40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
tothbalu99 #36188 Van egy olyan érzésem hogy Zero-t igencsak idegesíti Marci kérdései... meg tudom érteni... -
#36186 az éjjelnappaliba próbáltad már? ott szokott lenni egy unlock kód deaktiváló terminál -
Marci20 #36185 Nem tudja valaki, hol lehet deaktiválni az unlock kódot? -
buksee96 #36184 C: vagy D: meghajtó/Program Files/Atari/TDU2 itt törörld a UpLauncher.localdb-t és elvileg jó lesz. ha jól tudom ez az orvoslása az [ERROR #05]-nek. -
gaba91 #36183 Sziasztok.
Nekem a játék lett újrarakva, és egy 1 gigás frissítés után azt írta, hogy:
"A critical error has occurred.
If you are seeing this message for the first time please relaunch this applIcation, otherwise reinstall the game
[ERROR #5]"
Ötletek? A tdu2 oldalán a fórumon találtam egy ilyen megoldást:
just in case, if you bought it with Steam and can't get rid of ERROR #05 too, try "> Game Properties > Local Files > Verify Integrity of game cache"
De én ezt nem értem, valaki erre egy ötlet? Rég játszottam, már nyomatnám egy kicsit még suli előtt... -
Tuningtrabi #36182 Hali!
Újra lett telepítve a gépem xp helyett win7 és felraktam a TDU2-t és az írja ki indításnál miután letöltötte a frissítést, hogy:
An error occurred while installing components.
Please check your permissions to access files on the directory "D:\Games\TDU2\", then restart the update.
If the problem persists, contact Atari technical support.
[ERROR #04]
Valaki tudna segíteni, hogy mit csináljak? -
buksee96 #36181 amúgy a kormányhoz volt driver vagy nem kellett? csak mert az is baj lehet... -
tothbalu99 #36180 megvagyok csináltam egy detected device-t meg egy game restart-ot és mostmár jó -
tothbalu99 #36179 már rég kihúztam
-
tothbalu99 #36178 mostmeg így magától felpörög rettenetesben -
buksee96 #36177 akkor húzd ki a kormányt és úgy próbáld meg
-
tothbalu99 #36176 az se működött hogy átraktam másik gombra -
tothbalu99 #36175 persze nyomom neki izomból de semmi. amúgy már vagy háromszor léptem ki és vissza -
buksee96 #36174 nyomtad a gázt? amúgy meg egy game restart is segíthet a problémán ameggid nincs más ötlet b:D -
tothbalu99 #36173 van egy kis problémám. találtam egy kormányt és gondoltam átrakom a " behangolom " a kormányt. ámde nem tudok vele se előre se hátra menni. perdg veszi az egyest is meg a rettenetest is. visszaraktam billentyűzetre de uagyanaz. valami ötlet? -
Marci20 #36172 Köszi szépen!
Pedig egy hozzá értő húzta újra...
És hogyan tudom deaktiválni a kódot?
Bocsi, de nem értek hozzá. -
#36171 Mielőtt újrahúztad volna, deaktiválni kellett volna a kódod.. de próbáld meg így utólag.. hátha.. -
Marci20 #36170 -
Marci20 #36169 Egy kérdés:
Játszottam a TDU 2-n, de újra kellett húzni a gépet. Amikor újratelepítettem kérte az unlock kódot.
Megadtam, de azt írták, hogy kérjek egy újat a support-tól, mert ez el van használva. A support meg azt írta, hogy nem adhatnak újat?
Most mit kellene csinálnom? -
#36168 Jó keresést, várjuk a fotókat Waimanalo, HI 96795
Pár kép, hogy könnyebb legyen megtalálni :) -
Interstate 95 #36167 Ez még tegnapról:
-
buksee96 #36166 ha leírod hogy néz ki a ház megmondom hol van :) -
Spawnultra51 #36165 sziasztok 1 kérdés: olvastam valahol hogy benne van a játékban a magnum című sorozatból a ház ez igaz és ha igen akkor hol? -
#36164 Na megkaptam a barátkérőd,Norbi! :) -
#36163 Köszi, este, otthonról lehúzom :) -
Petryx #36162 Feldobtam FTP-re a modek pakkot. PM! -
#36161 Jah az lemaradt hogy természetesen offline indítva megy rendesen. De online nem. -
#36160 Na csak megpróbáltam az egész kicsomagolós, moddolósdit újra végigcsinálni. Letöröltem a játékot, aztán újrafeltelepítettem, majd a videó alapján amit wollnerd belinkelt szépen végigcsináltam a kicsomagolást. Mindent pontosan úgy csináltam ahogy az a videóban volt. Jó megvan midnen, universal laucher indít (online ofc) játék betölt majd 1mp után már ki is vág hogy "error [database not found]"... Na most akkor mivan? Az uplauncher-t még nem indítottam el, egyedül a downloadcahche volt amit visszamásoltam hogy ne töltögessen ezzel a csúcs tempóval több gigát. Vmi ötlet? Azért kapálózok ezért az egészért mert ha legalább be tudnék rakni pár modot akkor még akár nagy ritkán játtszanék is vele kicsit, akkor annyira legalább nem cseszné az idegeimet hogy megvettem 6000-ért és havonta fél percre belépek. :/ -
Stockbauer33 #36159 ez lemaradt -
Stockbauer33 #36158 Csicsocsak a nagyobb lap miatt nyertem.
Igaz h nem 130-ról mint ahol Zara voltde 800-ról nyertem
vágóhíd a k..g oroszt lecsontoztam rendesen ))
kép1
-
#36157 Na hát ez remekül sikerült :D Na mindegy, szóval az egész szöveg egy link lett a videóra :D Házigazda kijavíthatná, hiányzik egy "Ennek" az elejéről (az lett volna a link) -
#36156 [URL=http://www.youtube.com/watch?v=IEEvVyJx9EMEnnek[/URL] a videónak a leírásában ott vannak a cuccok. Még nem próbáltam, de wollnerd azt írta így használja régóta és még nem vágta ki.
Az első csomagra gondoltam igen, valahol sajnos elhagytam :( Megköszönném, ha átdobnád, akár itt is jöhet priviben, ha működik már. :D -
Petryx #36155 Tudsz esetleg unpack ügyben pontosabbat?
Hol találok olyan unpackert ami a most, lefrissített játékot kicsomagolja?
Ha a Modek féle csomag 1-re gondolsz, nekem megvan! Amiben 3 Aston és 2 Ferrari van.
Ha kell szívesen elküldöm! -
#36154 Modek leszedte a régi hangjait is sajnos, épp pár napja kerestem a régieket, de nem küldte el senki. :(
A cheat detectort passzolom (még én sem játszottam), unpacker van, hangok cseréjéért elvileg nem dob ki. -
Petryx #36153 Sziasztok
Jó ideje hanyagoltam a játékot, de ha időm engedi gurulnék néha egyet-egyet.
Kérdésem: mi a helyzet ezzel a cheat detectoros hülyeséggel?
Mi az amit eddig engedett, most meg már nem?
A nem sérülős dolog használható?
TS kiadta már a vészvillogós, lámpa fényerőszabályzós cuccot?
Lehet-e a kisebb frissítések ellenére játszani kicsomagolt játékkal a hangok miatt?
(van új unpacker?)
Apropó! Modek kiadta már a 2.0 sound packot a Ferrarikhoz?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Interstate 95 #36152 Feltettem, megoldódott a probléma, thx. -
#36151 Ja, és hagyd X-en. -
#36150 Szerintem tedd fel a Logitech Gaming Software-t, könnyen lehet, hogy az mindent megold. -
Interstate 95 #36149 Geri, átállítottam alul az X -et D -re a gamepadon, érzékeny lett a kormányzásra az analóg, viszont most max gáz / fék van az LT és RT -n. -
#36148 Ibizán. Nem látod milyen szűk az út?