40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
balazsgigi #36232 Nekem 12.3 volt fennt,most felraktam a 12.8-at,sokkal szarabb! 5770 -
#36231 11.6-al próbáltad már? Nekem ezzel ugyan most jól megy de a 11.6 teljesen megszüntette nálam a laggot. Bár az is igaz hogy nálam a 12.8 is megszűntette a laggot. -
#36229 Igen, valóban. csak az első percben van lagg, utána már nincs! -
tothbalu99 #36228 *member :)) -
tothbalu99 #36227 köszi :) jah és amúgy a clubban minimum mebmer vagy
-
tothbalu99 #36225 Az FXX-et akkor tudod vezetni ha lvl 4-es ( jól tudom?) clubba csatlakozol. -
Marci20 #36223 ? -
Marci20 #36222 Benne van a TDU 2-ben a Ferrari FXX Evoluzione -
#36221 Ismerős... :DD
Amúgy ati-soknak: Jelenleg 12.8-as (ha jól tudom ez a legújabb) drivert használok és ezzel nagyjából megszűnt a lagg. -
arpadquad #36220 Sziasztok:) Idáig 1 évig játszottam tdu2-vel ,de most megvettem és nyomom online:) Hogy lehet klubbokba csatlakozni:)? valaki segitene hogy mennek itt a dolgok? -
tothbalu99 #36219 -
#36218 Lehet online nyomni, de fél év múlva, meglátjuk hogy mi lesz a véleményed róla.. -
#36217 steammen most néztem 20eu o.O
akkor maradok a go-nál -
Stockbauer33 #36216 #36200 Ts elég olcsón adja neked (2500) -
#36215 Ha megveszed, akkor igen. -
#36214 Sziasztok. Jó játéknak nézz ki, gép is bírni fogja, csak azt szeretném megkérdezni, mielőtt leszedném, hogy online lehet-e játszani? -
Tuningtrabi #36213 Hali!
az [ERROR #04] -re valami megoldást nem tud valaki?
Töröltem az UpLauncher.localdb-t és úgy sem jó.
An error occurred while installing components.
Please check your permissions to access files on the directory "D:\Games\TDU2\", then restart the update.
If the problem persists, contact Atari technical support.
[ERROR #04]
utána is. Utána tudok a play-ra menni és oolyan esélyt ad, hogy offline játék, de akkor nem történik semmi.
Valaki nem tud segíteni?
A választ előre is köszönöm! -
tothbalu99 #36212 A Lazy Driver mit takar? -
buksee96 #36211 Óóóóóó :-( -
#36210 Ahogy a LazyDriverrel sem... -
#36209 Nem foglalkozok a cuccal már hónapok óta, és sztem már nem is fogok. Szép volt, vége volt. :) -
buksee96 #36208 Tomsolo báácsíí! Nem tudnád a vészvillógós modot nekünk megcsinálni úgy mint ahogyan régenvolt, higy csak be kell a mappába másolni? ^^ nagyon kéne nekünk! :DDD remélem szánsz rá egy kis időt :)
Köüszönyöm szépen előe is! :-DDD -
#36207 De azért ez nem zárja ki azt a tényt,hogy amíg itt rimánkodtál,addig b.sztad használni a google barátodat.. -
Marci20 #36206 enyémről is csak én ha tudok segítek, ha valamit nem tud. -
#36205 NEMBAJ! Aki hülye az azis marad! Részemről ennyi! -
Marci20 #36204 hagyjuk már ezt pls -
Marci20 #36202 már megint... -
#36201 Nem, te rosszul értelmezted amit irtam! Azt szarom le hogy tudsz e játszani, vagy nem! De azt nem, hogy egy szerintem jóval idősebb embernek így beszólsz, ebből azt szűrtem le hogy annyira fiatal vagy hogy még a másikat tisztelni se tudod! Főleg hogy még aztis elkell magyaráznom amit nemrég értelmesen leirtam! -
#36200 Az öregebb ismert és aktívabb arcoknak mondom, amolyan topik exklúzív módon, hogy van 2 eladó kulcsom - anno úgy kaptam én is (viszont ki se próbáltam sose)- szóval akit érdekelne darabja (Megmondom a kulcsot kipróbálod, ha megy fizetsz):
2 500 Ft.
Gondolkodom rajta, hogy eladjam a jelenlegi accountomat is, (nincs időm már nekem erre) minden DLC-vel, plusz 160 maradék tokennel :D ennek ára:
7 000 Ft
Anno (februárban?) vettem egy ilyet, az iponban, még garanciás:
Kb, 5-6 órát nyúztam de a sok hekkelés miatt nem volt rá több időm :P, ennek ára:
18 000 Ft és Pécsre kellene eljönni érte.
(Minden egyben 25 000 Ft.)
-
Marci20 #36199 Bocsi mindenki -
tothbalu99 #36198 csak mindenki máshogy amúgy ha valami sértő volt bocsi érte -
Marci20 #36197 :D -
#36196 Itt mindenki szupijófej de mindegy. -
Marci20 #36195 Köszi!
Te legalább jó fej vagy. -
tothbalu99 #36194 1. Nem én húztam újra: Ez a fórum ( gondolom én) azért jött létre hogy segítsünk egymásnak. Ebben ( mint ahogy kérted) én nem tudok segíteni..
2: Írtam a supportnak: ts már elmondta hogy: " az egyedüli lehetőséged a supportnak való rimánkodás új kulcsért , illetve Az, hogy visszadobnak nem jó jel, vagy nem jól kommunikálsz velük vagy az ATARI lett még nagyobb geci mint volt." bocsi ts csak ezt lusta voltam leírni...
3: működik a játék és tudok játszani: akkor mi a baj?
a negyedik pont lényegtelen
az ötödiket meg majd megoldjátok... -
#36193 Aha, értem. Revoke-olni így kell:
TestDrive2.exe /revoke
Bejön az ablak, next, next.
Vagy ha uninstallálod akkor a végén megkérdi legyen-e a revoke és akkor ugyanez. -
Marci20 #36192 1. Nem én húztam újra.
2. írtam a supportnak.
3. Működik a játék és tudok játszani.
4. Csak az első lehetőségemet használtam el
5. Azt mondtad, hogy " nagyjábol mindenki leszarja" tehát te nem, aronka98... -
#36191 Sehogy.
Pont az a baj, hogy azelőtt kellett volna - revoke-olni, ez a helyes kifejezés rá - mielőtt újrahúztad a gépet. Jelen esetben az egyedüli lehetőséged a supportnak való rimánkodás új kulcsért - valószínű, hogy túl lépted az aktivációs limitet (4 vagy 5 lehetőség van).
Az, hogy visszadobnak nem jó jel, vagy nem jól kommunikálsz velük vagy az ATARI lett még nagyobb geci mint volt. -
#36190 Teneked mibajod van vele ember???! itt nagyjábol mindenki leszarja hogy te fogsz e tudni játszani, vagy sem! inkább privátba zaklatnád ilyenekkel az embereket mint így nyilványosan!! -
Marci20 #36189 Nem lenne egyszerűbb bevallanod, hogy nem tudod, mint, hogy próbálod eltitkolni?