40335
  • Fehercsoki
    Fizikában van valami változás?Esetleg lehet már rendesen driftelni?
  • icetihi
    Még semmi pedig már reggel van
  • 0Diaz0
    TDU1fórumból csórtam.. Brutál! Hawaii Virtuális Túra..
  • 0Diaz0
    Na takarítottam énis.. -40jármű..
  • Stockbauer33 #33232
    Csodálatos ahogy lóg a ferka ajtaja.Gratulálok csigazabáló idióták
  • Bronx South
    A szokásos...

• Stockbauer33 #33230
    Nagyon geci sztori amit csináltak veled mert sorolhatnánk a gyengefejüek müsorát amit csinálnak(csapatokba tudatosan direktbe azért mennek fel h kilöködjék a playereket).Remélem jössz vissza aztán pár ezer km-rt kruzolunk v kruzolsz majd
  • tomsolo
    A lényeget kihagytad, ez nem vették ki:

• Stockbauer33 #33228
    A trade ugyan úgy nemérdekel mint a motorok de az isolate az nagyon kéne a -ök miatt.Mint a múltkor veled az északi reptérnél ahogy ellöködött 70-80 méterre aVeyronos baromarcú.Ha beraknék egy tankmódot mint a NightGamez akkor meg csalok?A fasz kivan ezzel a fos játékkal.És gondolom ha megveszem az új verdákat ismét 2km-enként beakadok az aszfaltba.De lesz új ruha meg sokat gurulok majd a sztratoszal meg a lancsiával meg a Détájpal.LOL bassza meg

Viszont 1 év után megtaláltam a leguánomat.
  • Bronx South
    December 9 -hez képest azért alaposan megkopasztották a felhozatalt. Amit első ránézésre kiszűrtem hogy nem lesz Trade, se Session management, tehát a monkeykat ezentúl se lehet majd isolálni. Remélem Jahia elcseszte azt a listát.
  • 0Diaz0
    uplaunchert elinditod.. és ha letöltötte, újra kicsomagolod.. Mr.M.
  • marcihusi
    A kicsomagolt játékkal mit kell csináljak, hogy le tudjam szedni az esetlegesen érkező dlc-t?
  • marcihusi
    Nagyon nagy
  • icetihi
    Nem láttam egy részt sem, nem értem
  • tomsolo
  • icetihi
    A tuning hack... ha már itt tartunk. Gondolom nem lestél bele, de ha véletlenül igen... Ferrari 2es tuningnál nézi-e hogy hogyan van elosztva? tudom jó kérdés, de érdekelne ha esetleg ránéztél.
  • tomsolo
    Én tudtam használni - az a rész nem változott és nem is fog :)
    A nyugodtságáról nem tudok nyilatkozni.
  • wollnerd #33218
    Egy roncsderbiben nem. :D
  • Dj Tommy
    TS:
    NDD lehet majd használni, "nyugodtan"?
  • Bronx South
    Hozzá se szóltam. (#33205 >>> #33207)
  • 0Diaz0
    Hát.. akkor igazából tényleg fölösleges.. De azért köszi :)
  • jocking
    Na uraim, tegyék meg tétjeiket. Lesz holnap DLC2, vagy perszehogynem?
  • tomsolo
    1 napot (se) kell várnotok és itt a végleges, akkor úgyis meglesz mindenkinek a véleménye, fog-e rá költeni vagy nem.

A jelenlegi memóriahekkes dolgok egyike se fog menni - dlc kocsik, tunning hack etc... - és mint mondtam legyetek tiszták abból nem lehet baj.
  • 0Diaz0
    Nyugottan.. legalábbis ,ha nem nagy kérés.. engem érdekel picit.. esetleg privátban?
  • Stockbauer33 #33209
    Felesleges kötekedned.Leirtad h mi a véleményed a bannolása miatt.ENNYI.Nem kell keresztre feszíteni.Hibázott és beválalta.Igaza volt ICE-nak h tett annyit értünk(jobbá-kényelmesebbé tette ezt a rakás fost) h kussbalegyünk és várjuk h ismét aktív játékos legyen majd.Lapozzál légyszives
  • Bronx South
    Az ócska beszólásaid mosolyt csalnak az arcomra, még egy párat, jól szórakozom.
  • tomsolo
    Köszönjük emese.
  • tomsolo
    Id változás (tudtommal) nem lesz - most van nálam egy februári verzió :), a pink mustang és a meg nem jelent kocsik fognak változni egyenlőre nem árulom el mire. (Meg más dolgokat se nagyon, nem akarok spoilerkedni.)
  • Bronx South
    Pontosan tudják hogy mindenki behackelte magának a DLC2 -es autókat, és szerintem több is várható mint spontán ID változtatás. Ha a szűrést TDU2 account szinten fogják végrehajtani ezentúl, szerintem esély se lesz a hackelésre ilyen téren, a TDU2 account az meg fix. Tehát ez alatt azt értem, hogy szorosabb lesz a kapcsolat a TDU2 account és a játék között, persze ez az én elméletem, lehet hogy hülyeség. Minden esetre én többre számítok egyszerű átírásoknál, most nagyon rajta vannak ezen a témán.
  • 0Diaz0
    Az a gond, hogy én újraraktam.. és van pár pinkmustangom..
    De mindjárt felmegyek aztán használtautósnál elpasszolom őket..
  • 0Diaz0
    Naigen.. lehet hogy bese megyek most kivételesen melózni ( mert szorgalomból megyek.. akkor megyek amikor akarok, és akkoris jövök el amikor akarok ).. de ha nem megyek,akkor reggelektől fent várlak, aztán tőlem felváltva krúzolhatunk ,és pókerezhetünk is!
  • Stockbauer33 #33201
    Na akkor 7végétől komoly krúzok lesznek :) Csúcsra lesz járatva a 2 sziget.Remélem nem szétdobálós meg laggolós csapatások lesznek
  • [HUN]FaTaL
    Csak hangot szeretnék cserélni. DLC-t eddig se hackeltem, ezután sem fogok.

Esetleg camera hack meg az index hangmod. Ezek egyike sem nyúl annyira a játékba. Nem hiszem, hogy a hangok cseréjéért bannolnának, pláne, hogy report alapú és ez kívülről egyáltalán nem látszik.
  • 0Diaz0
    Igen Stocki, jelenleg ígyvan.. és szerintem ezután is így lesz.... de motort megveszem motorboltba.. az autókat meg, kisunyiskodom TS úr módszerével.. Amit nem vettem meg DLC-s autót.. abbólsem volt probléma idáig.. ( leis kopogom )
  • wollnerd #33198
    Jé, kérdés hogy a motoroknak lesz-e külön irányítási opció mint az 1-ben.
  • Stockbauer33 #33197
    Volt vmi képed régebben h kell megvenni a szalonból a DLC2-es autókat.80 tokent írt a vásárlásnál?Tehát megint darabonként 80 lesz?
  • Norby646
    Szal többek között az rs5-öm mehet a piacra? :D
  • tomsolo
    Ki lehet. De azt javaslom mindenkinek h amennyire csak lehet legyen tiszta főleg DLC kocsik terén.
  • [HUN]FaTaL
    Jé, csoda történt :D Na kiváncsi leszek. Viszont akkor egyelőre a hangmoddingnak búcsút lehet inteni, ha jól sejtem, mert kicsomagolni még nem lehet majd.
  • Petryx