40335
  • [HUN]FaTaL
    Talán állítsd be a felbontást natívra. Nincs fekete sáv csak ha nem egyezik a képarány a monitorodéval.
  • Overburner
    Valaki tudna segiteni? TDU2 be van a széleszvászon ugyebár alul felül a 2 fekete sáv....arra van mód hogy eltüntessem? mert nagyon sokáig ugy játszottam hogy nemvolt most felraktam és ottvan és idegesit :D köszönöm a segitséget :)
  • set36dyrf
    3db motor van benne és 80 token / db.
  • [HUN]FaTaL
    3 motor van, mindegyik fizetős.
  • shaddoc
    Sziasztok!

Rég jártam már itt sajnos, de látom örömmel, hogy van úgy kieg. Igaz, picit lassan jön lefelé, de sebaj.

Jól tudom, hogy motor is van benne? S ingyenesen elérhetők, legalább is 1-2? :-)
  • set36dyrf
    #34277 - Még a mester nem osztotta meg hogy lehet kicsomagolni a big fájlokat, addig semelyikben.
  • Rainbow15
    És melyik fájlban vannak az autók?
  • [HUN]FaTaL
    Azt írtam rendesen. Te írtad, hogy egyesével kell átírogatni a fájlneveket. Szerinted akkor ki lehet csomagolni rendesen?:D
  • tomsolo
    Ki lehet és minden megy vele. (A desmo szerinted hogy lett chrome? :P)

Bírjatok ki még pár napot.
  • [HUN]FaTaL
    Ki kell csomagolni a játékot, de a dlc2 óta nem lehet rendesen.
  • Rainbow15
    Sziasztok
    Letöltöttem egy autót, de csak .bnk fájlok vannak ömlesztve. Hova kell másolni? V8 vantage helyére megy elvileg.
  • Petryx
    ts!

DLC2 kicsomagolással és Launcherrel való indítást lehet már csinálni?
    Van Unpacker?
    Közzé fogod tenni?
  • heky
    Jah értem..
  • heky
    Kéne estére szervezni valami DLC-s krúzt valaki esetleg benne lenne?
  • tomsolo
    Ilyesmik eddig is voltak, de itt arról van szó mihez van/lesz modell. Ezekhez nincs.
  • basicscale
    Belenyúltam egy kicsit a játékba :D
  • heky
    És hol találtad ezeket?
  • basicscale
    Eddig ezeket találtam a játékban:

- Ducati Monster S4R
    - Kawasaki Ninja ZX-10R
    - MV Agusta F4 Tamburini
    - MV Agusta F4 Brutale 910S
    - Triumph Speed Triple
    - Kawasaki KX™450F
    - Kawasaki KFXŸ450R
    - Ducati Hypermotard 1100 S
    - Ducati Superbike 848 Evo
    -
  • tomsolo
    Én max rendes tesztelőnek lennék jó mivel - lehet, hogy meglepő lesz de - nem vagyok programozó. :D
  • [HUN]FaTaL
    Jesszus isten :D
  • set36dyrf
    És azzal a tudással ami neked nem gondolkoztál azon hogy ezeknek tákolgasd a játékot, pénzért ? Nem tudom mit dolgozol és hol, de szerintem nem lófasz lóvét kapnál érte.
  • tomsolo
    Állítólag van egy rendes programjuk amivel neten keresztül pakolgatják be a cuccokat - be se kell járniuk. Az egyik modellező gyerek aki dubait tologatta mesélt róla. Asszem Worldbuilder a neve.

Az biztos hogy proper tool-lal mindennek szélvész sebességgel kéne mennie, legalábbis a moddoláshoz, hekkeléshez képest. Vannak dolgok amik borzasztóan szarul vannak kitalálva, pl az LCD-s kijelzők vezérlése egy wmf nevű fájlban megírva (ez egy ablak/menükezelő szkriptnyelv a játék enginebe :D)
  • Petryx
    Az Official Racing Centerben az egyik futamon az első 8 helyen 3 lvl4-es Ferrari volt.

Egy másik versenyen a csávó 0.00-ás idővel vezet.

Mindenki ts problémáján dolgozik...
  • [HUN]FaTaL
    Mondjuk az új fejlesztőket se irigylem. Ha csak fele annyira van szarul dokumentálva a játék, mint amennyire megvolt írva akkor is kurva nehéz dolguk van, hogy összetákoljanak valami értelmest ebből a foshalmazból.
  • tomsolo
    Nincs modding topik amíg nem tudom mi van. Állítólag dolgoznak a jegyemen 2 hete - ami talán jó jel lehet, lévén az oroszoknak 2-3 nap alatt megjött az elutasítás - és még pár másik srácnak is aki hasonlóan járt, legalábbis az official fórum topikjai szerint.

Mondjuk az nem jelenti azt, hogy nem foglalkozok a dologgal. :)

Finish my car's dashboard's lights in DLC2:

Desmosedici with red backlight:

Chrome Desmosedici:
  • heky
    Akinek Van kedve Motorozni azt várom Ibizán a Motorbolt parkolóban

Start:16:00
  • Petryx
    Hiányzik a modding topik...

TS GYERE VISSZA!
  • tomsolo
    Én erről az egy motorról tudok, a kijött dlc2be nem tették bele végül... szal ott ne keressétek :) De hát van hotrodunk is amit simán kiadhatnának de nem teszik - se jogdíja se semmije nincs mert fantázia autó.

Egyébként a fájlokból totál látszik, hogy az egész készítő gárdának kitetették a szűrét és az "új" srácok összevissza sepergetenek amit tudnak... pl fájlneveknél egy szerény káosz körvonalazódik.
  • 0Diaz0
    Jó lesz majd...

Nemtudom hogy amúgy te, esetleg ismered-e a Carbon Black-et.. azis ugyanilyen Gumball feelingjü dolog... és ottis ilyen verdák mászkálnak... mellesleg, jártak pesten is..
  • [HUN]FaTaL
    De egy nyomorékok ezek, kész egy csomó jármű, miért nem adják ki? Totál idióták?

Autó is került be pluszba, amit még nem lehet megvenni?
  • set36dyrf
    Egy kis real life cruiseing, mert hamarosan USA következik: Want To Come To The Number 13 Premiere?
  • tomsolo
    Ez se meg amit mutattam a képen az sincs benne nektek -.-
  • Smithy84

Ez bent van? Vagy csak terv?

• set36dyrf
    És még mi látható kintről az utolsó helyen ?
  • heky
    Igen kintről látom de ha bemegyek nincs ott!
  • Smithy84

Ha kívülről benézel a kereskedésbe, ott van! (Igaz a többi moci elrendezése másképpen látható)
  • heky
    Nekem ez nincs benne hogy került bele?
  • set36dyrf
    Ez micsoda? De kár érte mert még 300 -al se megy... Kíváncsi vagyok hogy lesz-e Hayabusa.
  • Petryx
    Hmm... nem gyorsul rosszul és festhető, matricázható?!?

Sto eto?
  • Petryx
    Ezt a mocit hozta fel nekem mikor csináltam a Ducatis CRC-t, választható volt!