40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#35351 Fura így visszanézni. Mikor anno először játszottam a Duellel, hatalmasan jó grafikának számított ez -
koalika #35350 -
Gyimbow #35349 sorry kicsit off de egy kis történelem:D : TDU történelem -
Interstate 95 #35348 Ha az időm és az univerzum is úgy akarja, holnap (06.17) kidobom a biker videómat.
Csak azért írom mert volt aki kérdezte hogy mi van, a készítésnek a lendületét visszavetették egyéb nem ide tartozó problémák, továbbá elfogytak a segítőkész emberkék, ez van. -
koalika #35347 Haha, persze hogy szeret Téged..... szegény nagy hirtelen nem tudott mit mondani amikor megkérdeztem Tőle hogy ő az Emma? De az a fontos, hogy már rájöttünk, és csakis ő tehet róla. Elárulta magát -
Stockbauer33 #35346 Hatalmas nagy gratula bajnok :)
Kép1
de azért szeret 1 kicsit :)))) -
koalika #35345 Stoki, feladat teljesítve. Neka második lett! , most egy picit gonosz voltam hahaha -
#35344 A dlc2 már régebben jött. -
#35343 Énis erre tippeltem. -
Interstate 95 #35342 Az utolsó release dátum jún. 6 volt, PS3 -ra. (Úgy tudom hogy rendre kijött.) -
#35341 Vagy konzol... Vagy konzolra is kint van már a dlc2? -
Interstate 95 #35340 Semmi. Megtévesztőre változtatták a fejléc képüket, reklám fogás. -
#35339 mi ez az új dlc kiírás FB-n?
-
Tuningtrabi #35338 Hali!
Ha gondolod szívesen adok neked. -
#35337 Így -
#35336 jah.. vagy pl Stocki! Nekemis ő segített mikor elkezdtem a játékot, és örök hálám neki!
Nagyon normális,és fair ember! Ő szerintem segít nekedis szivesen,ha megkéred szépen! -
#35335 Ez a használt autós téma hogy működik? -
#35334 Használt autósnál viszonylag gyors és kockázatmentes, vagy Poker lvl4, vagy kérj valakitől akinek sok van (nagy pokeresek pl. Koa ). -
#35333 Köszönöm szépen ezeket a fantasztikusan poénos válaszokat. Vajon a TDU2 fórumban, milyen pénz szerzésre lehet gondolni? -
#35332 Élőbe? Dolgozz.. avagy go to Vegas, and just playing ;)
TDU-ba? Versenyezz / menny be a kaszinóba és pókerezz,vagy rulettezz.. :) -
#35331 Keríteni kell egy zsíros állást. -
#35330 sziasztok
Hogyan lehet minél gyorsabban sok pénzt összeszedni? -
Stockbauer33 #35329 A Lola az menthetetlen :D. 444 win(nocomment).Egy jófej lengyel srác és ennyi.Leszar mindenkit és nem ugat vissza v nem arcoskodik mint az Emma.Az Emma egy spanyol csaj.Meg is látszik h 1 idiota hgomba.Az egész abból indultki h 1 asztalnál ültünk/Csicso,Kenobi,Koa/ és hát chat party volt.Szartunk a játékra.A végére még bentmaradt velünk az Emma és amikor kiesett oda fittyentett egy (puta madre) elég irritálo irást.Ha vki a top 2ik akkor nehogy elküldjön az anyámba mert 4 magyar ellen nem nyer.Azt tudtuk h csal csak nem tudjuk h hogyan .Na ez a combo miatt rágtamberá.Cheat meg a puta madre.
Top list
7777
Govorok Tudom h kedveled Govorokot :).Tegnap csak all in napja volt.Na le is hámoztunk rola 8 milliot
Kép1
Kép2 -
jani34 #35328 stoki én Emma pártján állok, de ezt tudod) Ha cheaterről beszélünk akkor inkább lola az -
#35327 És sose szokott kilépni, amikor látja veszít 1mp alatt eltűnik az asztaltól (mintha kirántaná a hálózati madzagot) ! -
mark0ba #35326 fuking? :D az jóóó -
Stockbauer33 #35325 A nagy kurva anyázások között azért irtam a Carlo-ak h ez a k.g spanyol pár hete még 5ik volt most meg 2nd.Na akkor megint kuss.Nocomment -
Interstate 95 #35324 -
koalika #35323 Elhittem Stock, csak megdöbbentem hogy ennyien Emma pártján vannak. Mert a múltkor még Hery sem értette hogy tudott ilyen hamar második lenni. Olyan gyorsan halad felfelé mint Lola ha játszik. De hát ez van.. és komolyan az az érdekes, hogy ahányszor játszok vele, mindig kiesik. Akkor mikor nyer? -
Stockbauer33 #35322 Nem hitted el Zsu h képetkértél?
Emma1
Emma2
Emma3 -
#35321 Tetudod.. :-)
Én zsírozgatom az enyémet már.. csak 1 ember tartozik mostmár, egy bizonyos összeggel.. és ha az megjön ( ami jövőhét kedd-szerdán már a kezemben lesz ) akkor én már túl leszek ezen.. onnantól gyűjtögetnem kell csak a dvd-ket.. plusz venni 1 HDD-t is. -
#35320 Nem-nem! Kibaszott hasznos volt koptatni a billt, mert végigpróbáltam mindent amit írtatok, de hát sajnos eredményre nem jutok.
Amúgy meg melóztam ezerrel, nem nagyon értem rá fórumozni -
#35319 Áhh sikerült köszi!!! -
#35318 Gondoltam hogy erre mozdul valami Most elkezdtem gondolkozni, hogy veszek a PS mellé egy Xbox-ot?
-
dingi dongi #35317 sziasztok
-
#35316 -
#35314 :DDDDD -
#35313 ALT+ENTER ;) -
#35312 erre sajnos nincs megoldás ha nagyon zavar akkor vágd körbe -
#35311 Sziasztok! Segitene valaki hogy kell full-képernyőre tenni? Alapbol nem azon volt, és igy elég rossz (eredeti játék)