Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Állatszervezettanon figyeltem meg jegyzeteltem
Biokémián untam magam, meg hülyéskedtem a haverommal
Növényszervezettanon meg mikroszkópoztunk
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
fizikán kísérletezünk,és figyelni fogok,mert egyrész érdekel,másrészt meg kemény a tanár,bioszon kiosztja a dogánkat,amit leírtam a padtársamról,remélem 4-es lesz és gondolom beszélgetünk a tanárral.
de lehet,h tanulunk
angolon dvd-zünk,spanyolon meg félig alszok,félig ébren leszek,irodalmon meg figyelek,meg nyomjuk a poénokat,ott lehet 😊 a tanár meg 26,és magáz minket O_o nem szigorú,inkább csak túl komoly ember
ReaL MaDRid x siempre
ma semmi komoly órám nem volt. volt 2 oszt.fönökim(unalom), ének elmaradt(hülyülés), matekon irtunk valszegszámitásból.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
<#help>#help><#help>#help><#bdead>#bdead><#szomoru1>#szomoru1>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Elsõ óra szlovák irodalom. Egy nagyon nehéz felmérõt kellett volna írnunk, de a tanár elfelejtette. Aztán egész nap ennek örültem.
Második matek-példákat számoltam, de nem kellett nagyon megerõltetni magam(olyan könnyû példák voltak) úgyhogy egész órán csak bámultam elõre. Harmadik torna-az igazgatónõ megkért hogy pakoljuk ki az egyik osztályból az összes padot meg mindent, mert új padlót raknak le. Negyedik magyar irodalom-szokásos hülyülés. Ötödik történelem-unalom. Utolsó pszichológia-ott olyan magas fokú unalom volt amit ember még nem élt át. Egész órán a földet bámultam aztán egyszer felszólított a tanár és csodálkozott hogy tudtam a választ.
Az idejét sem tudom már mikor tanultam utoljára egy szót is :C
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
Tanár: Dehogy szartam be!
Közbe megy megnézni mi a problema a csajnál, mi gyorsan cs-be belépünk, start menüt asztalrol eltüntetjük, tanár megfordul, mindenki legördíti a CS-t 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A csajrol meg alapbol norm képem sincs 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Tök jó amikor kint van a fél segge 😉
3-4. : diszkrét matek: arra már beértem (+5 pont a ZH-hoz)
5-6:lyukas
7-8:lyukas
9.:azon is voltam
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
2. Tesi, kondi
3. Töri, jegyzetelés
4. Német, tanár idegelése
5. Német, lásd 3-as pont
6. Angol, lukas (van isten?)
7. Biosz, tanárnõ alakjának dícsérése, lightos jegyzetelés
vissza gondolok A'ltalanosba mien jo volt voltak lanyok de amugy itt is vannak csak eleg csuuffak sajna de 1folytaba jonnek remelem elnepesedik rendesen lanyok koreben mert akkor jo suli lessz 😄
Bekapcsolodok ha nem probléma
Mint általában minden hétfõn,matek konzultácioval kezdtünk-álmosan bámultam a táblát de nem nagyon koncentráltam
Magyar-ismétlés,nem nagyon figyeltem
Román-szorongás nemhogy felelek,aztán lecke
Kémia-utca bámulás egész orán
Matek-semmi másra csak a leckére koncentrálok
Földrajz-helyettesitö tanár jött be,egész orán hülyülés
Angol-egész osztály felel,közben irtam a mateket
Hittan-Evés,ivás,hülyülés
1-lyukas
2-lyukas
3-lyukas
4-lyukas
5-Töri-jegyzeteltem és közben beszélgettem padtárssal
6-Biosz-aludtam egyet
7-Médiaismeret-figyeltem, sztem érdekes
Nállunk is csak azért van mert futotta a sulinak egy pár gagyi szerszámra....
PL:használt csapágyas toronyfúró,selejt szög,kínai csavarhúzó(elsõ nagyobb csavarásnál elnyûvõdik...),vacak ukrán kalapács,görbe reszelõ,rozsdás szoruló satu..XAl vannak életveszélyes dolgok a sulikban is....
Nem annyi....
93 helyett 83 mat írtam....