40335
  • GerY5
    Nana!
  • icetihi
    nájsz
  • icetihi
    öööö.... Én is szeretlek.....
  • GerY5
    Fenét kussolt el, ugyanúgy fröcsögi tovább a hülyeségét.
  • tomsolo
    A kis pöcsfej, hogy elkussolt.

• GerY5
    Vagy csak nem vetted észre. :)
  • icetihi
    Érdekes, de nálam nincs ez a probléma, és nem is volt gondom. Sem texmoddal, sem anélkül.
  • Hungarykum
    Aston Martin V12 (Alap és a Carbon Black Edition is) hátsó kereke már kezdetektől rossz helyen van.
    Egyik oldalon beljebb a másik oldalon kijjebb áll. Másfél év alatt ezt sem tudták kijavítani.
  • Hungarykum
    Jaguar E-Type kormányán is lenne mit javítani. Ha elforgatom a kormányt, mindjárt előtűnik pár hiba.
  • Hungarykum
    A Bugatti Centanaire hátsó szélvédőjét már kijavították. Mikor kijött a DLC2, azóta kilátni rajta.
  • Stockbauer33 #35468
    Janesz.Ott a riveren a 10-ese
  • GerY5
    Igen, ez "normális" :D
  • Norby646
    Lol... Legalább jól lehet szórakozni ezen a szánalmas erőlködésen... :) Am ma véletlen az universal launcher-el indítottam a játékot és írta is egyből h cheat detected... Kiléptem, uplauncher indít, játék indí és semmi gond.

Megpróbáltam ráfesteni 2 nyomorult csíkot a subaru-ra de ha egyet visszalépsz mert elszőrtál vmit akkor az egész matricázást elhomályosítja és undorítóan fog kinézni... Már megsem kérdezem hogy ez normális-e... :D
  • icetihi
    Mindjá jövök, csak hozzá kellett szólnom az officialhoz
  • GerY5
    Sajnos az anticsíter csodafegyver mellett ezekre még nem volt idejük azóta sem:

És persze az elmaradhatatlan kaszinókör....

• Roli0630
    Hát 3 napja amikor még meg volt az a kocsi akkor ugyan olyan szar volt a hátsó nézete :(
  • GerY5
  • GerY5
    Ja azt remélem nem kell ecsetelnem, hogy szinte csak oroszok vannak online.
    Mert az ugye köztudott, hogy online játékokban náluk fair-ebb népség nem létezik.
  • Roli0630
    ts, te tudod, hogy, hogyan lehetne kikapcsolni vagy valamit csinálni ezzel a programmal, hogy engedje a hekkelt DLC járgányokat?
  • GerY5
    Nekem ugyan nincs meg, de kötve hiszem, mivel egyetlen frissítésben sem volt mostanában újabb kocsi-fájl...
  • Roli0630
    Ahelyett, hogy meg kijavítanák a Centennaire meg a hasonló hibákat ilyen szar programokkal foglalkoznak mint pl: cheater detectiv!!!
  • tomsolo
    Ezek a nyomoroncok javították egyébként pl Centennaire hátsó szélvédőt belső nézetben?

[NEM MINTHA TDUZNA MOSTANÁBAN DE ÉRDEKLI]
  • Roli0630
    És olyat tud valaki hogy ingyen meg legyen?
  • Roli0630
    Sziasztok, nekem minden DLC kocsi úgy volt be hekkelve és most van ez a cheater detectivet vagy mi és a DLC kocsik helyett rozsa szín fordokat mutat tudnátok segíteni benne, hogy mit kéne csinálnom, hogy újra DLC kocsikat és motrokat mutassa?
  • icetihi
    Kibontott játékkal? hmmmm....
  • GerY5
    Valamit állíthattak a fantasztikus anti-csíter eszközükön, újra beengedett:

• Interstate 95
    Nagyon úgy néz ki hogy félre teszem a játékot de végleg. Tegnap visszafrissítettem a vga drivert 11.6 -ról mert ugye nem csak a TDU2 van a világon így muszáj volt, és szomorúan tapasztaltam hogy a játék ismét laggol, 40-50 fps -es értékek mellett. Egyszerűen nem hiszem el hogy már egy éve képtelenek kijavítani egy fatális technikai hibát.
  • aronka98
    És tudja valaki hogy mikor lesz vége ennek az ellenőrzésnek v. minek?
  • PapiHun
    http://www.youtube.com/v/xWN4d6XC-s4?version=3&hl=hu_HU
    Bocsi itt van :)
    Miért nem elérhető a server? belépek és folyton azt írja ki...
  • 0Diaz0
    Még nem adta ki MODEK.. azthiszem, ( videói alapján tippelem meg a lista alapján ) hogy még 2-3autó visszavan.. mellesleg, most nemis a V2 listában lévő autókhoz kreált hangot az elmúlt 2-3alkalommal.
  • Norby646
    Tegnap este ellenőriztem hogy most enged-e belépni a játék vagy mivan. Beléptem megint kaptam egy servers unavailable dumát... Aztán rájöttém hogy mióta meg lett hekkelve a játékom nem játszottam vele, viszont azóta jött egy újjabb frissítés. Mivel én a universal launcher-el indítottam be ezért nem frissített az uplauncher. Na gyorsan visszaraktam a még hekkelés előtti mentésem, visszamásoltam a big fájlokat, és elindítottam az uplaunchert. Frissítés után beléptem és (bár nem akarom elkiabálni) megy midnen, nem kaptam semmilyen üzenetet. Úgyláttszik én megúsztam ezúttal megúsztam a dolgot.

Amúgy mintha kicsit javult volna az irányítás bár sztem továbbra is elég gagyi az egész. A másik a grafika. Most 12.4-es driver-em van, ha a környezet minőségét max-ra állítom megint előjön a bekadozgatás, ha leveszem low-ra akkor csak nagyon kcisit észrevehető de végülis nem vészes. Megjegyzem 11.6-os driverrel high-on ment gond nélkül bár a medium-on kicsit több fps-em volt, úgy 33-35 körül...
  • Petryx
    Egy ideje parkoló pályára tettem a játékot, de lassan kicsit visszatérnék... most olvastam a fejleményeket.
    Összefoglalva: jött (két?) kisebb "javítás" (frissítés) az elmúlt időszakban? (DLC2-t követően?)

Akkor a kicsomagolt játék felejtős is?
    Meg ahogy olvasom myst dolgait, a kicsomagolt játék amúgy is felejtős már?
    Szomorú lennék, mert az Italia hangját nem adnám semmiért.
    Apropó!
    Modek kijött már a 2.0 pakkjával?
    Ez a (két?) kisebb frissítés rendberakta vagy a FF hibákat vagy a Stickershopos hibákat?

Thx.
  • tomsolo
    Azon gondolkodom, hogy hétvégén az EVO-t beüzemelve felmegyek a szerverre és szép hosszú szigetköröket fogok vele menni.

Ez azért lesz jó, mert mivel a fájljai csak nekem vannak meg, amerre megyek sorban fognak kifagyni a userek.
  • icetihi
    babakék
  • GerY5
    Sima html-kód, nincs ebben semmi különös.
  • PapiHun
    Azt a leborult!! :P
    <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xWN4d6XC-s4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    Csodaszéép!
  • buksee96
    a picsába hogy nyomorodjanak meg a kis gecik -.-"""
  • tomsolo
    Most gyere ki C8-al :D
  • 0Diaz0
    Amig le nem törlöd a tdu-t.. ezek benthagyják már..
  • buksee96
    amúgy a vadász időszak meddig tart? csak mert utánna visszaraknék mindent XXDD