Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
youtube.com/user/icetihiii22
1. Ahoz neked semmi közöd hogy nekem mi a keresztnevem, avagy a játékosnevem.
2. Semmi jogod nincsen "norbikának" hívni, mert nemvagyok az..
3. Lehet hogy én még fiatalabb vagyok jópár évvel mint itt pár user, de kawasaki barátod " ha jól tudom akkor már elég régota nyomom a játékot,és csak most irtam ide,de ha valami nem tetszik akkor ne szolj hozzá meg nyugodtan ki is birtok vágni,mert ezen a szartelepen elég kevés a segitség ugyhogy ki birod nyalni a seggem " hsz-éhez úgygondolom jogosan válaszoltam "ovodás szint megvan"-al.. és bocsánat, én nem b.sztam meg az õ édes anyukáját, mert másnak a szüleit nem szidjuk.. mellesleg az rosszabbul eshet valakinek, ha ilyen módon szidják ha esetleg, az user anyukája esetleg elhunyt már..
4. De ha ilyen módon tudtok hsz-t írni akkor énis ilyen módon válaszolnék a viselkedésetekre,és a kérdezgetéseitekre..
" Utolsó ovodás kis taknyok vagytok ti, ezekhez a srácokhoz képest.. fõleg TShez képest, aki modding téren letett már valamit az asztalra, és ti csak a pofajáratásban vagytok királyok.., nekem meg személyszerint.. mondjuk megnyalhatjátok a seggemet, ha már ilyen madarak vagytok.. " <#taps>#taps><#gunyos1>#gunyos1>
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Akinek gondja van a moderációval a moderá[email protected] reklamálhat, egyéb ismerõsõk, barátnék, szomszéd lóápolók és traktorvezetõk meg csendben tágra nyílt szemmel figyelnek.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Most pedig megvacsorázok...
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Kérem tegyék meg tétjeiket!
Mikor jelenik meg valójában a DLC2?
Tipp: Április 9! <#banplz>#banplz>
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
bb <#integet2>#integet2>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
De ha nem és ezt kapja, akkor itt nagy a baj.:l
A butaság ellen csak egy védelem van, ha nevetünk egyet rajta és legyintünk és jó messzire megyünk, ahol léteznek emberek akik a fórumokat nem a kisebbségi komplexusuk kiélésére használják, hanem érvelnek.
Szóval isten áldja önöket.
cijj kaw...
😊))
http://www.dock4phone.com - http://gyar.eu/2A-dock4phone \"Az autónak is két tengelye van, mégsem függvény\"
Elküldve: 2012. 02. 19. 15:48
Tárgy: kapd be pkis faszkalap
anyádnak magyarázz picsaszagú,takarodjatok a forumotokkal együtt a szarba,itt nem a segitség megy hanem a pofázás kis balfasz banda
Remélem azért te látod a banner alján a modding topik gombot <#idiota>#idiota>
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
Mindent össze vetve, ki is itt a bunkó és hol vannak a cölöpök?😊))
Mivel kedvelem kawasakit, ámbár nem a közönségességét. Ezért meg nem állom hogy Mysterion mester nagystílû butaságára ne szólnék most be.
Bár néha egész jókat derülök egyes megnyilvánulásokon, de a hárman és sokan egy ellen stílust sosem kultiváltam.
Ezért kawasaki szövege miatti kiábrándultságom mellett, megjegyezném, hogy Õ még is csak kérdezett elõször!!!!! még ha a kérdés minõségén lehet is vitatkozni!!!!
Ne vegye sértésnek, de erre a válaszára még Csubakka is morgott volna Tomsolo úraság!!!
Nem beszélve a zseniális Norbika óvodás szintû elszólására lehetett csak íj kedvesen reagálni.
Létezik egyfajta önérzet is, bár az urak lehet hogy kevésszer találkoznak ilyesmivel, de van hogy a reagálás a lenézésre bizony ilyen igen erõs...
Talán ha a "mester" is megtanulna olvasni a sorok között, kevésbé esne az arcberendezésére.😊 és akkor nem a cölöpök mögé bújna.
Tomsolo uram kérem én is a büntetõpontokat. Norbika, Szabi, Mesterion is meleg pártfogással bannolhat és ha vannak még.
Voltam, de nem leszek, csak ez túl gáz volt, már a hallgatóságnak is ...
Bocsi...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Ott van elvileg elöttem a fotóhely, de nem mutat semmit.
Viszont ha rágurulok, ott van az!
Így voltam anno mikor elsõre nekikezdtem a játéknak, de egyszer csak látszott már messzirõl a kis fotó ikon. Olyat olvastam hogy 16-os szint kell, az bõven megvan.
Olyat is olvastam hogy kell A5, A4, A3, A2 jogsi. Ez is megvan.
Mégsem látszik...
Valakinek valami ötlet???
Ez is egyébként hogy elvan cseszve... majd egyszer valami után látható lesz, addigra lehet hogy elmentés ötször mellette... mint a metál detektoros hülyeség. azt is relatíve milyen sok dologhoz köti hogy meglegyen. Három roncs mellett mentem el mire meglett a detektor.
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
AMD FX-8120(8x4,2GHz), 16GB DDR3, HD6850 TOXIC 1GB, CM Stacker, Alpenföhn Brocken, 3xNoctua 12cm, 1xNoctua 14cm, 2TB vinyó, GA970A-D3 MB, Chieftec moduláris 750W 14 cm. És nem a mami/papi pénzén :P
Huh, bejelentve? 😄
AMD FX-8120(8x4,2GHz), 16GB DDR3, HD6850 TOXIC 1GB, CM Stacker, Alpenföhn Brocken, 3xNoctua 12cm, 1xNoctua 14cm, 2TB vinyó, GA970A-D3 MB, Chieftec moduláris 750W 14 cm. És nem a mami/papi pénzén :P
Illetve majdnem, mert a Saleen S7 TT szerintem még kötelezõ.
Nekem egy olyan kérdésem lenne, (hátha tudtok segíteni) hogy a január 27-i szerver érdekes mûködését követõen invalid volt a nickem. Visszaraktam a régebbi elmentést, így viszont a klubba újból be kellett lépnem. Ezzel csak annyi a gond, hogy én voltam az irányítója. Erre tudtok valami megoldás, hogy az irányítást, hogy lehetne visszanyerni felette?
Elõre is köszönöm!
Többször raktam fel barátoknak, különbözõ stílusú CRC-ket, 1milla fõdíjjal.
Általában egyáltalán nem is mentek rajta, vagy volt 1-2 csenevész próbálkozás.
Pedig véleményem szerint az egyik, ha nem a legjobb móka lehetne a játékban.
Ez igazán nehéz! Egy bogárral kell menni az Ibiza délnyugati offroadján! (11.3 km)
Az én teljes idõm 11:29,83. Tehát az átlagsebesség 11 km/h 😛
Nevezési díj: 720 $
Fõdíj: 150,000 $ (tudom, kicsit kevés... :S)
Csak a profik tudnának megdönteni... 😛
2-3 napig tart!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //
Ez hozzáállás kérdése.
A Cobra amúgy feelinges, de ember kell hozzá hogy tempónál úton tartsa! <#hehe>#hehe>
A hiányzó kezek nyakak azért vannak mert más ruhák helyére feszegettem be õket. És persze jóval több van.
hát én a Chargert nem mondanám lassúnak...😄DDD
a Bogárhátú az bevallom alssú, de az AC Cobra, meg a Dodge Charger, kb. egyszinten van.
TDU Nick: zoleegolf2 | TDU2 Nick: zoleegolf2HUN | Volkswagen Forever :) // Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz // 2.0 GB RAM // NViDiA GeForce GTX 260 // Windows 7 Ultimate x64 //
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Mennék már én is valami kisebb csettegõvel!