Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nyes>#nyes>
amugy nekem földrajz mobilozás-kiselõadás elmondása
rajz rajzolás + zene
angolon figyelés,nyelvtudással vagánykodás😄
fizika/kémia unalom (bár fizika érdekes..)
irodalom meg félálom...
ingyen kell dolgoznunk egy templomnak :| minden misén ott kell lenni... ááárrrgghhh!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
1 isten van, aki 3 személy : atya+fiú+szentlélek 😄. Az uristen az Atya...szal Jézus Uristen nem lehet =).
(7évig jártam olyan suliba amit 1 templom támogatott 😄😄😄, heti 3 hittan, hetente 1 mise 😄)
(ya én nem vagyok hívõ 😄)
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Tesi:foci,pókfoci
Hittan:orvosi vizsgálat
Infó:-||-
Média:-||-
Biosz:ideg
Matek:tanárnak kopasz a feje,egyenlõtlenségek.
Péntek:
áhitat:imádkoztunk
biosz:megint sejt
nyelvtan:valami buziságot vettünk
angol:baromkodtunk
ének:udvaron csucsültünk padon
info:adatbázisok,jó nagy f*szság
tegnap voltam masik iskolaba iskolai bulin(gyógyszer miatt pia kimaradt:C igy meg egy fos volt egész:S), de még jövö hét szerdig beteg vagyok😄 csütörtökön megyek elõször
A suliba van belsõ zárt TY hálózat, ha valamit meg kell nézni órán, vagy valami, akkor a stúdióban van egy kis TV adó, és onnan sugározzák le a mûsort. Meg szinte minden terembe van valami régi színes TV.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
2. Földrajz: Alpkaljáról néztünk filmet ...
3. Irodalom: könyvtári óra, házirend átolvasása
4. Angol: németesekkel voltunk együtt, forditás + amõbázás
5. Töri: beszélgetés
6. Matek: elmaradt, versenyek voltak a suliban 😛
Nem voltam suliba lusta voltam felkelni ma!!!<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Kémia - megúsztam felelést , meg leírtam a lényegéz az agyagnak
tesi - talajgyakorlat , korlát , gyûrû , zsekrény
ének - felelés megúszva semmi xtra 😊 tanárnak szóltam be h biztos szeretia FASZonettet mert leszólta a hajam 😄
angol - punnyadás szokás szerint , 2x dszólaltam meg , minidg enyém volta key word -.-
töri - jegyzet aztán elnegedett 5 perccel hamarabb
2. Matek -> tz (sztem 100%os lesz 😄)
3. Töri -> összefoglalás
4. Fizika -> ültem azt lestem ki magamból
5. Irodalom -> Feküdtem a padon
6. Német -> elmaradt
2.angol: helyettesítõ tanár volt, õ is beszállt pókerezni
3.nyelvtan: szemét tanár nem engedett pókerezni
4.matek: ofõ ------------||----------------
5.ofõ: na itt már pókereztünk
6.média: reklámozni kellett a matekot 😄
DFTBA ಠ_ಠ
1. Biosz: Ökörködünk hátul a többielkkel igy is volt
2. Tesi: Focizunt a 8/B sek ellen. PRO VOLTAM 2 GOLT IS LÕTTEM és 1 csalt sem basztam el és örülök😄
3. Irodalom: felmondok 3 verset csak 2 õt mondtam fel
4. Ofõ: TV-t néztünk
5. Fizika: TZ-t írok😄 TZ is írtam
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
2.Biosz: Helyetesítés,Ökörködés
3.Föci: Feküdtem
4.Tesi lett volna de csak 3-an tesiztek volna😄DD így bementünk számtech terembe
Forca Barca
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
és ez lesz még jövõ hét pénteken is
2ora:nemet tz,jolsikerult.
3oraangol:szgepesteremben,mondvan hogynemjo a gep nemszotaraztam semmit.
4oraangol:mszpjelolt tanarom meglepo modon magyarazott arrol hogy milyen a rassziszmus etc.. ott vedte a ciganyokat etc.l0l.
5oraangol:valami tragyadombnezes.
6oraangol:aluszás.meg valami papirra valo irogatas.
7ora:tori ,rozmar nemszivatott,megusztam.
8ora:epphogy kijottem ,buszt lekestem 40perc varakozas
-->hazajovetel,kriptalakomentesen ^^
2. ének - a tanárt sírva futattuk ki 😄
3. tesi - aktivan fentrõl néztem
4. matek - puskát irtam kémiára
5. kémia - használtam a puskát 😄
2. Biosz: írtunk :S
3. Kémia: TZ-t irtunk
4. Matek: gyakoroltunk
5. Info: irtunk+emaileztünk
6. info lett volna de ügyeles voltam 😄
ezután meg csak számoltunk
Növényélettan: majd elaludtam, de jegyzeteltem egy keveset 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
DFTBA ಠ_ಠ
2.Matek-Ökörködtünk
3.Magyar-Jegyzet
4.Elektrotechnika-Ökörködünk
5.Testi-semmit
elmentem haza
1. Biosz: Ökörködünk hátul a többielkkel
2. Tesi: Focizunt a 8/B sek ellen. (A-s vok) de uncsi lesz mert mindig nyerünk😊 de élvezni fogom 😊 csak mostnaában el vagyok szálva magamtól hogy milyen jól cselezek:9 jól is cselezek csak mostanában nem jönnek be mert általában a 8/B-sek felrugnak😄 de van amikro bejön 10/6x bejön 3x felrugnak 1x elbaszom a cselt
3. Irodalom: felmondok 3 verset
4. O fõ: Fel idegeljük az O fõt vagy Felvilágosító óra nem tom😄
5. Fizika: TZ-t írok😄
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
2. Töri: Figyeltem mert szeretem a törit😊
3. Föci: nem volt tanár Baromkodtam.
4. Nyelvtan: Nem vittem cuccot azért Unatkoztam
5. Azzal az indokkal hogy Felvételizni megyek eljöttem😄