40335
  • Bronx South
    Jaaj hagyjuk már ezt az álszent dumát, miből indultál most ki egyáltalán, a TS esetéből(?), vagy pár majom vergődéséből a hivatalos fórumon ? Én az összes ujjamon nem tudom megszámolni hány embert küldtem el a tetves qrwa anyjába, tehát ellenségeket szereztem magamnak bőven, nem volt egy ember se köztük akit vezérelt a bosszúvágy hogy engem banra küldjön ?

Az meg eleve hülyeség hogy valaki bizonyítékokat gyártson(!) Photoshoppal, valaki ellen, ehhez már igen elvetemültnek kell lenni pszichológiailag, még is kit tud felbaszni ilyen szinten egy játék, ne viccelj. Arról nem is beszélve hogy Photoshop tudása sincs mindenkinek egy hihető bizonyítékhoz, a videót azt meg felejtsd el. A hszed harmadik feléhez meg csak annyit, Icetihit miért nem bannolták még ?
  • [HUN]FaTaL
    Neked az OK, hogy össze-vissza bannolnak random embereket, mert más játékosok jelentgetnek? Milyen bizonyíték? Fél perc alatt össze-lehet hányni egy képet photoshoppal bárkiről, hogy repked. Videót is lehet hamisítani, bár nehezebb.

Na mindegy, ez így nevetséges. Inkább védelmet kellett volna építeni a játékba. Pl. egy egyszerű verzióellenőrzés, hogy ne lehessen a legelső exével felmenni a szerverre. Ez kb. 2 sor kód. Stbstb.

A moddolás meg nem feltétlen bűn, kiváncsi vagyok mikor kezdenek el bannolgatni hangok cseréje, indexmod meg camera hack miatt. Utóbbi kettőnél az a vicc, hogy alap funkciónak kéne lennie.
  • Bronx South
    De ha el is keverték a kulcsát amire nem látok esélyt, az se magyarázat a véletlenre mert a nick az kulcstól független, és az is banra került.
  • Bronx South
    A ban terén szerintem teljesen ok a support csak sajnos késett, előbb kellett volna már kiszűrni a majmokat. Az megint más tészta hogy az az ipse aki megkapja a banját, természetesen ő nem csinált semmit, lásd a reakciókat amikor bant kap valaki akár az SG-n, általában felháborodás követi. Szerintem aki megkapja a banját az megérdemelten kapja, bírom a TS-t de szanaszét módolta a játékát, mások szeme láttára használta a módjait, nem is értem hogy min csodálkozik. Nem, nem elkeverték a kulcsát, valaki reportolta. Bannolni nem úgy bannolnak hogy nem tetszik valakinek a nickneve azt bannolják, bizonyítékot fel kell mutatni és ezt ők is megírták.
  • [HUN]FaTaL
    Azért ez is tiszta vicc, hogy revokeolgatni kell. Aztán ha összedől a windows akkor nem tudsz, meg hardverhiba esetén sem.

Én még életemben nem láttam ilyen szar supportot szoftverhez, mint, amit ezek csinálnak.
  • Bronx South
    A Dereknek azért lett invalid mert már sokadjára se revokeolt, viszont én nem vagyok benne biztos hogy te egy tévedés áldozata lettél.
  • 0Diaz0
    Hát én nemtudom.. rengeteg embert láttam ma FXX-el.. és a fele nemvolt clubos.. és ugyanúgy mentek vele.. 1 francia betalált minket minikrúz közben.. ( mert én folyamatosan alt+taboltam ).. de persze,érdemes vigyázni..
  • 0Diaz0
    Mellesleg , TS!

Miért van az hogy mindent úgy megcsinálok az NDD-be ahogy kell.. és hiába írja felül a dolgokat ( elméletben és az állapotjelző szerint ) , gyakorlatilag nemcsinál semmit? Ugyanúgy törik az autó, ugyanúgy koszolódik.. teljesen "szűz" a játék, mióta újratelepitettem a w7 miatt.
  • tomsolo
    Mindent leszedtem amíg ki nem derül mit mondanak. A bannra eddig annyit válaszoltak hogy küldjek el mindent ami igazolja hogy megvettem a játékot eredetiben és én: én vagyok.

Szal simán az is lehet, hogy más használja a kulcsomat - ezt giggingirl hacker már tavaly márciusban bebizonyította hogy lehet - és ezért volt/van minden. Itt is volt emberke - talán Derek? - akinek egyik napról a másikra invalid lett a kulcsa.
  • 0Diaz0
    Jah és Szabi! A "játékosok"-nál átírnál engem a HRC-be?
  • 0Diaz0
    naigen.. elég durván kiszúrnak így velünk.. sajnos.. de mivel mi vagyunk a "fogyasztók".. így megis tehetik,minden kérdés nélkül.. az már nemszámít hogy hányan vették meg,és hányan játszanának vele.. ezekkel a szerverleállitgatásokkal úgy tudnak minket irányitgatni,ahogy csak akarnak..
  • icetihi
    Gymkhana 5 Mustang GT
    hell energy design RUF RTURBO, AUDI S5

Ha valamelyik festés még kell valakinek, a videó alatti linkről letöltheti, aztán holnap este törlöm a linket.
  • icetihi
    szólhattál volna, mikor vitáztam ezzel a f****al, de legközelebb találkozok vele, megemlítem. Mert ugyebár biztos hogy fogok, mióta Opelost fotózgatta, én meg megemlítettem a kommunizmust, túl gyakran látom.
  • Bronx South
    És gondolom 400 felett még extra le is vered valamelyik Veyron visszapillantóját nem ? Ne nézzél hülyének.
  • [HUN]FaTaL
    Attól, hogy valaki lassabb autóval van még nem lesz speedhacker. Én is lassabb autóval szoktam mászkálni.
  • Bronx South
    Van egy méretes, főként Németekből és Angolokból álló társaság aminek a fele speedhacker majom, pár embert ismerek közülük még a TDU1 -ből így a cruiseaikon részt szoktam venni időnként. Arról a Psysimről meg érdemes annyit tudni hogy ehhez a brigádhoz tartozik ő is.

Egy 8 -as layerben az száz hogy 3-4 ember valami alsóbb kategóriás verdával játssza az eszét, a Psysim-nek meg ahogy észrevettem túl sok szava nem volt hozzájuk, ha megálltunk valahol még frankón ment a viccelődés is, szóval ha már balhé van ezt nem árt tudnotok róla.

A másik hogy ebből a brigádból három embernek összeállítottam külön egy videó csokrot, és ajándékba előrendeltem nekik a jegyet a banra, őket nem láttam már a szigeten pár napja.
  • wollnerd #33123
    mosztranszavto??? Már kapott bant!
    TDU2 népessége jól le fog csökkenni ->ha megjavítják TDU1 szervereit, újra sokan fogják tolni ->erre Atari VÉGLEGESEN lelövi, így passz...
  • icetihi
    Most kib*******l szomorú lettem. A youtube-t te takarítottad, vagy szerzői jog? Tetves szemétládák.... Ford, szerintem ez nem a repkedés miatt volt.... Azért nem tiltanak kulcsot is, mosztranszavto még mindig tolja, holott van róla is légifelvétel. De ha psysim van ez mögött, pakolunk és megyünk angliába...
  • tomsolo
    Nem, te C8 kupét tologattál :)
  • 0Diaz0
    Jah értem..

Zero : Hát ,ha meglátnák a többi embernél.. azthiszem 10esével dobálnák a ban-okat...

Entex : Hát igen.. jóval egyszerübb lett volna..
  • Ztech
    én nem a dlc2 videókat tenném nyilvánossá hanem az egész dlc2-t pirátbéjre vele:D
  • Entex
    Mikor ilyeneket csinálnak, akkor azért eszembe jut, hogy mért nem tudják átmoddolni a TDU fizikáját a 2-be.. Jó, tudom, semmi köze hozzá, de szerintem még egyszerűbb lehet mint egy ilyet lemodellezni, elvégre a fizikai motor az majdnem ugyanaz a 2 részben.
  • 0Diaz0
    Csak nehogy megcsinálják.. Dubai
  • 0Diaz0
    Miért csak a bánatos oroszok tudnak így parádézni egyfolytába?!
  • 0Diaz0
    najó.. visszavonom.. persze hogy nem olvastam amit írtál..
  • wollnerd #33113
    botok.... Jaj, de jó... Már azt hittem hogy én is bannolva vok... (Pedig a TV-ben se láttam ilyen üzenetet.)
  • 0Diaz0
    Hát srácok.. a TDU2 szervere ismét egy nagy rakás SZAR...

- Az online emberek csak 1 töredékét mutatja a mapon
    - Egyjátékosban lévő embereket ad be a szigeten
    - Csak wollnerdet látom fent
    - Joinolni/Invitelni nemtudok..

kapásból most csak ennyi.. kitudja milesz még..
  • Bronx South
    Megleszek nélküle, már 2-3 hónappal ezelőtt ki kellett volna adják, vagy már tavaly nyáron, most meg már nem érdekel.
    Amíg vannak cruiseok mikor felnézek addig ok, ha meg már nem lesznek akkor lerakom a játékot azt ennyi, annyira nem vagyok ráfeszülve.

Amúgy meg most valamit babrálnak, lehet hogy nagytakarítás van mert a botok mászkálnak, player meg alig-alig van a mapon.
  • wollnerd #33110
    De ha nyilvánossá teszi a videókat, elérheti azzal hogy ki se adják a DLC2-őt!
  • Bronx South
    Ne viccelj, szinte nem is kerül lóvéba már a játék. A probléma szerintem ott rejtőzik, hogy nem nagyon takargattad hogy mit csinálsz, bárki előtt elkezdtél akár repkedni, vagy jöttél DLC2 autóval azt lehet hogy valakinek ez nem tetszett.

A játék önmagában nem figyeli hogy ki mit csinál azt ne felejtsd el, viszont a helyedben bosszúból nyilvánossá tenném a DLC2 videókat.
    A supportnak meg ne felejts el írni, legalább kérdezz rá az indokra.
  • Casillas
    Ez volt az, köszi szépen :)
  • 0Diaz0
    Én meg nemtudom már mit csinálok a TDUval.. a betöltőképernyők bejönnek, de se a startmenü, se a játék ( amikor bevagyok lépve ) nemjön elő..
  • [HUN]FaTaL
    Van egy benzinkút, mellette fél centiméter úttal, azt is fel kell fedezni. Másik areaban meg egy malomhoz van egy bekötőút, ezekkel szenvedtünk az elején, de nem emlékszem melyik-melyik régióban volt.
  • Stockbauer33 #33105
    Nézdmegitt

99% terület van felfedezve, hol van a hiányzó 1%?

Ibiza Area 1
    Ibiza Area 2

Ha jólemlékszem van még vmelyik alagút végén rögtön egy ugyanilyen kis rész.
  • Petryx
    Mondjuk az sem szar hogy random kap valaki egy BAN-t.

Sajnos meg sem lepődök hogy Ők még ilyet is tudnak...
  • Stockbauer33 #33103
    Bekap6ja a faszt ez a gyökér francia banda.Vedd meg megint "" Ph-n olvastam - én tegnap 1.850 Ft-ért vettem meg - """ aztán megy tovább minden.Mindenesetre nagy köszönet (NDD) mindenért amit elértél a finomhangolás alatt
  • Casillas
    Üdv mindenkinek.
    Lehet, hogy nem sok esélyem van jó válaszra, de azért megkérdezem, mert az első részben is tudtatok segíteni anno :) Ibizán derítettem fel az utakat, a 2-es területen meg is lett a 100%, de Ibiza1-nél hiába jártam be mindent, amit találtam, és néztem végig a térképet már soronként, hogy biztos ne hagyjak ki semmit, akkor is kimaradt egy rész, mert csak nem akar elmozdulni 99%-ról.
    Van valami "rejtett", vagy sokak által kifelejtett útrész esetleg?
  • tomsolo
    Még az is lehet hogy félrement nekik a cucc, mert találtam két csávót akik szintén így jártak és állításuk szerint tiszták mint a hó.

(Az akkor azt jelenti, hogy bárkire lesújthat ugyanez, függetlenül mit csinál :D)
  • Petryx
    Na bazze...
    a sok mocskos qrrwa csalót raknák ki a szerverről akik 600-al száguldoznak, szétbarmolják a CRC-t... áááh nem is ragozom.

Köszi TS mindent, sokak nevében mondhatom hogy igyekeztél sok mindent jobbá tenni... remélem egyszer visszatérsz (ha lesz egyáltalán hova).

Respect!
  • wollnerd #33099
    ááá! te is bannolva lettél... :(
    Számítottál a banra az első hírek óta?