40335
  • GerY5

• icetihi
    ez a nagy bánatom... a Bmw-k az idióta játékban maradtak... szeretnék amúgy én is egy ilyen játszós autót, csak városi használatban
  • set36dyrf
    Sry Petryx igazad volt / van. Mivel írtam én is a bug report topikba ezért beleolvastam kicsit, sokan írták azt a hibát ami neked van.
  • set36dyrf
    ICE ezt neked.
  • becsiati
    Mit szóltok a KICSI Kocsimhoz? :D
    Nekem nagyon bejön...nagyon jól sikerült! :D
    Privibe várom a véleményeket!!

• tomsolo
    Nem cáfolom meg magam mert én nem nekik akarom/akartam javítani/módosítani a játékot hanem magamnak és a többi játékosnak - főleg olyan dolgokat amit csesztek ŐK rendesen megcsinálni vagy hiányzik - pl hogy kikapcsold a motort ha parkolsz, vagy hogy jobban menjenek a krúzok.

Több játékos örül, többen veszik == profit. Ebbe ennyi számtant kell belelátni nem többet.

De majd mindjárt küldök valamit és te is el fogsz bizonytalanodni.
  • set36dyrf
    De akkor most ezzel saját magadat cáfolod meg (mikor csak javítani akar ezen a csotfasz játékon, hátha többet el tudnak adni), ugyan is ha a Jahiaék porszemek, akkor te, vagy a többi modder annyit se tud hozzátenni a játékhoz, ha meg módosítasz vállalod azt hogy egy védet tartalmat módosítasz, tehát nem legális, és innen indul ki minden. Viszont ezeket félretéve egy mindenre kiterjedő pm nem energiabefektetés.
  • tomsolo
    Az a baj hogy nem nagyvállalati szinten gondolkodsz.

Képzelj el egy félmamutt céget ahol mindent különböző policyk írnak elő, hogyan kinek mit mikor mondhatsz csinálhatsz netezhetsz finghatsz. Hetente kell értékelned azt a munkát amit pontról-pontra előírnak neked minimál szabadságtérrel.

Jahia és a Serif is csak egy kis icipici porszemek ebben a gépezetben, kb mint egy portás a vegyikombinát előtt, lehet hogy név szerint ismeri az igazgatót de az még csak nem is köszön neki. Na pont egy ilyen ember fogja eldönteni és vállalni hogy beleszóljon a keményítőanyag gyártásba.

Szarnak ők arra ,hogy nemes cél vagy sem - nem az ő kompetenciájuk. Ennyi.
  • set36dyrf
    Én már írtam neked ezzel kapcsolatban, te meg visszaírtál hogy teszternek jó lennél. Az a te dolgod hogy mit csinálsz, de azzal a tudással ami neked van én egyből jelentkeznék valami állásra náluk, akár teszternek. Ha nemes célt szolgál egy mód, ha nem, egy szerzői jogilag védett tartalom módosításáról van szó. Nem őket védem de közös egyeztetéssel (akár egy pm Jahianak), többet lehetne elérni mint a háttérben mozgolódni, főleg abban a tudatban hogy a hivatalos programozók is otthonról szórakoznak ennek a játéknak a fejlesztésével.
  • tomsolo
    "De végül is minden ok lett."

Aha azt leszámítva, hogy senki nem fog az online gamerek közül egy bitet se arrébb tolni nyílvánosan mer kell a francnak hogy végül őt basszák pofán, mikor csak javítani akar ezen a csotfasz játékon, hátha többet el tudnak adni.

Például lazán lejavíthatnám az adatbázisban a hibás autóadatokat, elcseszett sebesség váltásokat, de szarok rá.
  • set36dyrf
    Külön topikot vezetek a videóimnak az officialon, vezettem annó két topikot is az ataricommunity.com -on, és naponta több 100an nézik a videóimat. Rengeteg külföldivel cruiseolok és cruiseoltam már annó az e1-ben, és itt a 2-ben is. A játék korlátai szűkösek, egy videóhoz pedig több kell. Nem vagyok nagy durranás, de szerintem ismernek elegen ahhoz a TDU / TDU2 táborból hogy nem fog senki kötözködni. Nem egy szart fogok feltolni a youtubera, és aki kicsit is otthon van videó témában az tudja hogy egy jó videóban van tartalom. Az extrém jelenetek extra megnövelik a tartalom értékét egy videónak, aki ezek után azt nézi hogy a készítő biztos cheatelt, az vagy egy idióta vagy még a tojáshéj a seggén van, ezek meg max ugatnak de nem harapnak, az atari meg bizonyítékkal ellátott report alapján bannol.

Felesleges a pánik keltés, és a TS képeit is felesleges volt törölni, mert az égvilágon senki nem olvassa ezt a topikot a Magyarokon kívül. Ha a konzolokat is beleszámítom több mint fél millióan játszanak ezzel a játékkal szerte a világon, valószínűleg pár Magyar player lesz majd a világ közepe, és velük fog foglalkozni mindenki. Hagyjukmár. A TS ügye se kirívó, vagy még 100 hasonlót agyaltak végig valószínűleg az ő ügyével egyszerre, csak mivel ő ide tartozik kicsit felfújtuk. De végül is minden ok lett.
  • Fehercsoki
    Ennyiért is lazán bannolnak ha olyan kedvük van.
  • tomsolo
    "külön felhívom majd a figyelmet a módok használatára"

hihihihi
  • set36dyrf
    De lesz olyan jó a videó mellesleg hogy nem hiszem hogy az lesz a lényeg mi miért van benne és hogyan. Két nap kihagyás után újra elkezdtem csinálni, megpróbálok valamit haladni ma is, még a hétvégi költözés előtt megpróbálok kész lenni bár az még egy kérdőjel. Attól függ hogy lesz e elég anyag, és esetleges lehetőség a hiány pótlására.
  • set36dyrf
    De szerintem felesleges plusz melót beletennem a nevek esztétikus kitakarásába, a videó végén a szokásomhoz híven meg akarom köszönni a segítséget azoknak akik segítettek, így inkább erényt kovácsolok a dologból, külön felhívom majd a figyelmet a módok használatára, amelyeket "kizárólag a videó elkészítéséhez" alkalmaztunk.
  • set36dyrf
    Csak a gps-t és a km órát kapcsoltam ki minden alkalommal.
  • icetihi
    Remélem a nevem ott sem volt mikor csináltad...
  • Ztech
    hát én már mondtam amikor videóztál is hogy nem volna rossz ötlet
  • set36dyrf
    Szerintetek a kérdéses jeleneteknél használjak névkitakarást a motoros videómban ? Vagy egy nem cruise videó jellegű videó alapján is bannolhatnak valakit ?
  • Petryx
    ts. nyomtam egy PM-t, answer pls!
  • Ryder62
    Köszi :)
  • tomsolo
    Jól van inkább leszedtem, nem kell a pánik. :) (Bár csak annyi volt a célja hogy újra megy az accom :P.)
  • Petryx
    De akkor miért raksz fel ilyen képet a barátaidról?
  • Dawdle
    Ja az van. Na majd kipróbálom, köszi!
  • icetihi
    ???, pont tegnap nem voltam fent visszaadták, vagy ez új?
  • set36dyrf
    Ám ennek a vége szerintem az lesz hogy minden esetben a kulcsot is banra fogják rakni egyből. Azt ha még olcsó is a játék, csak nincs olyan ember aki akár 20x is megveszi csak ezért, ott nagy gondok vannak már a fejben.
  • set36dyrf
    Az egy dolog hogy a random jelentgetős rendszer nem versenyképes, de ez az ember egy igen életképtelen ember lehet. Bannolták és bosszúból szétcheatel mindent ? Inkább menne el dolgozni.
  • Petryx
    hátezbazdmeg...

• tomsolo
    Ezt a topikot is nézik ezek szerint, szal úgy dumáljatok.
  • Petryx
    ... s ha ezt a képet beküldöd Atariékhoz, akkor Myst és Zero BAN-t kap?

Welcome Back Master!
  • tomsolo
    - Szerkesztve pánik miatt. -
  • 0Diaz0
    Vannak sima versenyek is.. de bajnokságok is vannak.. :)
  • Ryder62
    #34363-ra valaki?
  • GerY5
    Ha ATi kártyád van, akkor a mikrolagra a megoldás az, hogy felteszed a 11.6-os drivert (és nem engeded frissíteni újabbra). Többnyire segít.
  • cenobite
    Én is joy-al jászom, és semmi bajom az irányítással. Gyorsabb gépeket is simán úton lehet tartani, nem értem Nálad hol lehet a gond... Próbálgasd esetleg a beállításokat módosítani, míg megfelelő nem lesz számodra.
    Vagy ha nemrég játszol joy-al, akkor lehet hogy szoknod kell kicsit.
  • Stockbauer33 #34371
    Hogy áll a motoros videó?

#34360 Szintén z
  • gduck
    Basszus én arról is lemaradtam hogy bannoltak, pedig minden nap olvasom a fórumot Nehogy itt hagyjad a játékot és a fórumot

UI: Tudod milyen jó érzés volt újra versenyezni a Trick Track pályán?
  • kemszi2
    erre nem is gondoltam
  • Dawdle
    Ennek tényleg ilyen ramaty joyal az irányítása? Nem lehet egynesben tartani egy gyorsabb járgányt.. Ti ezt kormánnyal toljátok? Mert xbox 360 joy-al nekem szar, pedig próbáltam állítgatni is.
    Másik meg, hogy ilyen mikro szaggatás van a gémben.
  • icetihi
    Mert nálad nemrég aszfaltoztak