40335
  • tomsolo

• heky
    Este esetleg egy kis kocsikázás?
    Valaki?
  • FevaLas
    Nekem a kereskedésben egy Lamborghini Miura volt azt hittem rosszul látok, de aztánbementem és egy Lancia Delta volt a helyén...
  • Petryx
    Jaaaa, már értem mit mondasz.
    A kép sem az az adatlapomon és a rang sem!

• Petryx
  • Petryx
    ?
  • tomsolo
    Nálam az segített hogy megcseréltem a kuplungot és a féket. :D
  • Hungarykum
    69-es lvl-el Superstar
  • Smithy84

Ezaz... Elméletileg a játékban sem kellene lennie! Nekem meg bent áll mindenféle hack nélkül a használtautósban!

• tomsolo
    Oda tudtam volna adni egy az egyben az eredetit, de így is meghatódtam :)
  • Petryx
    Nah srácok, csináltam egy ilyet:

Trick Track Desmosedici

Egy kis nosztalgia azoknak akik az Enzot felkergeték rajta párszor anno, kis finomság azoknak akik akkor még nem voltak... avagy tanuljunk meg kicsit motorozni.
    Teszt jelleggel mentem rajta három kört... szerintem finom!
    Remélem lesz kikkel versengeni a másodpercekért.
    Barátoknak és klubtársaknak elérhető! (ha mennél rajta, nyugodtan vegyél fel friendlist-re)

HAJRÁ!
  • bpeti72
    HA jobbra tolod, akkor kevésbé érzékeny. Bár sztm sincs nagy különbség.
  • jocking
    Ez hogy? Én még sehol nem találtam ilyent, se a japán autósnál, se a használtautósnál... Egyébként is alapból nem a japán autósnál kéne lennie?
  • Petryx
    Az még hagyján hogy a fék ilyen, de hogy a kuplung mennyire ON/OFF és semmi linearity nincs benne úgy, hogy az egyben "tökéletes" volt... na az még bosszantóbb.
  • set36dyrf
    Nekem úgy sincs problémám a fékkel hogy billel tolom, bár én az utat nézem és nem a számokat.
    Amúgy elvileg ha maxon van a csúszka akkor fékez enyhébben, de nem biztos mert azzal nem foglalkoztam mikor beállítottam az irányításom.
  • FxRRulez
    ja... és tényleg nem lehet...
  • FxRRulez
    Amúgy zenét hogyan tudok importálni a játékba? (ha lehet egyáltalán...)
  • FxRRulez
    Valahogy éreztem wollnerd, hogy valami végtelenül nagy ostobaságot ír rá valaki! Így is történt! Csakhogy itt rohadtul nem ez volt a kérdés! Nem mondod, hogy nem Sim??? tényleg ?? Ez nekem eddig fel sem tűnt! Én is tudom baszod! Millió 1 hsz-emben kifejtettem ezt a kérdéstr már...Azonban attól, hogy nem sim a problémám abszolut jogos...
  • wollnerd #34226
    Ez NEM szim!!! Ez Acarde!
  • FxRRulez
    Engem igazság szerint az irányításban már csupán a fékezés zavar nagyon. Az, hogy alacsony sebességénél is rettenetesen érzékeny a fékpedál! Tudom, hogy a "brake linearity" csúszkán tudom ezt elvileg állítani, de már többször próbáltam vele kísérletezni, de egyszerűen nem érzek különbséget!
    Minimális vagy maximális beállításnál lesz a fékpedál kevésbé érzékenyebb? Azaz ha balra vagy ha jobbra állítom a "csúszkát" ?? Van más lehetőség a fék érzékenységének redukálására?? Mert szerintem ez így szörnyű. MI AZ, HOGY EGY AUTÓS JÁTÉKBAN NEM TUDOK FINOMAN FÉKEZNI?? MI AZ, HOGYHA MEGYEK 90-EL ÉS MEGPÖCCINTEM, DE TÉNYLEG ÉPPEN CSAK HOZZÁÉREK A FÉKHEZ ÉS LELASSULOK LEGALÁBB 55-RE????? Vicc!!!!

Tud valaki számomra esetleg megoldást?
  • Smithy84
    Bementem ma Ibizán a használtautósba, és ez a kocsi fogadott:

• Leo 1991
    np
  • 0Diaz0
    Gondjaim akadtak, szóval ezt elnapolnám most! Bocsi!
  • Leo 1991
    a szokásos kocsi
    A1 - Koenigsegg CCXR :)
  • 0Diaz0
    Ha gondolod, felugrok aztán gurulhatunk egyet! :)
    Mivel jössz?
  • Leo 1991
    háj
    valaki tervez gurulást??
  • 0Diaz0
    Valahogy nem csodálkoznék ezen...
  • set36dyrf
    Megnéztem ezt a videót, és megvakartam a fejem hogy mi ez a csodálkozás, de aztán ránéztem a Desmosedici árára és leesett. De ha lenne hirtelen annyi lóvém akkor már GT500 kr.
  • set36dyrf
    Az 1 -ben a H mód közel nem volt szimulátor, de jóval közelebb állt az autóvezetés fogalmához, és ezzel azt hiszem mindent elmondtam. DA off-ban extra ha egy nagyobb gázfröccsöt adtál egy 1000 lóerős autónak rögvest mentél a susnyásba, nem úgy mint itt hogy full gázon elterelek egy Veyront különösebb probléma nélkül Hardcore-ban, és lényegében ezért szidtam a játékot itt a fórumon a megjelenés óta, mert nem kaptam meg azt amit a TDU nagyon jól át tudott adni, de egy szónak is 100 a vége a H módot a szimulátorosok is szerették, nem véletlenül, de akár a Szabi is tud mondani egyest mást a régi brigádról, akikkel egyébként folyton háborúban álltam feleslegesen még az 1 topikjában anno.

Na de most itt ez a TDU2. Az én beállításaimat lassabb-gyorsabb kategóriából négy autó alapján (+ a Desmosedici RR) állítottam be, mindegyikre külön kiteszteltem valamit és húztam egy középet, persze én billel tolom de ha több kormányt használó embernek sikerült élvezhetőre belőni a beállításait neked is sikerülni fog. Szánj rá pár órát, tesztelj, menj két kört a szigeten és jó lesz. Ráadásul akinek kormánya van az előnybe is van, mert a játék beállításain kívül még szoftverből is variálhat.
  • Petryx
    Hááát nem tudom... nekem nagyjából az a bajom hogy picsa ellenállása nincs a kormánynak.
    Olyan mintha repülnék és nem olyan mintha autót vezetnék.
    OK, soha nem volt szimulátor ez rendben van, de most kipróbáltam régi DLC2 előtti állapottal, beállítással és százszor jobb a kormány ellenállása.
    Ehhez képest most két újjal forgatható. Ha Logitech profilerben átlövök mindent 150%-ra (az eddigi100-110-el szemben) akkor valamit javul, de messze nem olyan mint volt.
    Konkrétan picsányi Force nincs a történetben.
    Valóban nem olyan mintha dobozt tologatnék, mert a doboznak lenne ellenállása a földdel, most kb olyan mintha egy tömb jégkrémet tologatnék...
    Mondjuk aki az 1-ben a Hardcore modot reálisnak érezte, azzal nem fogok egyet érteni ebben a beállítás problémában.
  • set36dyrf
    Jó a zene.

• Smithy84
    Szabi! Mit cseszek el, hogy idáig látszódtak a videók amit beszúrtam, most meg csak egy üres keretet rak be?!
  • PapiHun
    Nincs mit, máskor is!
  • Stockbauer33 #34209
    Az elejétől nézem.Sorozat junkie vok én is :D
  • jani34
    amikor 1 partyban voltunk a srác 2 egymás utáni straight-je se volt semmi
  • torpe12000
    Már a póker is bugos. Most ütöttem flush-el straight flush-t. Le is cheatereztek rögtön. :(
  • Stockbauer33 #34205
    Volt mára is pár

Kép1
    Kép2
    Kép3
    Kép4 Kb 1 hónapja jött vissza azóta nyert 52x.De ahányszor játszok vele nemláttam semmi sumákságot.Tisztán tuti lapokkal nyert.Tudom h utálod de eddig nemláttam csalni.Rourou még az elején volt h all in kb 3,5 - 4 millióval kezébe 3 4 és kidobtaneki a sort én meg megb..tam a KK-t.
  • rotator
    Pár jármű tényleg fura kicsit, de megszokás kérdése. A motorok irányítása Nr. 1, és vettem valami DLC-s Ferrarit is, az is istencsászárul gurul, pedig a Ferrarikért nem igazán vagyok oda.
  • set36dyrf
    Amúgy rájöttem hogy neked van női nicked, spontán melltartó és rózsaszín tangával tudsz motorozni ?
  • set36dyrf
    Köszönöm a segítséget, és a papinak is.