40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#33284 Én ott vettem meg a Casinót, semmi gond nem volt vele :D Igaz az 1. nap volt, amikor voltunk vagy 5-en a szerveren :D :D -
Dawdle #33283 Hali! Feltoltam a játékot. Nagynehezen leszenvedett minden letöltést. Rányomok a Play re és kiirja, hogy unable to update game. Nemtudok online játszani akkarok e off line ba errre nyomom hogy igen. Aztán ahelyett hogy el8indulna a játék nem történik semmi. Mit kéne tennem ez ellen? -
#33282 Ilyen a franciás ügyintézés... :)
Csak türelem! -
#33281 3 napja vizsgálgatják, hogy én én vagyok-e. Vajon mi tart nekik ilyen sokáig? :) -
#33280 Én a játékban semmit nem veszek. Mondjuk amúgy is csak a maradék tokenemet fogom elverni szerintem, ami elvileg 1db járművet jelent, aztán majd meglátjuk milyen a DLC. De ha nem lesz storeban akkor tökmindegy. -
#33279 Jahia azt ajánlotta. Én nem vennék a játékban semmit mivel nem lesz nyoma sehol ha ott cseszed el a pénzed és valami szokásos bug nem történik. -
#33278 Csak játékon belül lehet, majd megvenni a cuccokat? Az mindig bugos volt.. Mert a storeon még nem látszik semmi, annak ellenére, hogy már elvileg van, ahol tölthető a DLC2. -
FevaLas #33277 Franciáknál már tölthető a DLC2 most írják a játékosok :) -
#33276 Majd felugrok,aztán egyeztessünk.. megpróbáljuk még1x ezt a barátfelkérést.. :)
Na de lépek.. óra vége van.. még végigalszok 2órát, aztán go haza.. -
#33275 Én 6.20kor már csekkoltam.. de a launcher nemtöltött le semmit :(
Tehát jah.. reménykedés van.. -
#33274 Amúgy tihi, a tdu2.comos kérdésedre válaszolok itt ( mert nemakarok belépni)
de NEMBÍROK A P.CSÁMMAL... ha holnapra kintlessz a dlc2 akkor én biza maradok otthon.. -
#33273 Na ittvagyok énis.. bár suliba vagyok,de hazaérve remélem nemfog meglepetés érni.. tegnap eladtam 40autót,abba bennevolt a megnemvett dlc1es is,és minden más.. szóval reménykedjünk.. :| -
jocking #33272 Hát, mivel franciaországban van a cég központja, ezért egy európai időzóna lenne a logikus. Mondjuk mivel az atariról meg az edenről beszélünk, a logika szóba sem jöhet.:D -
FevaLas #33271 Igen ha elindítod automatikusan letölti majd. -
brucewayne #33270 amint elérhető, uplaunchert ha indítom felrakja automata vagy hogy van??? -
Petryx #33269 Én örülnék ha kijönne minél elöbb, hogy estére mire kipróbálnám, tudjam hogy felmerjem-e rakni vagy mindenkinek összeborult a mentése, megjelentek a rég felfedezett roncsok...stb...stb. -
#33268 Én nappal melózok így ráér :D
Viccet félretéve, örüljünk ha még ma kijön ( Atari nekem már mondhat bármit ) -
jocking #33266 Ennyit a "reggel jön a dlc" dumáról... Nálam a fél 11, az már qrvára nem reggel. -
#33265 AM a használtautósnál vok. -
#33264 NA megvagyok. Ibizán természetesen... :D lvl1-es Norby931-et keress... -
Petryx #33263 -
#33261 Na megcsinálom az alap küldit és ha megvan írok aztán tolhatunk pár versenyt ha épp adakozó kedvedbe vagy. :D -
#33259 Hát terméstesen festés volt az alapja de majdnem teljesen fekete volt szal nem probléma. :) AM dlc1-es autók voltak. -
#33258 Nincs paypal-om se más ilyen vackom de amúgy se költenék többet erre a szarra. :D Bár az rs5 meg a veyron ss kicsit hiányzik. -
Petryx #33257 DLC1-es kocsit én is hekkeltem be anno, de eladtam őket mikor szivárogtak a hírek a közelgő DLC2-ről.
Akkor Te még úgy csatlakoztá most fel hogy ott álltak a garázsban a DLC2-es verdák?
Festésed ahogy Szabi is írta nem veszett el, ki lehet menteni a kész festést és átrakni másik profilba.
Egy buktatója van, ha a festés alapja nem matrica, hanem simán festés, akkor az fekete lesz mentés után.
Ugye a festéseket úgy csináljuk hogy előtte egy alapszínnel lemtaricázzuk az egyész kocsit, utána jönnek rá a minták.
Ha pl. fogtál egy fehér autót és raktál rá piros pöttyöket, akkor a kimentett festésed alapja sajnos fekete lesz és nem is tudod módosítani, festeni. Ha viszont elötte körbematricáztad a kocsid fehérrel és úgy matricáztál rá piros pöttyöket, kimentés után kopp ugyanazt vissza tudod tenni.
-
#33255 :D MOst szórhatod a pénzt legalább... Új nickem a tdu1-es nickem csak most ypszylonnal a változatosság kedvéért. :D -
#33254 Majd költekezek kicsit, aztán meglássuk :DDDD -
#33253 Az megvan mert backupoltam nemrég. :) AM köszi, csak előbb ki kéne találnom egy nicket.... :D Ezzel mindig gondban vagyok. Bár sztem nem lesz nagyon eltérő az előzőtől. :) -
#33251 Én a helyedben gyorsan csekkolnék... :D Sztem már minden ami kicsit is kimeríti a hack vagy a csalás fogalmát azért bannolnak de reméljük hogy nem mert jó lenne gyorsabban pénzt szerezni... :P DE azthiszem én ezzel még várok... -
#33249 nekem hekkelt matringám van, meg egy pár milliót raktam be....
az para? -
#33248 Na ezt majd megbeszéljük... :D Am jó lenne, mert hiányzik a kis fostalicskám... :( -
#33247 Jópár hete nem voltam belépve, remélem nem lesz meglepi... Mondjuk autókat én nem hackeltem. -
#33245 Mind1 úgyis inkább a tdu1-ben mozgolódok. Legalább nem fogok unatkozni. Egyedül azt sajnálom hogy sok idő volt eljutni odáig meg ugrott a kis edo-s slr-em is... :(
http://www.youtube.com/watch?v=dSFWE-Q5Ps4
Ez volt az egyetlen "komoly" festésem. Tudom ez itt nem egy nagy szám de én ettől nem tudok jobbat csinálni és büszke is voltam rá. -
#33244 Behekkelt matricás festésért bannolnak? -
#33242 Hát beraktam asszem 5 dlc1 autót. A fasz gondolta hogy ezért bannolnak... 1 évig szarnak a játékra, az rendben van hogy az idióták folyton összetörik az autóm, csalnak a crc-ben meg még el is küldenek a ***-ba de engem bannolnak ezért. Röhely az egész... Amúgy szerintem "csak" az accountom lett bannolva, mert a kulcsot nem bannolták. Legalábbis azt nem írta. De áhh... Faszom, egy csomót b*szakodtam mire eljutottam arra szintre ahol tartottam és most midnent elölről... Gondolom felesleges írni, meg mit is írnék... Mind1 végülis az jogos hogy hekkelés miatt bannoltak, viszont marhára nem igazságos hogy azokat akik jobban megérdemelnék azok vígan autókázgatnak most. Legalábbis a nagy részük. Na de az is biztos hogy egy ennyire ganéj játékért még életembe nem adtam ki 6000ft-ot. Meg is bántam rendesen, dehát késő bánat, viszont ha már kiadtam ennyit ezért a szarért akkor mostmár kár lenne "eldobni". -
Petryx #33241 fasza. trükköztél valamit a játékkal? -
#33240 Ha az authentical key banned üzenetet nem kaptam akkor csak új profilt kell kezdenem? Mert azt nem kaptam csak hogy chat locked, freeride locked, online unavaliable, meg invite unavaliable. Vagy vmi ilyesmik jöttek. Beléptem eladtam azt a kb 4-5 dlc1-s autót. Faszom beléjük. :SS -
#33239 A kibaszott szemét kurva anyját a mocskos atarinak, felgyújtam az egészet!!!!!!!!!!!!!! Belépöek erre mi fogad? You are banned és kaptam vagy 5 üzenetet.... Na elmennek ezek a gecibe a szar hányadék játékukkal együtt. -
#33238 Na ha ma jön a DLC2, akkor én is kiszabadulok kicsit a Casinóból :D
Akinek nem szokása sürgősen csináljon backupot a mentéséről!
Remélem probléma mentes lesz a frissítés ( nem ez a gyakorlat XD ) -
#33237 A nyugodtságon azt értettem, hogy jár-e érte ban, ha használom?