Test Drive Unlimited 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

icetihi
Mert egy pee... és ki akarom készíteni valahogy. Mert nagyon nagynak hiszi magát.

youtube.com/user/icetihiii22

tomsolo
Azt nem vágom, minek állsz le velük vitázni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

icetihi
Megrágom a szivét nekije link

icetihi
áhh annak nincsen semmi. Tapasztaltam párszor

Bronx South

Bronx South
Nem, de lehet köze annak is hozzá hogy verda hangja is alatta van.

0Diaz0
<#idiota><#idiota>

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

Norby646
Háhh... <#idiota>

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

tomsolo
Azt a csávót nagyon leégettem, röhögcsélt a nicknevemen én meg elmondtam neki hogy az õ neve a mi nyelvünkön meg a húgyra hasonlít. 😄

icetihi
Még nem vetted észre, hogy ha pár embernek bököd a szemét ott, vagy nem tudnak reagálni, akkor nem foglalkoznak veled, mintha ott se lettél volna. Én már megkaptam ezt a psysim g..i után is, a general discussionbe beraktam az új tutorialomat, erre ahelyett,hogy reagáltak volna, vagy elkezdõdött volna a bocsánatkérés, átdobták a topicot a showroomba, minden figyelmeztetés nélkül.... Ilyenek a franciák meg az angolok...ja meg a lúúúúzerek <#gun>

tomsolo
Nem értem ezeket az arcokat az official fórumon, de tényleg.

Tegnap nyitottam egy topikot hogy javítsák már az elírásokat a STORE oldalon, nagy nehezen meg is jelent Mattlab, hogy mit kéne javítani, mégegyszer elmagyarázták neki mit javítson, erre megjelent Jahia és beolvasztotta ezt a topikot a banned player list threadbe majd lezárta.

Azokon a helyeken ahol ismét felhívtam figyelmet, hogy senki nem válaszolt a tavalyi bugreportunkra - crck idejét lehet összemixelni, plusz dlc ruhákat is lehet venni vele - meg kitörölte.

A store persze továbbra is az elírásokkal üzemel.

icetihi
Erre nem reagált be a youtube? csak mert pár másodpercesek a bevágott zenék. Érdekelne. Köszi.

Bronx South
Összegyûjtöttem pár videót:

allock
te leszel a játék új fejlesztõje majd <#gonosz1>

#hhwnd

tomsolo
Átmoderáltam magam a módolósba.

Majd ott folytatom, kérdezni is ott lehet majd róla.

kemszi2
zsír akkor talán idén ki adják 😄
Ztech
hát én azért vártam volna pár extra cuccot azon túl amiket jelenleg is használok ruha meg bútor.....mi a francnak
tomsolo
Jah azt nem tudom miért van, de a C12 is ott virít a helyén. 😊

Nagyjából amit vártunk. <#wink>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Ztech
tehát akkor tulajdonképpen neszesemmi.....
Ztech
és mik az új kocsik?
Ha ez mind igaz, én egyet kérek csupán: egy képet a 250 GTO-ról!

<#worship>

PM-ben is elfogadom és megígérem, nem mutatom meg senkinek. <#vigyor2>

Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8

Ztech
hát akkor mire vársz?😄 képet videot toljad a kontentot
[HUN]FaTaL
Akkor majd annyit azért elárulhatnál, hogy legalább bugokat is javítottak, vagy semmi különös?

http://goo.gl/gd6Zi5

tomsolo
Nem. True. Beszélni beszélhetek róla.

icetihi
jaa közel van <#ravasz1>

kemszi2
április elseje 😄

(majdnem)
icetihi
öööö ezt kifejtenéd bõvebben? vagy csak poén?

tomsolo
Az a leader board tök felesleges, azóta már változott a fizika annyira hogy nyugodtan törölhetnék az egészet.

aerolive
Valaki nem jön csak úgy vezetgetni valami nem olyan gyors kocsival?

0Diaz0
naigen...

My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22

kemszi2
jó 10 éve már hogy betörtek hozzánk,pár éve pedig úgy hogy,miközben mi fent aludtunk (szerencsére hogy a lenti szintrõl nem lehet feljutni) ,én a történés elõtt érkeztem haza nem sokkal és mint legtöbbször ilyenkor nem is egy helyre mennek 5-10 házba udvarra néznek,be kitõl a gázolajat szívják le,biciklit elviszik,fagyasztót kipakolják
vidéken már régóta nincs semmi biztonságban ami mozdítható,legalább is itt szabolcsban a keleti régiókban biztos nem (egyik mtz-nek pl alul kiütötték a tankját úgy engedték le a gázolajat,trafókat leszedik leadják a rezet belõle szóval sokszor 5-10 ezer forintért még csinálnak 50-100 ezer forint kárt is
voltvan olyan akit már 10x vittek be.1 hónap kint van folytatja megint.
Egy lehetõséged van ha elkapod a helyszínen és agyba fõbe vered,nincs más visszatartó erõ
Norby646
Beszarás... 😄D

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

[HUN]FaTaL
A ruhát nem, de ismerõs írta az sms-t a metrón és eltûnt a kezébõl a telefon... Pedig valami olcsó szar volt, még csak nem is smartphone.

Norby646
Nemsemmi. Hihetetlen hogy egy kórházba is így lenyúlják a dolgokat. Lassan már fel se lehet öltözni mert a ruhát is lelopják rólad a villamoson. 😄

Jött valami patch a játékhoz? Mintha élethûbb lenne az utóbbi idõben, mert jó ideje superstar vagyok, de csak mostanában fotózgatnak a paparazzik. Vagy ez valami Easter Hunting nyereményjáték keretében?

Bronx South
Amúgy szerintem se könnyû a megoldás. Ugyan is nem a leaderboard megtisztítását nem vágják, hanem hogy hol kezdõdik egy cheatelt idõ. Van ahol egyértelmûen látszik, van ahol nem pl. az R8 -as kaszinó versenyben az elsõ 150-200 az biztos, a határt én viszont nem tudtam eldönteni múltkor mikor néztem. Az is lehet hogy nem akarnak nekiállni egyesével takarítani, hanem egyszerre akarják az egészet, ebben az esetben meg gondolom egy script döntené el hogy hol a cheat és a valós idõ között a határ. Bár ezt már az elején le kellett volna tesztelni minden pályára valami programmal, hogy kb. mennyi lehet a max legjobb idõ egy versenyben, és szerverrõl korlátozni.

0Diaz0
<#idiota><#idiota>

[HUN]FaTaL
Ilyen tempóban októberre már egy gif animációt is kapunk.<#idiota>

icetihi
Ohhh én már nagyon tuned vagyok, de már megint csak egy rohadt screen.... Opelost fotózgatják ezek is, aztán azt rakják ki, mert maguk sem tudják mi lesz a pakkban <#idiota>

tomsolo
Ami nem olyan arany mint a viccbe a piacon:

- Kezit csokolom, ez a gyûrû öccázé, ez arany?
- Nem drágám az aranyozott. Az arany ott van mellette lévõ asztalon nyóccázé.

0Diaz0
Mr.Ice.. <#idiota>

Bronx South
125K fux tényleg. De én szarom le, csak egy poén akart lenni, látom rosszul sült el. Fel kell háborodni ! <#vigyor>

icetihi
...die.... <#eplus2> Egyébként vagyok akkora, hogy ne jusson eszébe senkinek csak úgy nyúlkálni...

[HUN]FaTaL
Te hülye vagy már bocs. 50k aztán tényleg egy hatalmas összeg, ne röhögtess már.

tomsolo
Meg aki vásárolni megy vagy fizetést kapot etc... 50K aztán tényleg nem lehet mindenkinek.

SimaSuna
elõször azon gondolkozz el, hogy a 15k-s telefon megérie?.
Telefonszámok kellenének? Hívásrészletezõvel a kifelé irányuló hívásokat 1évig ki tudják küldeni.
Rendõrség nagyon nem fogja tudni utca házszám bemérni a telefont.
Ha mákod van kb 250-400m-es pontossággal...ha nincs mákod akár 2 falu is lehet...
(ezen területen dolgozom, így tudom)
Ha androidos telefont veszel késõbb, teszel rá netet (havi 1k) bekapcsolod a latitude-t és óránként jelet küld, otthon térképen meg nézheted..+ felteszel valami lopásos progit, ha kiveszik a SIM-et vagy SIMet cserélnek SMSben küldi a koordinátákat 😊

+1 érv az android mellett 😊

helyedbe azért körbenéznék a helyi sufnis GSMnél...
Bronx South
Cigány vagy zsidó vagy ? Ebben az országban csak ez a kettõ az a réteg aki ennyi lóvét hord magánál. <#mf1>

tomsolo
"Although, more will be made clear in coming days once we have an official thread/forum for this stuff the priority for Atari is Hackers/Cheaters who ruin the game for others or are pirating various parts of the game or the game itself.

As I have said in the past. The in-game reporting tool does work please use it. Although this is not at all the only factor, one of the things we do is look at the number of unique reports a player gets to see whether they should be investigated. NOTE: If you abuse the reporting tool and continuously report just one player (and its evident that that player is legitimate) we will ban you from being able to use reporting."

Ez egyre viccesebb. XD

tomsolo
igen mert Opelos elintézte XD