Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nema budai nagy antalba jársz?fizika tanár kemény,spanyol unalmas,irodalom poénkodás és fiatal jófej tanárnéni,angol meg laza óra
Czdano
minekünk 1. óra rajz, 2,3. angol kikapjuk a tz-t utána még matek fizika meg irodalom..;(

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Cuchulainn
Elsõ nap volt, szopó...

Állatszervezettanon figyeltem meg jegyzeteltem
Biokémián untam magam, meg hülyéskedtem a haverommal
Növényszervezettanon meg mikroszkópoztunk

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

hunbasser
már most megmondom holnap mi lesz 😊

fizikán kísérletezünk,és figyelni fogok,mert egyrész érdekel,másrészt meg kemény a tanár,bioszon kiosztja a dogánkat,amit leírtam a padtársamról,remélem 4-es lesz és gondolom beszélgetünk a tanárral.
de lehet,h tanulunk
angolon dvd-zünk,spanyolon meg félig alszok,félig ébren leszek,irodalmon meg figyelek,meg nyomjuk a poénokat,ott lehet 😊 a tanár meg 26,és magáz minket O_o nem szigorú,inkább csak túl komoly ember

ReaL MaDRid x siempre

Rage47
"Mit csináltál a suliban tanulás helyett?"

ma semmi komoly órám nem volt. volt 2 oszt.fönökim(unalom), ének elmaradt(hülyülés), matekon irtunk valszegszámitásból.
en is hasonlo helyre jarok 😄
Csabesz6
nálunk 33csaj , 5fiu😄😄DDD humánosztály...vannak jo bõrz

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

bardocz
hu de jó jövõ hét szerdától 1 vagy 2 hét szünet nekem^^elsõ pár nap szenvedõs lesz de utána😄😄
hunbasser
most már +fav én is 😊

ReaL MaDRid x siempre

David01
Ehh, jó nektek, mûszaki középiskolába járok 31 fiú 0 lány
<#help><#help><#bdead><#szomoru1>

Slayerboy
Szünet van.close -.-

Voltam zárás előtt. _______________

5w0rdf15h
hja nálunk is hasonló volt a helyzet 29-6 arányban...ehh régi szép középsulis idõk :'(

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

kas123
Pszichológián mit szoktatok csinálni? <érdeklõdik 😄>

Akkor én is:
Elsõ óra szlovák irodalom. Egy nagyon nehéz felmérõt kellett volna írnunk, de a tanár elfelejtette. Aztán egész nap ennek örültem.
Második matek-példákat számoltam, de nem kellett nagyon megerõltetni magam(olyan könnyû példák voltak) úgyhogy egész órán csak bámultam elõre. Harmadik torna-az igazgatónõ megkért hogy pakoljuk ki az egyik osztályból az összes padot meg mindent, mert új padlót raknak le. Negyedik magyar irodalom-szokásos hülyülés. Ötödik történelem-unalom. Utolsó pszichológia-ott olyan magas fokú unalom volt amit ember még nem élt át. Egész órán a földet bámultam aztán egyszer felszólított a tanár és csodálkozott hogy tudtam a választ.

The FlashBack
5perce😛

The FlashBack
1-8 lyukas, itthonvagyok ugyanis

repülõztem, meg teknõsbékás gumicukrot ettem xDDd
Az idejét sem tudom már mikor tanultam utoljára egy szót is :C

Grat 😄D Emcsyke az a töri csuklás nagyon ott volt 😛 matekból tz.. jah és angolból majdnem szaktanárit kaptam :CC de csak majdnem 😛

egész töriórán csuklottam, de úgy mint állat 😄 Aztán leveleztem egy idióta otársammal...😄 ANgolból TZ-t írtam, kipuskáztam az egészet.. Hát úgy ennyi😄

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

zsolesz92
Jah nekünk infon magyarázza a wordot. Csajok kiabálnak: Tamásbá, beszart...
Tanár: Dehogy szartam be!
Közbe megy megnézni mi a problema a csajnál, mi gyorsan cs-be belépünk, start menüt asztalrol eltüntetjük, tanár megfordul, mindenki legördíti a CS-t 😄

en osztalyomba 4 csaj van es csunyak sajna na jo 1ik nem de nem jon be az iskolaba meg nincsenek jo csajok egesz suliba kb van olyan 16 db 😄
ColdFire

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

zsolesz92
majd megkérem h hagy cseináljak egyet róla digitálissal, me csak telefonon van ajhoz meg nincs kábelom 😛
A csajrol meg alapbol norm képem sincs 😄

ColdFire
ja értem, ok, azt hittem mo-n tanítják :o

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kas123
31 csaj 😄 és 5 fiú...😄. És sok k*rvajó csaj van 😄 😄😄😄

XenHai
infon a legjobb soldatozni lanon kozbe a tanar meg ugat az officrol 😄
<#ravasz1>
Sephirot T
Igy vagyunk ezzel határon túl...

ColdFire
képt

zsolesz92
Én egész nap minden órán a barátnõm seggét bámultam, és álmodoztam xD
Tök jó amikor kint van a fél segge 😉

whiskeyman
1-2. : alakzat felismerés: elaludtam
3-4. : diszkrét matek: arra már beértem (+5 pont a ZH-hoz)
5-6:lyukas
7-8:lyukas
9.:azon is voltam

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

bardocz
van pár jó csaj de csak 2-3 aki normális is...hát én pont õket csikizem^^amúgy nálunk 8 csaj van
ColdFire
mia szar, román? 😄DD

ugy ertem hogy nalatok vannak csajok nalunk meg alig es azok is rondak gondolom nalatok csak vannak jo csajok :'(
bardocz
bocs hogy kétszer jött...
bardocz
lehet a ló****😄 matek tanár bázz egy poént nem mondott még...töritanárral meg végig tudunk hülyülni úgy,hogy tanulunk is közben...
bardocz
lehet a ló****😄 matek tanár bázz egy poént nem mondott még...töritanárral meg végig tudunk hülyülni úgy,hogy tanulunk is közben...
1. Magyar, ökörködés
2. Tesi, kondi
3. Töri, jegyzetelés
4. Német, tanár idegelése
5. Német, lásd 3-as pont
6. Angol, lukas (van isten?)
7. Biosz, tanárnõ alakjának dícsérése, lightos jegyzetelés

ne is mond :'(.. irigyellek hogy nalatok iet lehet
vissza gondolok A'ltalanosba mien jo volt voltak lanyok de amugy itt is vannak csak eleg csuuffak sajna de 1folytaba jonnek remelem elnepesedik rendesen lanyok koreben mert akkor jo suli lessz 😄
Sephirot T
Fav topic 😄
Bekapcsolodok ha nem probléma
Mint általában minden hétfõn,matek konzultácioval kezdtünk-álmosan bámultam a táblát de nem nagyon koncentráltam
Magyar-ismétlés,nem nagyon figyeltem
Román-szorongás nemhogy felelek,aztán lecke
Kémia-utca bámulás egész orán
Matek-semmi másra csak a leckére koncentrálok
Földrajz-helyettesitö tanár jött be,egész orán hülyülés
Angol-egész osztály felel,közben irtam a mateket
Hittan-Evés,ivás,hülyülés

ma hétbõl négy órám elmaradt, és, ha ezt tudtam volna, akkor csak fél 11-re megyek be 8 helyett így
1-lyukas
2-lyukas
3-lyukas
4-lyukas
5-Töri-jegyzeteltem és közben beszélgettem padtárssal
6-Biosz-aludtam egyet
7-Médiaismeret-figyeltem, sztem érdekes

háháhá....
Nállunk is csak azért van mert futotta a sulinak egy pár gagyi szerszámra....
PL:használt csapágyas toronyfúró,selejt szög,kínai csavarhúzó(elsõ nagyobb csavarásnál elnyûvõdik...),vacak ukrán kalapács,görbe reszelõ,rozsdás szoruló satu..XAl vannak életveszélyes dolgok a sulikban is....

bardocz
én matekon meg fizikán csikizem az elõttem ülõ csajokat egyszer egyik eldobta a füzetét😄 szerencsére nem sikonganak mert akkor megszívnám😄
ha't igen akinel vannak csajok 😞 nalunk max azt nezheted mien fogyatekosok vannak
letezik es nem attol meno vaki hogy idiota en pl figyeltem es semmi rosszat nem csinalétam matekon meg is buktam fel evkor tobbi iron meg csak idiota vok mint alltalaba o.0 de altalaba ha nem ideg beteg tanarnal vagyunk akkor ezeket szoktuk csinalni figyelni, uvoltozni, beuvolteni a tanarnak minden fassagot vagy, ulni a helyunkon es ott okorkodni vagy dobalni masokat vagy utni masokat 😄 vagy zenet halgatni lehet sok mindent 😄 de en altalaba beszelgetek haverokal aminek altalaba rossz vege lessz 😄DDde persze figyelunk is ha kell de rajzon minek figyeljek ^^
bardocz
amikor 13 éves voltam akkor se volt technikám^^
13 vagyok...
Nem annyi....
93 helyett 83 mat írtam....

Szega87
én ma egész nap meredtem ki az ablakon és csak arra vártam hogy mehessek a városba és a barátnõmmel legyek <#buck>

passatgt
matek elõtt matekházi, matekon német házi, németen döglés, bioszon témazáró-füzetbõl kipuskázva, földrajz no comment, tesi

Aquir
=)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n