Mit csináltál ma az órán?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Úgy vagyok vele én is hogy vagy elõbb leírom gyors és aztán quake3 vagy warcraft3 a szomszéddal vagy elõbb játék és az óra utolsó felében gyors leírom és még ötöst is kapok rá ^^
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Képzeljétek. Sajnos nekem lesz olyan napom amikor szombaton is bennt kell maradni, ami azt jelenti, hogy 2 hétig nem leszek, mert vasárnapra nem tudok hazajönni. Szemétség, de ezért cserébe elõtte héten kapok egy szabad pénteket, március 16-át 😊
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
2.Mat-Szórakozás a haverokkal
3.Magyar-Jegyzet
4.Mat-Szóvakozás
5.Elektrotechnika-Jegyzet
6.Szlovák-Unalom
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
azért is volt nekem furcsa
ReaL MaDRid x siempre
gépírás:te 15 perc alatt leírod azt,amit a többiek 45 perc alatt? ASD:AFS?G: vagy õk nagyon lassúak(egy betût fél percig keresnek),vagy te írsz olyan gyorsan,h a kezedet sem látni -.-
ReaL MaDRid x siempre
1. Angol: korábbi dolgozat befejezése. Fogalmazás füzetbõl való kipuskázása
2. Angol: fordítás. i am the best translater <#crazya>#crazya>
3. Magyar: unalom, fogalmazás kikapása, csodálkozás, hencegés.
4. Osztályfõnöki: sírás a röhögéstõl
5. Gazdasági Alapismeretek: prezentációról való másolás, jegyzetelés
6. Földrajz: röhögéstõl való sírás
7. Gépírás: én vagyok a leggyorsabb, ezért félorával óra elõtt haza húzás.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
meg hasonlók.az még a jó,amikor rajzol -.- vmikor 2 évvel ezelõtt lerajzolta,h a tavat h vágják el,vagy nem tudom mi volt már,de úgy nézett ki,mintha egy ülõ segg lenne tangával 😄
meg amikor rajzol egymás mellé két dombot,völggyel együtt,a két domb tetejére meg még házikót is rajzol 😄DDdddddddddddd
azt úgy néz ki,mint két mell -.- és tudja õ azt,azért rajzolja,de érdekesmód nem röhög rajta -.- a poénjainál is csak mosolyog,ezért jó poénmaister 😊
ReaL MaDRid x siempre
nálunk egyszer még régen amikor szétidegelt minket egy tanár 6.ban, egyik osztátrsam , gyula, elkezdi a tanárnak asszem a biosznak , hogy: Kuss picsába pofádat befogod, ne recsegj , te dolgod a szülés! 😄
ment is az igi mamához
-nem hinném,hogy te,ezt,itt megengedhetnéd magadnak,itt,a budafoki premontriei középiskolában
még vannak ilyenei de ezek azok amiket az egész iskola ismer
3. - Tesi: kézenálllás,bukfenc,érleg, gyûrû
4. - Biosz: pihenés, tesi kipihenése
5. - Matek: HElyiértékekkel kapcsolatos szöveges feladatok :S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ami az angolt illeti,hát,sok szót úgy tudtam 4 évvel ezelõtt(amikor ebbe a suliba kerültem),h nem is tanultuk,mert ugye net+tv+egyéb,és így vmilyen szinten elõnyöm volt a többiekkel szemben.
angolt fogom felvenni fucktként(-.-),ez már biztos,csak ez lesz,elég ez,infot meg lerakom középszinten,ott még programozni sem kell
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Második félévben eddig van 3 ötös. Elsõben meg volt vmi 8 ötös meg egy négyes felé' 😄
1. biosz felmérés jol sikerült
2.töri, haverom irt egyébként vázlatirás
3.kommunikáció egész osztály üvöltött
4. fizika, tábláról jegyzetelés
5. tesi, jó volt
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
kémia: kísérlet + jegyzet
tesi: 45 perc foci 😛 (13-11 4 gól enyém 😄)
magyar: nem feleltünk , aztán jegyzet
angol: befenyítettek h elültetnek , végül 2 embert ültettek el mellõlem. Kikaptuk két dogát , két ötös(egyiknél szarrá puskáztam az agyam)
töri:telefon ... valahogy nem érdekelta reneszánsz mûvészet
2. Irodalom- alvás
3. Töri- feleltem: 4-es
4. Tesi- foci
5. Német- tanulás
6. Oszfõ- alvás
kezd kicsit viccessé válni -.-
ReaL MaDRid x siempre
te meg csak véletlen betévedtél spanyolra😄
és nekem is csak 5 órám volt,hál' istennek -.-
ReaL MaDRid x siempre
kémia:pofázással kezdtem,nézegette a tanár a naplót,kihívott felelni,semmit nem tudtam,1-es,utána meg kérdezgetett,h miért állok így hozzá a dolgokhoz,mondom nem érdekel a kémia,õ meg azt mondja ilyen nincs,én meg mondom,de van,õ meg kiabálva mondja,h nincs
jól elbaszta a kedvemet
angol:dogát írtunk,sztem 5-ös lesz
spanyol:megcsináltam a feladatokat,és mindig tudtam így pihenni 4-5 perceket
föci:jegyzeteltem
ReaL MaDRid x siempre
2,angol:tabnárnak is mlt nincsen hangja maradék két feladat megcsinálása ami tegbnapról maradt
3,föci:figyelés jegyzetelés meg unalom miatt levelezés
4,kémia:figyelést álcázni,beszélgetés,jegyzetelés
5,tesi:szekrényen tigrisbukfenc,kézenálva átfordulni rajta meg marhulás
eléggé unalmas nap volt ha nincsen tesi hülyét kapok unalomtól
matek: semmittevés
fizika: tanárral kisérleteztünk
tesi: hakuna matata, két för futás után
elektro: jegyzet
aztán jöttem haza 😊
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
egyedül vagyok madridista az osztályban :S
ReaL MaDRid x siempre
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
biosz:ugyanaz mint törin
tesi:"fociztunk"-inkább csak rúgdostuk üres kapura a labdát,mert nem akart ellenünk kiállni senki.
angol:tz-re gyakoroltunk,ahogy írta a tanár fel a táblára,én már írtam egybõl az átalakított mondatot.
ofõ:bambulás,ofõ magyaráz mindenféle hülyeségekrõl(konzervatív hülye f*sz,vérbeli iq fighet,kb 53 éves nõ)
nyelvtan:3 önéletrajz=3 5-ös 😛PP nem volt gyenge -.-
fizika:végigpofáztam mellettem ülõvel,meg kiosztotta a dogákat,1-es lett,de lehetett kérni,h ne írja be.ez volt az elsõ alkalom,h ez a tanár ilyet csinált,meg az is az elsõ volt,h ennél a tanárnál egyest írtam,eddig végig 4-eseim meg 3-masaim voltam
ReaL MaDRid x siempre
elsõ kettõbõl nem tudok semmit, és azon filozom, hogy hogy fogok tudni belõlük valamit is az igazi vizsgán, merthogy nincs értelme, álltudományos okoskodás az egész, értelmetlen dolgot nem vagyok képes megtanulni, és magolni meg nemtudok :\
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
...
...