40335
  • Tomca
    Van fent valaki a játékban?
  • icetihi
    Króm mosó :

Ha valaki kötekszik a mafiával, jó eséllyel az aszfaltban köt ki
  • [HUN]FaTaL
    Az oroszoknál is a deposit link van kint, meg egy másik fájlmegosztóé.
  • Maxx
    A deposites megállt, mint szög:( megnézem az oroszosat, csak azzal meg vannak fenntartásaim, szedte valaki onnan?
  • [HUN]FaTaL
    #33963 szerint ő is.

Maxx: Volt linkelve oroszoktól a DLC2, szedd onnan. Depositfiles link volt meg még valami, arra már nem emlékszem :D
  • Maxx
    Na nem megy a képlink :( szoval ha alul megnézed, ott van hogy válasz maxx üzenetére, ebből én arra gondoltam nekem szól :)
  • Maxx
    Nekem úgy tünt :)
  • 0Diaz0
    Persze visszatudod.. csak mielőtt cseréled az alaplapot,rewoke-olj.. Nemfognak törölni.. :)
  • dingi dongi
    Sziasztok.. Eredeti játékom van!!.Alaplap csere után vissza tudom telepíteni a játékot?Vagy törölni fognak?És ha törölnek,mi a teendő.Előre is köszi a segítséget
  • 0Diaz0
    Nem te lettél offtopicba küldve,hanem Heky..
  • Maxx
    Ne küldözgess engem offtopicba, mar a megjelenés napjátol eredeti tdu val toltam az 1 et is, a 2 is az, csak fatal torrent linkje nem megy már amit néhány oldallal ezelött linkelt, és marha lassan jön. :)
  • dingi dongi
    sziasztok...Alaplap csere után vissza tudom telepíteni a játékot?
  • Entex
    Omg törölhető..
  • Realdanee
    nekem se :))
  • Entex
    Nem megy az offtopik
  • 0Diaz0
    Teis menny az offtopikba ezzel!
    Ha nem ,akkor meg csinálgasd a versenyeket!
  • wollnerd #33963
    Te is rossz helyre írtál.Ide gyere te is
  • Maxx
    Sziasztok, egy torrent linket kérhetek a dlc2-höz? Előrre is köszi.
  • cifcuk
    Nekem Steames verzióm van. Amikor anno megvettem, hagytam a picsába mert annyira fos volt az irányítás, pedig TDU1 egész "jó" volt. Aztán most láttam, hogy páran írták, hogy az új dlc-vel jobb lett ezért is vettem elő, három nap alatt le is jött dlc, erre ugyanakkora fos mint volt...
  • aronka98
    Amit kaptál cd-t azt telepítetted? mert nekem G27 van ugyan de a többi beállítás lényegében ugyanaz
  • cifcuk
    Hogy lehet jól beállítani a G25-öt? Elég nagy fos jelenleg nálam.
  • set36dyrf
    Komolyat mentünk srácok.
  • bpeti72
    Jó, a zene is, csak ne lenne az a francos bugás alatta
  • gduck
    Ok
  • Stockbauer33 #33952
    Ts lehetne egy olyat faragni h a motoron 1üt (1xre a jobb-bal)menjen az index?Mint az elakadás jelző.Éjjel jóljönne
  • 0Diaz0
    OFF :

Srácok/Lányok : Miért lehet az hogy mielőtt ujraraktam a win-t jó volt a frapsom és normálisan( az én gépemnek normális) 18-20fpsel tudtam videózni.. , viszont most fentvolt ugyanaz, fentvan most egy régebbi verzió és leviszi 5-7fpsre a játékot.. ?! Mert örülnék ha itt-ott tudnék videózni egy kicsikét, hogy rakhassam össze az újabb videómat... de így nem megy..
  • ChaosTeam
    Köszönöm szépen, de azért ennyire értek az informatikához, hogy tudjam mi a belső hálózati ip és a külső netes ip között a különbség. Mivel dinamikus ip-t ad a DIGI LAN NET, így ha kikapcsolod / restartolod a routert akkor szakítja a PPPoE kapcsolatot, így amikor a router újraindul, akkor új netes ip címet kap. Én amúgy az ip-adress.com oldalt szoktam használni ip címek ellenőrzésére - sajátoméra is.

Véleményem szerint az atari hibaüzenete hibás és nem az ip-t tiltja le ideiglenesen, hanem a felhasználót, de végeredményben tökmind1. A Játékban közben nekem is jó lett a motor, így már nem is érdekel, hogy be tudok-e lépni a weboldalon vagy sem.
  • set36dyrf
  • 0Diaz0
  • wollnerd #33947
    Én is bejártam a plasztikai sebésznőhöz... :DD
  • koalika
    Köszönöm, már nagyon várom
  • cenobite
    10 utánra teszem akkor, csak még a napot nem tudom.
  • cenobite
    Remélem tudod, hogy Neked bérleted van a cruise-okra? :)

Köszönöm a plakátos dolgot. Hehe.... :)
  • gduck
    Remélem este 10 után lesz :D
  • koalika
    Remélem tudod hogy én megyek
    A plakátod megint nagyon szép lett ... Ügyes vagy
  • gduck
    Attól hogy a belső hálózatban más IP címet ad neked a router, a router publikus IP címe még nem fog megváltozni!

Pl. ITT is ellenőrizheted a publikus IP címedet.
  • 0Diaz0
  • cenobite
    Jövő héten egy ilyen várható:

Pontos részletek később.
  • set36dyrf
    Kb nem csináltam semmit, a gumiban kaptam az egyik hozzászólásomra egy cinikus kijelentést egy csávótól: "ha gondolod szólok Shadnek, hogy mutassa meg neked ki fújja az sg-n a passzátszelet", ráadásul ez tipikus trollkodás vagy hangulatkeltés volt mert köze nincs a hozzászólásomhoz, legalább is félre lehet érteni ha akarja valaki, hát ez a bizonyos csávó akarta. Én meg mit reagáljak erre, dobtam neki egy smilet meg odaírtam hogy "alig várom", persze számomra ez teljesen súlytalan volt, de valaki még is mellre szívta másnap már bannolva voltam. Indok: ban kérésre.

Próbáltam megbeszélni ezt az illetékessel de ő szentül meg volt győződve arról hogy én bant kértem Aki ismer tudja hogy nem vagyok szent a fórumon, de ez kissé szánalmas. Ráadásul nem hogy levenné a pontokat, még le is tiltotta a pm-et.
  • cenobite
    A láthatatlan motoros. :)