2074
-
#834 ma végeztem lángfotometriás mérést :| :) :P -
#833 1.Matek: Dögunalom...Majdnem elaludtam
2.Fizika:Dögunalom:D
3.Magyar:Felmodtam valami vesz szerűséget...4-es:P
4.Magyar:Kikaptuk a dogát...Dolgozat 2-es,Helyeírás:4-es
5.Töri: 3-an álltunk mert ökörködtünk...erre óra végén elkérte az öreg nyanya az ellenörzőt és be írta hogy:Rendetlenül viselkedett,többszöri rászolás meg ilyenek... és hogy ha ilyen marad év végén meg fog bukni... ami persze nem igaz...haverom-nak félévkor volt 8db 1-ese meg 1db 2-ese és áttengedte...:DD
amugy nem beírást katunk..mert naploba nem írta be...
6:Matek:Ökörködés -
#832 ez a pirospont felhuzza az átlagod mi? -
greenish #831 naná! thx! -
#830 földrajz-biológia
meg néha beülök infót helyettesíteni -
#829 hát ha neked ez örömöt okoz, akkor igen -
#828 finkszag volt angolon,tz alatt:\ -
#827 na:
német:alvás
föci:doga
föci doga javítás(mi csináltunka javítást úgyh képzelítek;))
angol:rajz
osztályfönöki:megbeszéltük h hova megyünk osztálykirándulásra..
matek:a mai legjobb: ökörködés 1000relxDD szóba jött itt is másság:) aztán az egyik gyerek mondta h neki semmi baaj a ezzel és h egy kicsit vonzodik a saját neméhez erre tanár hogy őt az nem érdekli és erre a gyerek azt mondja h: mindenkiben van egy kicsit a másikhez vonzodás és még Magában is tanárnő. na erre mindenki meghal és röhögxDDDDD
meg az a szokás matekon h a vonalzokkal mindenkit lelővünkés a tanár meg mindig kommentárjaés már 5-6 füzetből össze csavart ágyut is csináltak :PPde az ahogy mondja a tanár az készxDD -
greenish #826 na, akkor úgy tűnik, Mike tanító bácsinál is számíthatok egy piros pontra?? :)) -
Neoncsoves #825 hon és népismeret órán a fele osztály máshol ült, nem a helyén és a tanár az óra végén vette észre hogy 1-2 XD ember nem a helyén ül :DDD -
#824 mit tanítasz??
hat osztály hö az jó soki én csak 4 oszályosba járok az is ép elég -
#823 nagyon helyes! :) -
#822 6 osztályos gimi -
#821 :DDDDDDDDDDDDddddddddddd :O -
#820 Ma volt klimatológia
meg még ma fogok végezni lángfotometriás mérést :| :)
ennyi -
greenish #819 hát, ez van ezt kell szeretni... :)
de azt azért azt nem mondanám, hogy kedvenc vagyok, csupán normálisan készülök órákra, főleg azokra amiket szeretek, (meg azokra is amit meg nem, mert azokra főleg muszáj) és a tanárok ezt többnyire azért becsülik --> elnéznek ezt-azt -
#818 tömködés XXXXXXXDddd -
#817 ezen baszartam... nem kell magáznod -
#816 Hétfö:
1.Magyar: Alvás:D
2.Magyar: Alvás
3.Töri: Zene,Tömködés xD
4.Info: SG,Half-Life LAN
5.Mozgókép: Film(Feketén Fehéren)
6.Technika: Műhelyben:) meg tannáral csajokrol meg sex-ről beszélgetés:)
Kedd:
1.Biosz: Ökörködés
2.Kémia: Szintén,jah és kikaptuk a dogát ami 1-es lett:S:D
3.Angol: Kikaptuk a dogát,3-as lett...,meg jegyzetelés
4.Matek: Dögunalom (feladatok)
5.Tesi: Szekrényugrás
6.Ének: Ökörködés -
#815 xD
azér ez nagyon vad, te ilyen tanár kedvenc vagy??már bocs a kifejezésért:P -
greenish #814 na, nem azé..., a mienk is tud jó fej lenni, ahogy azt már #630 hsz-ben is írtam, csak hát vannak fura dolgai... -
#813 és hol tanítasz?áltba? -
#812 lol xDDDDD
a mienk néha jó fej csak buzi is de lehet rajta röhögni:DDDD -
#811 oké -
#810 ez bexarás :DDDDD -
#809 ehehehe -
greenish #808 hülyék ezek az angol tanárok... a mienk elkezdi múltkor: csináljunk hallgatási gyakorlatot!-de tudjátok mit?-ne hallgassuk meg előtte a magnós szöveget, hanem csak úgy tippeljük meg a válaszokat, töltsük ki találomra az egészet.
Tiszta agyrém..., nyomi csoport társaim meg persze: jaaaj deee jóóó, csináljuk!!
A végén, a végső döfést az adta, hogy hozzá tette: "a végén még lehet hogy több pontotok lesz így, mintha hallottátok volna a szöveget"
-
#807 hát... úgy tűnik
de nem kell magáznod -
#806 te/maga tanár??? -
#805 mait nem írom le mert az uncsi volt, nem történt semmi extra -
#804 hétfőn
1. álmos voltam
2. kiosztottam 3 karót mert nem tanultak, azt a kushadást mindeki bújt, eheheh
3. lukas
4. újságot olvastam, és megkértem a gyerekeket hogy halkabban üvöltsenek :)
5. kb 5 gyereknek beszéltem a többiek nem figyeltek, meglesz ennek még a böjtje
6. a fele osztály szerintem hazament, de ma rendes voltam snki nem kapott igazolatlant
7. "frissen és üdén" fakultációs óra volt, púpnak a hátam közepére, a kölkök szintén "frissek és üdék" voltak
este 7 javítgattam a fecniket, megpróbáltam kibetüzni a macskakaparásukat, aki már irt valamit nem kapott karót, mert lehet, hogy jót írt csak én nem tudtam elolvasni :) -
#803 azigen :/ -
#802 jah és én ma nulladik órában matek tz-t írtam,pótdoga volt egész hooossszúúúúú hétvégén erre vártam XD -
#801 genyóó én ma meghaltam:
Magyar: hülyüsél
matek:figyelés
kémia:doga 6 kérdés volt tudtam 3at azt egyet lelestem a haverról
remélem lesz egy 3as:P
biosz:tanár párokba osztott minkat azt a párommal mindenról beszéltünk csak a bioszról nem xD
angol:HALÁL bazz hogy ott mi volt te bazz a tnárunk buzi xD
de így minden órán előjön ez a téma tehát mindig a buziknál kötünk ki: első órán is ilyet szól:ehez az anyaghoz csak segg kell. meg neki is :DD
következő is angol azon játék volt: osztolytársa elküldte a picsába a másikat azt a tanár mondja h mér kell igy beszélni a másikkal ő se beszél így vele azt mondja h TE BUZI ezt a gyereknek másik osztálytársam meg szólal bagoly mondja XDDDDDD hát én ott meghaltam de a fél osztály is -
#800 én tesm fel vagyok mentve úgyhogy fociztam 3v4-et játszottunk bár néha átment 2v4-be ott kirohantam a lelkem tök fölöslegeen^^ amúgy meg unalom volt a mai nap -
GYGERI #799 1 óra szátke utána 3 lyukas(az szakmai lett volna) egy angol nem csináltunk semmit, majd egy rajz ottse. Na ehhez mit szoltok -
#798 ma nem volt sulim -
#797 orrotokba is tömködjetek mindenfélét ügyesen -
#796 pedig azért az ált. sulit mégiscsak be kéne fejezni :) -
#795 én elvoltam ma
de holnap doga kémiából áááá egész nap tanulni fogok ma
és ma első két órára nem mentem be