Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU2 vásárlás elõtt vagyok (Eddig törtessel offline-ba játszottam.)
Olyat lehet-e hogy van egy ofline kijátszott profilom és azzal online játszani?Mert ha van eredetsi Serialom akk elméletbe lehet nem?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Game is boring Community´s dying.
Can you please stop to switch,
while the Rammers using Glitch...
Atari, Atari please help us,
we calling Developers from above.
Cause Players keep on listening,
where is this little Update thing.
Now we are racing at the Streets,
while People dying under the Sheets.
Getting rammed and getting stuck,
shouting sometimes "What a f**k"
Same Things happening every Day,
waiting for DLC2 maybe till May.
If there is anything outside...
please Guys show is still with Pride
Nothing else is there we are waiting for...
just get the DLC2 OUT OFF THE DOOR!
Lényeg itt a Spring és a Damper amit más játékokban érdemes levenni, de itt meg fordítva, hogy legyen valami ffb. Erõs effektek lényegesek még.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Viszont a speedhack és egyéb hülyeségek zavarnak.
youtube.com/user/icetihiii22
ennyi erõvel a viper és acr variánsa sem a ford gt nem muscle car ez kettõ
nem repkedtem csak a legvégén amikor norba az akkori leader elhúzott a bánatba mondván szarnirá megmutatom én hogy tudok az acr-el gyorsan menni mi meg ott álltunk egy helybe akkor mondtam szarok bele énis és a levegõben folytatom a célig
kulturáltan mentem nem mentem messzire ha el is mentem bevártalak titeket és 300fölé egyszer sem mentem a ti esetetekben ez a szám 200 az is csak akkor amikor te vezettél és a hosszú egyenesekben kicsit jobban megnyomtad de gyorsan vissza is lassítottál mert nem jött senki utánad max én
nem értelek félre, ez a kruz elméletben nekem is való lett volna a gyakorlati kivitelezése lett elbaszva mert 50el tötyögtetek indokolatlanul, nem arról van szó hogy nem tudok lassan menni de 50el tökölõdni a világon semmi élvezet nincs benne és teljesen értelmetlen nincs miért bámészkodni fölösleges szenvedés láttam akik billzettel mentek mit adtak elõ köztük azt hiszem te is, kacsáztatok az út teljes szélességébe pusztán csak azért mer billzettel nem lehet lassan normálisan menni
várom a folytatást
Corvette sportautóval jöttél, ami egy remek amerikai autó, de nem Muscle Car. Ez kettõ.
Repkedtél, mint a bolond molylepke. Ez három.
Írtam, hogy kultúráltan menjünk, lehet elõzni, meg ilyesmi, de néha azt láttam hogy több mint 1 km-re vagy.
Ez nem arról szólt, hogy menjünk 643646347-el.... Én is bejöhettem volna valami usa car-al ami szupergyors, de NEM ERRÕL SZÓLT A DOLOG.
Félre ne érts! Nem akarlak bántani, de az nem az a fajta cruise volt, ami úgymond Neked lett kitalálva. Szerencsére voltak akik tudtak alkalmazkodni, megvárni a lassabb autót, stb...
Peace!
És igen! Kurvára lesz folytatás!
gamertag: kenobita
mindezen túl egy rész direkt sancinak dedikálva kinek kresz kruzain anno többször is részt vettem és szívesen példálózott is a múltban tanúsitott vezetési stílusommal igen valóban kisoroltam ezen alkalmakkor a szembejövõ sávba miután meguntam hogy a követési távolság mint fogalom ismeretlen többek számára és folyamatosan belém jöttek hátulról minden egyes fékezéskor de miután ez nekik nem tetszett szó nélkül visszamentem a sor hátuljára és néztem ahogy törik össze egymást továbbra is
és végül hogy a rólam készült sztárfotóhoz is hozzászóljak ezen képek a kruz vége elõtt kb 5-10perccel készültek amikor már szétesett az egész, többen kiléptek
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

És a végére idéznék a hozzászólásodból:
"... a repülõ módokat... mellõzük..."
Hát ehhez nem tudok mit hozzáfûzni... 😄
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Elvégre a mobil eszközök további szépszámú nézettséget hozhatnának mivel elterjedtek, de hát alattomos módon még extra csökkenteni kell egy original felhasználó nézettségét.
Megjegyzem örülök hogy kis kétségem ellenére sikerült rendesen tartanom tempót az öreg Corvette-emmel, és továbbra is classic autókkal fogok megjelenni ahol lehet, mert mint az életbe, itt is õk hozzák nekem az igazi vezetési élményt 😊
Szerintem jó volt nagyon, az igaz hogy csak egy bizonyos ideig, de hát....
Sajnos késõbb nem tudtam visszamenni hozzátok, mindig más layerben voltam.
Lehet hogy legközelebb jobb lenne egy zártkörû gurulást tervezni.
Kenobita ne add fel, legközelebb ha tudok én biztos jövök <#integet2>#integet2>
Jön majd a többi is.
Mint írtam, ez volt az elsõ "nagyobb" gurulásom, és nagyon jól éreztem magam - egy bizonyos ideig. Írtam, hogy inkább freeride jellegû dolog legyen, mert szerintem béna leader lennék így elsõnek. 😊
Kértem, hogy ne repkedjünk, várjuk be egymást meg ilyesmi, sajnos nem mindig jött be... Szerencsére összeségében azért jó volt, készült pár jó kép - amik hamarosan jönnek.
Hibám volt, hogy az autók típusát talán kellett volna szûkítenem. Jó dolog a cruise szervezés! 😄
Mindegy, nem adom fel, folyt. köv.
Mégegyszer köszönöm mindenkinek aki részt vett!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
TDU2 > Angela147GTA
Ameddig be nem ad minket, addig kattintgatsz.. ( de azért 1 kattintás után várj 5-20mpet )
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22