40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#35478 Nana! -
#35477 nájsz -
#35476 öööö.... Én is szeretlek..... -
#35475 Fenét kussolt el, ugyanúgy fröcsögi tovább a hülyeségét. -
#35474 A kis pöcsfej, hogy elkussolt.
-
#35473 Vagy csak nem vetted észre. :) -
#35472 Érdekes, de nálam nincs ez a probléma, és nem is volt gondom. Sem texmoddal, sem anélkül. -
Hungarykum #35471 Aston Martin V12 (Alap és a Carbon Black Edition is) hátsó kereke már kezdetektől rossz helyen van.
Egyik oldalon beljebb a másik oldalon kijjebb áll. Másfél év alatt ezt sem tudták kijavítani. -
Hungarykum #35470 Jaguar E-Type kormányán is lenne mit javítani. Ha elforgatom a kormányt, mindjárt előtűnik pár hiba. -
Hungarykum #35469 A Bugatti Centanaire hátsó szélvédőjét már kijavították. Mikor kijött a DLC2, azóta kilátni rajta. -
Stockbauer33 #35468 Janesz.Ott a riveren a 10-ese -
#35467 Igen, ez "normális" :D -
#35466 Lol... Legalább jól lehet szórakozni ezen a szánalmas erőlködésen... :) Am ma véletlen az universal launcher-el indítottam a játékot és írta is egyből h cheat detected... Kiléptem, uplauncher indít, játék indí és semmi gond.
Megpróbáltam ráfesteni 2 nyomorult csíkot a subaru-ra de ha egyet visszalépsz mert elszőrtál vmit akkor az egész matricázást elhomályosítja és undorítóan fog kinézni... Már megsem kérdezem hogy ez normális-e... :D -
#35465 Mindjá jövök, csak hozzá kellett szólnom az officialhoz -
#35464 Sajnos az anticsíter csodafegyver mellett ezekre még nem volt idejük azóta sem:
És persze az elmaradhatatlan kaszinókör....
-
#35463 Hát 3 napja amikor még meg volt az a kocsi akkor ugyan olyan szar volt a hátsó nézete :( -
#35462 -
#35461 Ja azt remélem nem kell ecsetelnem, hogy szinte csak oroszok vannak online.
Mert az ugye köztudott, hogy online játékokban náluk fair-ebb népség nem létezik. -
#35460 ts, te tudod, hogy, hogyan lehetne kikapcsolni vagy valamit csinálni ezzel a programmal, hogy engedje a hekkelt DLC járgányokat? -
#35459 Nekem ugyan nincs meg, de kötve hiszem, mivel egyetlen frissítésben sem volt mostanában újabb kocsi-fájl... -
#35458 Ahelyett, hogy meg kijavítanák a Centennaire meg a hasonló hibákat ilyen szar programokkal foglalkoznak mint pl: cheater detectiv!!! -
#35457 Ezek a nyomoroncok javították egyébként pl Centennaire hátsó szélvédőt belső nézetben?
[NEM MINTHA TDUZNA MOSTANÁBAN DE ÉRDEKLI] -
#35455 És olyat tud valaki hogy ingyen meg legyen?
-
#35453 Sziasztok, nekem minden DLC kocsi úgy volt be hekkelve és most van ez a cheater detectivet vagy mi és a DLC kocsik helyett rozsa szín fordokat mutat tudnátok segíteni benne, hogy mit kéne csinálnom, hogy újra DLC kocsikat és motrokat mutassa?
-
#35452 Kibontott játékkal? hmmmm.... -
#35451 Valamit állíthattak a fantasztikus anti-csíter eszközükön, újra beengedett:
-
Interstate 95 #35450 Nagyon úgy néz ki hogy félre teszem a játékot de végleg. Tegnap visszafrissítettem a vga drivert 11.6 -ról mert ugye nem csak a TDU2 van a világon így muszáj volt, és szomorúan tapasztaltam hogy a játék ismét laggol, 40-50 fps -es értékek mellett. Egyszerűen nem hiszem el hogy már egy éve képtelenek kijavítani egy fatális technikai hibát. -
#35448 És tudja valaki hogy mikor lesz vége ennek az ellenőrzésnek v. minek? -
PapiHun #35447 http://www.youtube.com/v/xWN4d6XC-s4?version=3&hl=hu_HU
Bocsi itt van :)
Miért nem elérhető a server? belépek és folyton azt írja ki... -
#35446 Még nem adta ki MODEK.. azthiszem, ( videói alapján tippelem meg a lista alapján ) hogy még 2-3autó visszavan.. mellesleg, most nemis a V2 listában lévő autókhoz kreált hangot az elmúlt 2-3alkalommal. -
#35445 Tegnap este ellenőriztem hogy most enged-e belépni a játék vagy mivan. Beléptem megint kaptam egy servers unavailable dumát... Aztán rájöttém hogy mióta meg lett hekkelve a játékom nem játszottam vele, viszont azóta jött egy újjabb frissítés. Mivel én a universal launcher-el indítottam be ezért nem frissített az uplauncher. Na gyorsan visszaraktam a még hekkelés előtti mentésem, visszamásoltam a big fájlokat, és elindítottam az uplaunchert. Frissítés után beléptem és (bár nem akarom elkiabálni) megy midnen, nem kaptam semmilyen üzenetet. Úgyláttszik én megúsztam ezúttal megúsztam a dolgot.
Amúgy mintha kicsit javult volna az irányítás bár sztem továbbra is elég gagyi az egész. A másik a grafika. Most 12.4-es driver-em van, ha a környezet minőségét max-ra állítom megint előjön a bekadozgatás, ha leveszem low-ra akkor csak nagyon kcisit észrevehető de végülis nem vészes. Megjegyzem 11.6-os driverrel high-on ment gond nélkül bár a medium-on kicsit több fps-em volt, úgy 33-35 körül... -
Petryx #35444 Egy ideje parkoló pályára tettem a játékot, de lassan kicsit visszatérnék... most olvastam a fejleményeket.
Összefoglalva: jött (két?) kisebb "javítás" (frissítés) az elmúlt időszakban? (DLC2-t követően?)
Akkor a kicsomagolt játék felejtős is?
Meg ahogy olvasom myst dolgait, a kicsomagolt játék amúgy is felejtős már?
Szomorú lennék, mert az Italia hangját nem adnám semmiért.
Apropó!
Modek kijött már a 2.0 pakkjával?
Ez a (két?) kisebb frissítés rendberakta vagy a FF hibákat vagy a Stickershopos hibákat?
Thx. -
#35443 Azon gondolkodom, hogy hétvégén az EVO-t beüzemelve felmegyek a szerverre és szép hosszú szigetköröket fogok vele menni.
Ez azért lesz jó, mert mivel a fájljai csak nekem vannak meg, amerre megyek sorban fognak kifagyni a userek. -
#35442 babakék -
#35441 Sima html-kód, nincs ebben semmi különös. -
PapiHun #35440 Azt a leborult!! :P
<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/xWN4d6XC-s4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Csodaszéép! -
buksee96 #35439 a picsába hogy nyomorodjanak meg a kis gecik -.-"""
-
#35438 Most gyere ki C8-al :D -
#35437 Amig le nem törlöd a tdu-t.. ezek benthagyják már.. -
buksee96 #35436 amúgy a vadász időszak meddig tart? csak mert utánna visszaraknék mindent XXDD