40335
  • icetihi
    Ts! Első a profit.
  • tomsolo
    persze úgy is lehet nézni hogy semmi mást nem védenek mint a saját zsebüket és szarnak ezek a userekre :)))
  • tomsolo
    Minden megy ami eddig, sőt még az újabbak is. Sztem főleg a DLC csalásokra gyúrtak rá meg pár nyilvánvaló verseny csaló bugra.
  • Stockbauer33 #35516
    Jó képek

Pár tőlem

kép1

kép2

1ből megb..tam az alfa gecit

tipikus csontozás

vágóhíd

nc

mert pro a pókerünk :D

• gduck
    Ja, második lettem :)

Nálam is a vicces osztó volt szolgálatban

[URL=http://www.sg.hu/galeria/1159627903/11596279031340648703.jpg]Az "angyal" :D[/URL]

Minden pénzemet elnyerték, már csak Herbie maradt nekem :)
  • GerY5
    Meg is érdemled, teeee, te csaló texmodder!!!

• icetihi
    4 fagyás az elmúlt fél órában....
  • icetihi
    Bejárom én neked Nissan GTR-el is
  • Norby646
    Ma ismét beléptem...

Na mind1 azért sikerült kb 1 órát ingame töltenem. Elég is volt... :D De örömmel tapasztaltam hogy egy subaru impreza-val gyakorlatilag bármilyen terep bejárható... :P

• Angela147GTA
  • tomsolo
    Azt nekünk írta, miután kiderült hogy a kis köcsög is megpróbált hekkelgetni ezt azt (pl a TDU2 csetet) :D

(Google cacheben megvan még a linkben.)
  • Stockbauer33 #35507
    De kár Zsu h kiestél :(

előzmény

örültem h a bunko Lucy nyer :D.De nem ))

a super pro poker kidobta ezt.Gondoltam itt mind a kettönknek full-a lesz.

Ghostfej ráhivott 1 milliot mondom oké.Erre benyalom ezt

ez jo kis meccs volt

Estére próbálj összehozni legalább 2 előnyt
  • Hungarykum
    Nem tudom akkor. Mikor bekapcsoltam vele valamit (nem tudom mit :D) akkor egyből kiírta hogy Cheater Detected. Mass Drivert akarom valahogy megcsinálni, de annyira nem értek hozzá. Nézegetem a memóriát de, azt sem tudom hol keressem :D
  • GerY5
    A kis féreg...
    Ahogy elnézem amúgy, már régebben is meggyűlt a baja TDU2 fórumon, csak el kell látogatni a blogjába...
  • Stockbauer33 #35504
    1xüen nemérzem jólmagam ha egy ilyen rasszista bunkó magyarázza h mi a helyzet szlovákiába.És ezt megteszi velem minden esetben.Holott ahogy a nagyok mondják csak lekell ásni 15-20 centit bárhol szlovákiába mi ott vunk mindenhol.Az h jön nekem a Fico-s müsorával az engem nagyon irritál.Tegnap volt 2 második helyem(iszonyat erős lapokkal vesztettem piti egy pár ellen pl 44 )és egy harmadik hely.De hogy a Japán Version az a tehetségtelen poker droid lecsontozott 8millioról a szerencséjével az betette a kaput.2 hónapja leraktam a cigit így maradt végig az ordibálás meg az asztal csapkodás pedig de jól jönne az ilyen stresszes helyzetekbe 2-3 szál pailmail.Viszont hallottam h te 2ik lettél .Irigylem a türelmetek
  • tomsolo
    Mikor nyitottam még nem vette le. Utána rögtön. :)))
  • GerY5
    Láttam...

Onnantól, hogy ő levette a neveket, ez tényleg nem több, mint trollkodás, így végtére mégis csak ő győzött feletted.
  • tomsolo
    Én azért nyitottam neki egy topikot is, nehogy feledésbe merüljön. :)
  • GerY5
    Igen, megüti.
    Az aláírásából kikerült az a bizonyos hazug mondat, a helyét ez vette át:

"Its just a shame that TDU2 forums are over-run with TROLLS!"
  • GerY5
    Remélem pisimaradat megüti a guta, hogy nem tud többé nyilvánosan visszatrollkodni. :D
  • gduck
    Kár hogy tegnap leléptél, hamar kihullott a férgese. Én ilyeneknek fel se veszem amit mondanak, elszáll a fülem mellett.
  • tomsolo
    dehogynem lehet
  • Stockbauer33 #35496
    De nyertél megint .Na ilyet még 50-et
  • jani34
    köszi Stoki) mégegyszer nem segítek Lucynek. jól megizzasztott a végjátszmában
  • koalika
    Köszönöm Stocki, nagyon figyelmes vagy!
  • icetihi
    Amit átdobtál, simán jó.
  • Stockbauer33 #35492
    Gratulálok Zsu .Neked is Janesz
  • Hungarykum
    Festő feloldást és az NDD-t nem érzékeli az .exe-ben úgy tűnik.
  • Hungarykum
    Már a CE-t sem lehet használni. Játék közben megnyomtam egy opciót amit beállítottam próba képpen és egyből kiírta hogy Cheater Detected.
  • jani34
    valaki bad company 2-zik esetleg?
  • icetihi
    Hát akkor lőjjél már át egyet angliába
  • GerY5
    Nem igazán bízom CM dolgaiban, régebben legalábbis nem voltak épp a legjobban felhasználói szempontból a dolgai. Akkor fuppa kilőve, nem tudom, pontosan mit kell csinálni vele, csak sejtéseim vannak....
  • tomsolo
    Én Sniper Elitezek mostanában, de CM állítólag lefrissítette már.
  • GerY5
    Jaaaa.... engem csak az érdekelne, hogy a fuppát milyen lépésekben kell frissíteni (autókonfig + ghost).
  • tomsolo
    CE
  • GerY5
    Forrását?!
  • tomsolo
    Megmondom őszintén, nem akartam már TDUzni többet, de ha ezt a sárga pisa madarat nem basszák ki az official fórumról, kirakom az összes cuccomnaka forrását.
  • Interstate 95
    Ez komoly... Pár külföldivel dumáltam arról hogy mekkora vicc már hogy tavaly június óta képtelenek ezek a majmok fixálni az ATi kártyákon jelentkező lagot, erre nem basz úgy ki a layerből a szerver hogy se ki, se be tíz percen keresztül ?! Ezért a kibaszott játékért korábban windowst telepítettem újra, kipróbáltam a kúrva isten driverét is, de nálam most végérvényesen betelt a pohár, ennyi volt, további kellemest.
  • 0Diaz0
    mert akinek kell,az MEGVESZI ! Kész!
  • 0Diaz0
    Ember. Nem akarlak megbántani.. De egy személyes kérdés..
    TE ÉRTELMI FOGGYOS VAGY?! AHOZ HOGY JÓK LEGYENEK A DLC JÁRMŰVEK V-E-D-D-M-E-G-Ő-K-E-T

NEM HACKEL.. NEM CHEATTEL! PÉNZZEL!