40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#35310 ILYET akarok a szobámba! -
#35309 Én is fáradt voltam, ráadásul egyszer se jött jó lap XD -
#35308 szevasztok skacok
egy kis off az előttem szólokhoz
a Forza Horizont én is kegyetlenül várom,mert már az összes részét kijátszottam Classic és 360on is a Forza sorozatnak
a Most Wanted meg szerintem ha olyan lesz mint a videóban láttam akkor sajnos el fogja veszíteni az igazi élményét,hiszen nincs benne átalakítási mód,csak sima mezei széria kinézetű verdákkal fogjuk nyomni ami nekem már most sajnos boldogtalanná tesz,hiszen a Most Wanted az NFS sorozatból a kedvencem volt és még mindig játszok is vele.
de kiderül majd November 1-jén mikor megjeleni Európában a játék.
ON -
#35307 5.-ik lettem :) Lehetett volna jobb is csak szörnyen álmos voltam és a pókerrel eddig is az volt a bajom, hogy túl hosszú és vontatott.
Azért örültem, hogy szófosó spanyolt kinulláztam egy blöffel. :D -
#35306 -
#35305 faszérkell megtörni a csendet -
#35304 Amúgy meg 1 vagy 2 lemez.. :D
najó elvétve van 4 is.. de mire való a HDD -
#35303 Itt azért egyenlőre ( koppkopp ) közülünk még nem játszanak sokan xboxal.. pár embernek van talán... :-)
Amúgy meg,egyenlőre énis az ő oldalukon állok.. amig oké volt a szerver,meg a tdu addig volt értelme a rá kiadott pénznek... mostmár hülyének tartom magam,hogy fizettem érte.. -
#35302 Elvarázsolta őket az xbox, nem győzik az egy játékhoz való 4-5 lemezt berakosgatni. -
#35301 Ennyire kihalt lett a TDU2?! -
#35300 Egész USA-t, sok meló lenne megcsinálni.. és beteg ötlet is.. északon hóval.. délen, FL-ben homokos tengerpartokkal.. la-ban szintén tengerpartokkal.. jólenne! -
#35299 Találkozzunk.! -
Entex #35298 Akkor ott találkozunk :) -
Hungarykum #35297 Kár hogy nem lesz benne az egész U.S.A.
A Route 66 Chicago-tól Los Angeles-ig megcsinálva, mint a valóságba. Nem lenne rossz, de azért Colorado sem lesz kicsi. -
Interstate 95 #35296 Nekem már totálisan el ment a kedvem a TDU2 -től látva hogy nem hülyéknek csinálják a Horizon-t, autó fanoknak készül és nem idióta kockáknak, és ez hozza a különbséget. Én részemről túl léptem már ezen, a topikjában folyamatosan jönnek az új infók, szerintem itt már ne offoljunk. Szerintem lesz még pár open world autós játék a jövőben, amiben első a driving experience, és csak is utána jön a feature. -
#35295 +1
Amúgy,minden álom valóra válik egyszer.. jobb esetben.. és ilyen téren ez a lehetőség a Horizon-t nézve, abszolút bennevan a pakliban.. -
#35294 Sziasztok nálatok most akkor működik a játék csak mert nálam azt írja, hogy a szerverek nem elérhetők ha valaki tud segitteni, miért nem müködik nálam az légyszíves írjon. Előre is köszi. :D -
Entex #35293 Forza 4 16 layeres, szóval ez evidens, szerintem.
bpeti72, talán lekéne venni a PS3 szemüveget..
Ha meg le van modellezve egész Colorado akkor epic win lesz, Route 66, egyszer azon végigmenni, valami muscle car-ral.. hmm.. egy álmom válna valóra :) -
falloutfan #35292 helo :) van most olyan magyar klán ami aktívan versenyzik ? csak mert újra feltettem a játékot aztán jólenne csapatban játszani
-
#35291 teis.. haver is vett boxot ( megint ) és nekem még nincs meg.. azthiszem mostmár tényleg megkéne venni.. -
#35290 Jah.. :)
De itt legalább adnak a játékra.. :) -
#35289 A Forza Horizont én is várom. Eddig csak hallottam a játékról, nem tudtam hogy pl. fog játszódni. Én már megkaptam az Xbox-ot a szülinapomra.:P
Arra is vagyok kíváncsi hogy mekkora lesz egy layer. 8 playeres? 16 playeres? -
Interstate 95 #35288 Igen és ? A grafika + a modellek ugyan azok, annyi a változás hogy az eddigi műsort egy open world játékba ültetik bele. -
#35287 Nem kéne összehasonlítanod ezt a két autót. Ez a Ferrari egy legenda és itt a legendát kell megfizetned nagyrészt, nem az autót. Az ss meg csak egy ss számomra, majd 50 év múlva az is legendás lesz, talán. -
#35286 Ez nem ugyan az a játék, ez a Forza 4. -
#35285 Még nem késő szemészetre menned
UI: mindig elcsodálkozom, hogy egy 7 éves ATI VGA + 512MB RAM ( nem 4 giga vazze!) csodákra képes :D -
mark0ba #35284 jah, de a Super Sport-ot kipróbálták azért 400 felett :D Mondjuk az még mindig olcsóbb :D -
#35283 Ez annyiban nem igaz, hogy ők ki próbálták volna szívesen, csak hát nem volt biztosító aki fedezte volna ha valami kár történik.
-
#35282 De ahogy most olvasom, Colorado-t teljes egészében megcsinálták.. megcsinálják.. -
#35281 Csak legyen tényleg open world-os.. akkor tényleg jó lesz.. akkor lenne értelme live-n tolni.. -
Interstate 95 #35280 LOL ? NFS Underground grafika: http://youtu.be/7BTo-Wzdong -
#35279 Ennek kb olyan a grafikája mint a NFS Underground nak. -
Stockbauer33 #35278 +kaptam.Hát a boxon több a szín.Nemrossz.Pc-n mégis tutibb. -
#35277 Énnekem meg maradt a ticketsafe 5. hely :D
UI: küldtem a linket ;) -
Stockbauer33 #35276 3ik lettem
3 6 -
Interstate 95 #35275 A demo videóban frankón megmondja a csávó hogy a terület a valódi Coloradonak megfelelő lesz. Az kérem szépen 451 km E-W irányban, 612 km pedig N-S irányban. Kegyetlen végzet ez a TDU2 -nek, ráadásul a Most Wanted -ről közbe kiderült hogy az is "open world" lesz. -
Interstate 95 #35274 Agyalok ezen én is, mert Forza 4 fizikával egy ilyen játék mindent visz.
Arról nem is beszélve hogy a helyszín Colorado állam, ha méretarányosan csinálják meg közel valós úthálózattal, akkor majdnem 3x akkora lesz mint Oahu. Éjszaka a 66 -os úton a semmi közepén, Ford Gt -vel 300 km/h felett... nagy a vonzerő ! -
Entex #35273 Már vagy 10x megnéztem a videót, nem bírok betelni vele. Megvárom a megjelenést és ha tényleg hozza azt a hangulatot mint itt a trailerben akkor adok egy 3. esélyt az xboxnak :D (1. Forza3 2. Forza 4 miatt) -
Stockbauer33 #35272 Off
még 1 öreg drága fos
on és abbahagytam az offolást -
Interstate 95 #35271 Semennyire. Egy open world világot hozzá se hasonlíts egy akció játékhoz, de a TDU2 -höz nyugodtan hozzá hasonlíthatod. Forza Horizon névvel jön ki most októberben az a játék, amit mi TDU2 cím alatt vártunk tavaly. Ha nem only Xbox -ra jelenne meg talán nem is lennék mérges, de így alaposan felbasz a dolog, főleg ha rágondolok a TDU2 -t övező sztorira. Hányinger !