haven't been able to treat you with such issues in the past year due to contract limitations, but since we are to close the development process with our last update - DLC2, we are also happy to announce that an entirely new game mode is to be implemented, which is closest to the "hardcore mode" in Test Drive Unlimited 1. Stay tuned for further news!"

http://www.facebook.com/testdriveunlimited2

Na, ez már valami :)
  • CamelX
    Előre látom hogy hányan kapnának Carmageddon vérszemet ha ez gyakori lenne :D
  • Smithy84
    Én még erre tomboltom a diszkóban, de még ma is tudnék!!!
  • 0Diaz0
    Hát nem mai zene az fix..
  • Petryx
  • kemszi2
    ibiccááá
    nem mai zene :D
  • tomsolo
  • Smithy84
    Aki kicsit beszél angolul, az fogja értékelni!

• wollnerd #32959
    De ott leestem a semmibe. xD Nem emlékszel? :D
  • Norby646
    Így igaz. Nemrég bedobtam ide egy képet, ahol egy sziklán vok a tengerpatrnál hawaii-on. Ki lehet menni de mivel rohadt lassan gyalogol ezért sok értelme nincs... :S

#32952 :
  • Bronx South
    Ebből a fajta házból én Oahun sétáltam ki egyszer több ember társaságában. Sétáltunk kb. 1 kmert a tengerpartig, azt ennyi. Ez a gyaloglás akkor lenne jó, ha menet közben ki lehetne szállni a verdából.
  • wollnerd #32955
    így lehet állítólag kimenni ebből a házból kocsi nélkül egy kis sétára:

csak nekem nem megy..
  • gduck
    Szép!
  • gduck
    $ 2.000.000 ? Kell a francnak annyiért, inkább egy Veyron :D
  • Bronx South
    Norbinal megköszönném a youtubeomon végzett munkáját, tökéletes lett.

• Bronx South
    Tölts le egy warez verziót de ne crackeld, aktiváld kulccsal mint az eredetit, ugyan úgy fog működni.
  • Realdanee
    Sziasztok! Lenne egy kis problémám. Én annó Gamestopon vásároltam a játékot azt hiszem pont egy éve. A link meg is van amivel letölthetném újra. De hibás fájlt tölt le. Ami felvan rakva az win7 reinstall miatt nem megy mert nincs bent a registry ben. Esetleg valami megoldás? Kezdek tanácstalan lenni :(
  • icetihi
    170 km-t raktam bele
  • icetihi
    Ja, megy online, csak 999999E a hawaii ing. Megvettem
  • Smithy84
    Működik online is! Én úgy csináltam meg ezt pár hete!
  • tomsolo
    Teszteljétek le lécci, az accept billel legyen mindig:
    1. Offline, bemész a kaszinóba ruhás csajhoz, klikk rá kijönnek az ikonok.
    Kiválasztod a felső ruházatot, bejönnek a kaszinós ruhák. Back. Back.

2. Megint odamész a csajhoz, klikk rá, majd megint és a lenti dolog kell hogy fogadjon.

• icetihi
    Na én megyek egyet, megsétáltatom a rozsdás kacsámat Oahu-n... Ha valakinek van kedve így ebéd után...
  • Bronx South
    Konvertálgassák. Aki azon a flessen van hogy cserélgeti az autókat a játékban az cserélgesse, én elvok a Veyronnal vagy a Koeniggel. Igaz hogy egyre sűrűbben van mikor 420 -nál valami lassabb kategóriát kell mellőlem leküzdenem, de még ok vok.
  • gduck
    Nagyon durva festéseket csinálsz
  • icetihi
    10 perc múlva mentem volna, de akkor már nem ment a join, aztán meg nekiálltam festeni , jó lehetett...
  • tomsolo
    Nem, erről álmodozik a gyerek hogy milyen jó lenne HA lenne ilyen DLC.

Ez szekció az official fórumon egyébként a legördögibb dolog a világon, minden kisgyerek idesírja a rendkívül átgondolt ötletét, ennyi erővel a Mikulástól is kérhetnék. (Persze ehhez az kell, hogy az a neve ennek a szekciónak, hogy "DLC and Car Requests" mintha csak kérni kellene. )

LOL
  • Bronx South
    Ez akkor most egy mód lesz ? Azt hittem hogy valami képzelgés...

Teljesen értelmetlen egy olyan packot létrehozni ami kicseréli az alap autókat a játékban. Nem is értem, biztos vannak akik nagyon unatkoznak.
  • Smithy84
    "két napba" telt! Volt napfelkelte, eső, fotózkodás... Jó volt! :)
  • Smithy84
    Tegnap az executeHUN club lenyomta a Hawaii multis nagykört VW Beetle-el! :)

• 0Diaz0
    elvileg már kint kéne hogy legyen.. de nincs.. -.-

Szabi : Hát igen.. jólenne... :)
  • dingi dongi
    Sziasztok. A DLC2 mikorra várható? És ingyenes lesz ,vagy fizetni kellesz külön érte?
  • 0Diaz0
    Superpack by MadmanCK

Van benne pár finom kis járgány.. nyálcsorgatós.. :)
  • icetihi
    Petryx, megcsináltam a festésed

• tomsolo
    Meglehetős pangás van a szigeteken...
  • tomsolo
    Prohardveren keresd Tesco Zsömlét vele letudod tárgyalni az ilyet.
  • icetihi
    Nem hát... csak épp olyanom volt és írtam bele. A kártyás fizetés kérdéskört is magasról leszarják
    Paypalom nincs...