2074
  • sweech
    :CCCCCCCCCcccc
  • Csabesz6
    respect testvér
  • hunbasser
    yah -.- bár a Realos sál az mindig ott van rajtam :) meg még rajtam kívül van 3 barcás,meg pár antimadridista -.-
    egyedül vagyok madridista az osztályban :S
  • Csabesz6
    féltek a madridi erőtől mi?
  • hunbasser
    töri:jegyzetelés,meg bambulás
    biosz:ugyanaz mint törin
    tesi:"fociztunk"-inkább csak rúgdostuk üres kapura a labdát,mert nem akart ellenünk kiállni senki.
    angol:tz-re gyakoroltunk,ahogy írta a tanár fel a táblára,én már írtam egyből az átalakított mondatot.
    ofő:bambulás,ofő magyaráz mindenféle hülyeségekről(konzervatív hülye f*sz,vérbeli iq fighet,kb 53 éves nő)
    nyelvtan:3 önéletrajz=3 5-ös :PPP nem volt gyenge -.-
    fizika:végigpofáztam mellettem ülővel,meg kiosztotta a dogákat,1-es lett,de lehetett kérni,h ne írja be.ez volt az első alkalom,h ez a tanár ilyet csinált,meg az is az első volt,h ennél a tanárnál egyest írtam,eddig végig 4-eseim meg 3-masaim voltam
  • Sanyix
    ql holnap próbavizsga pár tételből: Halmazalgebra, relációk, matematikai logika, digitális adatábrázolás, operációs rendszerek, háttértárolók, perifériák, számítógép felépítése :\
    első kettőből nem tudok semmit, és azon filozom, hogy hogy fogok tudni belőlük valamit is az igazi vizsgán, merthogy nincs értelme, álltudományos okoskodás az egész, értelmetlen dolgot nem vagyok képes megtanulni, és magolni meg nemtudok :\
  • Goth
    az az igazság, hogy csak egyes jelenetkere, szófoszlányokra emlékszek, nem tom mit vettünk :C
  • ScarY MAN
    en ebben az evben tok jo vaok..igaz hogy oktober-november kornyeken kiakartak rugni sulibol...de azota megjavultam xD
  • ScarY MAN
    en ebben az evben tok jo vaok..igaz hogy oktober-november kornyeken kiakartak rugni sulibol...de azota megjavultam xD
  • donoki
    heh...én nem vagyok rossz kisfiu :D
  • Falconer
    1. kormanyzat, jegyzeteltunk vmennyit az amcsi kulpolitikarol, en szetrohogtem magam, kozpen SGzes, msn, stb..
    2. AutoCad 3 dimenzios alkatreszek keszitesi, azzal elment az ido
    3. angol, neztunk vmi sekszpirt, nem ertettem belole szinte semmit
    4. marketing, ott nyomtam a video konvertalast mint projekt
    5. most kemenyen itt ulok az internet communication nevu oran, es kommunikalok az interneten -szarra unom magam-
  • zoli122
    ugyan... nekem már igazgatói megrovásom van
  • Ági07
    kaptam egy osztályfőnöki figyelmeztetést..:SSSS Egy fasz tanár miatt..:@ egy 2-es biosz tz.. 3-as matek tz.. 5-ös bioszból és föciből.. jah és majdnem elaludtam bioszon.. nah ennyii
  • ivjoe
    08-10: Programozás I. gyak.
    10-11: Operációs rendszerek gyak.
    11-12:Operáció kutatás gyak.
    12-13: Volt egy óra szünetem, hazarohantam a laptoppal, és leadtam pár képet.
    13-16: Fizika II. előadás
    16-18: Fizika története előadás
  • donoki
    mai nap:
    1. Matek: TZ előszkészítő, és a tanár lebaszta a félosztályt mert nem képesek házit csinálni, mivel nemtudják :ASD
    2. Irodalom: versből feleltünk, én már régen feleltem szal beszélgettem, meg a juhász gyulust vettük
    3. Töri:Írtunk - 4es, aztán meg lebaszta az oszt.társam mert nem írt dogát hanem a sarokban telefonozottt...
    4. Kémia: punnyadás a padban, dög unalom... meg ebszélgettünk, hja meg be is kapcsoltam az altató mp3mat...
    5. ANgol: feleltünk, megusztam, aztán ordibált a tanár mert egy fogyatékos gyerek egész órán vinyogott :DDD , tök kéz volt már...meg azért is mert kb a 5felelőből 4en 1es...

nah kb ennyi volt a napom :D
  • Neoncsoves
    semmit :c mámegin beteg vagyok... hétfőn kedden szerdán mentem suliba, aztán megint beteg vagyok, meg egész előző héten is XD
  • Ben C
    Legjobb mondjuk a kedd volt. suli helyett megittunk nalunk 2 haverral egy üveg gint :D
  • Ben C
    Tesi : korlát

Francia: probaltam nagyonértelmes mondatokat összepakolni , de esélytelen, nagyonlevagyok maradva, pedig nem ártana az a nyelvvizsga.

Matek helyett előadás a közlekedésjogról, kurvajóarc nyugalmazott ezredessel, akkora szövegei voltak az arcnak, szakdtunk szét :D

4-5. elmaradós Töri és Angolm helyette angol dráma az osztalybol 3 embernek.

6. Irodalom. Okoskodtam :ð

7. Rajz, nemvolt má erőm semmihez ugyhogy bekötöztem gézzel a kezem és aztmondtam megvan zuzodva.

• EDDY A KIRÁLY
    beszéltem a haverokal
  • Web mester
    Semmi kül.
  • SeLFisCH
    kedvenc napjaim egyike az ilyen
  • ForzaInter
    Hát a mai nap a 7 órából 2-őn voltam bennn utána hazajöttem ennyi szar nap volt.
  • Broafka
    Nyelvtan: Doga, kipuskáztam az egészet :P
    biosz: valami hülye sejtes vackot vettünk
    töri: nem tom, nem voltam bent! :D
    fizika: elektrosztatika + egy kiadós alvás...
    angol: nem volt tanár, kimentünk, bejöttünk
    töri fakt:
    töri fakt: német királyokat vettük át, meg minden szart :-/
  • daxan
    1. Matek: dolgozat
    2. Történelem: Témazáró
    3. Kémia: TZ
    4. Fizika: dolgozat, dögunalom
    5. Német: az egész órát elbeszéltük...
  • zoli122
    Mai nap:

-Kémia: nem mentem be mert aluttam még egy kicsit reggel
    -Ének: énekelgettünk, de én zenét halgattam 2 széken elfekve kabátokkal eltakarva magam
    -Irodalom: üvöltözött velem a tanár vagy 20-30 percig hogy képzelem azt hogy nem csinálok leckét (a többiek örömére) ezután a tanár arcába röhögtem és ki küldött az órárol (akkor elmentem a boltba)
    -Fizika: kisérlet volt és figyeltem...
    -Angol: nincs tanár már vagy 2 hete
    -Matek: ellógtam
  • bardocz
    1,töri:figyelés jegyzetelés
    2,magyar:értelmesen nézés de mégis bambulás
    3,ének:szokásos semmittevés éha okosan válaszolás kaptm is 5-öst
    4,fizika:tanulás figyelés jegyzetelés
    5,dráma:nem volt tanár zenehallgatás meg beszélgetés
    6,angol:tanár nem tudott beszélni egy feladatlap megoldása zene hallgatás közben
  • Pisti1026
    ADSDADSDADSDS
  • Kanál
    Életkor: 25-30 között
    sokszor bukhattál :C
  • Pisti1026
    1.óra: előadás vami nyelvi szarról
    2. óra Töri óra: geci tanár alláandóan genyáz én meg mindig visszaszólok neki.S
    3.Német: doga lett volna csak a csajok kisírták, hogy ne legyen
    4. Kémia: az ofövel, útálom mint a gecit, szét aluttam az egészet
    5. matek: olyan hülyeségeket tanulunk, hogy még a tábláról is nehezmre esik másolnim
    6. Lyukas:(cigiszünet:DD)
    7. Föci: dög unalom
  • pirosBoci
    semmit ez a legjobb válasz , nem mintha mindig csinálnék valamit de legalább a barátaimmal lehetek
  • tigeroo
    tesin fejenálltunk németen irtunk + házit ellenőriztük, 2 irodalmon olvasni kelett a suliujságot (=fifáztam mobilon) meg bánk bá't beszéltük meg matekon szinusz koszinusz izék voltak bájolodzsí meg elmaradt.. fociztunk kicsit
  • The FlashBack
    1-8 lyukas, masem voltam iskolában holla \o|
  • Czdano
    1. nyelvtan dolgozat 4es
    2.angol--->go informatika terem többiek dogát irtak amit mi már megirtunk
    3.úszás
    4. úszás
    5. irodalom, versfelelés 5ös lett
    6. matek kisfelmérés, jol sikerült
  • Antrax #400
    TÉK

Ma nem volt semmi
  • Csabesz6
    mijaza magus?O.o
  • toysoldier
    és mivan a 4. órával?
  • SeLFisCH
    töri - figyeltem,jegyzeteltem (ez a pestis érdekelt)
    matek- figyeltem , de lófaszt se írtam le , ígyis szín ötös vagyok
    lektor - punnyadás , padtárssal beszélgetés
    földrajz - felelésmentesség meg jegyzet :D
    francia - felelés megúszva meg kussba ülés
    biológa - vmi videot néztünk , én meg mp3mat hallgattam
  • Csabesz6
    1.matek doga...4elméleti kérd, 3 gyak. (transzformációk,//szelők tétele stb.) szvsz egesz jo lett
    2.angol anyanyelvi tanárral nemot néztük
    3.ofő
    4.töri másik csoport tícsörével,uncsi
    5.tesi...futás 34 perc ,esöben-.-
    6.uncsi magyar
    mostmeg meek kakilni^^
  • Kicsikiraly
    1.Töri: Figyeltem, jegyzeteltem (közbe M.A.G.U.S. a pad alatt:P)
    2.Tesi: Tanár jófej volt, engedett M.A.G.U.S.-ozni :P
    3.Matek: Szerkesztgettünk négyszögeket :P
    5.Biosz: TZ, szt jó lesz
    6.Angol: egész héten nincs tanár ugyhogy elmaradt.

Amugy én is 8.-os vagyok
  • Kicsikiraly
    "3. órán egyik osztályátsam melémült vele szorakoztam"

Mér egyébként annyira utálnak, hogy nem ülnek melléd? xD