40335
  • aerolive
    Eddig enyhe kanyarnál semmi ffb nem volt, a kanyar közepénél meg bukkanónál meg elkezdett eszeveszetten rázni a kormány, a semmiből jött. Most meg van folyamatosan, simán jobb lett.
  • Tuningtrabi
    Köszi!!
  • Petryx
    Azzal nincs is baj hogy pénzt kérnek egy "fejlesztését"... ez tök rendben van, ők is pénzért dolgoznak, fizetést kapnak. Az Atari sem jótékonysági intézmény, profitálni szeretnének.
    Te sem, én sem dolgozunk ingyen.
    A baj ott van hogy amíg 1 dollárért veszek egy autót a játékba mert én hülye azzal akarok furikázni, nem jó a másik 100, addig ellehetetlenítik a szórakozásom azzal hogy SEMMIT nem tesznek a CSALÓK ellen.
    Mert az hogy az OFFICIAL racingot csíterek uralják, az a no comment kategória.
    Teljesen rendben van hogy a DLC pénz, de pl. hatalmas plusz lett volna a playerek szemében ha EGY motort ingyenessé tesznek.
    Tőlem jöhetne havonta DLC a játékhoz, aki akarja megveszi, aki nem akarja nem veszi. Lásd SIMS. Annyi bőrt is lelehet húzni a játékosról és millióan veszik.

Az irányítással pedig erősen vitatkoznék, nem lett jobb! Sőt!
    A ForceFeedback hatások eddig is sz*rok voltak, most még szarabb!
    Lehet hogy billel tolva jobban lehet hangolni, de könyörgöm...ez egy autós játék!
    Nem billentyűzettel játszik a legtöbb ember! Ez olyan mintha egy FPS-t gamepadra optimalizálnának.
    90% nem azzal tolja, ne az legyen az elsődleges.
    Vicc hogy a logitech profiler-ben 150%-ra kell tolni mindent, hogy legyen egy kicsi ellenállása a kormánynak, miközben a rezgést nullára kell a játékban húzni, mert letépi a csuklódat egy szekvenciális váltás.
    Egy váltás. Az berázza a kormányt! De ha versenypályán rámész a rázókőre...semmi. :)
    A motorok tényleg jók lettek, ez tény! A force viszont szarabb lett mint volt. :( konkrétan nincs!
  • balazsgigi
    Az indicator sound mod frissült!
  • Norby646
    :) Amúgy nézz át a tdu 1 topikba!
  • 0Diaz0
    Naigen..
  • Norby646
    Ez is egy vélemény és jogos. De nem az árával van bajom, félreértettél, azzal van bajom hogy szemét marketing az egész. Hányszor rebesgették hogy lesznek motorok, meg milyen rohadt jó lesz az egész, a lényege az volt hogy jól felturbózzák az embereket ezzel hogy utána már úgyis megveszi aki nagyon rápörgött. Ez a gusztustalan és ezzel van a legnagyobb bajom, na meg persze a bannolásos dologgal! És igen, tényleg jó a motorok irányítása, bár én ezt az autókra nem mondanám de igaz hogy javult kicsit.

Az az 1 dollár egy jelképes összeg, bár én pl biztos nem költök erre többet negyed dollárnál se, de ez az én bajom. Ha a barátnőmmel mászkálunk egyet, akkor annak a 2-3 autónak vagy motornak az árából inkább iszunk vmit, vagy eszünk és jól érezzük magunkat... Bár most a jogsi lenulláz csontig szal ez is kilőve. :DD

Norba: Ennek a játéknak szerinted nem foglalták bele az árába a dlc-t? Én tavaly ősszel vettem meg 6000ft-ért, de van aki 8-10 rongyért vette meg. Ez se olyan olcsó, ahogy a többi újjabb játék se, de itt csak mi érezzük így mert nekünk lófasz pénzünk nincsen...

De végülis mindenki maga dönti el hogy mi tettszik neki, ahogy észrevettem ez a játék eléggé megosztó a playerek között. Rengeteg embert ismerek akiklnek nem jön be, viszont rengeteget akinek meg igen. Én így látom, és kifejtem ahogy másis aki másképp látja. :)
  • aerolive
    SG-re vonatkozó sütiket töröld.
  • Tuningtrabi
    Hali!
    Véletlenül kikapcsoltam a Style-t. Valaki tudna segíteni, hogyan kell visszaállítani? Így elég rossz.
    Tudom elég hülye kérdés.
    Előre is köszi!
  • exact6
    Ok, köszi az infót!
  • gduck
    Ha jól emlékszem hotrod kocsik is vannak a játékban. Azért kíváncsi lennék azokat mikor lehet majd elérni :) ( nem moddingra célzok)
  • Stockbauer33 #34314
    " Nos lesz egy majd új NDD/StickerShop Unlocker (ilyen kombinált fajta), majd a TDUC-ot tessék nézegetni. " Ha kész lesz, egy centralos linkel megajándékoz6nál majd.

• 0Diaz0
    warezt nempróbáltam.. én " próba cseresznye"-re vettem meg.. ittott csalódtam,de amúgy faxa kis játék.. el lehet vele lenni... de itt visszaolvasgatsz.. akkor olvashatod a véleményeket,és kritikákat is!
  • exact6
    Természetesen meg szeretném venni, csak nem akarok feleslegesen kidobni pénzt, ha ugyanúgy akadozik. :/
  • exact6
    Sziasztok! Akinek az elejétől fogva megvan a játék, az tud-e valamit mondani az optimalizálásról? Szal javítottak-e azóta valamit a játékon amitől jobban fut? Mert én csak a warez-t próbáltam, amihez csak 1-2 patch jött ki és úgy is néha belassul. Viszont tetszik nagyon, és érdekelne hogy az eredeti mennyire futna.
  • 0Diaz0
    Tiszta sor!
    Danke schön!
  • tomsolo
    Nesztek kicsomagoláshoz link.

Ha fullba csomagoltok 146 file marad, ha csak a DLC2-t akkor 21.
    .bat fájllal tessék indítani.

Kérdéseket ne tegyetek fel, úgyse válaszolok. :) Saját felelősségre!

Más. Jópáran keresgéltek rajtam, kértek tőlem dolgokat privátban.

Nos lesz egy majd új NDD/StickerShop Unlocker (ilyen kombinált fajta), majd a TDUC-ot tessék nézegetni.

Lesz majd egy másik program is ez több dolgot fog használni - Lazy is ide lesz belegyógyítva meg az engine off meg a reconf meg pár újdonság, fontos viszont hogy ha nem megy az NDD nem fog menni ez a program.

NDD-ből azért lesz új, mert ha használod semmilyen verseny (se szingle, se online) nem fog menni a játékban. Igen jól hallotátok.

DLC2-es warez dolgokat ne kérjetek, htx.
  • 0Diaz0
    Ez teljesen ígyvan..

Mellesleg igen.. tudtommal ( sry ha rosszultudom.. ) az atarin kívül mindenki ingyen osztogatja a DLCket... mondjuk ott a játék árába vannak benne az ilyen "mert dolgoztunk vele" dolgok.. pl, COD MW3..
  • set36dyrf
    Hát akkor egye bassza, fizetős lett, ha nagyon bejön megveszem 1000tokenért csak mert bejön, és okoz majd pár örömteli órát.
  • tomsolo
    Azon háborognak a userek miért minden motor fizetős, holott a Harleyt anno úgy pedzegették hogy ingyen lesz.
  • set36dyrf
    Aki ismer az tudja hogy a megjelenés előtt azokkal vitáztam akik szidták a játékot, a megjelenés óta azokkal akiknek bejött, viszont most ismét fordul a kocka mert a DLC2 óta bejön a játék nagyon. Épp most toltam bele 200 km-rt a CCXR -be, extra ment a jó zene, de háát kinek mi. Szidják a motorokat is sokan, közbe azok irányítása úgy ahogy van odabasz az 1 -nek, meglepődtem nagyon de ez a helyzet, a hangokkal meg szintén meg vagyok elégedve. Az RR hangja alig különbözik az igazitól, de még azt is szidják !

A leginkább über lol kategória pedig hogy fel van háborodva mindenki azon hogy fizető tartalmak is vannak. Miről is beszélünk, 80 tokenról, 1 dollár ??? Azt nem értem hogy a csóró Magyar mit háborog ezen, de pl. egy köcsög Német mit sompolyog ingyen tartalomért az officialon, ahol az átlagfizetés vagy háromszoros a balkánhoz képest ??? Egy dolláros tartalmakról beszélünk, de gondolom az EA ingyen osztogatja a DLC -it, meg gondolom máshol egy szétesett cég még megpróbál valamit kezdeni ezzel úgy, hogy még egy másik játékot is be kell fejezni határidőre.

De nem tudom ki mit szólna ahhoz, hogy oké gyerekek, lesz itt minden, új sziget, rengeteg új autó, jobb fizika, egy prima játék, és havi két rongyot kérünk kiperkálni ? Hoppá. A mai világban nincs ingyen semmi, erre a kedves Mysterion kolléga is rávilágított, amikor azt amit te megcsináltál nekem két jó szóért ő óradíjba akarta megcsinálni, de nem is ez a lényeg, hanem hogy egy dollár egy motorért v autóért nem pénz. Ezzel természetesen nem lebaszni akartalak, inkább mindenkinek írtam.
  • Norby646
    Hát ezen se vok meglepve. Igaz nem maradtak le a ps3 felhasználók sok midnenről. :/
  • bpeti72
    PS3-ra meg nem jött semmi.
  • Norby646
    Undorító... A tetü atari/eden games-nek volt ereje arra hogy engem bannoljon mert behekkeltem a szar dlc autóikat (az nem számít hogy a játékosok 60%-a azóta is behekkelt dlc autókkal, és motorokkal mászkál) de arra nincs erejük hogy a szuper új orc csalókat meg a többi cheatert bannolják! Egy vicc az egész a dlc 2-vel együtt. Jól felpörgetik a népet hogy húú jönnek a motorok meg az "új" autók... Aztán persze midnen fizetős, de azért kaptunk pár szar bútort meg ruhát, hogy ne legyen akkora a lehangolódás.. Jah meg még kaptunk egy brutálisan feljavított irányítást, amitől már majdnem eszembe jut hogy ez egy autós játék. De nem... Na mind1 csak elég idegesítő a helyzet, és jó itt panaszkodni 1 kicsit! ;)
  • 0Diaz0
    Na skacok.. frissitett oprendszerrel,meglátjuk hogymennek a dolgok... XP helyett...
  • FxRRulez
    Hehe! :D
  • GerY5
    Ja nincs kérdésem...
  • wollnerd #34298
    ? Rájátszom?
  • wollnerd #34297
    :D
  • GerY5
    Te ilyenkor külön rájátszol....?
  • [HUN]FaTaL
    Official cheating center.
  • tomsolo
    Hát ha a hivatalos verseny centerbe a csalást külön reporttal kell jelezni az régen rossz. :D
  • wollnerd #34293
    Remélem Atarisok. sokkal jobban figyelik az ORC-t mint a CRC-t...
    Küldjem el a Player Reportra az Atari tickettel?
  • wollnerd #34292
    Igen, akkor mikor végül feltettem a legfrissebb ati drivert, átváltott.
  • Petryx
    Official Racing Center -.-

• [HUN]FaTaL
    Drivercsere / winreinstall után vált másik felbontásba.
  • Overburner
    Nemtudom mit csináltam de már jó köszönöm szépen ! :)
  • Overburner
    1024*768 ba van a fekete sávba bele tudom vinni az egerem és látszik a curzor régebben egyszerüen eltünt magátol a fekete sáv most vmiért nem akar hiába lépek ki be :D
  • wollnerd #34287
    Nekem néha átvált egy másik felbontásra a játékinduláskor (ami nem is illeszkedik a monitorhoz) s visszaváltok 1280x1024-be, megjelenik az a két fekete sáv, de ha újraindítom gamet, akkor eltűnik.
  • shaddoc
    Köszönöm a válaszokat! :-)