2074
-
#473 ennnyi! Muki is gyors... amugy meg sz@rnom kellett azért voltam olyan gyors... mondjuk anélkül is elég gyors vagyok... a leggyorsabb:D most istenem... azt amugy meg ki mondta hogy ők 45 perc alatt írták le? Lhet hogy miután elmentem, már 5 perc mulva senki se volt ott... ez valszeg titok marad :D. a translatort meg direkt írtam félre -.- :D najo nem xD -
#472 Nem tudom náluk hogy van de nálunk az átlag olyan 1800 leütés körül ír 10 perc alatt én meg olyan 3900 körül szóval egyáltalán nem meglepő ha egy kocka gyorsabban ír a többi nem kockánál
Úgy vagyok vele én is hogy vagy előbb leírom gyors és aztán quake3 vagy warcraft3 a szomszéddal vagy előbb játék és az óra utolsó felében gyors leírom és még ötöst is kapok rá ^^ -
#471 Ja ott lakok -
#470 sg2 hova jársz? -
Slash89 #469 Én is. -
#468 szerintem szlovákiába lakik -
#467 ti szlovákot is tanulotk??? -
#466 ez duurva.
Képzeljétek. Sajnos nekem lesz olyan napom amikor szombaton is bennt kell maradni, ami azt jelenti, hogy 2 hétig nem leszek, mert vasárnapra nem tudok hazajönni. Szemétség, de ezért cserébe előtte héten kapok egy szabad pénteket, március 16-át :) -
sg2 #465 ezt megmondom a tanárodnak Zoli! -
#464 1.Német-Jegyzet
2.Mat-Szórakozás a haverokkal
3.Magyar-Jegyzet
4.Mat-Szóvakozás
5.Elektrotechnika-Jegyzet
6.Szlovák-Unalom -
donoki #463 hja :P -
#462 na itt a hétvége kiváncsi vok hány uj üzi érkezik :] -
donoki #461 :D -
#460 Ma csak 3 órám volt, mert délután farsang volt és én feleltem a "hangosításért". -
#459 hoppá,mégis elbasztad,előző kommentemben csak poénból írtam,de amúgy nem translater,hanem translator :)
azért is volt nekem furcsa -
#458 "I are be the best translater" -.-
gépírás:te 15 perc alatt leírod azt,amit a többiek 45 perc alatt? ASD:AFS?G: vagy ők nagyon lassúak(egy betűt fél percig keresnek),vagy te írsz olyan gyorsan,h a kezedet sem látni -.- -
#457 0. Tesi: a mi tanárunk (aki rendes és már év eleje óta nem mozogtunk semmit) szadistára való felváltása. Futás.
1. Angol: korábbi dolgozat befejezése. Fogalmazás füzetből való kipuskázása
2. Angol: fordítás. i am the best translater
3. Magyar: unalom, fogalmazás kikapása, csodálkozás, hencegés.
4. Osztályfőnöki: sírás a röhögéstől
5. Gazdasági Alapismeretek: prezentációról való másolás, jegyzetelés
6. Földrajz: röhögéstől való sírás
7. Gépírás: én vagyok a leggyorsabb, ezért félorával óra előtt haza húzás. -
#456 nálunk meg föci tanár a durva:"errő' van itt nagybaszó!"
meg hasonlók.az még a jó,amikor rajzol -.- vmikor 2 évvel ezelőtt lerajzolta,h a tavat h vágják el,vagy nem tudom mi volt már,de úgy nézett ki,mintha egy ülő segg lenne tangával :D
meg amikor rajzol egymás mellé két dombot,völggyel együtt,a két domb tetejére meg még házikót is rajzol :DDDdddddddddddd
azt úgy néz ki,mint két mell -.- és tudja ő azt,azért rajzolja,de érdekesmód nem röhög rajta -.- a poénjainál is csak mosolyog,ezért jó poénmaister :) -
donoki #455 hja :D
nálunk egyszer még régen amikor szétidegelt minket egy tanár 6.ban, egyik osztátrsam , gyula, elkezdi a tanárnak asszem a biosznak , hogy: Kuss picsába pofádat befogod, ne recsegj , te dolgod a szülés! :D
ment is az igi mamához -
#454 nálunk ének tanárnak vannak híres beszólásai:-kereszbe pofátlankodást be lehet fejezni!
-nem hinném,hogy te,ezt,itt megengedhetnéd magadnak,itt,a budafoki premontriei középiskolában
még vannak ilyenei de ezek azok amiket az egész iskola ismer -
donoki #453 1-2. - Technika: elektrnikai rajzok meg ökörködés, tollakat törtünk szét :D röpködtek a darabok, tanár szokásos dumáája: ennyi tróger trehány disznó semmmirekellő lusta nyikhaj alakot .... :]
3. - Tesi: kézenálllás,bukfenc,érleg, gyűrű
4. - Biosz: pihenés, tesi kipihenése
5. - Matek: HElyiértékekkel kapcsolatos szöveges feladatok :S
-
#452 Lézerek és alkalmazásaik: megnéztük mi kell a lézer létrehozásához :) -
#451 nyelvekhez nekem is van érzékem,spanyolból is jól nyomom,bár ennél a tanárnál nem nagy szám,de gyorsan tanulok,ez a lényeg.
ami az angolt illeti,hát,sok szót úgy tudtam 4 évvel ezelőtt(amikor ebbe a suliba kerültem),h nem is tanultuk,mert ugye net+tv+egyéb,és így vmilyen szinten előnyöm volt a többiekkel szemben.
angolt fogom felvenni fucktként(-.-),ez már biztos,csak ez lesz,elég ez,infot meg lerakom középszinten,ott még programozni sem kell -
SeLFisCH #450 Én is a szódogákat puskázom ki. Szókincsemmel semi baj nem volt soha , de ilyen szavakat , hogy időeltolódás miatti fejfájás meg repülőgépena légi folyosó elolvasom , aztán vagy megmarad v puska -.- :D Mondjuk hálistennek nyelvkehez kurvajó fejem van -
#449 fu,nagyon pro vagy -.- én 3,9 lettem :S de amúgy szeretem az angolt,meg vágom is,csak sok szódogára basztam tanulni,pedig ez a legnagyobb hiányosságom,h ha pl van egy hír angolul,azt sokszor a szavak ismeretének hiányában nem tudom elolvasni,meg még sok-sok phrasal verb is van,amiket nem tanultunk,abból is csak a go,get,take,set volt,ha jól emlékszem -
SeLFisCH #448 hát ha egysze meg van adva rá a lehetőség, mért ne ? :D
Második félévben eddig van 3 ötös. Elsőben meg volt vmi 8 ötös meg egy négyes felé' :D -
#447 0. matek felv előkészitö
1. biosz felmérés jol sikerült
2.töri, haverom irt egyébként vázlatirás
3.kommunikáció egész osztály üvöltött
4. fizika, tábláról jegyzetelés
5. tesi, jó volt -
#446 angolból neked miért kell puskázni? O_o a szódoga meg nem doga :P -
SeLFisCH #445 francia: elültett a tanár 4 ember k9özül sorvadna el
kémia: kísérlet + jegyzet
tesi: 45 perc foci :P (13-11 4 gól enyém :D)
magyar: nem feleltünk , aztán jegyzet
angol: befenyítettek h elültetnek , végül 2 embert ültettek el mellőlem. Kikaptuk két dogát , két ötös(egyiknél szarrá puskáztam az agyam)
töri:telefon ... valahogy nem érdekelta reneszánsz művészet -
#444 1. Biosz- nem mentem be
2. Irodalom- alvás
3. Töri- feleltem: 4-es
4. Tesi- foci
5. Német- tanulás
6. Oszfő- alvás -
#443 nem -.- -
#442 nem budais vagy?:D -
#441 hétfőn,kedden nekem is van spanyolom :DDDDDDddddddddddddddddddddd
kezd kicsit viccessé válni -.- -
#440 de nekem hétfő,kedd,szerdán van spanyol:D nem lehet egy suliba járunk?^^
te meg csak véletlen betévedtél spanyolra:D -
#439 matek,angol,föci,kémia,ezek nekem is voltak :DDDddd
és nekem is csak 5 órám volt,hál' istennek -.- -
#438 matek:irodalom tanár jött be,és kiosztott egy lapot minden padra,amin 3 kép volt,egy kézilabdás,Hrepka (AS:_D?AF),meg vmi részed ember,és a gesztusokról meg ilyen szarságokról kellett írni
kémia:pofázással kezdtem,nézegette a tanár a naplót,kihívott felelni,semmit nem tudtam,1-es,utána meg kérdezgetett,h miért állok így hozzá a dolgokhoz,mondom nem érdekel a kémia,ő meg azt mondja ilyen nincs,én meg mondom,de van,ő meg kiabálva mondja,h nincs
jól elbaszta a kedvemet
angol:dogát írtunk,sztem 5-ös lesz
spanyol:megcsináltam a feladatokat,és mindig tudtam így pihenni 4-5 perceket
föci:jegyzeteltem -
#437 1,matek:irás beszélgetés
2,angol:tabnárnak is mlt nincsen hangja maradék két feladat megcsinálása ami tegbnapról maradt
3,föci:figyelés jegyzetelés meg unalom miatt levelezés
4,kémia:figyelést álcázni,beszélgetés,jegyzetelés
5,tesi:szekrényen tigrisbukfenc,kézenálva átfordulni rajta meg marhulás
eléggé unalmas nap volt ha nincsen tesi hülyét kapok unalomtól -
#436 nyelvtan: rajz
matek: semmittevés
fizika: tanárral kisérleteztünk
tesi: hakuna matata, két för futás után
elektro: jegyzet
aztán jöttem haza :) -
#435 1. Angol: Jegyzetelés,bambulás
2. Biosz: Bambulás