40335
  • Petryx
    +1
  • 0Diaz0
    Hm.. Olyat lehet csinálni, hogy nyitni egy modding topikot és csak olyanok tudják megnyitni/olyanok látják akiknek van rá "engedélyük"? Tehát pl lenne egy lista,és a listában szereplő felhasználók tudnak bemenni a moddingtopikba..
  • Petryx
    öööö igez, bár én 130 körülre raktam, úgy sem rossz. Legalább VAN!

A játékban viszont ki kell kapcsolni a Vibrationt... ugyanis a váltáskor lecsapja a kezed.
    Vagy a H-Shifterrel leborítja az asztalt alapjáraton... igaz bátyja?
  • gduck
  • Keca
    Azt azért ne felejtsük el, hogy ahhoz hogy legyen érezhető force, fel kell húzni a profilerbe is a force-ot. Nálam pl 150%-on van.
  • icetihi
    Szeretnék új modding topicot... Abba uccse lát bele mindenki akinek nem kéne
  • Petryx
    Nah, tegnap érdekes felfedezést tettem ForceFeedback ügyben.

Csak nem nyugodtam bele hogy játszhatatlanná tették kis kedvencem... így elkezdtem buzergálni a beállításokat.
    A megoldás rém egyszerű. A játék simán nem kezeli a Logitech Profiler FF beállításait.
    Viszont rá lehet erőltetni, a következő egyszerű munkamenettel:
    - Játék indít, betölt, nincs FF.
    - Játékban ALT+ENTER, ugye átvált ablakmódba. WIN billentyű, jobb alul Logitech Profiler---> klikk
    - A profiler-t jobb felső sarkában lévő _ ikonnal leteszed tálcára, így visszaugrik a Windows a játékba...
    ... és woálá. Van FF.
    Ha közben valamiért mellékattintasz és a játék pl. bemegy Pause menübe, már nem is jó és kezdheted elölről, ugyanis már nem is kezeli az erőhatásokat.
    Ha visszaléptél és van FF, ALT+ENTER-el visszadobod full képernyőre és öröm/bódottá.
    Vigyázz! Ha bármiért letennéd tálcára a játékot, mert mondjuk kijössz fórumra írni, kezdődhet a pocedura elölről, ugyanis ismét elfelejti a beállításokat!

THANKS for ATARI!
  • Petryx
    Persze!
    Nagyon szívesen!
    Este felteszem újra! Hajrá!
  • set36dyrf
    Ezen kívül a másik csattanó az egészben, hogy ez kb az a kategória amikor a matlab kiírta hogy éles a banhammer, az Atari meg azt válaszolja hogy nem tud semmi ilyenről. Sok mindent nem tudok felfogni agyilag onnan kezdve hogy a játékban pár másodperc alatt megcsinálható dolgokat nem képesek megcsinálni, de ezek mindig okoznak meglepetést, nagyon érdekelne hogy a francba épül fel ez a cég, mert ennyi failhoz hatalmas káosz kell legyen arrafelé.
  • [HUN]FaTaL
    lol még egy exchange fiókot se tudnak beállítani rendesen :DDDD betelt a customer support postafiókja :D
  • set36dyrf
    Mint írtam korábban volt 5 db player akit eddig jelentettem, mindegyik bannolva lett.
    Ezek a playerek két db videóban voltak összefoglalva, a videók nem voltak listázva, ennek ellenére látták őket New Yorkból mivel ott van az Atari egyik irodája, és csak nekik osztottam meg a linket. Tehát valaki leellenőrizte a ticketteket amiket küldtem (2 db), és eljárt az ügyben.

Akkor mi a...

[spoiler] faszért kapok ilyen emaileket ?

"Hello, would you please be able to put the video back up for review? Thank you!

Ticket Details
    Ticket ID: XAC-347-14741
    Department: TDU2 - Report a Player
    Type: Question
    Status: Closed
    "

Erre nem válaszoltam, majd jött a következő >

"This message concerns your ticket #XAC-347-14741. We have not received any response back from you in 48 hours, and would like to know if you consider this issue to be resolved. If you have any further questions, simply respond to this e-mail.

Ticket ID: XAC-347-14741
    Subject: Some cheaters...
    Department: TDU2 - Report a Player
    Type: Question
    Status: Please Reply

Kind regards,

Atari
    "

Majd úgy gondoltam megírom nekik mi a helyzet,

"Delivery has failed to these recipients or distribution lists:

[email protected]
    The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Microsoft Exchange will not try to redeliver this message for you. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.
    "

LOL [/flash]
  • 0Diaz0
    OFF:

Skacok!
    Valaki tud TDU2-es időjárást TDU1-be?!
    ( Napsütés,borús idő.. stb.) ( Akár Hawaiiról,akár ibizáról!)
  • Medvee
    Köszönöm a segítséget Myst! :) Nagyon frankón mutat ezzel a fehér felnivel a SuperSport!! :) Még a nap folyamán dobok fel ide képeket ha lesz időm! :D
  • Tuningtrabi
    Hali!

Hogyan lehet festeni azokat az autókat amiket eredetileg nem lehet festeni?
    Pl: Ferrari, GTR.
  • Medvee
    És hogy tudnám megváltoztatni a felni színét?
  • GerY5
    Kérdésedre szemmel fogható, kézzel látható választ lelsz pár hozzászólással lentebb...
  • 5665
    Üdv! Letöltöttem a TDU2-t és nagyon megtetszett! Kérdésem: A játékot lehet már modolni? Válaszokat priviben kérném ha lehet! KÖszi :)
  • Medvee
    *lenne
  • Medvee
    Mysterion!

Van lehetőség valahogy arra hogy a Veryon SS-nek fehér legyen a felnije akár úgy hogy mindenki lássa vagy ha csak én úgy is jó lene! :) Az alap felnire gondolok. Hogyan tudnám megváltoztatni a színét? :)
  • GerY5
    A "Bugatti Tisza 2012" képek bizony tegnapiak, kicsomagolt DLC2-vel vagyok. :)
    De betehettem volna a Lada-felnivel is...

#34422:

6 K egy leosztásban.....?
  • icetihi

Unatkoztam...
  • Stockbauer33 #34425
    ez is mai és itt is harmadik lettem
  • [HUN]FaTaL
    Végül is ez is egy logikus eljárás, csak általában a fordítottja szokott lenni :D Sajnos itt nem így van.
  • gduck
    Ha kérhetem meghirdeted újra a Tick... versenyt? Tegnap mentem "pár százat", de a végén már begörcsölt a kezem :D
  • gduck
    Tegnap nekem: AAAKK, ellenfélnek: KKKKA

Jó beszoptam :D
  • tomsolo
    Nem csomagolták ki-be fejlesztés közben, de van egy sorrend ami alapján keresi a program a betölteni kívánt fájlt és mindig az utsó talált dolgot tölti be - vagy is ha van big akkor abból. Egyedül az ig folderben lévő cuccokat lehet betölteni - azokból is azokat amik nincsenek benn a big fájlba (te hoztad létre őket).
  • [HUN]FaTaL
    Egyébként kicsomagolás nélkül a mappaszerkezetet létrehozva és csak simán berakva pl. egy hangot próbálta már valaki, hogy akkor honnan tölti be a fájlt a játék? Mert simán lehet, hogy előbb a kicsomagoltat nézi és, ha nem találja, csak akkor néz bele a bigekbe. Persze ennek ellenkezője is lehetséges, csak pl. fejlesztés közben nem hinném, hogy állandóan ki-be csomagolták a játékot.
  • set36dyrf
    Ez a topik miért nem úgy néz ki mint a TDU topik ?
  • 0Diaz0
    Miért ne?! :D
  • Petryx
    Miért lehet?
  • tomsolo
    Miért most nem lehet?
  • Petryx
    Amikor még tudtunk nyugodtan kicsomagolt játékkal játszani, akkor nagyon sok mindent átlehetett konfigurálni a kocsikon.
    Színeket lehetett cserélni, hangokat, felnit színezni, másik kocsiéval kicserélni stb...

A játék alapból BIG fájlokban tartalmazza a sok kis vackot, melyekhez írtak az ügyesek egy unpackert, ami lehetővé tette hogy a játék nem a BIG fájlokból olvasta ki az infót, hanem minden egyes kis file megvolt külön, külön.
    Így nem kicsit belelehetett nyúlni a játékba és pl. ilyen felnit tudtál magadnak hegeszteni, mint itt látható.
    Mondjuk ezt mást nem látta, de legalább neked jól nézett ki! :-)
  • PapiHun
    Az oké és a felni???? O.o
  • Petryx
    Veyron SS designed by mysterion
  • cenobite
    Ha meg első lettél volna, kaptál volna egy ilyet is:
    .
    .
    .
    Na jó, megkapod így is:

• Stockbauer33 #34411
    Straight-Flush-Full és a pókerem :) Ja és ezt flop all inra dobálta ki :D(3ik lettem)
  • PapiHun
    Ez a Bugatti hogy került bele???? Vagymiez?
  • Petryx
    ámen

Így legyen!
  • set36dyrf
    Én most bizakodóbb vagyok mert a korábbi helyzettel ellentétben Jahia folyton jelen van a bug report topikban, elvileg napi szinten ő szedi össze az újabb bugokat egy listára, tehát elképzelhető hogy heteken belül érkezik valami javítás.
  • Petryx
    Hmm... akkor ezek szerint nem nálam van a hiba.
    Egyfelől megnyugtató (bár ezt eddig is sejtettem), másfelől bszhatom mert ezek mire valamit kijavítanak, fél év.