40335
  • buksee96
    Én így parkolok

ice: szép kis A6 megvenném ha lenne pénzem meg jogsim de az még minimum 1 év...
  • GerY5
    Sokkal valószínűbb, hogy mégpedig és.
  • gduck
    Ez Ibizán vagy Oahun készült?
  • Marci20
    Be lehet állítani, hogy a játék felvegye, hogy mondjuk mész az autóddal?
  • tutituti
    Hátőő:)
    Én megpróbáltam kicserélni a skint de nem jött össze.(Mert sikerült nem steames tdu2-vel bejeltkeznem a steames cd-keyemmel)
    Tehát csak én rontottam el valamit?
  • icetihi
    Ezt ki mondta neked??
  • tutituti
    A texmod még mindig nem működik ugye?
  • kaposi1
    Akkor ez erős visszaesés az 1-hez képest.
    Én nagyon szerettem a saját rádiót,főleg a sziget körbekerüléses versenynél.
    Köszi az infót.
  • GerY5
  • icetihi
    OFF

Eladó lett a drágaságom

Belülről menet közben:
  • GerY5
    Szia!

Egész egyszerű és prózai oka van annak, hogy nem sikerül:
    A TDU2-be nem lehet saját "rádióadót" betenni.
  • kaposi1
    Nem akartam direktbe berakni ,de valamiért most ez sem megy nekem.
  • kaposi1
    Sziasztok!

A leírás alapján szerettem volna betenni egy saját rádiót ,de valamiért nem sikerül.
    A KÉP alapján megtudná nézni valaki hogy mi a gond az elérési úttal?
    Előre is köszönöm.
  • ROLL30AbandonHo
    elado Cd key!
  • gduck
    Hát nem egy ördög proci, de olyan magas órajelen már elég gyors lehet Ettől függetlenül még lehet hogy CPU limited is van.

Nekem az van, de mondjuk az én procim alap órajelen ketyeg. És XP alatt kell játszanom, mert a gépemen az +15-20 FPS a Win7-hez képest ;)
  • Tomca
    Ezért szerintem megszűnne a lagg.
  • Tomca
    1920x1080-as a felbontása a monitornak és a játékban ha esett az esőben befagyott.És most lentebb vettem a felbontást és így nagyon jól fut.
  • buksee96
    ha már a grafon vagyunk. hogyha mondjuk a mostanitól azaz: 1440x900 ról levenném kisebbre akkor nállam is megszűnne valamennyire a lagg? csak mert régen a monitorom felbontásáho állítottam be és emiatt van 1440x900-on :D na megszűnne?
  • Csabesz001
    Egy E3300-as cerka 3,7 GHz-re húzva.
  • gduck
    Szia!

Egy aprócska kérdés: milyen processzor van a gépedben?
  • Csabesz001
    Bocs a dupláért, megoldódott. Csak ki kellett húzni a mikrofont. :D
  • Csabesz001
    Remélem szerencsés leszek. :D Nem a TDU miatt veszek új kártyát, vannak más dolgok, amik miatt fontos. :)
  • GerY5
    Én a helyedben nem vennék, már ha fontos a TDU-zás. Az ATi-júzerek egy része ugyan sosem panaszkodott ilyen jelenségre, de egy jórészük igen.
  • Csabesz001
    Szia!

nVidia karim van most, de hamarost cserélem ATi-ra, szóval előre is köszi a tippet. :)
  • GerY5
    Szia!

Ha ATi (AMD) kártyád van, akkor próbáld ki a 11.6-os drivert. Ha nVidia, akkor ez természetesen tárgytalan.
  • Csabesz001
    Sziasztok!

Egy aprócska kérdés: Offline tolom a játékot medium graffal, 1024*768-on (!), és meglehetősen szaggat, pedig a hivatalos gépigény megvan, a VGA is megvan minimumon, grafot lejjeb veszem, ugyanúgy szaggat. Valami megoldás van erre?
  • [HUN]FaTaL
    5-6 éves képeket egy használt vinyóról nem szedsz vissza. Most még van esélye, de ha írt már a rendszer arra a szektorra, amin a mentés volt, akkor cseszheti.
  • buksee96
    Egy kis tutorial hozzá.
  • buksee96
    nem muszály újrakezdeni. van egy program amivel vissza lehet akár 5-6 éves képeket is szedni. program neve: GetDataBack én ezt választanám.
  • gduck
    Fontos szabály: ami csak egy példányban van meg, az el is veszik. A felhasználók elfelejtik, hogy egy HDD bármikor tönkre is mehet (és egy mezei user nem fog egy vagyont költeni a helyrehozatalára).

Egyszóval: mindig, minden fontos fájlodról legyen MENTÉSED!!!
  • [HUN]FaTaL
    TDU1-nél is le kellett menteni a mentést és itt is, nem online tárolja.
  • vajo
    TDU1-nél nem kellet, mert beírtam a nevemet és a jelszót és vissza csatlakozott az accountomra. Gondoltam ennél sem kell. De hát most ez öszödire sikerült. :D
  • GerY5
    Maradt más választás? :)
  • vajo
    Szóval akkor kezdhetem újra? :)
  • GerY5
    Lehet trükközgetni... offline.
  • tomsolo
    Nem.
  • vajo
    Ha lenne olyanom. :D Valszeg a formázás kinyírta. :S És olyant nem lehet, hogy fel regisztrálok egy accountot, és kicserélem a mentést egy 100%-osra?
  • vajo
    Aha. Előtte is az volt és most is.
  • vajo
    És akkor sehogy nem lehet vissza csinálni? Mert most nem fogom újra kivinni megint. :S
    Cheat Engine-el nem lehet visszaállítani a bejárt útvonalakat meg házakat és kocsikat? :)
  • GerY5
    Le kellett volna menteni a profilt re-install előtt a "C:\Users\_user_\Documents\Eden Games\Test Drive Unlimited 2\savegame\_playername_\" mappából.