40335
Hivatalos oldal | Játékosok | Ibiza térkép | Oahu térkép | Szerver állapota | OFF topik
Rajongói frissítés (v0.4) I Kibontáshoz segítség
-
#39924 És megint nem lehet belépni! Szééép! Volt értelme megvenni, ha egyszer nem lehet belogolni sose..... 2szer mentem vele mióta megvan és ennyi???Mert a server sose elérhető....miért is lenne... És jah 1 hete van meg... -
#39923 Hát olcsónak nem mondanám, de azért mert szar a tápkábele, a kormány maga még jó. Nem nagy dolog összehozni egy normális kábelt. -
priluki #39922 de nálam nem tákolt semmi, gyári volt minden a tápkábel is .. egyzser csak megállt és ennyi -
#39921 Am nem is tudom hol hallottam, hogy valami nevetségesen drága árért lehetne javíttatni még a hivatalos szervizben is, mert megröptetnék Anglia fele. De ez nagyon régen volt, akkor nem volt még G27-se. Lehet érdemes lenne utána kérdezni, hogy szervízben mit tudnak kezdeni az ilyenekkel, mert ez a kormány olyan, mint egy 60 éves sportkocsi. Kár lenne kidobni, inkább fel kéne újítani hogy jó legyen -
#39920 Basszus, mennyiért vettétek ezeket és honnan? :O Értem én hogy már nem kapni és olcsóbb, de ez a tákolt tápkábel, igen furán hangzik... -
priluki #39919 értem.. én ráduktam utána laptopra és ott is ez volt.. holnap kimérem a tápot ,hogy adja e a feszkót,meg megprobálok mindent ujrarakni.. köszi addig is, jo lenne ha megoldodna mert ez igy nagyon gáz ,hogy egyből szar :( -
#39918 Nekem is volt hasonló gondom a g25-el, nekem gond van a tápkábellel, mert én úgy vettem, hogy ilyen tákolt kábel van hozzá, ami kontakthibás. Illetve másik usb-ben használom mert valamelyiken nem ment, ugyanezt a hibát produkálta mint neked. -
priluki #39917 értem megprobálom .. a vicc hogy ma vettem és fél óra játék után jött elő :( ha elromlott akkor mi lehet a gond? dobhatom ki? -
#39916 Nekem fék kuplung bajaim voltak. Szedjél le hozzá friss szoftvert. Töröld a régit, rakd fel újra húz ki a hálózatból az egészet. Ezek eddig mindig segítettek. Reménykedj, hogy nem romlott el... -
priluki #39915 üdv.. ert valaki logitech g25 höz? olyat cvsinál hogy nem reagál a kormány fordításra minden más jo ,játék közben lett egyszer csak ilyen :( ja és a váltón a jobb led villog .. -
#39914 Jól van, akkor nem csak én nem tudok belogolni.... ;) -
#39913 Komolyan mondom vicc!!! Megveszem a játékot, azt 2-3napja már mikor fel akarok menni sosincs server....Ez mi?????? Most akkor megérte???!!!! -
Srep #39912 Onnan biza :) -
#39911 Höhö, Srep a Hungarian Eagles-ből? -
Srep #39910 Nekem sem ment amikor próbáltam. -
Bekalolz #39909 Nincsen szerver, vagy nálam van a probléma? -
#39908 Azóta megoldva ez is :) -
Hungarykum #39907 Írd oda is az account nevet.
Úgy emlékszem én is azt írtam anno és elfogadta. -
#39906 Közben sikerült megoldani máshogy. A következő probléma, hogy ha regisztrálni akarok új acc-ot, akkor a Handle-hez bármit írok, nem fogadja el. Ötlet, hogy miért nem? -
Srep #39905 Sziastok,
G25 nek milyen beállitást ajánlotok?
-
#39904 Supportnak lehet írni elvileg ilyenkor, hogy segítsenek beaktiválni. Egyes játékoknál működik.
"Valakinek sikerül és valakinek nem úgy
Mindkét irányban kibaszott göröngyös az út"... -
#39903 Rendben, köszönöm szépen! -
Coral Springs #39902 Nem. Én is aktiválni akartam 1-2 hónapja, sajnos nincs rá lehetőség. -
#39901 Ha nem steam-en vettem meg, hanem dobozos verzióban, akkor lehet valahogy aktiválni stem-en keresztül? Nem jó a DVD olvasóm sajnos. -
#39900 w77d klubtárs a garázsnál dolgozik.. :D -
#39899 Ez konkrétan a "mosós" zene. :D
Vicces, nézzétek meg a Garázs c. autósműsor 435-ös adását:
https://www.youtube.com/watch?v=-BGYuJ_lwQY&list=PL4gOYdRTB9R0X-xXngaZ1ntTGL62JYd9J&index=2
1:21-től, ismerős? :)
(sőt egy régebbiben is volt, valamelyik kiállítás alatt, a Ford standjánál) -
Stockbauer33 #39898
-
#39897 -
Hungarykum #39896 -
Hungarykum #39895 Nem rossz ez a változat sem. Bár a játék zenéit már rég nem hallgatom.
Én inkább Heavy Metal, Hard Rock és társai párti vagyok főként. -
#39894 Imádom! A másik nótát is, ami a fotósnál szól! -
#39893 Persze... mindig az Én hsz-eimet kell kitörlöni... Nem mintha a többi nem ugyan olyan szar lenne... -
Coral Springs #39892 Én erre kaptam rá nagyon, jó hangja van az énekesnőnek. A játékban egy remix verzió szól, ez az eredeti.
-
Hungarykum #39891 Nekem megvan az összes zene, ami a játékban hallható. Anno letöltöttem -
#39890 Amennyiben ez is szerepelt a játékban, nem gond.... ellenkező esetben -
#39888 -
#39887 Hariba rádió... :D -
Hungarykum #39886 Ezek sincsenek beszívva.
Ezeket hallgatod játék közben? -
#39885 -
Hungarykum #39884 Betöltőképnél nekem 1x olyat csinált, hogy az Aston Martin One-77 Hawaii-n volt a Yacht melletti ház előtt, az úton.
Ezt nem tudom, hogy csinálta, de jól nézett ki csak sajnos elfelejtettem lefotózni.