40335
  • buksee96
    na ts, hogy állsz, :D
  • tomsolo
    "Úgy nem tudod megoldani mint az NDD -t, csak hogy ne a memóriában turkálós megoldást kelljen használni, egy mód miatt meg a bioszban se akarok turkálni."

Dehogynem. Nem kel hozzá más csak feltörni a teljes SecuRomot. Mindjárt neki is állok.
  • Dj Tommy
    Akciós TDU2 itt , ~1800ft-ra jön ki az ára.
  • Bronx South
    Ami engem érdekelne ebből, valamivel erősebb headlights pl. mint ami a motoroknak van (egy kapcsolás), és a első hátsó lámpa ki be kapcsolhatósága (egy kapcsolás), mert ugye a köcsög franciák úgy gondolták hogy majd nonstop nyomom a light gombot. (Esetleg még az engine off ami érdekel.) Úgy nem tudod megoldani mint az NDD -t, csak hogy ne a memóriában turkálós megoldást kelljen használni, egy mód miatt meg a bioszban se akarok turkálni.
  • Stockbauer33 #35016
    Fejezzük(fejezd)be a motoros videót.Nem? :D Ha jó a szerver feljövök 7végén
  • tomsolo
  • Bronx South
    Csak most már Monster helyett ilyeneket.

• GerY5

• 0Diaz0
    Ez a TE érdemed!
    Te dolgoztál vele ennyit! Megérdemeled a dícséretet bőven! Nagyon ottvan mindegyik festésed!
  • icetihi
    Túl a 100.000-en, köszi mindenkinek
  • Bronx South
    Én abban bízok hogy eladják a faszba a nevet végre és lesz valami ebből a játékból.
  • cenobite
    Egy-két há'...!

Rendesen elcseszték, pedig nem kellene atomfiizikusnak lenni hogy működjön a rendszer....
  • mark0ba
    De basszameg, a játék mellé szerverszolgáltatást is vettünk, ilyet egyik szolgáltató sem engedhetne meg magának... Vagy, ha ilyen fos, akkor legyen átalakítva a játék olyanra, hogy magánhosterek csinálhatnak szervereket...
  • cenobite
    Mehet a halálfej meg minden...
  • cenobite
    Hello Atari!
  • cenobite
    R.I.P.
    Gonosz leszek, de remélem így marad, belépés nélkül, és talán valaki észreveszi hogy mit hagyott ki.
    Bár sztem kurvára nem. Ezt nagyon elkúrták...
  • Realdanee
    Mondom kicsit motorozok, ha már real life ban nem tehetem. Erre? Nem lehet belépni :S
  • cenobite
    Az utolsó mondat tetszik... Most felhívnám atariékat, hogy innen bantu-földről nem tudok bejelentkezni, mit tanácsolnálnak? Hahhh! Retardáld banda, legalább egy közleméynt adna ki, hogy mi van.
  • cenobite
    vagyis ez:

• cenobite
    Ilyenkor mi van?

• wollnerd #35000
    testdriveunlimited2.com is nem érhető...
  • cenobite
    Kösz atarifasztarisznya. nem tudok belépni. óóóóhogy.....
  • Stockbauer33 #34998
    Semmi extra csak a sok off.Nem a tied az offtopik?
  • FevaLas
    Xbox és PS3 megjelenés: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?t=65498
  • 0Diaz0
    Ott találkozunk..
  • Hungarykum
    Megyek én is (képzeletben)
  • Bencee7
    Hát ez nem akar összejönni :\
    Combined pedals-nál nincs pipa, mert ha be van pipálva, akkor a gáz is és a fék is Y axis lesz csak, nem lehet őket egyszerre használni.
    DXTweak-be pedig akármit állítok, nem megy, ugyanaz a probléma, alapállásban is fékez. Meg ha beállítom a játékban a pedált, akkor Stick 2 Backward mikozben Up-nak kéne lennie...
  • aronka98
    No nállam olyan a játék, hogy a térképen vannak játékosok. De az utakon meg vmikor botok, vmikor meg játékosok vannak. A játékosok mellé meg nincs oda írva hogy hányas szintűek.
  • Petryx
    Ha jól emlékszem a Logitech Profiler-ben a beállításoknál van valami olyasmi hogy "Combined pedals".
    Azt keresd meg és vedd ki a pipát, vagy ha nincs benne, pipáld be! :)
  • gduck
    Nekem akkor volt ilyen gondom, amikor a fékpedálom alapállapotban adott valami jelet. Így nem tudtam elindulni. Számomra a megoldás a DXTweak progi volt, mert ezzel be lehettett állítani az érzékelők tartományát ;)
  • Bencee7
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni tőletek. Van egy ősi Logitech Wingman FF kormányom, azzal toltam végig az első részt, most gépújítás után gondoltam végre elkezdek játszani a TDU2vel, de nem tudom fullosan összehangolni a kormányt a játékkal :\ Kanyarodás már jó, azt belőttem. Most az egyetlen gondom a fékezéssel van. Elsőre azt csinálta, hogy amikor beállítottam a játékban, a gázra "Stick 1 Up" lett beállítva, de a fékre "Stick 2 Backwards". A játékban gáz volt, kormány forgott, csak épp elindulni nem tudtam az autóval xDD Aztán átállítottam, most pedig ott tartunk, hogy ha pedálokat állítok, akkor gáz maradt "Stick 1 Up", de a féket meg nem is érzékeli. Gombbal meg nem az igazi fékezni :D

Találkozott már valaki ilyennel? Vagy tud valaki egy jó beállítást a kormányhoz?
  • Norby646
    Megoldódott. Beléptem az atari oldalra újra, be kellett írni az fh nevet és utána kiküldte...
  • Norby646
    Na ezer év után gondoltam belépek kicsit a tdu 2-be erre nem tudok belépni a játékba mert ugye meg kell változtatni a jelszót. Ha felmegyek az atari oldalára és megpróbálom megváltoztatni azt írja hogy nem jó a jelszó... Rámegyek hogy adjon újat, azt írja elküldte az email címemre amire 3 napja nem érkezett meg... Most értem haza, lecsekkoltam de semmi... Ötlet? Vagy írjak a support-nak?
  • koalika
  • cenobite
    Jóéjt Fiam! :D (Csicso)
    A házit csináld meg. Apa és Anya mennek aludni. (Legalábbis az ágyba....)
    Holnap kikérdezem a leckét lvl4-en!!
  • Bronx South
    DLC -t csak egyféle képen lehet adogatni, de nem a mentés átküldésével hanem az Atari account átadásával.
  • 0Diaz0
    Srácok! A megvett DLC-s cuccokat,átlehet valahogy adni?
    Mentés átküldésével esetleg? ( Érdeklődésképpen )
  • gduck
    A játékban az EDIT PROFILE opciónál tudsz jelszót változtatni. A régi jelszó használata nem ajánlott, mert ellopták a jelszavakat!
  • rusher4587
    Hogy érted, hogy a játékban is? A játékon belül nem kér tőlem jelszót, csak ha új online profilt akarok készíteni (töröltem a savegame mappát), de ha ott az új jelszóval csinálok is egyet, a régiek ugyan úgy nem működnek, ha a playerdata filet írom felül, akkor meg corrupted savegame-el kidob.
    Amúgy megoldódott a dolog úgy, hogy újra megváltoztattam a jelszót a tdu2.com-on a régi jelszóra, most már működnek a régi mentések! :)
  • Bronx South
    Én is ott változtattam meg, utána gond nélkül beengedett.