40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
Petryx #34025 -
Petryx #34024 Telepítsd esetleg újra, töltsd le újra a DLC-t és próbáld meg úgy.
Nekem és itt még jópár embernek gond nélkül ment elsőre a DLC2, a hiba nálad lesz, de konkrétumok nélkül, igen nehéz bármi okosat mondani. -
balazsgigi #34023 Steames gift-et szerintetek érdemes venni?
Dobozosat meg nem is nagyon találok. -
Smithy84 #34022
MA este 21:00-kor IBIZÁN mocizunk egyet! Részletek ITT: http://execute.freeiz.com/
u.i.: A TeamSpeak menüben lévő PÓKER szobába lépjen majd be mindenki aki akart szóban dumálni, mert az nem kódolt!
-
#34021 egy kis help
hogy tudnám a DLC-t rátenni erre a f*copó játékra,mert folyton error-ozik és már kezdek idegrohamot kapni -
#34020 eddig 4 dollár volt -
#34019 Attólfügg hogy szeretnéd megvásárolni.. dobozosan vagy serialt csak.. mert én serialt vettem 20$-ért.. az ~4500ft
wow. amazonon 13.89$... az szép.. -
#34018 Az amazonon. -
#34017 nekem dettó ugyan ez és még le se töltötte teljesen :/:/:/:/ -
chris1997 #34016 Hol a legolcsóbb A tdu2??
Úgy láttam, hogy a Supergamer-ben a legolcsóbb... -
#34015 Sajnos ez a q.va vegasom most nem indult el.. és hangot sem vettem tegnap.. de így toltuk..
-
#34014 Azért mert régi cracket használsz és menj át az off topicba! -
#34012 ja csak itt nem görbülne a száj egy esésnél :D -
Stockbauer33 #34011 ZeroX92P Live :D -
#34010 Olvastam olyat valahol hogy azt írja a csávó hogy szar a motorok hangja. Keményen elment az emberek sérója, a Ducati hangja pl. szinte élethű. -
Stockbauer33 #34009 Vhogy mi is így toltuk :D Nem? -
#34008 Sry az offért, de ezt kötelezőnek érzem hogy beszúrjam ide:
-
#34007 Ha fatal elmondja hogy hogy inditsak jó torrentet,én szivesen csinálok egy torrentet holnap kb du2-től aztán este8ig aki akarja szedheti..
De amúgy ha mindent úgy csinálok ahogy kell,akkor a stickershop unlocker miért nem működik?! a DLC2 miatt esetleg? vagy inditanom kéne universal launcherrel?! Mert mindent TS leirása szerint csináltam,és nem igazán működik...
Valakinek nincs kedve feljönni Casinóba egyet pókerezni? Stocki? Veled rég pókereztem már.. Ha olvasod esetleg még itt a dolgokat,akkor feljöhetnél egyet játszani lvl4be... Én fentleszek 1ig.. vagy ha jön valaki akkor tovább is -
FxRRulez #34006 Fatal én most még mindig telepítem a frissítéseket (2 napja) annyira lassú és nekem ugye szedi a nagy big-eket...közben az előbb kiírta az errort, ezért töröltem azt a bizonyos launcher fájlt.. erre a launcher elkezdte tölteni a dl2t...közben az 1 gigás nagy frissítésnek csupán a 74 %-ánál járt... :S
Nem lesz ez így jó nekem szerintem, ezért szüksége lenne a big fileokra.. igaz? -
mark0ba #34005 Nem, kiírta, miután másfél napig töltötte le a frissítéseket, hogy nem tudta frissíteni a játékot, így csak offline fog engedni.. Mondom OK, csak engedjen már :D Erre meg el se indult, folyamatok közt se volt az EXE-je, semmi.. :S -
#34004 Szerintem az uplauncher ablaka jött fel neki hogy akarod e offline indítani. De az okéra sem reagált, nekem is ezt csinálta a dlc2 letöltése után, bigek kimentése, reinstall, visszamásolás segített csak, mert sehogy sem indult el a játék. -
#34003 Hogy érted hogy offline-ba enged csak? Server unavaiable? -
#34002 Mentsd ki a big fájlokat és telepítsd újra a játékot, nekem is ezt kellett csinálni. Utána már csak az apró szarokat szedi le, az viszonylag hamar megvan és lehet játszani. Minden .big fájlt ments ki ne csak a dlc2-t. :D
#33998: Cáfolnám, ati kártyám van és hibátlanul működik. Az hogy mindenért fizetni kell tényleg röhejes. Legalább egy szaros motor lehetne ingyen, hogy ki lehessen rendesen próbálni. -
#34001 Nemtudom hogy , s ki vette észre.. de az időjárás is változott picit.. főleg hawaiin..
II : Valakinek megvan a TS féle, minden autót lehet festeni cucc? :) Nagyon szépen megköszönném ha valaki eltudná nekem privátban postázni ! -
FevaLas #34000 Rakj fel régebbi drivert pl. 11.6b hotfix, vagy mos tnálam a 8.741 va nfent ezzel a legjobb -
mark0ba #33999 Ez a DLC2 még egy patchnek is gyenge lenne.... konkrétan az angol leírás alapján csináltam a dolgokat, és továbbra sem indul el, már 3x újratelepítettem, restartolgattam a gépemet, de semmi... -
mark0ba #33997 UPDATE: úgy se, komplett nem indul el, még ha offlinera kattintok se :) Universal Launcherrel se megy -
mark0ba #33996 Offline-ban enged csak... pedig megadtam a serialomat -
mark0ba #33995 Kösz (bazdmeg :)) -
#33994 Talán idióta képek posztolása helyett olvass vissza.
Zárd be az uplaunchert, töröld az uplauncher.localdb-t és indítsd el megint. -
#33993 jóféle a dlc2?:D
azt írja hogy 150k-val tölti ,de nehezen halad előre fele,szóval max holnap lesz belőle valami -
mark0ba #33992
Az agyam eldobom, másfél napig töltötte a gépem a frissítést, ezek után meg ezt írja a rendszer, és nem engedi elindítani a játékot :)
-
#33991 De ott van, az Ibizai autószalonban, nézd meg mégegyszer. :) -
#33990 Az hogy már az Audi szalonban van. -
#33989 Akkor nem csak nekem csinálja ezt, jó tudni... :) -
Peti998 #33987 ott is már néztem és nincs ott. De az is lehet hogy ez a frissítés miatt van?
-
Peti998 #33985 Megvettem a DLC store-ban az Audi RS 5 coupe-t és nem látom a játékban a használt autónál sem, pedig a játék nem ment miközben vettem. Nem tudja valaki hogy mi a baja?
-
Stockbauer33 #33984 B+ jojozott a szemem a végére :D Na meg a főnök szék szétszerelve me e törött a 110 alatt :D:D és 5 óra ilyen a törpeuszkár fotelbe .Faszán betaláltunk a szerpentinekbe. Z tuti volt a Lókupec is.Meg te is.Meg én is :)
HOL A VIDEÓ???? -
Maxx #33983 az atari bassza meg a storját, meg a letiltott ip címemet:) Hiába kérek új jelszót, nem tudok belépni tokent venni. Valakinek valami ötlet? Mindig azt írja hogy le lett tiltva az ip- címem. -
#33982 de azt wollnerd irta,nem én..
Amúgy Tihi, megyek felfele.. aztán ugrom rátok!