2074
  • Hegi90
    ennnyi! Muki is gyors... amugy meg sz@rnom kellett azért voltam olyan gyors... mondjuk anélkül is elég gyors vagyok... a leggyorsabb:D most istenem... azt amugy meg ki mondta hogy ők 45 perc alatt írták le? Lhet hogy miután elmentem, már 5 perc mulva senki se volt ott... ez valszeg titok marad :D. a translatort meg direkt írtam félre -.- :D najo nem xD
  • Muki100
    Nem tudom náluk hogy van de nálunk az átlag olyan 1800 leütés körül ír 10 perc alatt én meg olyan 3900 körül szóval egyáltalán nem meglepő ha egy kocka gyorsabban ír a többi nem kockánál
    Úgy vagyok vele én is hogy vagy előbb leírom gyors és aztán quake3 vagy warcraft3 a szomszéddal vagy előbb játék és az óra utolsó felében gyors leírom és még ötöst is kapok rá ^^
  • Randelz
    Ja ott lakok
  • zoli122
    sg2 hova jársz?
  • Slash89
    Én is.
  • bardocz
    szerintem szlovákiába lakik
  • cr3ativ3
    ti szlovákot is tanulotk???
  • cr3ativ3
    ez duurva.
    Képzeljétek. Sajnos nekem lesz olyan napom amikor szombaton is bennt kell maradni, ami azt jelenti, hogy 2 hétig nem leszek, mert vasárnapra nem tudok hazajönni. Szemétség, de ezért cserébe előtte héten kapok egy szabad pénteket, március 16-át :)
  • sg2
    ezt megmondom a tanárodnak Zoli!
  • Randelz
    1.Német-Jegyzet
    2.Mat-Szórakozás a haverokkal
    3.Magyar-Jegyzet
    4.Mat-Szóvakozás
    5.Elektrotechnika-Jegyzet
    6.Szlovák-Unalom
  • donoki
    hja :P
  • Czdano
    na itt a hétvége kiváncsi vok hány uj üzi érkezik :]
  • donoki
    :D
  • daxan
    Ma csak 3 órám volt, mert délután farsang volt és én feleltem a "hangosításért".
  • hunbasser
    hoppá,mégis elbasztad,előző kommentemben csak poénból írtam,de amúgy nem translater,hanem translator :)

azért is volt nekem furcsa
  • hunbasser
    "I are be the best translater" -.-

gépírás:te 15 perc alatt leírod azt,amit a többiek 45 perc alatt? ASD:AFS?G: vagy ők nagyon lassúak(egy betűt fél percig keresnek),vagy te írsz olyan gyorsan,h a kezedet sem látni -.-
  • Hegi90
    0. Tesi: a mi tanárunk (aki rendes és már év eleje óta nem mozogtunk semmit) szadistára való felváltása. Futás.
    1. Angol: korábbi dolgozat befejezése. Fogalmazás füzetből való kipuskázása
    2. Angol: fordítás. i am the best translater
    3. Magyar: unalom, fogalmazás kikapása, csodálkozás, hencegés.
    4. Osztályfőnöki: sírás a röhögéstől
    5. Gazdasági Alapismeretek: prezentációról való másolás, jegyzetelés
    6. Földrajz: röhögéstől való sírás
    7. Gépírás: én vagyok a leggyorsabb, ezért félorával óra előtt haza húzás.
  • hunbasser
    nálunk meg föci tanár a durva:"errő' van itt nagybaszó!"
    meg hasonlók.az még a jó,amikor rajzol -.- vmikor 2 évvel ezelőtt lerajzolta,h a tavat h vágják el,vagy nem tudom mi volt már,de úgy nézett ki,mintha egy ülő segg lenne tangával :D
    meg amikor rajzol egymás mellé két dombot,völggyel együtt,a két domb tetejére meg még házikót is rajzol :DDDdddddddddddd
    azt úgy néz ki,mint két mell -.- és tudja ő azt,azért rajzolja,de érdekesmód nem röhög rajta -.- a poénjainál is csak mosolyog,ezért jó poénmaister :)
  • donoki
    hja :D
    nálunk egyszer még régen amikor szétidegelt minket egy tanár 6.ban, egyik osztátrsam , gyula, elkezdi a tanárnak asszem a biosznak , hogy: Kuss picsába pofádat befogod, ne recsegj , te dolgod a szülés! :D
    ment is az igi mamához
  • bardocz
    nálunk ének tanárnak vannak híres beszólásai:-kereszbe pofátlankodást be lehet fejezni!
    -nem hinném,hogy te,ezt,itt megengedhetnéd magadnak,itt,a budafoki premontriei középiskolában

még vannak ilyenei de ezek azok amiket az egész iskola ismer
  • donoki
    1-2. - Technika: elektrnikai rajzok meg ökörködés, tollakat törtünk szét :D röpködtek a darabok, tanár szokásos dumáája: ennyi tróger trehány disznó semmmirekellő lusta nyikhaj alakot .... :]
    3. - Tesi: kézenálllás,bukfenc,érleg, gyűrű
    4. - Biosz: pihenés, tesi kipihenése
    5. - Matek: HElyiértékekkel kapcsolatos szöveges feladatok :S
  • Aquir
    Lézerek és alkalmazásaik: megnéztük mi kell a lézer létrehozásához :)
  • hunbasser
    nyelvekhez nekem is van érzékem,spanyolból is jól nyomom,bár ennél a tanárnál nem nagy szám,de gyorsan tanulok,ez a lényeg.

ami az angolt illeti,hát,sok szót úgy tudtam 4 évvel ezelőtt(amikor ebbe a suliba kerültem),h nem is tanultuk,mert ugye net+tv+egyéb,és így vmilyen szinten előnyöm volt a többiekkel szemben.

angolt fogom felvenni fucktként(-.-),ez már biztos,csak ez lesz,elég ez,infot meg lerakom középszinten,ott még programozni sem kell
  • SeLFisCH
    Én is a szódogákat puskázom ki. Szókincsemmel semi baj nem volt soha , de ilyen szavakat , hogy időeltolódás miatti fejfájás meg repülőgépena légi folyosó elolvasom , aztán vagy megmarad v puska -.- :D Mondjuk hálistennek nyelvkehez kurvajó fejem van
  • hunbasser
    fu,nagyon pro vagy -.- én 3,9 lettem :S de amúgy szeretem az angolt,meg vágom is,csak sok szódogára basztam tanulni,pedig ez a legnagyobb hiányosságom,h ha pl van egy hír angolul,azt sokszor a szavak ismeretének hiányában nem tudom elolvasni,meg még sok-sok phrasal verb is van,amiket nem tanultunk,abból is csak a go,get,take,set volt,ha jól emlékszem
  • SeLFisCH
    hát ha egysze meg van adva rá a lehetőség, mért ne ? :D
    Második félévben eddig van 3 ötös. Elsőben meg volt vmi 8 ötös meg egy négyes felé' :D
  • Czdano
    0. matek felv előkészitö
    1. biosz felmérés jol sikerült
    2.töri, haverom irt egyébként vázlatirás
    3.kommunikáció egész osztály üvöltött
    4. fizika, tábláról jegyzetelés
    5. tesi, jó volt
  • hunbasser
    angolból neked miért kell puskázni? O_o a szódoga meg nem doga :P
  • SeLFisCH
    francia: elültett a tanár 4 ember k9özül sorvadna el
    kémia: kísérlet + jegyzet
    tesi: 45 perc foci :P (13-11 4 gól enyém :D)
    magyar: nem feleltünk , aztán jegyzet
    angol: befenyítettek h elültetnek , végül 2 embert ültettek el mellőlem. Kikaptuk két dogát , két ötös(egyiknél szarrá puskáztam az agyam)
    töri:telefon ... valahogy nem érdekelta reneszánsz művészet
  • passatgt
    1. Biosz- nem mentem be
    2. Irodalom- alvás
    3. Töri- feleltem: 4-es
    4. Tesi- foci
    5. Német- tanulás
    6. Oszfő- alvás
  • hunbasser
    nem -.-
  • bardocz
    nem budais vagy?:D
  • hunbasser
    hétfőn,kedden nekem is van spanyolom :DDDDDDddddddddddddddddddddd
    kezd kicsit viccessé válni -.-
  • bardocz
    de nekem hétfő,kedd,szerdán van spanyol:D nem lehet egy suliba járunk?^^
    te meg csak véletlen betévedtél spanyolra:D
  • hunbasser
    matek,angol,föci,kémia,ezek nekem is voltak :DDDddd
    és nekem is csak 5 órám volt,hál' istennek -.-
  • hunbasser
    matek:irodalom tanár jött be,és kiosztott egy lapot minden padra,amin 3 kép volt,egy kézilabdás,Hrepka (AS:_D?AF),meg vmi részed ember,és a gesztusokról meg ilyen szarságokról kellett írni
    kémia:pofázással kezdtem,nézegette a tanár a naplót,kihívott felelni,semmit nem tudtam,1-es,utána meg kérdezgetett,h miért állok így hozzá a dolgokhoz,mondom nem érdekel a kémia,ő meg azt mondja ilyen nincs,én meg mondom,de van,ő meg kiabálva mondja,h nincs
    jól elbaszta a kedvemet
    angol:dogát írtunk,sztem 5-ös lesz
    spanyol:megcsináltam a feladatokat,és mindig tudtam így pihenni 4-5 perceket
    föci:jegyzeteltem
  • bardocz
    1,matek:irás beszélgetés
    2,angol:tabnárnak is mlt nincsen hangja maradék két feladat megcsinálása ami tegbnapról maradt
    3,föci:figyelés jegyzetelés meg unalom miatt levelezés
    4,kémia:figyelést álcázni,beszélgetés,jegyzetelés
    5,tesi:szekrényen tigrisbukfenc,kézenálva átfordulni rajta meg marhulás

eléggé unalmas nap volt ha nincsen tesi hülyét kapok unalomtól
  • cr3ativ3
    nyelvtan: rajz
    matek: semmittevés
    fizika: tanárral kisérleteztünk
    tesi: hakuna matata, két för futás után
    elektro: jegyzet
    aztán jöttem haza :)
  • buldozer99