40335
  • icetihi
    Ezért laggotál tegnap annyira....
  • 0Diaz0
    Széép!
  • GerY5

A metálfény "hackolt", ofcourse... ;)
  • tomsolo
    nem kéne hackolni :F
  • wollnerd #35558
    Kevés RAM, vagy HDD probléma.
  • aronka98
    EJJHA! beszakadt a föld vagy mitörtént??
  • Hungarykum
  • icetihi
    Hát persze, hogy csaló vagy, olyan sl65-el, ami neked van.....
  • 0Diaz0
  • GerY5
    (Aztán meg ugye G27-ről is leszoktam, TDU2 tekintetében legalábbis...)
  • GerY5
    Kezdetektől fogva irtópocsék az FFB. Én még béta alatt rászoktam arra, hogy lehúztam G27 FFB-jét 0-ra profilerben...

#35549:

Wireless cuccoknak van egy ilyen hátránya ;)
  • Norby646
    :DDD Jogos...
  • Norby646
    Én úgyemlékszem mintha régebben egy kicsit jobban működött volna az ffb mint most. De lehet rosszul emlékszem. Most szinte semmit sem érzek menetközben... Gondolom ha a logitech profilerben állítgatnám biztos kicsit lehetne javítani rajta. Na mind1 majd kipróbálom vmikor de előbb be kell fejeznem az aston virage-t a tdu1-be...
  • gduck
    Biztos nincs jól leföldelve
  • GerY5
    Semmi változás, nekem ugyanúgy ráz a gamepad, mint eddig
  • Norby646
    Amúgy valaki észrevett vmi változást az ffb-n? Szinte alig érzek vmit pl egy kanyarba, vagy ha lemegyek az útról. Mintha nem is lenne...
  • don Fülig Jimmy
    http://wwwdl.codhq.hu/~tdu2/
    pls szólj, ha leszedted
  • tomsolo
    Valaki tud adni nekem egy latest Uplauncher.exe-t bezippelve?
    (Tehát a gyári kéne.)
  • gduck
    Ezt mondom én is mindig! Röhej, hogy ez ellen nem tesznek semmit, amikor ráadásul nem is lenne nagy munka.
  • Petryx
    Valóban az a legszörnyűbb hogy a modderekkel baszakodnak és nem a csalókkal.

Röhej hogy a public CRC gyakorlatilag használhatatlan az új ORC-vel együtt. VICC!
    A 0:00.000-ás időkről nem is beszélve.
    Szegényes programozói tudásom alapján is állítom hogy kb 10 perc lenne scriptet írni hogy ilyen ne is fordulhasson elő, arról nem is beszélve hogy ezeket kigyomlálni, a tulajdonosukat pedig BAN-ra tenni, további 10 perc lenne és puszi.

De a legnagyobb baj a Textmod?
    (amúgy akkor most ha felmegyek néha gurulni egyet, féljek a matricázott autóimmal?) Csaló lennék?!
  • icetihi
    A legnagyobb probléma az, hogy mióta bezaklatták barátunkat, a fórum felső sávjából hiányzik egy link, ahol a PLUSZ-ok meghatározóak voltak. Sőt, ha jól emlékszem "a csúnya" témák mellőzve voltak.
  • tomsolo
    Nekem pisamadár már verset írt és azt rejtette el az avatarjába, persze mikor lebukott megint átírta :D
  • tomsolo
    dingi-dongi a helyi sg-s elmebeteg (ambrus, kocsis stb.) volt, akinek a legfőbb szórakozása, hogy régi regeket (vagy béna usereket user==pass) tör fel, hogy azután feltárja különböző rektális problémáit vagy lányokat zaklasson pm-ben.

Munkásságát itt lehet megtekinteni. :)

Most csak beugrott ide, trollantani egyet.

• gduck
    Akik itt a fórumon is vannak páran, azok nem a játékot "elrontó" moddolást csinálják, hanem PLUSZT adnak a játéknak. Érdemes lenne szétnézned, nagyon szuper dolgok vannak. Ha ezeket a fejlesztők beleraknák a játékba, sokkal jobb lenne.

Szóval óvatosan az ilyen beírásokkal, mert ide nem a farok hosszabbítós 10 éves szarjancsi hackerek járnak, akiknek attól nő meg, ha 0mp idővel vezetnek egy versenyben

UI: amúgy hűderégi eredeti játékos, én is úgy vagyok mint mysterion, de nem futottam még össze a szigeten lekvárkával :) Érdekes ...
  • 0Diaz0
  • GerY5
    "Havercsajt" úgy értettem, hogy videódon láttam a nevét. Örvendetes, hogy megszabadultál tőle.

Amúgy nem csináltam(tunk) volna belőle ügyet, ha az a pár szerencsétlen kretén (élükön pisimadárral) nem kezdett volna a texmoddolásról fröcsögni milliónyi hazugságot egy olyan topikban, ami amúgy csalókról szólt eredendően. Minden hozzászólásukban legalább 1 új hazugság hangzott el, tehették mindezt annak fényében, hogy biztosak lehettek benne, hogy senki fia el nem olvassa a régebbi kommenteket, bennük a magyarázatokkal. Ez azért eléggé ócska húzás, főleg olyan embertől, aki:

- avatárba rejtett rar-fájllal hekkeli/szpemmeli a hivatalos fórumot,
    - ő maga is próbált mod-ot készíteni a játékhoz anno (csak felsült vele)
    - bizonyíthatóan speedhack-es haverokkal lóg, és a többi dolgát nem is sorolnám, ts leírta amott...

Viszont miután egy újabb topikban is megjelent trollkodni, úgy döntöttem, lépek, ilyen emberre nem pazarlok több karaktert...
  • GerY5
    Hát ez (mármint az előző tőled) tényleg elég szerény vélemény volt, köszönjük.

Ha érdekel, én nemcsak hogy a legelső lehetséges napon rendeltem elő az általatok kicsengetett ár másfélszereséért (mert hát ennyi "megbecsülés" csak jár a 0. napos megrendelőknek), de még a bétatesztben is aktívan részt vettem a legelső naptól.

Sajnos nemhogy a megjelenés óta nem fejlődött sokat, de még a béta óta sem. Ezek a tények, bocs.
  • dingi dongi
    Én mai napig meg vagyok elégedve a játékkal..Sok baja volt az elején,de nagyon sokat javítottak.nem mondom azt hogy sokat játszok vele,de mikor van időm,felcsavarom a kormányt és futok pár kilómétert.Sokat vártam erre a játékra hogy megjelenjen.nem érdemli meg az Atari hagy hackeljük a játékot.E!z az én szerény véleményem.
  • tomsolo
    hy ambrus
  • Interstate 95
    Ne velem példálózz mert én az idiótákat 100% -osan szűröm(tem), azt a ribancot már több mint 3 hónapja töröltem a barátnéjével együtt. Amúgy elképesztő hogy mekkora ügyet csináltok ebből az egészből, mint ha ez a szar egy fontos pont lenne az életben.

A megjelenés előtt volt még akkora imázsa a játéknak hogy megérte ezt a figyelmet, most viszont kb olyan mint ha pár klikk azon vitázna egymással hogy xy -t miért zavarja ha valaki rózsaszín tangában futtatja a szuper máriót.
  • dingi dongi
    Szégyelhetné magát az aki hackeli a játékot.Én eredetibe vettem meg,még előrendelésbe.Eszembe nem jutott volna,hogy baszogassam a játékot különféle módokkal,Remélem hogy akik ilyet használnak hamar kibasszák őket a szerverről.!!!!!!!!
  • GerY5
    Hát nem tudom... Csak úgy a többieknek mondom, hogy órákat dobtam oda az életemből, hogy 17 hosszabb-rövidebb poszton keresztül magyarázzam szerencsétleneknek a dolgok technikai hátterét, hogy miért nem tud lagot okozni másnál a texmoddolt festés.

Ezek a gyökerek bevallottan még azzal sincsenek tisztában, hogy mi a lag és mi nem. Elmagyaráztam a lagok típusait, a lehetséges kiváltó okokat. Elmagyaráztam a texmod működését, és hogy a memóriából hogyan kerül végül az STI fájlba a festés, de ezek annyira sötétek, pisimadárral az élen, hogy a legfőbb válaszuk az, hogy mi buták és tudatlanok vagyunk, ehhez nem értünk, és igenis lagot okoz. Mindezt úgy, hogy egy büdös árva szó magyarázat nem volt mellé, csak hogy így van és kész.

Bizonyítékban nem is érdemes reménykedni, ha egy session-be kerülnél vele, és megkérdeznéd, hogy laggol-e (ne menjünk bele, h ő mit ért lag alatt), azt hazudná akkor is, hogy igen.

Ott volt FordShelby havercsaja, Arsineo. Senki nem hívta, de beleütötte az orrát, rögtön engem támadott, hogy texmod és lag így meg úgy. Hálistennek pont ő volt az, aki egyszer felvett engem, ahogy követte a fehér SuperSaileremet, és kitette jewtube-ra. Belinketem neki a saját videóját, ugyan mondja már meg, hol az a bizonyos lag... persze sehol.

És akkor jön a végén egy utolsó senki konzolos játékos, és beírja a nagyvilágba, hogy eddig egyedül pisimadár érvelése tűnt logikusnak...

És akkor én itt fejeztem be a vitát velük.... :D
  • tomsolo
    Kibontás is megy.

Mondanám, hogy mit hogyan, de a fórumba jó páran írtak akiket "állítólag" banra raktak egyszerű dolgokért és nem tudom, hogy:
    - ők voltak-e balfaszok
    - vagy van vmi más is
    - tényleg van valami monitoring.

Nem tudom, mennyien tologatják ezt a szart még, de az biztos sokat segítene ha nem csak ide írogatnátok hanem az officialra is - akár flémelni :D - mert vannak ott nyomorult lelkek is akik szerint ez áldásos változás.

Aki esetleg nem vágná, az a helyzet, hogy csalások ellen kb semmit, de modding ellen elég sokat tettek a drága ataris kollégák és a sok majom most ennek örül.
  • Hungarykum
    Az NDD és a festő feloldás hibátlanul működik. Átírt .exe-t nem érzékeli.
    A CE is működik azt mondta TS.
    Camhack is megy a v1.2-es hibátlanul csak, ha Harley-t veszek elő, akkor a Camhack kilép.
    Allergiás a Harley-ra, de a többi járművel hibátlanul megy.
    Akinek meg hackelt DLC járművei vannak, azt automata kicseréli Pink Mustangra úgy hallottam.

Ennyit tudok.
  • gduck
    Hát speciel én nem trükközök a fájlokkal, ezért e témában ne számítsál rám :)
  • Petryx
    Ez engem is érdekelt volna, hogy miután kb egy hónapja nem voltam aktív és olvastam hogy van frissítés, meg hogy volt akit szopatott kicsomagolt játékkal hogy cheat detected.... de sajna válasz nem érkezett.

Kicsit szétesett ez a fórum, messze nem olyan mint régen volt.
  • Norby646
    Mot amúgy mi a helyzet ezze la cheat detect-el? Ki lehet játtszani vhogy, hogy legalább modokat tudja berakni? Na meg ndd, cpr fájlok, ilyesmi? Ha az universal-al indítom kiírja hogy cheat detect, ha meg uplauncher-el akkor elkezdi letölteni az eredeti fájlokat, és úgy nem megy semmi... :/
  • jani34
    Köszönöm Stoki és kivel maradtam a végére? Lucyvel
  • Stockbauer33 #35523
    Gratulálok Janesz .Gondolom azt a mocsadék asztalt pucoltad le.Ügyes vagy.Én viszont beültem pár pro pokereshez akikkel elbohockodtunk és nem a 3 ezredik senki osztotta az észt.

viszont weteran megtalálgattamagának io-t h cheatel.

• tomsolo
    Hát a sok hülye az official fórumon azt hiszi hog az Atari végre csinált valamit értük :)