Test Drive Unlimited 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MrBalee
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Légyszíves válaszoljatok !
Válaszotokat várom-és elõre köszönöm!
Üdv: MrBalee
Ferrari GT Thrustmaster Kormány eladó.PC-hez,és PS3-hoz.Garanciás.Érd.Nálam
<#banplz>#banplz>
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Üdv ! Új vagyok a játékba. Valaki eltudná mondani, hogyan kell kibontani a játékot? Hogy más fajta kocsikat, mint például az Audi A8L W12 -t a játékba tudjak rakni ?Mert ez a kedvenc kocsim szóval ... Elõre is köszönöm a válaszokat ! 😊
Üdvötlettel:MrBalee
"You must be aware of the following:
This driving mode is not "official". It has been implemented to offer you the occasion to drive dream cars with simulation settings.
The main changes are the tire grip and the braking distances.
While some adjustments have been made, the game has not been finely tuned with this option. This means some gold cups can be very difficult, if not impossible, to win.
You will be disadvantaged if you race against a player using the normal driving mode.
Note that the Driving Aid, Sport, Hypersport and Off options can still be activated to provide you more track control help..."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Gigabyte 970A-D3 I AMD Phenom II X4 925 3.2Ghz I Sapphire Radeon HD5750 1Gb GDDR5 I AMD 4Gb RAM 1600Mhz I Gigabyte Superb 460W I Windows 7 x64 I (TDU2 lekvarkaHUN)
TDU2 nick: szaboaron98HUN !Audi FOREVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha a fájl méret 1MB vagy kisebb, még azt sem küldi el.
Tölt rajta 1 évig, aztán kiírja hogy: "Próbáld újra a kapcsolat megszakadt / alaphelyzetbe állt"
Ha 100x próbálom, akkor is ugyan ez a baja.
Valami ötlet mi a ........ van vele?
Szerintem már nincs olyan amin meg kéne lepõdni <#idiota>#idiota>
ledobott felmegyek, erre egy ismeretlen embert aki nincs is a barátlistámba mutat barátként hogy online
Tudnál adni a DLC2-rõl egy linket nekem? ( Azaz hogy honnan lehet gyorsabban letölteni. ) thx!
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Warezkérdés
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Crackelni kell ugyanúgy?
Van vmi wareznek tökéletes serial? vagy valami.. Danke a segitséget! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
"None of you seem to understand. I'm not locked in here with you. You're locked in here with Me!"
Amúgy meg -szerintem- egy mentés és nem kell parázni . De én biztos buta vagyok...
Na jó, addig Gran Turismo....
gamertag: kenobita
gamertag: kenobita
Komolyra fordítva a szót: tegnap óta szarakodik a szerver. Jelenleg is szar 😞
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Amúgy Magyar Posta ajándékcetlije volt becsúsztatva ajándékként az zacsiba(amikor újracsomagolták)
és azt írták benne,meg a levélre is hogy az országba sérült csomagolással érkezett, ha valami gondom van akkor hívjam fel õket, és megpróbálnak segíteni,de ott állt a kis cetlin hogy a károkért felelõsséget nemvállalnak ( és nemis fizetnek ) tehát.. <#falbav>#falbav>
Mindegy.. tanultunk belõle.. ,meg a most épülõ konfigomhoz már nemis lenne jó <#idiota>#idiota> 😄
De mindegy. Ha valakinek kell, szól,és szivesen odaadom...
Akkor még azt az 1 memóriát is elbukja. Ez nem futár, posta....
Készzz :S:S
Asus K15N Quad SLI Platinum Premium Maximum - AMD Athlon128 X8 18000+ 9Ghz - Geil Ultra 4x8Gb DDR4 2000Mhz Quadro Kit - 4db nVidia 12000GTS TDI HDI ABS - 4db Samsung 16Tb HDD Sata 8
O.o