Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
életkor: 18-25 között... lál... 😄 ezek a tantárgyak általánosban voltak, nem?
Mi az a windows?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
1.teknika:röhögés,tanáridegelés,fizika lecke kölcsönadása másolás céljából.(persze teknikán mér dolgoznánk???mûszaki rajzot kellett volna rajzolni)
2.Ének:Bemutogatás a tanárnak,vers/dal átköltés, intõt kapott gyereken röhögés.
3,matek:Amit kell megcsináltam,lustulás
4,angol:Tanár cseszegetés,alufólia galacsin dobálás
5. nyelvtan:Tanár magasról való lesz@rása,hf 1 es beírása, röhögés, moto gp bluetooth on ..
6.Rajz, tanár idegelés,duma,röhögés...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Logika - oops kihagytam
Diszkret Matematika 2 - ha most elindulnek, beernek, de inkabb forumozok
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Mi bevinfon csak szamoltunk. :S
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Bevezetés az anyagtudományba: jegyzeteltem a vetítõrõl
Természetföldrajz: Jegyzeteltem a vetítést és amit a tanárnõ mondott + megettem egy szendvicset közben + kortyoltam egy szénsavmentes ásványvizbõl 😊
a Környezeti biokémia elmaradt 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
2.Angol - csináltam amit kell
3.Irodalom - figyeltem
4.Biosz - videó, gondolkodtam máson
5.Matek - feladatokat csináltam
6.Rajz - videó, de megint máshol járt az eszem
7.Ofõ - ballagási fotózás
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
2. Német-Irogattam, beszéltem
3. Föci-nem kaptuk ki a dogát, mondom shit, azt' aludtam
4. Angol-Késett a tanár, illetve beszélgetett vagy 20 percet egy másik tanárral, de nem lényeg, aztán meg dumáltunk órán
5. Magyar-Untam magam, irogattam
6 Tesi-Nem volt kedvem, elmentem
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
2. biosz - figyeltem (magyar, biosztanár a legrendesebb)
3. matek - tz-t írtam
4. föci - a ribancnak nem volt kedve leadni az anyagot, és aszonta, hogy mi jegyzeteljük ki óra alatt..addig õ malmozott
5. angol - végén már aludtam
6. fizika - osztályfõnök a fizikatanár...ettõl függetlenül nem bírtram nyitvatartani a szemem. Olyan szinten aludtam már a végén, hogy haverom keltett fel mert már kicsöngettek
7. info - ecdl vizsga feladatmegoldás...meg majdnemfelborulás
Holnap meg 5 óránk van amibõl az elsõ elmarad 😄
2. irodalom: idegeltem,háborodtam, lenyugodtam, beszélgettem, csaj's seggt néztem O.o
3. kémia: elso 15perc elmaradt, dohány wcbe, utanna felelt gyerek, basztattam, õ ötös és kampó, leszídás, háborodás, alvás, jáccás PSP.
4. matek: semmi, jáccás PSP, figyelés (köcsög tanár), alvás
5. angol: szaktanári, háborodás, kurva anyát basztat amikor alszok, szünetre kimenés
6. fórum: beszélgetés, suli után pizzériázás :o
tesin roplabdaztunk; matekon temazarot irtam; tortenelmen boszen jegyzeteltem; magyaron probaltam felfogni, mirol is magyaraz a tanar... asszem valami tanulashoz hasonlot muveltem, de ez nem tul izgalmas senki szamara sem 😄
Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.
2.irodalom: feleltem
3.német: figyeltem
4.tesi: kosár
5.nyelvtan: irodalmaztunk: csak jegyzeteltünk
6.OF: kémiát tanultam+ültem
késõbb pedig kémia javító
Vagy az már nem menõ? Cinkes nem agyatlannak lenni?
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
2.magyar...video(dorottya)-.-
3.matek...innentöl kezdve fáj a fejem...:S
4.5-rajz
6.föci,nemvot focitanár, ofö jöttbe
7.tesi...joga bonito
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
2. FÖldrajz - dogát írtam
3. Fizika - dogát írtam
4. Nyelvtan - Feküdtem a padon, néztem a csajokat
5. Történelem - dettó mint Nyelvtanon
6. Kémia - imádkoztam, hogy ne írjunk, utánna meg unatkoztam
=)
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
FC BARCELONA-Més Que un club FOOTBALL BASKETBALL HANDBALL ROCK PUNK
racing revolution
amúgy is lightos lett volna az 5 óra miatt,de így meg még lightosabb volt,a holnap sem lesz túl durva
ReaL MaDRid x siempre
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
aut viam inveniam aut faciam
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
irodalmon matekházit másoltam.
éneken elfáradtam, aludtam.
kémián nemfigyeltem.
matekon dolgozatotirtam
angolon kimentem cigizni
aztan hazajöttem Oo
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
angolon aludtam
fizikán figyeltem
matekon számológéphasználat - szórásnégyzet meg sok xar
földrajz imádkoztam h ne engem szúrjon ki + tz ötös 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!