40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#34493 Az ilyen időket nem szabadna elmentenie a szervernek. Ennyi. -
#34492 Csak jöhetnének többen :) -
Stockbauer33 #34491 Még 1 -
#34490 jah hát igen.. úgy lehet játszani.. :) -
Petryx #34489 Ezért csinálok én mindig csak barátoknak és klub társaknak látható CRC-t. -.- -
#34488 csak jönnek az oroszok a 0:00:00-s idővel, és elrontják... -
Petryx #34487 Sajnos az is halott... felraksz egy CRC-t és örülsz ha 4-5 ember megy rajta.
A játék legjobb része lehetne! szvsz
Bár nekem már az is szórakozás ha egy valaki odatesz egy jó időt és lehet küzdeni ellene... -
#34486 szerintem inkább az utóbbi.. ezért fölös ORCzni.. CRC-be talán van még remény.. de abbasincs.. -
Hungarykum #34485 Én nem is számítottam másra ez ügyben -
Petryx #34484 Új hét, új Official Racing.
Gyerekek ez most komoly? Múlt héten egész héten Ez vezette mindhárom hivatalos versenykiírást.
Hétfőn kirakták az újakat... most vagy ennyire telibeszarják Atariék amit csináltak, vagy ennyire hülyét csinál belőlük ez az orosz szarjankó... vicc -
CamelX #34483 Rég jártam már erre, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni. Gyönyörű! -
Petryx #34482 Valóban és ez így is marad!
De amik ts boszorkánykonyhájában készülnek, azok lényegesen túlmutatnak a csalásokon. -
#34481 Te nem is szereted a "csalásokat" :) -
#34480 Szerintem itt közöttünk,vannak olyanok sokan akik nem adják ki.. -
Petryx #34479 szuper, már nagyon várjuk!
Valami regelős dolog lenne a legjobb, vagy hogy Te annak adod oda akinek gondolod.
A baj csak annyi, hogy valaki valakinek sajna így is úgy is átadhatja, akinek talán nem kéne.
Mindenesetre ha tesztelni kell, én vállalom szívesen! -
#34478 Puzzle!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
H4m4r0ssan j3lendkessz3k vm1 n4on durv4444 stufv4al. T4lájjat0g k1 vmi mOdót h0ll l3gyeN ésss ky kez3lly.
-
Stockbauer33 #34477 Off nem is tuttam h tolta az 1L
A 2be látta vki? :D -
#34476 Sorry, a lányokat szeretem -
#34475 Valaki ugorjon már rám. htx
-
Petryx #34474 -
#34473 De ha már ezüst, akkor beteszem ide is
-
#34472 Ez bizony így is csak szürke... -
#34471 Légy szíves fáradj át a WAREZ topikba a további problémáiddal.
Köszönjük! -
Petryx #34470 Meg kell hogy mondjam, van olyan amit jól megcsináltak Atariék.
Ha már nem lehet Ferrarit festeni, legalább tökéletesen lelehet matricázni.
Nem tudom hogy a DLC2 hozománya-e, vagy a 250 GTO modellje sikerült ennyire bug mentesre, de a pirosból, minden hack vagy mod nélkül ONLY STICKERS így meglehet csinálni pl. ezüstre:
Nem festhető
Csak matricázzuk
Körbe, körbe, alaposan
S íme a végeredmény
Sehol egy kimaradt részlet, egy nem festhető pixel amitől az élek pirosak maradtak volna... -
megakoko #34463 sziasztok Kellene egy kis segítség nekem a regisztrálásnál a HANDLE rénél mit kell beírni? ha tudnátok segíteni azt meg köszönném :)
-
Hungarykum #34462 Én a régi NDD-t használom, de nincs vele semmi gond. -
Petryx #34461 ts!
Most akkor miujság a NDD modal? Használható a régi, a DLC2-vel?
Vagy akkor van az hogy nem lehet versenyt menni?
Lesz új ami ok DLC2-vel is?
Tedd ezt tisztába pls, szerintem többünket érdekelne.
Thx. -
#34460 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne felétek, mivel nézegettem a tdu-central-t és nem találtam, hogy van-e már esetleg elkészített skin(mod) a Ducattikhoz? Mert azért mondjuk egy kawasakival jobban esne a cruise :)))
-
#34459 Hát ha még 10-szer megnézem, akkor sem fog tetszeni... Cipzár egy autón... -
Keca #34458 Emergency flasher vagy hazard light (button). -
#34457 Tudtommal magyar neve sincs, legalábbis én csak vészvillogóként ismerem(de ez sem a gombra utal, hanem a hatására), angolban egyébként hazard lights switch-ként emlegetik. -
#34456 Nem warning lights? Bár magát a gombot nem tudom. -
#34455 Angolul hogy nevezik ezt gombot? (A park anywhere -t tudom már. :P )
-
#34454 Eltávolították a Donge Viper szirénahangját....
Marha hülyék... -
#34453 Csak mer én is benne vok.
-
#34452 Hááát, a linkben minden le van írva.
Icetihiii, itt a lecke. -
#34451 És mikor? Mert engem lehet hogy érdekelne.. :) -
#34450 Elvileg itt fogják közvetíteni a Gumball 3000 US premiert, de nem száz, aki akarja nézze. -
#34449 ígyvan.. -
#34448 igen ezt díjaznám. mégpedig azért, mert ha vmelyik Master bedob valamit, legyen hol megosztani, én pl utálok ezen dolgok miatt zaklatózni...