40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#34366 Ritkán értek veled egyet, de +1.
Ha valaki nem érti mi volt a probléma evvel az egésszel, akkor ott fejben komoly gondok vannak. -
#34365 Sztem még mindig nem érti mi volt a főgond, de mindegy mert a Knyazev már törölte a hszeit.
-
#34364 Te figyelj már, más vitáihoz nem szólok hozzá általában de most nem tudom kihagyni. Amilyen gyorsan megjelentél a semmiből, közzétettél módokat más házatáján és még ki tudja mit csináltál, olyan gyorsan el is tűnhetnél a picsába most már. Nincs probléma azzal hogy ha valami új srác jelenik meg a fórumon, de ha el kezd bomlasztani és utána még neki áll feljebb és kiosztja azokat akik többet tettek ezért a közösségért amibe te belerongyoltál túl megy a tűréshatáron. Szállj magadba és ne te osztogasd itt a lapot légyszíves. -
#34363 Hali
Most komolyan a sima versenyek helyet ilyen championship-ek vannak.? Néztem a bannerban belinkelt oahu térképet és azokból nincs túl sok egy ekkora maphoz mérve. Szóval csak ezek vannak vagy vannak kisebb versenyek is? -
#34362 Már botokat sem.... Színes autókkal álmodom... ;) Offline az egész csokigyár. -
#34361 Szerver megy most Nektek? Mert én botokat látok csak... :( És nem csak én. -
#34359 Ugyanez volt nekemis a régi kormányommal..egy kis ideig rángatott,utána megse mozdult.. hiába kapcsolgattam be-ki... -
#34358 nektek legalább volt...nekem találomra néha ránt egy minimálisat a kormányon,aztán kifújt :D -
#34357 Elárulok vmit.
Amikor megkaptam a G27est, és mikor először próbáltam ki a TDU2-ben, csodálatos volt vezetni! (Itt írtam akkor.) Mintha nagyon élethű volt a FFB! Akkor még a kormány programjában SEMMIT nem állítottam. De amikor egy másik játék miatt át kellett állítanom, elveszett az a "FFB"... -
FevaLas #34356 A reakciódból ítélve Te tényleg azt hiszed, hogy bosszúból csináltam? - mert akkor ebben nyilván nem egyezik a véleményünk.
Hogy mindenkinek megnyugodjon a lelki békéje a vitákért és a vádakért elnézést kérek! és végezetül örülök, hogy az utolsó hozzászólásod a korábbiakhoz képest kevesebb sértő minősítést tartalmazott.
Részemről lezártam ezt a témát! -
#34355 A mai időjárás: vihar a biliben. -
#34354 Tények röviden:
- lazydrivert angol sosem töltötte le, se más nemzet fia a magyarokon vagy a szomszédokon kívűl mivel sosem volt belőle magyaron kívűl más verzió, és az se lett egyértelmű. Ha kell mutatok netstatot.
- sosem publikáltam nyilvános helyre olyan modot ami direkt warezra vagy csalásra készült volna. Anno még a repülős cuccról is megkérdeztem az ittenieket.
- a TDUC-on lévő adományozásról annyit, hogy a ban után megmondtam nem fogok költeni többet erre a játékra. Amit ott most látsz az a második fázis, ugyanis volt egy első is - ahol játékot kértem (más modderekre is gondolva). Ezt pár nap után lelőttem mert már 4 példányom maradt így is a játékból. Az, hogy ide nem lett benyomva az azért van mert tudom milyen helyzetben vannak a magyarok. (Még olyan amerikai is küldött kódot aki munkanélküli). Most virtual token card gyűjtés van - simán behekkelhetném persze amit venni lehet, de én így működök. De tessék aki akar segíteni vegye meg a lekisebbet és küldje el privátban a redeeem kódot. Te is küldhetsz nyugodtan. Htx.
- sosem volt olyan publikus mod, hogy tomsolo's DealerSlot mod. Youtube videó volt róla. Nyugodtan keress rá mit fog kidobni a google. Vajon miért nincs találat?
- Az más kérdés, hogy nyilván azért csináltad amit csináltál mert ugyanezt kérted tőlem pár nappal ezelőtt privátban is és zokon vetted, hogy nem kaptál rá választ valamint tegnap leszögeztem itt, hogy nem foglalkozok DLC2 warezzal. Persze mi sem egyszerűbb mint francia tesztergyerek képeivel - az megvan hogy ezt sehol máshol nem láthattad csak itt? - beállítani az oroszokhoz és bevillantani pár képet hátha valaki megszán és előkeríti a "KÖZISMERT" "mod" mostani változatát. És az annyira így van,hogy a "más" oldalon talált kép neve ugyanaz mint ami itt volt. (Az eredeti képnév ugyanis tök más).
Sztem teljesen jogos volt a felháborodásom. -
#34353 Nehogy ki szúrja a szemed! háháesssz
Am meg minek ez a háború? Majd megbeszélik ketten, ha meg nem akkor nem. Az anyázás is nagyon fontos volt. Van ám színvonal gyerekek! És még mielőtt megkapom én is hogy mit védem, csak úgy mondom hogy engem ez az egész hidegen hagy! :))
-
Hungarykum #34352 Az "UpLauncher" le kéne hogy szedje automata -
#34351 Ilyen az élet... :)
Nemlehet mindenkit a "barát/haver" csoportba venni... :)
Élőben is megmondom face2face ha nemtetszik valami...
Rólam ennyi, magamat minősítettem. Tudom. Szólásszabadságvan.. Kifejezhetem mindenről a véleményemet. -
Hungarykum #34350 Jó lett a CRC-s Trick Track mocis pálya, de a 20. CP után abba a padkába szinte mindig fejen áll a motor és még +idővel is büntet, aztán vissza tesz az útra, elindulok, erre megint fejen áll.
Ahol meg köves út van, ott kanyar közben +idővel büntet, mert leér a motornak az oldala?! (profi eden games munka)
Persze ezek nem a te hibáid hanem a játéké.
De ezek ellenére -
FevaLas #34349 Jah egyébként a Stocknak ment, nem neked, csak ki lett törölve. -
kiscody #34348 sziasztok
DLC2-t honnan tudom lehuzni?
-
FevaLas #34347 Köszönjük az értelmes választ, nem veled beszéltem, nem tudom mi a *aszért szólsz bele mindenbe....
Akkor írok ide amikor akarok, tudtommal ez egy nyilvános fórum, egyébként látszik mekkora gyökér lehetsz.
Nem tudom élőbe milyen ember lehet az, aki interneten ilyen stílusú nyilatkozatokat tesz másokra, de azért van elképzelésem.
Rólad ennyi, magadat minősítetted.
Ha még valaki akar fikázni nyugodtan lehet teli szemetelni a fórumot, nem fog felzaklatni. -
#34346 Már van motor! :) 80token/db
2. Csak magyarok vagyunk,és közülünk tölthetik.. tehát egy külföldi nemhiszem hogy googleforditózná az oldalt.. De ez az angolos megint más.. ő letöltötte.. szabad neki.. ezért lett kirakva TDUC-ra.
Na de téma részemről lezárva.
-
FevaLas #34345 Egyébként nem csak itt találhatóak meg ezek a módok, több oldalon láttam már ezek után nem értem megint csak a válaszod és fel is volt tüntetve nagy betűkkel, hogy "mod by Tomsolo", nem fogom megkeresni külön, de nem csak orosz oldalakon láttam.
Ha már egyszer ide kiír az ember valamit, vagy éppen csak egy linket mutatunk azt bárki, bármikor elolvashatja, letöltheti.
-Egy angollal mentem valamelyik nap ő írta milyen módok mennek épp nála: lazy driver, unlock sticker stb...- -
Szilardk #34344 Sziasztok! Mikor lesz MOTOR a játékban? vagy már van? egy ideje nem vettem elő! -
#34343 Tihi : Nemkezdem.. csak véleményeztem, ezt a "tettet.."
Amúgy gondoltam hogy Mr.Jegesmaci akár tokenért is csinál festést..
Feva : TDU2topikot értettem,mint "privátot".
Nalátod... főleg hogy matekoznak még TS accján,hogy milegyen vele ( ha jóltudom.. ) -
FevaLas #34342 1. Nem privátban kaptam, letöltöttem. Senkinek sem adtam tovább a módokat, se linket se semmit, most is csak írtam, hogy van ilyen, de rájöttem, hogy hülyeség volt nem lehet kitörölni a bejegyzést...
2. Az lehet ezt nem is vitatom, saját felhasználásra én is használtam 1-2 módot, aminek örülök is, hogy volt aki ezt megcsinálta
3. Megértem és biztos szar lehet, hogy megveszi a játékot + a hozzá tartozó tokeneket aztán bannolják
Az én részemről meg ennyi. -
#34341 Na te is kezded??? 2. pont, részletezés.
Egyébként mi köze egyáltalán bárkinek is ahhoz, hogy ki mit kér egy két munkáért. Én is felvetettem az officialon, hogy lehessen aukciós házban tokennel fizetni, mert nyavajognak a behekkelt pénz miatt. (egyébként tokenért csinálok festést szívesen ) -
#34340 Feva. : Az a gond itt hogy ezt NEKÜNK mutatta, privátként.. és nem a "MINDENKINEK"... a nevét főleg nemkellett volna emlegetni.. nemtudom hány éves vagy, bár a karomat merem tenni rá hogy fiatalabb vagyok nálad,de nekemis van ennyi eszem hogyha már "privátba" mutat nekünk vmi + cuccot,akkor azt nem "adom" tovább.. főleg hogy odaírom a kreátor nevét is..
2. Lehet hogy nem ő hozott a világra,de merem feltételezni hogy TDU2 téren sokkal több időt feccölt mindenbe, mint te.. Kiváncsi lennék,te mennyi idő alatt csinálnál meg ennyi mindent ( Lazydriver,NDD,UnlockerStickershop,Hex-ezés(tutorial),CE-zés(+Dealerslots)(Tutorialok)és mégsokminden. ) mint ő...
Szóval szerintem a modorodból vehetnél egy picit vissza,és helyette inkább egy ...va nagy " Köszönjük TS az eddigi munkáidat! "-al jöhetnél neki és nem ilyen "levauvauzással"...
3. Mindenki tudja itt,aki olvasgatta hogy mi a helyzet TS accjával mivel elmagyarázta kristálytisztán ( én úgyvélem ) a dolgokat... különbenmeg,ha az fáj.. én személyesen ki merem jelenteni ( nem benyalásképp kéretik venni de, ) ha arra lenne szüksége, kérdés nélkül adnék neki egy új sorozatszámot.. nekem megér ennyit az ő munkája...
De ha te úgyvéled hogy nagy arca van, csak mert TE kiadtad az ő által kikerült dolgokat FŐLEG AZ OROSZOKNAK... akikről mindannyiunknak megvan a véleménye.. akkor legyél szives, amit idáig ő megcsinált.. légyszives kreáld már újra, csinálj már meg mindent,feccöljél már bele annyi időt a TDU2-söknek mint ő.. aztán majd miis kiadogatjuk a Fevalas féle módokat, és meglátjuk kinek lesz nagyobb arca...
Részemről ennyi. -
FevaLas #34339 Egyébként meg a beszédstílusodból is visszavehetnél, tudtommal még nem te hoztál a világra. Nagyon nagy arcod van azért mert te vagy azistencsászárts akinek adományokra (token) van szüksége ahhoz, hogy további módokat csináljon...
ezt is reklámozd itt, ne csak a TDUC-n -
FevaLas #34338 Nem tudom ebbe mi volt a "továbbítás" jah, hogy belinkeltem egy képet amit több oldalon is láttam már + odaírtam, hogy Tomsolo na bumm...
Ott van kihúzott betűkkel, hogy köszönjük a segítséget: tomsolo
A játékban a reptéren eléggé elterjedt a ts név is, mindenki tudja, hogy ki is vagy és hogy milyen módokat csináltál eddig, ezek után nem értem a reakciót... -
#34337 Az fasza. Hogy lehet ekkora köcsög egy magyar hogy ruszkiknak továbbítja a dolgaidat, te meg egyáltalán miért adod oda egy olyannak aki csíra ? -
Tuningtrabi #34336 Hali!
Nekem egyetlen egy bibim van a dlc 2 óta, hogy a Lotus Evora-nál a 3-mas és a 4-es sebesség fel van cserélve. 2. után 4.-be kell váltani utána 3.-ba és úgy 5.be.
Ezen kívül nekem semmi bajom a dlc-kel.
-
#34335 Innentől kezdve boldoguljatok nélkülem, meglehet köszönni a hülyegyereknek.
-fav topik, játék -
#34334 Szia, te tényleg olyan irgalmatlanul hülye vagy mint gondolom vagy direkt geci módra posztolsz a nevemhez kötve net szerte ilyen ilyen faszságokat?
(Segítek Fevalas a te TDU2-s nick neved.)
Az ember esze megáll: de tényleg. -
#34333 Amúgy volt nekem egy nagyobb időszakom hogy pókereztem, közel 30 milliót összesöpörtem, azóta is elég az a lóvé bármire úgy hogy vettem vagy 20 házat, Veyron SS és 16.4 full tuningal, Koenigsegg CCXR full tuningal, Pagani Zonda, SLR, és a többi és a többi. Versenyeket még alig toltam, egy kupám sincs meg, és Pokerezni se tudok olyan jól mint itt pár master. -
#34332 Ezt úgy hívják hogy szőrszálhasogatás. Végül is ha minden ingyen lenne a játékban is, akkor nem lenne szükség sok másra sem.
De pl. a GTA erre nyújt megoldást, a kiszemelt autóból kirángatod az ipsét és már a tiéd is lehet. -
#34331 Engem az zavar, hogy oké megveszem a DLC-ket, ezzel nincs gond, viszont hogy játékon belül is meg kell vennem az nem vicces. Vettem egy DLC2 Ferrari-t, ami 2,6 misibe fáj a kereskedésnél, nekem meg van 20.000 pénzem. Újra versenyezni nincs kedvem, ergo valószínűleg a büdös életben nem vezethetem a megvásárolt járműveket... (nem játszom rendszeresen, csak mikor rámjön havonta 1-2 alkalommal). -
#34330 Nekem van egy ötletem. Elcseréled velem a g25-öd a momo-mra és akkor lesz neked is jó ffb a játékban. Nálam is "okés" csak azért mondom... -
Petryx #34329 Érdekes... de konkrétumot még mindig nem ír senki.
Billentyűzeten elhiszem hogy okés a FF.
Fogtam, minden beállítást békén hagyva elindítottam a kicsomagolt TDU-m ami még nem tartalmazza a DLC2-t és teljesen jó a FF.
Ugyanazokkal vagy erősebb beállításokkal SEM tudok még HASONLÓ erőt sem kicsalni a kormányból a DLC2 óta. (G25)
-
#34328 Ráadásul a változás ha tetszik ha nem, billentyűzeten is érzékelhető, ott is lehet érzékelni a játék beállításai alapján az autó reakcióit. -
#34327 Hát mint mondtam nem egy ember véleményét hallottam, és másnál van ffb rendesen. -
Petryx #34326 hmm... akkor áruld már el pls hogy milyen beállításokat használsz?
Mert én már állítottam mindent mindenhova, de nem lett jó.