Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomi151996
akkor mennyibe kerül a játék ?

0Diaz0
Naigen.. 😊

Itt mindenki eredeti,megvett játékkal játszik!<#vigyor0><#worship>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

tomsolo
Neked kellet volna elolvasni, hogy van OFF/WAREZ topik külön.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomi151996
de oda írtam hogy letöltöttem el kelet volna olvasni

tomi151996
lenne egy kérdésem letöltöttem a játékot feltelepítettem és beakarok lépni és ezt adja ki mit lehet ezzel csinálni hogy tudjak játszani

Angela147GTA
Nagyon komoly az arc, ahogy még a rázókövet is szimulálja ugrálással! <#vigyor><#vigyor><#vigyor><#eljen>

TDU2 > Angela147GTA

0Diaz0
Máskor ne mennyek el?<#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

tomsolo
Ugye Õ csinálta Buggyt is.

Nos ez a gyerek 2007-2008-ban dolgozott a TDU2-n és a Buggy már itt is megvan.

SYLVAIN PELLAN

somdav95
Valaki akinek G27-e van!!!(G25 is jó..) Betudna ide rakni egy print screent a beállításairól? Köszi!

tomsolo
Írj neki levelet hátha tud segíteni miért cseszi el a zmodeller a stuffokat cserébe hallgatsz a buggyról 😄DD

tomsolo
Ezek kb tavalyi, tavaly elõtti cuccok. Ennyit a most felbukkant "készülõ" motorról.

Most a gameloftnál dolgozik elõzõ munkahelye EDEN, de nem ez a játék, és csak az elõtt EDEN TDU. Jelenleg a Diablo által megszellõztett cuccokból tudjuk, hogy lesz ez a stuff. Mikor is?

tomsolo
Lustább szemûeknek javaslom megnézni hogy a nála szereplõ TRIUMPH motor vajon melyik szekcióban van?

A TDU2 vagy PERSONAL WORK.

Hmmm?

tomsolo
Ismerjük meg Clément Dieu honlapját aki már régóta a GAMELOFT CANADA-nál dolgozik.

http://clement-dieu.com/

Sharks
Köszi! 😊

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Dj Tommy
Nekem fel van telepítve az otthoni gépemre meg a laptopra is, ugyan azt a széria számot használom, és egy profilom van, szóval megoldható (csak mindig hordozni kell pendriveon, mert ügye nem tárolja neten a mentést).

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Sharks
Sziasztok,

múltkor már kérdeztem Stockitól, hogy lehet e több gépre telepíteni a game-et. Azt felejtettem el mondani, hogy ugyanazzal a profillal szeretném használni. Ez megoldható? Illetve hogy van ez az aktiváció, hogy maximum 3 van? Utána tudsz még deaktiválni és visszakerül 1 aktiváció hozzád?

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

<#eljen><#eljen><#eljen>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Nem lehetne ennek a topiknak egy olyan házigazdája aki foglalkozik is vele?

Pixxel nagyjából hónapok óta inaktív, PM-re nem válaszol... sok értelme van! -.-

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

marcihusi
Nagyon szép lett<#wow1>

"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"

icetihi
Király a felni 😊

youtube.com/user/icetihiii22

GerY5

A Geo-Design bemutatja: SuperSailer

FullHD felbontású képek a link után

Galéria

És egy kis érdekesség a következõ link után:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"

tomsolo
spájz ajtó

icetihi
Melyik ajtóban??? 😄

Fehercsoki
Szóval csak ennyit kellett volna csinálni a fejlesztõknek, hogy legyenek rendes hangok:S

gduck
<#taps>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Már mondtam, május után valamikor. <#idiota>

Akkor nem eredeti játékkal játszol és nem frissítetted le!
A frissítés tartalmazza ezt az opciót!
Eredetileg nem fért bele. -.-

igen, és nekem nincs ott a sell opció :S

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

tomsolo
almost in the door

0Diaz0
Bemész használtautóshoz, odamész a sráchoz,rákattintasz és itt kiválasztod a "Sell Vehicles" opciót.. kijelölöd hogy melyik autód(idat) akarod eladni,és sell! <#zavart1>

Sziasztok!

Tudna nekem Vki segíteni, hogy hogyan tudok autót eladni? az istenért nem jövök rá.. bemegyek a kereskedésbe , kiválasztom az autót, mondja, h adjak el, mert nincs helyem. De néhány autót nem dob be, h el tudnám adni. Vagy a nyert autókat nem lehet sehogy eladni?? :S Hogy dobjam ki õket akkor?
köszi

cibus

i5 6600K, MSI GTX 1070 8gb gaming X, 2x8gb 3200mhz/cl15, Logitech G27

icetihi
Minden csúszkát hagyj középen, hamar belejössz ám 😊
Annál érzéketlenebbre nem érdemes állítani, mert akkor meg nem reagál.

Shevchenko
Valaki megmondaná hogy a gamepadot hogy kell beállítani hogy ne legyen olyan hirtelen a kormányzás?
Microsoft Xbox360-as gamepadom van.
Elöre is köszi!
Ja és inkább olyanok ne irjanak akik csak azt tudják mondani hogy vegyél kormányt.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
De vak vagyok, nem láttam!
Köszi!

FORZA MILAN!!!

[HUN]FaTaL
Pipáld be a custom installt és utána be tudod állítani.

http://goo.gl/gd6Zi5

Shevchenko
Sziasztok!
Hogy lehet másik merevlemezre rakni a játékot mert a c-n már csak 8 gb van.
A játék meg automatikusan nem kinál nekem föl mást csak a c-t

FORZA MILAN!!!

cenobite
Mondjuk IRL Bugatti-val ki nem próbálnám, mert nem arra van. Egy "hacsi"-ba viszon szívesen beülnék, vagy egy Mustang-ba.
NSX, Skyline, Supra, Charger, Mustang, stb... ezek az igazán jó drift gépek. Bár van aki kispolszkival is nyomatja! 😄

gamertag: kenobita

cenobite
Viszont módolni nem akarok. Egy játékban vagy van jó drift (lásd Forza sorozat és a GT-ben is elõhozható), vagy nincs. 😞 Azon vagyok, hogy a gyári beállításokkal, mod-ok nélkül menjen a kilincs.

cenobite
Hátsókerekesekkel nyomom egyenlõre. Meg néha mással is. Mondom, az Impreza, tuti! 😊

icetihi
Egyetértek... Egyébként cenobite gyakorlásra a Mustang GT az egyik legjobb, de hátsókerekesekkel sport módban a legegyszerûbb. aztán ha már nem elég a korlátolt felület, akkor léphetsz tovább a módolás felé.

gduck
Majd csapatunk vele FollowTheLeader módban <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

tomsolo
Engem az se érdekelne ha tie-fighteres rendereket mutogatnak a "közelgõ" dlcbõl, mivel az is hasonló mínõségben és idõben fog érkezni mint a meglévõ modellek... hogy a tengernyi más javítandóról ne is beszéljünk...

tomsolo
nem nehéz a tdu2 ben driftelni, csak nem az igazi 😄

cenobite
Hehe...! <#pias>
Próbálgattam az Impreza-t, kellemes járgány az is, driftelgetni.Bár sokszor még csak powerslide van a dologból, de már egyre többször megyek kilinccsel elõre-elsõ kerék betekerve. 😊
Gyakorlás-gyakorlás, bár azt mondják a TDU2-ben nem lehet igazán driftelni, de azért van egy-két videó (hmmm.... <#vigyor2>) ami bizonyítja hogy lehet. Box-on a Forza 2-3-4-ben nagyon jókat lehet driftelni, ahhoz képest a TDU2 valóban nehezebb - de szerintem nem lehetetlen.
Mondjuk én mindenféle mod nélkül gyakorlok, a beállításokat variálgatom.

zoleegolf2
Kösziii! 😊

TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //

icetihi
A sok gyakorlás meghozza gyümölcsét, a sok gyümölcsbõl meg fõzhetsz jó sok pálinkát...😊

cenobite
Ja tényleg, házigazda Bácsi! A "Nick" és "Klub" részt ki tudnád venni, hogy ne legyen a hozzászólásaimban? Nagyon tenkjú!

cenobite
Jól néz ki, grat!

Egy Police felirat esetleg az oldalára? <#idiota>

cenobite
Újra megvettem a játékot és új profilt kezdtem. Amit anno 0day vettem játék, valahova elkallódott . Azóta meg reinstall, gépcsere, meg minden volt.
Nem tehetek róla, nem tudok leszakadni a játékról. Már az 1rõl sem tudtam. 😊
Mondjuk most csak ilyen nyugger módban nyomom, inkább csak gurulgatok, cruise-olunk néha arcokkal, meg single player versenyeket csinálom. Ja! És driftelek mint állat, utcákat rombolva! 😄
Jó ez így ráérõsen nekem...