40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#35520 Ts! Első a profit. -
#35518 persze úgy is lehet nézni hogy semmi mást nem védenek mint a saját zsebüket és szarnak ezek a userekre :))) -
#35517 Minden megy ami eddig, sőt még az újabbak is. Sztem főleg a DLC csalásokra gyúrtak rá meg pár nyilvánvaló verseny csaló bugra.
-
Stockbauer33 #35516 Jó képek
Pár tőlem
kép1
kép2
1ből megb..tam az alfa gecit
tipikus csontozás
vágóhíd
nc
mert pro a pókerünk :D
-
#35515 Ja, második lettem :)
Nálam is a vicces osztó volt szolgálatban
[URL=http://www.sg.hu/galeria/1159627903/11596279031340648703.jpg]Az "angyal" :D[/URL]
Minden pénzemet elnyerték, már csak Herbie maradt nekem :) -
#35514 Meg is érdemled, teeee, te csaló texmodder!!!
-
#35513 4 fagyás az elmúlt fél órában.... -
#35511 Bejárom én neked Nissan GTR-el is -
#35510 Ma ismét beléptem...
Na mind1 azért sikerült kb 1 órát ingame töltenem. Elég is volt... :D De örömmel tapasztaltam hogy egy subaru impreza-val gyakorlatilag bármilyen terep bejárható... :P
-
#35509 -
#35508 Azt nekünk írta, miután kiderült hogy a kis köcsög is megpróbált hekkelgetni ezt azt (pl a TDU2 csetet) :D
(Google cacheben megvan még a linkben.) -
Stockbauer33 #35507 De kár Zsu h kiestél :(
előzmény
örültem h a bunko Lucy nyer :D.De nem ))
a super pro poker kidobta ezt.Gondoltam itt mind a kettönknek full-a lesz.
Ghostfej ráhivott 1 milliot mondom oké.Erre benyalom ezt
ez jo kis meccs volt
Estére próbálj összehozni legalább 2 előnyt -
Hungarykum #35506 Nem tudom akkor. Mikor bekapcsoltam vele valamit (nem tudom mit :D) akkor egyből kiírta hogy Cheater Detected. Mass Drivert akarom valahogy megcsinálni, de annyira nem értek hozzá. Nézegetem a memóriát de, azt sem tudom hol keressem :D -
#35505 A kis féreg...
Ahogy elnézem amúgy, már régebben is meggyűlt a baja TDU2 fórumon, csak el kell látogatni a blogjába... -
Stockbauer33 #35504 1xüen nemérzem jólmagam ha egy ilyen rasszista bunkó magyarázza h mi a helyzet szlovákiába.És ezt megteszi velem minden esetben.Holott ahogy a nagyok mondják csak lekell ásni 15-20 centit bárhol szlovákiába mi ott vunk mindenhol.Az h jön nekem a Fico-s müsorával az engem nagyon irritál.Tegnap volt 2 második helyem(iszonyat erős lapokkal vesztettem piti egy pár ellen pl 44 )és egy harmadik hely.De hogy a Japán Version az a tehetségtelen poker droid lecsontozott 8millioról a szerencséjével az betette a kaput.2 hónapja leraktam a cigit így maradt végig az ordibálás meg az asztal csapkodás pedig de jól jönne az ilyen stresszes helyzetekbe 2-3 szál pailmail.Viszont hallottam h te 2ik lettél .Irigylem a türelmetek -
#35503 Mikor nyitottam még nem vette le. Utána rögtön. :))) -
#35502 Láttam...
Onnantól, hogy ő levette a neveket, ez tényleg nem több, mint trollkodás, így végtére mégis csak ő győzött feletted. -
#35501 Én azért nyitottam neki egy topikot is, nehogy feledésbe merüljön. :) -
#35500 Igen, megüti.
Az aláírásából kikerült az a bizonyos hazug mondat, a helyét ez vette át:
"Its just a shame that TDU2 forums are over-run with TROLLS!" -
#35499 Remélem pisimaradat megüti a guta, hogy nem tud többé nyilvánosan visszatrollkodni. :D -
#35498 Kár hogy tegnap leléptél, hamar kihullott a férgese. Én ilyeneknek fel se veszem amit mondanak, elszáll a fülem mellett. -
#35497 dehogynem lehet -
Stockbauer33 #35496 De nyertél megint .Na ilyet még 50-et -
jani34 #35495 köszi Stoki) mégegyszer nem segítek Lucynek. jól megizzasztott a végjátszmában -
koalika #35494 Köszönöm Stocki, nagyon figyelmes vagy! -
#35493 Amit átdobtál, simán jó. -
Stockbauer33 #35492 Gratulálok Zsu .Neked is Janesz -
Hungarykum #35491 Festő feloldást és az NDD-t nem érzékeli az .exe-ben úgy tűnik. -
Hungarykum #35490 Már a CE-t sem lehet használni. Játék közben megnyomtam egy opciót amit beállítottam próba képpen és egyből kiírta hogy Cheater Detected. -
jani34 #35489 valaki bad company 2-zik esetleg? -
#35488 Hát akkor lőjjél már át egyet angliába -
#35487 Nem igazán bízom CM dolgaiban, régebben legalábbis nem voltak épp a legjobban felhasználói szempontból a dolgai. Akkor fuppa kilőve, nem tudom, pontosan mit kell csinálni vele, csak sejtéseim vannak.... -
#35486 Én Sniper Elitezek mostanában, de CM állítólag lefrissítette már. -
#35485 Jaaaa.... engem csak az érdekelne, hogy a fuppát milyen lépésekben kell frissíteni (autókonfig + ghost). -
#35484 CE -
#35483 Forrását?! -
#35482 Megmondom őszintén, nem akartam már TDUzni többet, de ha ezt a sárga pisa madarat nem basszák ki az official fórumról, kirakom az összes cuccomnaka forrását. -
Interstate 95 #35481 Ez komoly... Pár külföldivel dumáltam arról hogy mekkora vicc már hogy tavaly június óta képtelenek ezek a majmok fixálni az ATi kártyákon jelentkező lagot, erre nem basz úgy ki a layerből a szerver hogy se ki, se be tíz percen keresztül ?! Ezért a kibaszott játékért korábban windowst telepítettem újra, kipróbáltam a kúrva isten driverét is, de nálam most végérvényesen betelt a pohár, ennyi volt, további kellemest. -
#35480 mert akinek kell,az MEGVESZI ! Kész! -
#35479 Ember. Nem akarlak megbántani.. De egy személyes kérdés..
TE ÉRTELMI FOGGYOS VAGY?! AHOZ HOGY JÓK LEGYENEK A DLC JÁRMŰVEK V-E-D-D-M-E-G-Ő-K-E-T
NEM HACKEL.. NEM CHEATTEL! PÉNZZEL!