Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mit csináltam?
Néztem, ahogy a diákjaim huszonegyeznek a pad alatt, és azt hiszik, nem látom 😊
(számtechen is vagyok olyan gonosz, hogy beszállok a csevegésükbe diákként, és elmondom, hogy a tanárom mennyire f...fej, erre persze õk is rá szoktak kontrázni. 😊 )
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
második elmaradt
harmadikról elkéstem
utána meg bealudtam
http://www.lohere.net - a MagyarChan
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
tanultam xD (undorító mi?)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Szóval az lenne a téma, hogy mi jót csináltál ma tanításí órán.
Jó ez nagyon alap kérdés meg kevés is, de én arra gondolok, hogy ha rajzoltál
akkor mit rajzoltál(jöhetnek képek is) vagy zenét hallgattál esetleg aludtál.
Most jöhettek azzal hogy nem vagyok normális, mert hogy "órán tanulni és figyelni kell(!!!)"
, de ma ezen gondolkodtam és szerintem nem vagyok egyedül
azzal hogy néha nem csinálok semmit órán.
Szóóóval sztem ez vicces is meg nem is 😄
Várom a véleményeket, tapasztalatokat és nem utolsó sorban a munkákat😄😛
ui.:sztem most meg olyanokat is fogok kapni, hulye topic meg ilyenek...de sztem ez jo hogy megosszuk egymással az aznapi dolgokat. 😄 😛
...