40335
  • 0Diaz0
    Ez a motorboltos hiba sokembernek előjött.. nekemis.. de 1 megoldás van rá.. : Játék restart.. teljes játékrestart.. kilépsz,és visszalépsz.. utána jólesz!
  • ChaosTeam
    Ja és hozzáteszem más böngészővel is próbáltam, mindenhol ezt írja ki, hogy "Sorry, too many failed login attempts from your IP address. This IP address is temporarily blocked. Try again later or request a new password."

Komolyan mondom ez már vicc..
  • ChaosTeam
    Nem tudom miért ilyen jó ez az Atari... meg akartam venni a mocit, a játékban beírom az ataris jelszavam, erre kiírja, hogy nem tud kapcsolódni az atarihoz, ellenőrizzem a jelszót. Kilépek, megnyitom a testdriveunlimited2.com oldalt, simán belépek névvel és jelszóval. Megnyitom az atari.com-ot, ott is beírom a nevet, jelszót meg azt az idióta CAPTCHA-t, amit persze nem fogad el, így 3 próbálkozás után sikerül beírnom, amit szerinte kellene, ám ekkor közli velem, hogy "erről az ip címről túl sok sikertelen belépési kísérlet történt, ezért leblokkolják az ip címem ideiglenesen, de kérhetek új jelszót.

Kikapcsoltam majd bekapcsoltam a routert, új ip-t kaptam, visszamentem és megint ez az üzenet fogadott, hogy az IP címem le lett tiltva. Nem értem milyen ip lett letiltva, hiszen az már nem a korábbi volt.

Ezután kértem jelszócserét, átírtam a jelszót másikra, majd miután megint be akartam lépni az atari.com-on az új adatokkal, ismét közölte, hogy le van tiltva az ip cím.... a játék nem engedett be elsőre, át kellett írni a jelszót. Átírtam, utána beengedett.

Bementem a moci boltba, rámentem, hogy megveszem az egyik motort, kérte a jelszót, beírtam, erre közli, hogy "An error occurred. Please contact suport or try again later" ... komolyan mondom kezd vicc lenni ez az egész.

Talán majd jövő héten engedi, hogy megvegyem amit akarok ( persze a token rendelés simán ment minden gond nélkül... )
  • [HUN]FaTaL
    Pontosan :)
  • 0Diaz0
    Jah,tudom már! Levette a kötést a fejemről.. ( gondolom )
  • 0Diaz0
    Skacok.. Az mitjelent ha kiírta a szeró hogy " Your bandages has removed".. ?!
  • tomsolo
    Bronx azért nincs linkje ennek sehol mert a becsületes cég csendben kijavítgatta ezeket a bejegyzéseket.

(Ps: már megint banom vagy?)
  • gduck
    Arról volt szó, hogy a motorok lesznek ingyenesek. :)
  • set36dyrf
    A cégnek rossz a visszhangja azt sokan trollkodásba kezdtek, senkinek semmi nem jó. Mint írtam én is sokat szidtam a játékot, de ami bejön azt elismerem. Az utolsó mondatod meg való igaz, de tudjuk be a cég rossz helyzetének. De végül is miről beszélünk, 1$ / verda ? Aki ennyi lóvé miatt tépi a haját az elmehet a fenébe de tényleg.
  • [HUN]FaTaL
    A motorok irányítása szerintem rendben van. Rengetegen szidják az autók új irányítását, pedig szerintem az is egy fokkal jobb lett.

#33925: Ilyenről szó nem volt, hogy full ingyenes lesz, ez a DLC1 esetében volt téma, ami ingyenes is volt.

Arról viszont volt szó, hogy 1 (vagy 2?) motor ingyen lesz, ehhez képest fizetős az összes.
  • set36dyrf
    Légyszíves linkeld már be ide hogy ezt hol olvastad. Én úgy tudom hogy már az elejétől fogva azt mondták hogy lesznek fizetős tartalmak. A DLC1 volt ingyenes, lehet azzal kevered szerintem.
  • YeJoK
    Egyébként nem értem Atarinál ennek mi értelme van hogy mindehol bezengik hogy full ingyenes lesz azt erre tessék...vki nem tudja várhatóak e ingyenes motrorok meg autók esetleg?
  • set36dyrf
    Az azért komoly hogy rengetegen szidják a motorok irányítását. Az autókét még megértem, hisz én is szidtam nonstop, de a motorok irányítása ennél nem lehet jobb ! Én megkockáztatom hogy közel élethű. Páran azt írják hogy az egyben ez is jobb, de a közel 3 éves TDU-s pályafutásomra hivatkozva ezt megcáfolom, az egyben a motorok irányítása sokkal rosszabb.
  • kem001
    Na így már érthető
  • [HUN]FaTaL
    Honnan tudjuk, hogy minden platformon e? Meg sem jelent csak PCre.

Maga a DLC lejön ingyen, egyrészt, hogy lássad a többieket másrészt a ruhák, bútorok ingyen vannak.

Az autókat / motorokat ingyen csak tesztkörre viheted, 80 pont az áruk per darab.
  • kem001
    Ez most hogy is van akkor? Maga a DLC ingyenes, de a járművekért fizetni kell minden platformon érte?
  • kem001
    Köszi a válaszokat. Ahogy elnézem nem egy drága dolog az autók ára. Tavaly 80 pontokért vettem meg őket, motorokra kíváncsi leszek
  • aerolive
    1. még nem tudni
    2. ingyenes, az autók/motorok fizetősek (6 új autó és 3 motor) - 80 token / db
  • kem001
    Sziasztok. 2 kérdésem lenne.
    1. 2. DLC konzolra mikorra várható?
    2. Ingyenes a 2. DLC, vagy nem? Ha nem mennyibe kerül?
  • gduck
    Hát téged jól átvert a gumis
  • FevaLas
    Igen 3 motor van csak. Láttam még "coming soon" feliratos épületeket szóval elképzelhető, hogy lesz egyszer majd DLC3...
  • ChaosTeam
    Most akkor konkrétan összesen 3 fajta motor került be a játékba? A "motorok versenyhez" majd következő DLC lesz vagy mi?
  • CamelX
    Még nem próbáltam, még dlc sincs fenn, de most már akkor tényleg van tűrhető ffb, spring/damper effects trükközés nélkül?
  • YeJoK
    Tegnap leszedtem exe part 1 2 3 at és most megint lekellett szednie ez mitől lehet?
  • FevaLas
    Van szerver :)
  • jocking
    Nincs szeró? Mert nekem UDPblocked a kapcsolat...
  • tomsolo
    Az egyik felni modellje hiányzik azért ilyen - csak nem sikerült nekik az adatbázisban ezt frissíteni a nálam lévő előző verzióban ott érdekes módon ügyeltek erre, de úgy látszik a végső fázisban valamelyik jeanluck félrenyomott valamit.
  • Stockbauer33 #33908
    Bug1

Bug2

Bug3

Lola repült +int

• Entex
    Köszi
  • [HUN]FaTaL
    pl. hogy tuningos a ferrari amivel csinálta
  • rotator
    Vagyis nem lazán, de hozható. :)
  • rotator
    2100 pont lazán hozható, vagy valami mást kéne nézni a képen?
  • Pethy23
    Van egy nagy problémám, megkérdezem már itt is hátha valaki találkozott vele. Ablakban teljesen jól fut a játék, de ha kirakom teljes képernyőre csak feketeség fogad, zene megy a háttérben, ha ezután újra ablak nézetre váltok megint van kép. Jelenleg ez így számomra használhatatlan. Erre semmiféle megoldás nincs?
  • Entex
    Szeretnék tanácsot kérni, mekkora kormányszög ideális a TDU2-höz?
  • gduck
    Én meg azt tartom durvának, hogy EZT az oldalt nem képesek használni. Elsődleges információforrásnak kellene lennie!!!
  • set36dyrf
    Na frankón kiteszteltem az irányítás beállításaimat, és most már a verdák is úgy irányíthatóak mint a vaj, ez a DLC2 előtt még nem sikerült, szóval én teljesen meg lettem győzve. Igaz ha motorozni akarok ahhoz át kell állítsam az ffb-t, de végül is két kattintás így nem vészes.
  • icetihi
    Megnéztem fehérben a Ducatit. Gyönyörű.... de ezért nem festhető. Egy kis képet raktam a fehér háromszögbe a hátulján, és átfestette az egész motort, igaz a kép is megmaradt. Csak nem tudom hol lehetne ezt menteni
  • set36dyrf
    Hatalmasat mentem most Ibizán a Ducatival. Jó Hawaii is, de a motorozáshoz Ibiza a No.1 !
  • don Fülig Jimmy
    Ritkán találkozok autós játékban ennyire elbaszott fizikával, mint amit ez a dlc hozott. Vissza lehet vhogy téríteni a korábbi állapotba (dlc1)? Az sem érdekel, ha csak offline működne, csak vhogy megszabaduljak ettől a hulladéktól.
  • 0Diaz0
    OFF :

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Valaki nemszokta nézni véletlen a " Gyáróriások " címü sorozatot? A National Geographic-on szokott menni.. Itt mutatnak be autógyárakat, Coca Cola üzemet, meg mindenféle nagy gyárat !
    Csak azért érdeklődöm mert bár nem a TDU2höz kapcsolódik, de ha vannak itt olyan "autófanok" akik szeretnék látni hogy lépésről-lépésre hogyan s mint készül az általuk szeretett autó,akkor szivesen küldök/küldenék nekik torrentet róla!

Jelenleg ezek vannak fent :

- Ferrari
    - Jaguar XJ
    - Camaro
    - Bugatti Veyron
    - Bentley
    - Maserati
    - Mercedes
    - Viper
    - Corvette
    - Köenigsegg

Szóval ha valakit érdekel,akkor dobjon privátot hogy melyiket szeretné megnézni és küldöm a torrentet!
    Személy szerint, engem nagyon letud kötni az ilyen.. és mellesleg nagyon nyálcsorgatós is a végeredmény..