40335
  • aronka98
    És folytatod a TDU2-t továbbra is?
  • Medvee
    Bazki ts! :/ Akkor köszönöm utolsó gurulást! :) :(
  • 0Diaz0
    baccaki... *szomorúfej*
    Hát TS.. köszönjük akkor a TDU2-ben végzett minden munkád.. rengeteget segitettél nekünk.. respect!
  • tomsolo
    Először megkaptam a szokásos You are banned üzeneteket, majd reggeltől már invalid serial key fogadott. (Mondjuk van olyan üzenet is hogy Account disabled, de ezek szerint egyszerűbb volt nekik kulcsot törölni.)
  • wollnerd #33094
    Még jó hogy időben visszamásoltam a mentésem. Csak most nem tudom megnézni hogy mi a helyzet...
    Ezek szerint olyan játékosokat is bannoltak, akik nem lehettek repoltolva..?
  • rotator
    Permaban?!? Ilyenről nem is hallottam még TDU-ban.
  • Entex
    Hát ez szomorú hír.
  • tomsolo
    Csak szólok, hogy szó nélkül, kulcsostól bannoltak ma/tegnap - nyilván megvolt rá az okuk :) - szóval a jelenlétem a továbbiakban értelmetlen a játékos listákban illetve a friend listekben.

Akik kibírták velem ezt az egy évet azoknak köszi, akik nem azok most fellélegezhetnek.

Ps: a modding topik törlésre kerül/került.
  • icetihi
    csak nem hagyhatom, hogy más legyen az első
  • Entex
  • icetihi
  • Stockbauer33 #33086
    A banner alján ott a Játékosok lista A Ph-s fiúknak +itt
  • 0Diaz0
    Oké! :)

Amúgy megoldódott a problémám magától.. őszintén megmondom, f.com se tudja mivolt a gond.. W7 hozzászoktatta magát a tdu2höz..
  • Entex
    Na úgy tűnik minden rendben van a kapcsolattal, már találkoztam is magyarral :) Felveszem akiknek ki van adva a nickje, ha nem probléma.
  • 0Diaz0
    Na srácok?
    #33063 <- ra van vmi ötlet?! Mert így eléggé használhatatlan a játék..
  • [HUN]FaTaL
    Akkor az megoldja. Az uplauncher elég bugos.

A torrentet meg lehet a szolgáltató szűri, uPnP van az uTorrentben asszem a 3-as verzió óta.
  • Entex
    uPnP engedélyezve van, szerintem az meg kéne, hogy oldja. A portforward.com-on lévő útmutató alapján próbáltam portot nyitni a torrentnek, de valami port duplikációs hiba miatt nem engedi létrehozni azt a rule-t a router.. Na mindegy, majd meglátjuk.
  • 0Diaz0
    Nekemis ugyanezt írja ki, és no lagg..
  • [HUN]FaTaL
    Nem a szolgáltatónál van elbaszva, hanem nincs port nyitva a routeredben, valószínűleg.

Hátrányod pedig lesz, a legtöbben laggolni fognak.
  • Entex
    Uplauncher azt írja, hogy: Your NAT type is: Moderate:PortRestrictedCone. Lesz ebből valami hátrányom? Sajnos a torrentnél is ezzel szenvedek, itthon minden beállítás jó, valami a szolgáltatónál van elbakva, de e-mailre nem reagálnak.
  • 0Diaz0
    Fordnak, off :

• 0Diaz0
    Értem! :)
  • Entex
    Nem, ez olyan rendszer mint a Steam, a kliensben van egy gomb ami kiírja a serialt.
  • 0Diaz0
    te nem emailba kaptad a serialt? ( csak mert én oda kaptam.. bár én innen vettem a játékot )
  • Entex
    Behalok! Leszedte a kliens a TDU2-t, telepíteném, kéri a serialt, de a kliensben beszürkült a gomb ami kiadja a kódot. Semmi baj, mégsésem a telepítést, kódot kiírom, kliensben rámegyek az installra és előlről kezdi letölteni a 6,5 gigát.. Tiszta happy vagyok..
  • icetihi
    Akkor első a level 10 hajrá
  • Entex
    Na 2200 jó magyar királyi valutáért megvettem a játékot GameStop-on. Most 50% kedvezmény van rá :) Nemsokára érkezem :)
  • Bronx South
    Ne töröld a mentésed, az egy nagy hiba. Van egy edenes módszer a visszahozására de azt nem tudom, amit tudok az az hogy a Win 7 automatikusan backupolja a mentést, és vissza lehet állítani a fájlokat egy korábbi verzióra (ha jól tudom óránként backuppol) ez által ha te nem hoztál létre biztonsági mentést. Ha törölted akkor ez egy bukta, előbb kellett volna kérdezni.
  • icetihi
    Őszinte részvétem, legközelebb backupold a mentésedet. Dokumentumok\Eden Games
  • Tomca
    Sziasztok!
    Van nekem egy nagy gondom amikor a játék töltött akkor befagyott a gépem és amikor próbáltam belépni a játékba ilyen szöveget adott ki:
    Az adatok mentés save game sérült. Szeretné törölni ezt a mentett játékot?
    Válaszd az OK gombot, hogy törölje a jelenlegi savegame, és hozzon létre egy új játékot.
    Úgy döntött, hogy újra rety betöltése savegame. Én mindig a rety re nyomok de nem csinál semmit.Tud e valaki nekem segíteni?
  • 0Diaz0
    Nem. Utcán.
    Mellesleg, amikor betölt elméletbe a játék, inditom a motort és az SLS motorja már pörög is :) És ez utcán van.. a zajokból itélve is :)
  • Smithy84
    Ha klubházban voltál, lépj be a játékba OFFLINE, sétálj ki a házból, majd vissza online, és jó lesz!

• icetihi
    fekete halál...TDU 2 sajátosság. Ne klubházban voltál mikor kiléptél legutóbb?
  • 0Diaz0
    Skacok! Mi lehet a gond? Egyszercsak a TDU bemondta az unalmast, és amikor elinditom végig fekete képernyő van.. a töltés ikon a kis pontokkal kijön,de aztán sehol semmi...
  • 0Diaz0
    Én erre is értettem! :)
    Magánéletben nemismerlek, de így mint videókészitő tisztellek,mert brutál amit tudsz alkotni!
  • Bronx South
    Utána oda van írva az is hogy "videókészítéshez". Próbálok nem félmondatokat írni és totálisan kifejezni magam, úgy tűnik most se sikerült.
  • icetihi
    És még folytatni akarja....
  • 0Diaz0
    Én arra értettem hogy írtad hogy " nem vagyok én akkora nagy durranás hogy embereket mozgasak meg "
  • Bronx South
    Nem erre gondoltam azon belül amit leírtam.
  • 0Diaz0
    Hát pedig valakinek, a te videóidtól jön meg a kedve játszani..
    De az biztos, hogy facák a videóid! Van érzéked hozzá!