40335
  • kemszi2
    az biztos hogy egy forintot nem vagyok hajlandó költeni erre a játékra :D
  • 0Diaz0

de reméljük hogy azlesz.. bár mint írták , fizetős.. szóval ezt már itt beis buktuk.. de kitudja..
  • 0Diaz0
    Mindnyájan mit szeretnénk.. nyilván hogy ingyenes dlc2-t.. az jólenne..
  • Bronx South
    Tudom hogy nonszensz, mert túl sokat nem műveltek az utóbbi egy évben, de ilyen hozzáállással nem is tudom hogy mit akartok.
  • aerolive
    PH-n azt írták délután jön hozzánk.
    Amúgy köszi, hogy töröltétek a duplázásomat, meg még egy köszi amiért az eredetit is.
  • 0Diaz0
    De amúgy ez franciaországbeli időpontból szól, nem amerika.. azaz a mi időszámitásunkban.. nem?! Mert ápr12 reggel-t irtak..
  • wollnerd #33185
    ja ott a cím a szöveg felett,nem vettem észre...
  • 0Diaz0
    Naneeeeeeeeeeee.... nincs kedvem megvásárolgatni.. a zannyuk pitsháját..
  • 0Diaz0
    Bizony! Az PS & Xbox-osoknak szól!

De most ha tényleg kijön a DLC2.. akkor mindjárt jövök 1 plakettal..
  • FevaLas
    Holnap szerintem csak PC-re jelenik meg.
  • wollnerd #33180
    Már csak ezt nem értem: "We'll get you a release date as soon as I can."
    5 perccel később írta mint az első posztját...
  • wollnerd #33179
    Már a HIVATALOS fórumon is olvasható! Egyre biztosan hogy jön!!!
  • wollnerd #33177
    Ugye azt ne felejtsétek el hogy az a reggel az AMERIKAI időzóna szerint van. Tehát mi délután tölthetünk le. (kivéve akik tervezik holnap nappal aludni...)
    Mire hazajövök a suliból, újra olvashatom azt a 65-100 HSZ-t... :D
  • wollnerd #33176
    Na, ne!! :DD
    Épp beteg voltam (hasmenés) hnap már megyek suliba! ezen fog járni az agyam! (ha igaz)
    Miért nem vok még beteg?! :D
  • Bronx South
    Azt nem írtam, azt írtam hogy tisztán szeretem a verdákat, matrica nélkül, persze nem hunytam szemet az ócska szurkálódásra se ami az érvek hiányára utalt. A másik, a hierarchiát inkább hagy meg a fórumon kívülre, persze jogodban áll a nemtetszésedet kinyilvánítani a másik véleményével kapcsolatban. Elhiszem hogy véded a TS -t, de a nem tényeken, hanem érzelmeken alapuló gondolkozásmódodat inkább ne erőltesd másra. Viszont tiszteletben tartani a másik véleményét se akkora megerőltetés, próbáld ki.
  • CamelX
    Max ha nem, akkor töltök fel hivatalos fórumra 1 videót, ahogy wokban elkészítem a CD-t egy kis szójaszósszal és újhagymával :D
  • Entex
    Szvsz free lesz, pont mint az EXPLO.
  • Stockbauer33 #33171
    Teljes mértékben 1et értek veled.

#33163 Tegnap éjjel ill ma hajnalban felmentem egy barátommal(Derek) és dobált szét minden layerből.Látszott h vmin nagyon dolgoznak.Ideje volt h jöjjön már
  • CamelX
    Ha nem adják ingyen a beígért force feedback meg egyéb dolgokat, akkor holnap búcsúzom innen :)
  • icetihi
    YEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • icetihi
    ÖÖÖÖ.... Te Ford. Az én kocsijaim mocskosak? Vagy össze vannak baszva? Nem kell könnyeket ejtened Ts-ért sem, senki sem számított rá, de azért azt hiszem tett le valamit az asztalra, és a játékosok több mint 90%-ának segített valamiben (ha jól emlékszem Neked is). Nem tudom mennyi idős vagy, de gondolom vagy már abban a korban, hogy tudd, meg kellene adni a tiszteletet annak, aki valamit tett értünk. Ha más nem jut eszedbe, csak rossz, inkább ne mondj semmit. Bár tudod mit, jobb is így, szerintem, nem is Te lennél ha nem így reagálnál . Azt meg hogy a repülési képességeket tesztelte, komolyan vetted..... Eleve komolytalan a kijelentés....
  • aerolive
    Most egész nap járhat ezen az agyam a suliban.
  • FevaLas
    Pont most olvastam Facebook-on
  • CamelX
    Drivers, start your engines! The latest round of Test Drive Unlimited 2 downloadable content will be released for play on the PC tomorrow morning! Yes, that means new bikes, new cars and more! Check out the full details in the forum! (stayed tuned for announcements about DLC2 on other platforms) http://bit.ly/HAODbD

Forrás: http://www.facebook.com/testdriveunlimited2

Nincs április 1 :)
  • Bronx South
    A játékban rengeteg az agyilag alultáplált ember, fogsz még találkozni számos idiótával.
    A muscle videómat pl 3 hónapig vettem fel, részben az idióták miatt képtelenség volt forgatni, de ha visszaszólsz az csak olaj a tűzre.
  • Bronx South
    Talán zavar hogy van itt olyan ember is aki nem könnyeket ejt érted, hanem leírja a véleményét az egészről ? Majd kussolok ha én jónak látom.
  • 0Diaz0
    viszket a pöcsük.. felnézek mindjárt énis..
    de amúgy küldd el őket az annyukba,aztán leszállnak rólad..
  • Entex
    Miért cseszegetnek a veyronosok állandóan? Mi a jó ebben nekik?
  • tomsolo
    Mondjuk azt én se várom, rip ts :(
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell, a profilban atari acc van tárolva, nem kulcs.
  • wollnerd #33155

Emlékszel hogy mi dolgom volt a Supporttal. Adtak új kulcsot, mert elfejtettem mindig revoke-olni. És nem kellett új profilt kezdenem.
  • tomsolo
    "In order for us to provide a replacement key for your product, we ask that you please perform the following steps below and reply to this ticket once completed."

Itt tartok most velük. Megtennéd hogy addig kussolsz?
  • Bronx South
    Az ingerszegénység ha valaki tisztán szeretné látni a verdáját, és nem akarja összebaszni mindenféle festéssel ? Ez komoly szöveg volt !
    "A mások szeme láttára dologra meg annyit reagálnék" - Aha, gondolom azon a cruiseon is ahol utoljára találkoztunk csak az autó repülési képességeit tesztelted, álszent duma. Az utolsó sorban meg most te is leírtad hogy mi van, tehát pontosan tudod hogy az lett volna az érdekes ha nem bannolnak. Ettől függetlenül nem örülök annak ami történt, pár másokkal való vitádat leszámítva nem ártottál senkinek, viszont a helyzet az, hogy mindenkire rájár a rúd. Vedd meg újra mert cigipénzért adják, nem történt tragédia.
  • 0Diaz0
    Amúgy Fatal.. a hangok meg indexmod féle cuccok miatt nemigazán tudnak banolni sztem,mert azt csak te látod/hallod.. magadat meg csak nem jelented már..

De amúgy igen.. TS, te épp azért csináltad és melóztál vele ( gondolom ) nagyon sok időt, mert NEKÜNK akarsz segiteni, esetenként a rammer majmok miatt, vagy hogy egy picit jobban érezzük magunkat a játékban..

Mellesleg reméljük TS hogy tévedésből lettél banolva.. bár ha a repkedésért banoltak ,aztsem értem... oké , nincsen benne a játékba.. de nem ártottál vele senkinek 1 percigse..
  • tomsolo
    A probléma ott van az okoskodásoddal, hogy a TDU2 jelenleg egy oltári nagy lyukhalmaz például úgyis csalhatsz egy crc versenyen hogy észre sem veszed hála a drágalátos bugnak amit majd egy éve jelentettünk és azóta is szartak vele foglalkozni, de mondhatnám a hawaii triko vásárlást is amit hack nélkül megvehetsz.

Azt is megértem, hogy téged nem izgat a legtöbb dolog mert elég ingerszegény vagy, például persze hogy nem kell neked unlock a festésekre/matricákra mivel egy kocsid sincs dekorálva és sorolhatnám...

A mások szeme láttára dologra meg annyit reagálnék, hogy nem véletlenül csináltam nyilvánosan mert ha kis önző geci lennék aki mindig csak a saját érdekeit nézi - tudod kire gondolok most - akkor szartam volna mindenki fejére és nem ölök bele órákat mi legyen a Community Patchben, vagy hogy hogyan lehet leállítani a motort.

Hack és tesztelés nélkül nincs modding csak az EDEN dolgozik így.

Jelenleg úgy néz ki, hogy a cheatereknek sima ban jár az ismert moddereknek meg kulcs törlés.
  • tomsolo
    A Knyazevnek két kulcsát is bannolták már.(Aki pl. launchert csinálta). Az volt válaszuk, hogy vegyen egy új példányt a játékból.

TDUC-on már felajánlották, hogy megveszik nekem a játékot, de - bár nen tudom mit fognak nekem reagálni végül - nagyon úgy néz ki, hogy rászálltak a modderekre a cheaterek helyett.
  • icetihi
    Ez például igen jó kérdés, ezért valószínű nekem, hogy TS is inkább áldozat, ugyanis ő pl. tudtommal senkivel sem veszett össze. A p.contentről meg szerintem senki sem tudja konkrétan bebizonyítani, hogy kié. És ismét hozzátenném, hogy aki mindenki szemét bökte, az sem kapott kulcsos ban-t.
  • [HUN]FaTaL
    Némi szűréssel eleve nem kellett volna videót küldözgetni, meg a többi baromság.
  • Bronx South
    "hogy szerinted a beépített report a megoldás" - Maradjunk annyiban hogy #33124 vége, az meg hogy mit csinálsz a te dolgod.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor maradjunk annyiban, hogy szerinted a beépített report a megoldás, szerintem meg egy kalap szart nem ér.

Te meg vagy elégedve a supporttal, szerintem meg egy kalap szar, a témát részemről le is zártam. :)

A véleményemet a fejlesztő és a kiadó felé, pedig a TDU3 (ha lesz) megjelenése fogja tükrözni: nem veszem meg.