Mit csináltál ma az órán?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
ennnyi! Muki is gyors... amugy meg sz@rnom kellett azért voltam olyan gyors... mondjuk anélkül is elég gyors vagyok... a leggyorsabb😄 most istenem... azt amugy meg ki mondta hogy õk 45 perc alatt írták le? Lhet hogy miután elmentem, már 5 perc mulva senki se volt ott... ez valszeg titok marad 😄. a translatort meg direkt írtam félre -.- 😄 najo nem xD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Muki100
Nem tudom náluk hogy van de nálunk az átlag olyan 1800 leütés körül ír 10 perc alatt én meg olyan 3900 körül szóval egyáltalán nem meglepõ ha egy kocka gyorsabban ír a többi nem kockánál<#nevetes1>
Úgy vagyok vele én is hogy vagy elõbb leírom gyors és aztán quake3 vagy warcraft3 a szomszéddal vagy elõbb játék és az óra utolsó felében gyors leírom és még ötöst is kapok rá ^^

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Randelz
Ja ott lakok

zoli122
sg2 hova jársz?

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Én is.

bardocz
szerintem szlovákiába lakik
cr3ativ3
ti szlovákot is tanulotk???

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

cr3ativ3
ez duurva.
Képzeljétek. Sajnos nekem lesz olyan napom amikor szombaton is bennt kell maradni, ami azt jelenti, hogy 2 hétig nem leszek, mert vasárnapra nem tudok hazajönni. Szemétség, de ezért cserébe elõtte héten kapok egy szabad pénteket, március 16-át 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

ezt megmondom a tanárodnak Zoli!
Randelz
1.Német-Jegyzet
2.Mat-Szórakozás a haverokkal
3.Magyar-Jegyzet
4.Mat-Szóvakozás
5.Elektrotechnika-Jegyzet
6.Szlovák-Unalom

hja 😛

Czdano
na itt a hétvége kiváncsi vok hány uj üzi érkezik :]

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

😄

daxan
Ma csak 3 órám volt, mert délután farsang volt és én feleltem a "hangosításért".

Daxan &#8222;nekem a veszély lételemem, gyári default.&#8221;

hunbasser
hoppá,mégis elbasztad,elõzõ kommentemben csak poénból írtam,de amúgy nem translater,hanem translator 😊

azért is volt nekem furcsa

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"I are be the best translater" -.-

gépírás:te 15 perc alatt leírod azt,amit a többiek 45 perc alatt? ASD:AFS?G: vagy õk nagyon lassúak(egy betût fél percig keresnek),vagy te írsz olyan gyorsan,h a kezedet sem látni -.-

ReaL MaDRid x siempre

Hegi90
0. Tesi: a mi tanárunk (aki rendes és már év eleje óta nem mozogtunk semmit) szadistára való felváltása. Futás.
1. Angol: korábbi dolgozat befejezése. Fogalmazás füzetbõl való kipuskázása
2. Angol: fordítás. i am the best translater <#crazya>
3. Magyar: unalom, fogalmazás kikapása, csodálkozás, hencegés.
4. Osztályfõnöki: sírás a röhögéstõl
5. Gazdasági Alapismeretek: prezentációról való másolás, jegyzetelés
6. Földrajz: röhögéstõl való sírás
7. Gépírás: én vagyok a leggyorsabb, ezért félorával óra elõtt haza húzás.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

hunbasser
nálunk meg föci tanár a durva:"errõ' van itt nagybaszó!"
meg hasonlók.az még a jó,amikor rajzol -.- vmikor 2 évvel ezelõtt lerajzolta,h a tavat h vágják el,vagy nem tudom mi volt már,de úgy nézett ki,mintha egy ülõ segg lenne tangával 😄
meg amikor rajzol egymás mellé két dombot,völggyel együtt,a két domb tetejére meg még házikót is rajzol 😄DDdddddddddddd
azt úgy néz ki,mint két mell -.- és tudja õ azt,azért rajzolja,de érdekesmód nem röhög rajta -.- a poénjainál is csak mosolyog,ezért jó poénmaister 😊

ReaL MaDRid x siempre

hja 😄
nálunk egyszer még régen amikor szétidegelt minket egy tanár 6.ban, egyik osztátrsam , gyula, elkezdi a tanárnak asszem a biosznak , hogy: Kuss picsába pofádat befogod, ne recsegj , te dolgod a szülés! 😄
ment is az igi mamához

bardocz
nálunk ének tanárnak vannak híres beszólásai:-kereszbe pofátlankodást be lehet fejezni!
-nem hinném,hogy te,ezt,itt megengedhetnéd magadnak,itt,a budafoki premontriei középiskolában

még vannak ilyenei de ezek azok amiket az egész iskola ismer
1-2. - Technika: elektrnikai rajzok meg ökörködés, tollakat törtünk szét 😄 röpködtek a darabok, tanár szokásos dumáája: ennyi tróger trehány disznó semmmirekellõ lusta nyikhaj alakot .... :]
3. - Tesi: kézenálllás,bukfenc,érleg, gyûrû
4. - Biosz: pihenés, tesi kipihenése
5. - Matek: HElyiértékekkel kapcsolatos szöveges feladatok :S

Aquir
Lézerek és alkalmazásaik: megnéztük mi kell a lézer létrehozásához 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

hunbasser
nyelvekhez nekem is van érzékem,spanyolból is jól nyomom,bár ennél a tanárnál nem nagy szám,de gyorsan tanulok,ez a lényeg.

ami az angolt illeti,hát,sok szót úgy tudtam 4 évvel ezelõtt(amikor ebbe a suliba kerültem),h nem is tanultuk,mert ugye net+tv+egyéb,és így vmilyen szinten elõnyöm volt a többiekkel szemben.

angolt fogom felvenni fucktként(-.-),ez már biztos,csak ez lesz,elég ez,infot meg lerakom középszinten,ott még programozni sem kell

ReaL MaDRid x siempre

Én is a szódogákat puskázom ki. Szókincsemmel semi baj nem volt soha , de ilyen szavakat , hogy idõeltolódás miatti fejfájás meg repülõgépena légi folyosó elolvasom , aztán vagy megmarad v puska -.- 😄 Mondjuk hálistennek nyelvkehez kurvajó fejem van

hunbasser
fu,nagyon pro vagy -.- én 3,9 lettem :S de amúgy szeretem az angolt,meg vágom is,csak sok szódogára basztam tanulni,pedig ez a legnagyobb hiányosságom,h ha pl van egy hír angolul,azt sokszor a szavak ismeretének hiányában nem tudom elolvasni,meg még sok-sok phrasal verb is van,amiket nem tanultunk,abból is csak a go,get,take,set volt,ha jól emlékszem

ReaL MaDRid x siempre

hát ha egysze meg van adva rá a lehetõség, mért ne ? 😄
Második félévben eddig van 3 ötös. Elsõben meg volt vmi 8 ötös meg egy négyes felé' 😄

Czdano
0. matek felv elõkészitö
1. biosz felmérés jol sikerült
2.töri, haverom irt egyébként vázlatirás
3.kommunikáció egész osztály üvöltött
4. fizika, tábláról jegyzetelés
5. tesi, jó volt

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

hunbasser
angolból neked miért kell puskázni? O_o a szódoga meg nem doga 😛

ReaL MaDRid x siempre

francia: elültett a tanár 4 ember k9özül sorvadna el
kémia: kísérlet + jegyzet
tesi: 45 perc foci 😛 (13-11 4 gól enyém 😄)
magyar: nem feleltünk , aztán jegyzet
angol: befenyítettek h elültetnek , végül 2 embert ültettek el mellõlem. Kikaptuk két dogát , két ötös(egyiknél szarrá puskáztam az agyam)
töri:telefon ... valahogy nem érdekelta reneszánsz mûvészet

passatgt
1. Biosz- nem mentem be
2. Irodalom- alvás
3. Töri- feleltem: 4-es
4. Tesi- foci
5. Német- tanulás
6. Oszfõ- alvás

hunbasser
nem -.-

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
nem budais vagy?😄
hunbasser
hétfõn,kedden nekem is van spanyolom 😄DDDDDddddddddddddddddddddd
kezd kicsit viccessé válni -.-

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
de nekem hétfõ,kedd,szerdán van spanyol😄 nem lehet egy suliba járunk?^^
te meg csak véletlen betévedtél spanyolra😄
hunbasser
matek,angol,föci,kémia,ezek nekem is voltak 😄DDddd
és nekem is csak 5 órám volt,hál' istennek -.-

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
matek:irodalom tanár jött be,és kiosztott egy lapot minden padra,amin 3 kép volt,egy kézilabdás,Hrepka (AS:_D?AF),meg vmi részed ember,és a gesztusokról meg ilyen szarságokról kellett írni
kémia:pofázással kezdtem,nézegette a tanár a naplót,kihívott felelni,semmit nem tudtam,1-es,utána meg kérdezgetett,h miért állok így hozzá a dolgokhoz,mondom nem érdekel a kémia,õ meg azt mondja ilyen nincs,én meg mondom,de van,õ meg kiabálva mondja,h nincs
jól elbaszta a kedvemet
angol:dogát írtunk,sztem 5-ös lesz
spanyol:megcsináltam a feladatokat,és mindig tudtam így pihenni 4-5 perceket
föci:jegyzeteltem

ReaL MaDRid x siempre

bardocz
1,matek:irás beszélgetés
2,angol:tabnárnak is mlt nincsen hangja maradék két feladat megcsinálása ami tegbnapról maradt
3,föci:figyelés jegyzetelés meg unalom miatt levelezés
4,kémia:figyelést álcázni,beszélgetés,jegyzetelés
5,tesi:szekrényen tigrisbukfenc,kézenálva átfordulni rajta meg marhulás

eléggé unalmas nap volt ha nincsen tesi hülyét kapok unalomtól
cr3ativ3
nyelvtan: rajz
matek: semmittevés
fizika: tanárral kisérleteztünk
tesi: hakuna matata, két för futás után
elektro: jegyzet
aztán jöttem haza 😊

buldozer99
1. Angol: Jegyzetelés,bambulás
2. Biosz: Bambulás
3. Föci: Fekvés😄
4. Tesi: Erõsítés

Forca Barca

hunbasser
kösz -.- szal egyedül tartom a frontot,de a lényeg,h tartom -.-

ReaL MaDRid x siempre

sweech
:CCCCCCCCCcccc

Csabesz6
respect testvér

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
yah -.- bár a Realos sál az mindig ott van rajtam 😊 meg még rajtam kívül van 3 barcás,meg pár antimadridista -.-
egyedül vagyok madridista az osztályban :S

ReaL MaDRid x siempre

Csabesz6
féltek a madridi erõtõl mi?<#eplus2><#eljen><#smile><#wave>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
töri:jegyzetelés,meg bambulás
biosz:ugyanaz mint törin
tesi:"fociztunk"-inkább csak rúgdostuk üres kapura a labdát,mert nem akart ellenünk kiállni senki.
angol:tz-re gyakoroltunk,ahogy írta a tanár fel a táblára,én már írtam egybõl az átalakított mondatot.
ofõ:bambulás,ofõ magyaráz mindenféle hülyeségekrõl(konzervatív hülye f*sz,vérbeli iq fighet,kb 53 éves nõ)
nyelvtan:3 önéletrajz=3 5-ös 😛PP nem volt gyenge -.-
fizika:végigpofáztam mellettem ülõvel,meg kiosztotta a dogákat,1-es lett,de lehetett kérni,h ne írja be.ez volt az elsõ alkalom,h ez a tanár ilyet csinált,meg az is az elsõ volt,h ennél a tanárnál egyest írtam,eddig végig 4-eseim meg 3-masaim voltam

ReaL MaDRid x siempre

Sanyix
ql holnap próbavizsga pár tételbõl: Halmazalgebra, relációk, matematikai logika, digitális adatábrázolás, operációs rendszerek, háttértárolók, perifériák, számítógép felépítése :\
elsõ kettõbõl nem tudok semmit, és azon filozom, hogy hogy fogok tudni belõlük valamit is az igazi vizsgán, merthogy nincs értelme, álltudományos okoskodás az egész, értelmetlen dolgot nem vagyok képes megtanulni, és magolni meg nemtudok :\

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

az az igazság, hogy csak egyes jelenetkere, szófoszlányokra emlékszek, nem tom mit vettünk :C

ScarY MAN
en ebben az evben tok jo vaok..igaz hogy oktober-november kornyeken kiakartak rugni sulibol...de azota megjavultam xD

...

ScarY MAN
en ebben az evben tok jo vaok..igaz hogy oktober-november kornyeken kiakartak rugni sulibol...de azota megjavultam xD

...

heh...én nem vagyok rossz kisfiu 😄