2074
-
#874 Angolórán forditottunk egy szöveget.
"The first room what they have vandalized, was the sports hall..."
Haverom fordítása:
"Az első szoba amit megvandalizáltak, az a sportolós előcsarnok volt..."
-
#873 :DD
jaaa bocs -
#872 egyik se olyan hülye :D -
#871 hát neked jó.:DD de az oszttársaiddal mi a helyzet??ők is vesznek majd subarus cuccokat mi?azt abba fognak pozolni a tanárnak.XD -
#870 hehe,ma nekünk diáknap volt,footbag-eztünk udvaron ittam fekete teá-t natúrba,először 2 filterel akartam de így is volt ám fasza íze :D meg városi mókán rohangáltunk budafokon és idióta feladatokat csináltunk -
#869 Hétfő:
1.Magyar: Alvás
2.Magyar: Ökörködés
3.Töri: Ökörködés
4.Info: Half-Life LAN
5.Mozgókép:Ökörködés
6.Vmit olvasott a tanár aztán 20 percel elöbb haza
Kedd:
1.Biosz:Kikaptuk a dogát 5-ös lett
2.Kémia:Helyetesítés (semmit tevés)
3.Angol:Semmi
4.Matek:Szabályokból doga...
5.Tesi: Foci
6.Ének: Semmi
Szerda:
1.Matek: Feladatok
2.Fizika:Fénytan
3.Magyar:Ökörködés
4.Magyar:Ökörködés
5.Töri: Ökörködés
6.Matek: Elmaradt
-
#868 áh,ez nem is durva :D tisztajó:D -
#867 én meg tegnap kaptam ki töridogát, 5-ös lett :P Második vh, Szovjetúnió harcai. könnyű vót :P -
#866 XDD
látom nálatok is vannak durva dolgok -
#865 en ma kaptam ki toridogat, 3-as lett, mivel nem igazan vagtam a nemet egyseget, inkabb az amerikai polgarhaboru illetve olasz egyseget.. de mivel a tanar elfelejtette lefenymasolni, igy mindenki nemet egyseget irt. nem igazan toltogettem a lapomat, ora vegen pedig beadtam az elozo oran irt vazlatomat nemet egysegrol -
#864 én kedden kikaptam egy töri röpdogát és 5-ös lett:) dogaírás közben azt mondta tanár hogy subarus sapka miatt +1pont :D -
#863 ma, nem volt sulim .(ördögi röhögés :p)
hagyomány őrző nap, címszoval. kicsit off:
elég nehéz elképzelni a jokis "kommunista" iskolám az ápr 4-i hagyományt őrizné ami, a felszabadulás napja volt.
hogy ne legyen ennyire off.
kedden:sulival fogászatra mentünk, de ha ez annak nevezhető akkor , ezzel a tudással énis elmehetnék fogorvosnak.
(értsd, beültél, kinyitottad, -deszépekafogaid mehetsz- szindroma :/ )
ezek uán volt 3 angol órám, ezeken alatalaban néha dolgozok néha nem.
szerencsére az angolt nagyon tudom, igy kicsi előnyt élvezek oszt tarsaimmal szemben.1 német órával büszkélkedhetek...nemigazan kedvelem :/.
ezek után töri óra, a tanár egy rozmár , szivat, beszólógat.. tipikus 'köcsög'.
matekom elmaradt, reménykedem hogy nem lesz 1es a TZ-m mert ha igen bukó lesz. -
#862 lol, szted nyelvet szavak tanulása nélkül meg lehet tanulni? Gondolkozzál már...az éretségin/nyelvvizsgán is 80% csak a szavakból áll! És azért kell íratni, hogy biztos megtanulják...mert a szavak tudása nélkül b@szhatják az egészet -.-... -
#861 azért azokból a szevekból marad benned valamenyi és nem öt szóbol kell iratni hanem mondjuk 20-ból ötöt kiválasztani -
#860 na ennek meg mi értelme? minden órára bemagolsz x szót, amiből kérdeznek ötöt? mi értelme van egyáltalán szavakat bemagolni? -
GVG #859 amúgy biztosan csináltak ők (vagy egy másik osztály) valami olyat ami miatt ezt csinálja...vagy nem, de akkor őrült -
#858 nyelvekből nem árt ha minden órán iratnak 5 szavas röpdolgozatot amúgy tényleg faxság -
#857 nem normális dolog röpdogát iratni minden órán, hiába gondolod ezt, a kolléga nincs éppen a helyzet magaslatán -
#856 faszom...9re kell menni...elmarad elso 2 matek ora...erre meg felkeltem mert elfelejtettem...fasza... xD -
#855 nálunk suliba... ehh... kicsit lusták az oszt társaim... Fizikatanár minden óra elején röpdogát irat. csak az előző óra anyagából, szt tök jogos. Na de
mindig kicsit késve osztja ki. És emiatt az oszt társaim azt mondták hogy ne irjunk mert még nem osztotta ki. Tanár kiszaladt, behozta a dogákat és kiosztotta. Aztán mondta hogy lapot tollat elő röpdoga. Mire mindenki: De hát most osztotta ki az előzőt :S... Am. egész nap nem volt semmi különös :D majd holnap írom az egész hetet :D -
#854 Hétfö:
1.Magyar: Fekvés
2.Magyar: Fekvés
3.Töri: Zene
4.Info: Half-Life LAN,MSN
5.Mozgokép:Film:
6.Technika: Elmaradt
Kedd:
1.Biosz: Ökörködés
2.Kémia: Felelés (2-es)
3.Angol: Jegyzet
4.Matek: Feladatok kikaptuk a TZ-t (4-es)
5.Tesi: Foci
6.Ének: Ökörködés
Szerda:
1.Matek: Bambulás,néha feladatok:D
2.Fizika: Fénytan,figyelés:S
3.Magyar: Tanár felhúzása:DDD
4.Magyar: Itt is (Itt már nagyon ideges:DDD) fölhöz baszta a szemüveg tokját...el is tört:DDDD
5.Töri: Ökörködés
6.Matek: Fizika volt...(20 percel elöbb haza)
Csütörtök:
1.Föci: 7.-el voltunk össze vonva... de alütte 6 fiú hurolkodott a suliba vmi padokat:DDD
2.Matek: Feladatok
3.Fizika: Figyelés
4.Angol: Jegyzetelés,Ökörködés
5.Oszt fő: Nem volt tanár helyette 6.órábol Rajz
6.Rajz: Oltást kaptunk:D
Holnap:
1.Angol: Bambulás
2.Biosz: Ökörködés...kikaojuk a dogát(jó lett;) )
3.Föci: Nincs tanár
4.Tesi: Foci -
#853 Nekünk ma kiadta a föcitanár a múltcsütörtöki TZket amiket elvileg pénteken kellett vlna írni csak köcsög volt mert pofáztunk az órán, 3mas lett, erre most órán pofázott mindenki, 8embert lefeleltetett és köztük voltam én is.1es. Azon gondolkozunk h picit megbütyköljük a bringáját, avval jön mindig suliba:D -
GVG #852 az iyleneket nagyon megkéne egyszer fejelni, és észhez térnének...vagy nem -
#851 nekem ezen a héten 2 tz volt(holnap lesz föci)+2 röpdoga de a fizika akár tz is lehetne akkor anyagból írtuk.. -
#850 Nem ma volt,hanem hétfőn,de érdekes.Épp földrajz óra van,dolgozat.(röpi)Tanár jár körbe a terembe,én meg gondolkozom,átgondolom az anyagokat magamba,egyszercsak idejön,kiveszi a füzetem a padból(mert azt mondta tegyünk el mindent,én meg mint már év eleje óta a padba rakom a füzetet,DE NEM PUSKÁZNI! :) )és odajön kiveszi,és azt mondja 10 pont levonása.(apád f*sz*),.És ez még semmi.A dolgozat20!! pontos.1 hiba és kettes.Pedig 4-5 ös vagyok.De rohadék egy tanát,utálja is mindenki. -
GVG #849 néha elgondolkodom rajta mi a faxnak bemenni hogyha senki nem tanul semmit xD -
#848 1.Angol: Fekvés
2.Biosz: Következő orán TZ és ez a tanár mindig kiadja a dogát hogy megbeszéljük hogy könnyebb legyen!(a megfejtéseket leírtuk):D
3.Föci: Alvás
4.Tesi: Szekrényugrás -
#847 jaja -
#846 és?:DD
nagyon nem izgat:D -
#845 8dikos vagy ugye? mert fénytant toljuk mi is fizikán meg bioszzból az idegrendszert. -
#844 "kikapása" ez igen... -
#843 1. Föci: Alvás
2. Matek:Doga nem volt nehéz...
3. Fizika:Matek folytatása... meg fénytan...:S meg doa kikapása 2-es 2pont és 3-as
4. Angol:Feladatok
5. Oszt.fő:Föci kikapása... 3-as lett 2 pont és 4-es
6.Rajz: Ökörködés -
#842 Biokémia labor:
Vércukort határoztam meg glükózoxidázzal
Cukrokat választottam el vékonyrétegkromatográfiás elválasztással
Radiokémia Labor:
Kettő radioaktív preparátumot kaptam, oszt ß-sugázási abszorpcióval mértem intenzitást, és belőle tömegabszorpciós együtthatót, megfelelő fajlagos sűrűségű abszorbensekkel. -
#841 Mit tanítasz? ^^ -
#840 1.: Töri, dogát kikönyörögte az osztály, hogy ne irjunk.
2.: Tesi, kinn udvaron tengóztunk.
3.: Matek, feladatok..
4.: Biosz, Idegrendszer, jegyzetelés :D
5.: Föci, Dogát irtunk és velem is megratta a tanár, pedig utobbi 4-5 órán nem voltam....
6.: Angol, feladatok... -
#839 Tanítottam, mint általában :P -
#838 hat ma semmit...
tegnap edzesen fejbe terdeltek es agyrazkodast kaptam...szal ma meg holnap itthon... :S -
greenish #837 persze, mindig jól jön... -
#836 közbe,közbe azis...:DDD -
#835 (ökörködés=tömködés? xD)