40335
  • set36dyrf
    Én ma megint teszteltem és olyan beállításom van ami jó motorral is. Viszont az ellenkezőjét tudom mondani annak amit leírtál, jobb lett ! Ha 300 felett hibázok akkor elszállok, nem úgy megy az autó mint ha dobozt tologatnák, és ez tetszik. Közel nem tökéletes de mindenképp jobbnak mondható, végre van súlya az autóknak. Ezt nem csak én mondom hanem rajtam kívül még vagy 20 -an, akikkel még anno az 1-ben H módban toltam, és ha ők azt mondják hogy jobb akkor bizony jobb. A régi irányítással toltad közel fél, egy évet, most itt egy új, szerintem ne csodálkozz azon ami történt mert természetes. Majd belejössz, vagy nem, vannak akik még a régi irányítással se ismerték a féktávokat közel egy év után.
  • gduck
  • jani34
    jó képek majd én is dobok fel egy párat
  • GerY5
    Sokat akart a szarka...?!
  • Stockbauer33 #34197
    Baba volt a lap Janesz :)

Itt van pár tőlem is

Kép1
    DJ haver :D nemhúztam meg nadon
    Kép2
    Azért nyert a végén
    Lassú asztalgondoltam feldobom pár all in-el.Az amerikai voshtuvas irta h retard
    Ez lett a végeBe is kussolt a nagypofáju mikor elkezdtem kaszálni
    Kép3
    Cumi ász párralVakra ráhivok 2 milliot.Oppa +adja.Lejön a flop gondoltam all in.A végére neki adta
    És a végére mivel nyír ki?Teli all inra meg ez
  • FxRRulez
    márpedig én itt vagyok
    :O
  • Petryx
    A napokban aránylag kevesebb időm volt a játékra.
    Mikor kijött a DLC2 rácuppantam a mocira, átlőttem néhány beállítást és egész jó, sőt, qrrwa jó lett.
    Nem is nagyon mentem mostanában mással.
    Ma este behívtak klubtársak CvC versenyre.
    Először nem értettem mi fasz van...jaaa mondom a motorra át van állítva pár dolog.
    Visszaállítottam.
    Mentünk pár számomra kevésbé ismert kcosival...mondom ok, nem megy ez most annyira, balf*sz vagyok, ezt a kocsit nem sokat vezettem stb.
    Aztán eljött egy aszfalt futam, a kedvencemmel: 458 Italia.
    Estem keltem. Lószar tapadása nincs ahhoz képest ami volt.
    Mi a picsát csináltak ezek a majmok az irányíthatósággal???
    Illetve van-e valakinek valami "okossága" arra hogy mit lehet, mit kell másképp állítani hogy legalább hasonló legyen mint volt?
    Mert ez számomra ultra gány jelenleg.
    A kedvenc autómmal esek kelek, azért az több mint fura.
    (vagy ennyire elqrrtam valamit a beállításokban?!?!)
  • icetihi
    ööö....lesz rajt név? ha nem akkor a fehérrel jöhetek
  • heky
    Én ott leszek illetve már most ott vagyok.. XD
  • set36dyrf
    Ma este ráérsz ? Driftelj nekem kicsit motorral. ;) Kéne az én videómhoz.
  • FxRRulez
    Természetesen a ma estéről van szó a félreértések elkerülése végett! :)
  • FxRRulez
    Sziasztok!

Szeretnék szervezni egy "kresz-krúzt" Ibiza szigetén! Akinek van kedve csatlakozzon!

Találkozó helye: Ibiza sziget -> Audi (east) autószalon parkolója

Gyülekező 10:15-től

Indulás: 10:30

Jármű: Mindegy mivel jöttök, ám nem 300-al való száguldásról szól majd a móka! Motor is játszim természetesen!

Várok mindenkit sok-sok szeretettel!

Üdv:
    G27rulez
  • heky
    Valakinek nincs kedve Bugattival kocsikázni?
  • Stockbauer33 #34186
  • wollnerd #34185
    Az a motoros rész nagyon tetszik.
  • icetihi
  • icetihi

verseny nélküli verzió, bár még nem próbáltam DLC2 óta...
  • bpeti72
    köszönöm
  • Smithy84

Az utolsó Hawaii kupán van egy Speed pálya 20.000-ért, ott 1,5perc alatt meg tudod szerezni ezt az összeget!
  • bpeti72
    sziasztok
    Melyik versennyel lehet a leggyorsabban minél több pénzt szerezni a játékban.
    köszi
  • icetihi
    LOL Elképzeltem, ahogy a tulaj bemegy a szervízbe, elment a kocsim hangja
  • set36dyrf
    Pont hogy nem.

De ebben a topikban leírtam a véleményem korábban erről - #93952, #93953.
  • Angela147GTA
    /offtopic Ez már beteges!
  • set36dyrf
    Ja meg még annyit hogy négy videómon kérvényeztem a claim törlését, az egyik régebbi TDU videómon (SME), a GTA IV videómon (UMG Publishing), és az utóbbi TDU HC videómom (Saifam Group), erről a háromról törölve lett viszont az utóbbin van még egy UMG is, de azt nem merem megkockáztatni.

A negyedik meg az első TDU2 motoros videómon van (Essential Music), ott a bevezetőben felhasznált női vocal lett betalálva, és attól függetlenül hogy csak pár másodperc nem lett elfogadva a dispute, viszont mákom van mert csak simán nem lett elfogadva tehát nem kaptam strikeot az accountomra se nem törölték a videómat (ezek is benne vannak a pakliban egy szerzői jogi igény visszavonásában, de gondolom te ezt már vágod).
  • set36dyrf
    Amúgy most jutott eszembe hogy a fő regemen pár hete megváltoztattad egy napon belül a klubnevemet, akkor most beugrott egy kép hirtelen a a hg választásról mint egy feltörő álom, és úgy gondoltad hogy beduzzogsz ?
  • set36dyrf
    :) Már egy lépéssel előtted járok, leszedtem a zenét a youtuberól és feltettem magamnak nem listázva, pont két napig volt fent de semmi. Ráadásul az én verziómat még is megvágtam, a másodig agyonmixelt részt még is meghagytam mert ott begyorsul a zene és arra lett ötletem és inkább középről az éneket szedtem ki. Szóval két laza rész van az éneknek a három helyett, a nagyja pedig stretchelés, ha ezt akár 10 nap után találná be a youtube akkor a qrwa anyját.
  • icetihi
    A rihannával vigyázz, előbb tegyél fel egy próbaverziót, és várj egy két napot a youtube reakcióira. Ha WMG vagy UMG tulajdon, ami Rihannánál nagyon valószínű minden remix formájában, akkor Németországban és az USA-ban azonnali tiltást kap (első és harmadik legjobb forgalmú helyek)
  • set36dyrf
  • set36dyrf
    öööö szabi ?! Nagyon sok idő az N/A helyére beírni egy nicknevet ? Csak azért kérdem mert két pm -et is küldtem tegnap óta, a visszajelzés szerint mindkettőt olvastad de még mindig N/A van a nicknév helyett.
  • icetihi
    Na a teszt megvolt, aki driftelésre vágyik, PM
  • Tattix
    én mennék szívesen !ha még van hely
  • buksee96
    eltörtük a határt, megütöttük a várostXXDDáááhh geci ez nagyon komoly lett grat hozzá XD
  • icetihi
    sehonnan, még tesztelem, főként, hogy van pár dolog amit tisztázni kell. A nehezén túl vagyok, a launcher átengedi gond nélkül.
  • Smithy84

HARLEY-sok figyelem! 2012.04.19-én (csütörtökön) 21:00-tól Ibizán bandába verődünk, és megfélemlítjük az utcákat! Aki érzi magában, hogy "Vadnak született", és bírtokában van egy FatBoy, annak itt a helye!

u.i: Még 4 hely kiadó!

• Fehercsoki
    Honnan lehet letölteni a drift modot?
  • icetihi
    Azon még csak kicsit állítottam, a donut lett egy kicsit variálhatóbb, attól félek ha jobban piszkálnám, menet közben irányíthatatlan lenne.
  • Angela147GTA
    mondjuk a thunder az épp mennydörgést jelent
  • set36dyrf
    Egy kérdés: Ez lenne a következő videóm zenéje, szerintetek kell -e az 0:52-től hallható refrén kétszer vagy vágjam ki a másodikat ? Nem akarok valami unalmas videóklippet ahol ugyanazt többször bevágom, sajnos a játékban szűkösek a videófelvétel korlátai, igaz úgy is én döntöm el mit látok jőnek, de érdekelnek a vélemények.
  • Petryx
    Igen, ez eddig is benne volt.
    Nagy jó!
  • CamelX
    Ha figyeled, kíváncsi lennék mennyi idő alatt tapossák ki onnan azt a gyökeret!