40335
  • [HUN]FaTaL
    "2 forintért megmondom"

Fel kell hívjon júliusban?
  • gduck
    Eláruljam a titkot? 2 forintért megmondom

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha verseny közben újrakezded a versenyt, az előzőleg útra került akadáy (pl. az előző félbehagyott menetben általad kidöntött villanyoszlop, stb.) ott marad láthatatlanul az úton :D
  • wollnerd #34531
    Sztem várja meg a nyári akciót a Steamen, nyár elején szokott lenni.
  • Hungarykum
    Itt nézd meg $8.86 = 1916Ft (Csak DVD-s változat ennyi)
  • [HUN]FaTaL
    Árulják most valahol 5 vagy 10 dollárért / euróért a játékot? Haver megvenné, hogy néha krúzoljunk, de steamen drága.
  • tomsolo
    nincsenek ott a big és map fájljaid
  • icetihi
    Öööö izé. Valami nem oké. Kicsomagoltam, utána leteszteltem, az eredetiben megmaradt verzió is teljesen rendben működött. Most tök véletlenül azzal indítottam, és a DLC2 v025 build 12 le akarja szedni a 027 explo packot. Most mivaaan???
  • aronka98
    És sajnos még nagyon sok videóját láttam már. Ezzel nincs semmi baj azaz igen, de a nagy baj hogy pénzt kér érte!
  • tomsolo
    Borzasztó nagy hack.
  • aronka98
    De minek kér érte pénzt?!! Ezért jó a TDUC
  • aronka98
    http://www.youtube.com/watch?v=qpb_vrWyHS8
    Mondjuk ez nemjönne rosszul, de akkor is kaphatna bann-t...
  • icetihi
    a fájdalom az egészben az, hogy 1800Ft-ot már keresett is vele
  • aronka98
    http://www.youtube.com/watch?v=6oUQolJrSFk
    Kár hogy ez nem kap bann-t.
  • Hungarykum
    De nincs hangja, ez a bajom vele
  • MerlinW
    Miért baj az?:) 2,8 alatt van 100-on, 600km-t gurul egy ceruzaelemmel és 300 felett van a végsebessége:)
  • Hungarykum
    Csak 1 baj vele: Árammal megy (fail)
  • Hungarykum
    OFF

Itt is lehet csemegézni sok gépcsoda közül amik bekerülhetnének.
  • Angela147GTA
    /OFF

Egy ilyen igazán jöhetne még, bőven passzol a TDU2-koncepcióba.
  • Angela147GTA
    A video kedvéért! (utána már nem volt energiám kivágni belőle egy db nekimenést)
  • balazsgigi
    Ilyenbe már én is futottam tegnap,de nem ezen a helyen.Már meg nem mondom hol.:)
  • Petryx
    wow
  • Ztech
    de ha tudod hogy ottvan mi az istennek mész bele 8x?:D
  • Angela147GTA
    Petryx, sikerült megtalálnom a pályádon a láthatatlan akadályt!

• Petryx
    Aki kicsomagolt játékkal nyomja...

Nekem unpack után elment a zene a CRC-ben is és a club házban is.
    Másnál is jelentkezett ez a hiba?
  • icetihi
    Erről két szó jutott eszembe: IDKFA, IDSPISPOPD
  • [HUN]FaTaL
    Én sem értem. Az FPS-s példánál maradva: már 5 éves koromban is untam volna, hogy a gép lő helyettem.
  • icetihi
    Szintén elegem van belőle, már paranoiás leszek ha megáll a kocsim vagy a motorom mellett valaki. És erre szombaton nem benyögi a fszkalap, hogy szép kis videót csinált?....
  • icetihi
    Király, csak tunnám ki az a villámmadár
  • gduck
  • tomsolo
  • Keca
    Na igen, ekkor van az, hogy ilyenkor legszívesebben átnyúlnék a monitoron a másik userhez és egy megfelelő mozdulattal izommal belebasznám a fejét az asztalba 2x, hogy ne verjem félig agyon.
  • Petryx
    Ez a ruszki pöcs is inkább a pöcsével szórakozna! Az elmeroggyant! Azt hiszi ezzel most nagyfiú, hogy esne ki az összes foga

UI: úgyhogy marad a privát CRC ;)

• Petryx
    A vicc az egészbe, hogy nem unja meg.

Mi régebben elég sokat toltuk a FarCry-t.
    Néha összeszoktunk röcceni egy kis nosztalgiára.
    Sok éves játékról beszélünk és mégis vannak olyan csalók a szervereken, akik már anno is fent voltak.
    B+ feljön a csírája és bottal szed mindenkit mint a picsa és élvezi. Egy órán keresztül mást nem csinál csak nyomja a jobb gombot és lő, mert minden mást megcsinál a hack, de ő élvezi.
    8-10 másik játékos szórakozását teszi tönkre, de neki tetszik.

A TDU-ban annyi előny van hogy legalább a free rideokat nem tudják annyira szétcseszni, mert átmész máshova, szétdobja a léjert és csá.
    De emlékszem amikor ts írta a reptér mögött placcon hogy a buzi gyerek kb egy órája mást nem csinál mint löködi a kocsiját.
    Soha nem fogom megérteni ezeket... de talán addig jó nekem, míg nem értem hogy mi a jó ebben.
  • Petryx
    Lenne egy olyan kérdésem azokhoz akik szoktak Club vs. Club meccseket tolni...

Ha VERSENYT megyünk másik klubbal, miért van az hogy nálam nem mutatja jobb oldalt a helyezéseket?
    Ha pontgyűjtő futamon megyünk, látom jobb oldalt hogy melyik klubnak éppen mennyi pontja van.
    De a versenyen nem látom hogy ki hányadik.
    Klubtársamnak ott van a pillanatnyi állás.
    Ezt hogyan lehet bekapcsolni? Sehol nem találtam.
  • gduck
    "A feltételes ellenőrzés is hülyeség, illetve nem elég,"

Természetesen csak kozmetikának gondoltam én is. Sajna a TDU1-ben is akkor szartam bele az egészbe, amikor a heverokkal századmásodpercekért küzdöttünk napokig, utána meg a hülye cheater irreális idővel megnyerte a versenyt.

Ez a ruszki pöcs is inkább a pöcsével szórakozna! Az elmeroggyant! Azt hiszi ezzel most nagyfiú, hogy esne ki az összes foga

UI: úgyhogy marad a privát CRC ;)
  • tomsolo
    Egyet értek.

Egyébként az ORC a beküldött CRCkből építkezik - melyik volt a legsikeresebb melyiken mentek a legtöbbet. Csak nem képzelitek, hogy van ott ember aki pályát építget és tesztel?

Így is évi ~150 pályát emészt fel ez az egész a részükről. Tyű...

Másrészről a pénz dolog tök hülyeség a játékban. Ha aktív pókeres vagy - és szerencsés - egy idő után nincs már mire elkölteni és tök idegesítő az egész. IMHO.

Az orosz gyerek kb 2-3 dolgot ismételget - csít szinten - a CRCkben és ezek kb kezdetek óta ismertek és a másik buzi gyerek a Sethioz anno a wikijében szépen le is dokumentálta hogy mennek ezek. Persze semmihez nem mertek nyúlni azóta se a program felépítésében, inkább olyan dolgokat tettek be amik inkább a normáli játékosoknak ártanak... Volt ugyan egy erőlködés, hogy megállítsák a hekkelt autók invázióját de ez inkább szánalmas, mintsem hasznos.

A feltételes ellenőrzés is hülyeség, illetve nem elég, mert ha csalni akarsz nagyon sok féle módon tudsz előnyhöz jutni és ennyi már bőven elég ahhoz hogy értelmetlen legyen maga a "versenyzés". (Plkisarkítva egy Camhack kikapcsolt apexxel is előny azokhoz képest akik semmi ilyet nem csinálnak. ) Ráadásul a feltételezés legtöbb esetben kivitelezhetetlen ha nem egyértelmű a pályavonal - én ezt már sokszor demonstráltam a szlalon vagy a rajt cél típusú átvágós pályákkal.

Egyébként sztem nagyon könnyű lenne megakadályozni kb az összes hekkelést már a kliensen is, nem vágom hogy miért nem teszik talán azért mert ahogy eddig is: inkompetens, szemellenzős barmok ezek.
  • gduck
    Jah még annyi:
    speeding verseny eredmény limit: leggyorsabb jármű sebessége
    verseny eredmény limit: leggyorsabb jármű sebességével mérve a távolság

Persze a csalást így se lehetne kizárni, de legalább ilyen gyomorforgató erdmények nem kerülnnének bele a toplistába. 2db feltétel basszus...
  • ATi0021
    Ennek az Official Racing Centernek semmi értelme nincs. Aki csalt az eddig is ott van és csal, szóval ennyit a varázslatos eszközükről.

Őszintén szólva ennek az egésznek az volt elvileg a lényege, hogy lehessen a játék végigvitele után is pénzt szerezni. De így továbbra is marad a 20ezres verseny vagy a kaszinó azoknak akik nem csalnak. Szerintem okosabb lett volna ha az ORC inkább Offline Racing Center lenne ahol mindenki egy adott időt megdönt megkapná az őt megillető összeget.
  • gduck
    Valószínűleg buherált a programja, így tud sok mindent megcsinálni. Mivel azt látjuk mi is, hogy a szerver szinte semmit se figyel :(

UI: bevezették ezt spiclis módszert, amitől hányok. Programozás helyett...
  • Petryx
    Azt nem értem hogy az ilyen csírák miért ennyire hülyék hogy 0:00-ás időt nyom be?
    Ha már csal, miért nem megy mondjuk egy brutál időt, és csal le belőle mondjuk két másodpercet.?
    Mert ennyi esze sincs, vagy mert direkt, pofátlanul szopatja az Atarit, mert elvileg Ez a csávó már bannolva lett. Hogy jön akkor vissza? Ugyanazzal a névvel?
    Vagy tud valami okosságot és ki sem tudják bannolni.