40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
rusher4587 #34978 Pontosabban a testdriveunlimited2.com-on, de hát az ugyan az, ha jól tudom. De akkor ezek szerint nektek gond nélkül működnek a régi mentések... -
rusher4587 #34977 Az atari accountom jelszavát -
#34976 Hol változtattad meg a jelszót ? -
rusher4587 #34975 Sziasztok! Nahát, nagy meglepetés volt a DLC 2, gondoltam, gurulok is egy kicsit a motorokkal, erre nem tudom használni a régi mentéseimet, bejelentkezésnél azt írja a játék, hogy nem tud hitelesíteni, ellenőrizzem a jelszavam. Megváltoztattam a jelszót, mert a régi tényleg nem működött (nem tudom, hogy miért), de most is ugyan ez a helyzet a régi mentésekkel, viszont új profilt tudok csinálni, azzal megy minden szépen, de hát ki f*szomnak van kedve újrakezdeni! Tudtok erről valamit, nálatok is van ilyen gubanc? -
MrBalee #34973 Basszus... Kibontottam a játékot és most nem engedi, hogy belépjek... Szóval elindítom az UpLaunchert és kijön a játék 1 másodpercre után eltűnik.. valaki tudna segíteni ? vagy valakinek ismerős?
MrBalee -
#34972 Hopsz, az egykerekezős versenyről elfeledkeztem :( Már vége van? -
#34971 Off topik. -
MrBalee #34970 Légyszíves valaki válaszolna? -
MrBalee #34956 Valaki tudna segíteni ? A kibontás-nál ugye előszőr kettő katt a "key"-re azután meg mire kell ?
Légyszíves válaszoljatok !
Válaszotokat várom-és előre köszönöm!
Üdv: MrBalee
-
HUN BECSEHELY #34955 Üdv
Ferrari GT Thrustmaster Kormány eladó.PC-hez,és PS3-hoz.Garanciás.Érd.Nálam
-
MrBalee #34915 Tisztelt Társaság!
Üdv ! Új vagyok a játékba. Valaki eltudná mondani, hogyan kell kibontani a játékot? Hogy más fajta kocsikat, mint például az Audi A8L W12 -t a játékba tudjak rakni ?Mert ez a kedvenc kocsim szóval ... Előre is köszönöm a válaszokat ! :)
Üdvötlettel:MrBalee -
#34914 hmm ezt a stringet most találtam:
"You must be aware of the following:
This driving mode is not "official". It has been implemented to offer you the occasion to drive dream cars with simulation settings.
The main changes are the tire grip and the braking distances.
While some adjustments have been made, the game has not been finely tuned with this option. This means some gold cups can be very difficult, if not impossible, to win.
You will be disadvantaged if you race against a player using the normal driving mode.
Note that the Driving Aid, Sport, Hypersport and Off options can still be activated to provide you more track control help..." -
#34910 Na meg még azért vagyok kíváncsi, mert nagyon vártam az NFS Worldöt is, majd mikor kiadták nem hittem el hogy lehet akkora szar. Egyszerűen vicc hogy a 12 éves hülye gyerekeknek gyártanak játékot PC -n, pedig ez pont fordítva, konzolon kéne jellemző legyen. -
buksee96 #34904 nálam eddig tudtam úgy játszani hogy csak botok voltak de most megállt az egész és nem enged játszani mert valami olyat ír ki hogy TDU 2 server is not avalible. try again later TDU2 server -
#34903 konkrétan ujrainditották és most már megy minden -
dingi dongi #34902 Szarakodik a szerver megint -
#34901 Hát nállam szarakodik a szeró: a térképen van kb. 5 játékos. De az utakon csak botok vannak! -
Hungarykum #34900 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mozilla nem engedi, de az IE enged mindent elküldeni. Tudja vki mit kell engedélyezni hogy a Mozilla is elküldje privátban a csatolt fájlt? -
Hungarykum #34899 Az miért van hogy privátban semmilyen fájlt nem tudok elküldeni senkinek?
Ha a fájl méret 1MB vagy kisebb, még azt sem küldi el.
Tölt rajta 1 évig, aztán kiírja hogy: "Próbáld újra a kapcsolat megszakadt / alaphelyzetbe állt"
Ha 100x próbálom, akkor is ugyan ez a baja.
Valami ötlet mi a ........ van vele? -
Hungarykum #34898 Akkor minden fasza
Szerintem már nincs olyan amin meg kéne lepődni -
#34897 roftl
ledobott felmegyek, erre egy ismeretlen embert aki nincs is a barátlistámba mutat barátként hogy online -
#34896 i-knyazev.ru -
#34895 TS!
Tudnál adni a DLC2-ről egy linket nekem? ( Azaz hogy honnan lehet gyorsabban letölteni. ) thx! -
#34894 megy minden -
#34893 " Just a heads up, TDU2 for PC and PSN are currently experiencing some server issues. We are working on a fix and should have it squared away soon! " <--- from tre'book. -
#34892 Naigen, most igy a f.sz rosszabbik felén vagyunk, de legalább tényleg megvannak az autók..
Warezkérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Haverom letöltötte ezt a játéknak kevésbé mondható dolgot, és elakarja inditani offline.. mert nekem online ment normálisan,de az másdolog..
Crackelni kell ugyanúgy?
Van vmi wareznek tökéletes serial? vagy valami.. Danke a segitséget! -
#34891 Offline gyakorlatilag megszűnik létezni ez a játék számomra. Egyedüli vonzereje az bizony az online móka az ismerősökkel. -
#34890 Cseszheted az offline-t, ha mondjuk íppeg online akarsz menni, és online vannak dolgaid. Az természetes, hogy az addig megszerzett cuccaidad nem "kobozzák el."
Amúgy meg -szerintem- egy mentés és nem kell parázni . De én biztos buta vagyok...
Na jó, addig Gran Turismo.... -
#34889 Az azért szerencse hogy úgy oldották meg hogy offline is lehessen menni, legalább a verdáim nem vesznek kárba. -
#34888 -
torpe12000 #34887 Nem megy a www.tdu2.com meg a www.atari.com se. Lehet valamelyik elbocsatott programozo vitte a szervert is magaval -
heky #34886 Jah nálam is ez a szitu.. -
#34885 Nálam is a launcher már hibát jelez. Piros vagyok és csak offline-ban engenne indítani.
[irony]Jó lesz ez, köszönjük.... [/irony] -
heky #34884 Pazar -
#34883 Nálam csak sima PC van
Komolyra fordítva a szót: tegnap óta szarakodik a szerver. Jelenleg is szar :( -
heky #34882 Nálatok van szeró?? -
#34881 Igen, ott volt a gond, hogy borítékban érkezett, nem csomagban... felis tépték..
Amúgy Magyar Posta ajándékcetlije volt becsúsztatva ajándékként az zacsiba(amikor újracsomagolták)
és azt írták benne,meg a levélre is hogy az országba sérült csomagolással érkezett, ha valami gondom van akkor hívjam fel őket, és megpróbálnak segíteni,de ott állt a kis cetlin hogy a károkért felelősséget nemvállalnak ( és nemis fizetnek ) tehát..
Mindegy.. tanultunk belőle.. ,meg a most épülő konfigomhoz már nemis lenne jó :D -
#34880 Én a Magyar félre tippelek, UK -ban még a droid csomagkezelő is keres annyit hogy nem szorul rá arra hogy lopjon. -
#34879 Nem tudom hogy működik ez igazából, legyen az pc alkatrész, modellautó, egyéb kellék akár külföldről, eddig nekem mindent futár hozott. De ha jól tudom a nagyobb dobozokat a postánál se fenyegeti veszély ha jól le van zárva, csak a boríték az a kategória amit könnyű felbontani és kilopni a tartalmát, kivéve ha a kezelés módja meg van fűszerezve pár extrával a feladásnál, talán érdemesebb valamivel többet költeni de az biztosan megérkezik. -
#34878 Már átvettem.. vagyis,akkor átvettem egyből.. ezvan. Ingyen volt végülis.. valszeg UK-ban bontották fel mellesleg..
De mindegy. Ha valakinek kell, szól,és szivesen odaadom...